Tigris,
Ami a 12. hétig tartó titkolózást illeti, nekem esélyem sem volt erre a közvetlen környezetemben, hiszen az első hét után, h kiderült meglátszott rajtam...
Arról nem beszélve, hogy abbahagytam a kávézást és persze ez mindenkinek feltűnt. Egyébként a nagy családunk még nem tudja, és nekik nem is fogjuk megmondani a 12. hétig...
Nálunk is mindenkinek ez a kérdése, aki nem tudja "Hogy na mi van, összejött már?!" - ááááááááááááááá és ilyenkor jön a "Dolgozunk rajta". És persze okoskodnak nálunk is a "ne görcsölj rajta, majd összejön, ha akar" dumákkal.
Mondjuk mi nem voltunk olyan "gyorsak", mint Ti...
Én tavaly júniusban hagytam abba a fogamzásgátlót, és csak most februárban jött össze Manó Gyerek.
Egyébként tök érdekes az élet: eddig főnököm is mindig azt kérdezte, h összejött-e már és annyira szurkol stb., de mióta bejelentettem, h igen, azóta meg folyton (MA MEGINT!) megkérdezte, h tudom-e már biztosan, h meddig fogok dolgozni?!
No comment... Lehet, tényleg fogom magam és nyáron (mondjuk augusztus elejétől) elmegyek beksibe és vissza se jövök...
Lica,
Igazság szerint nem tudni, hogy nálam is mi a helyzet (colitis, IBS?), még senki nem tudott érdemi információt adni (kivéve a megállapított ételallergiák), de én esküszöm a kineziológusomra, aki mindig rendbe tud rakni és nem gyógyszerekkel, hanem gyógyfüvekkel, vitaminokkal...
Én leginkább hozzá járok, ha gondom van. Bár most úgy néz ki, h a bébi jótékony hatással van rám...