Új privát üzeneted érkezett!

Ismeritek?

Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és az ultosó bteuk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteut mgaát, hneam a szót eszgébéen.

És még:

Felhívjuk figyelmüket, hogy bankunk 2OO3.január 1-én üzembe helyezte az első autóból kezelhető bankautomatáját.
Ügyfeleinknek ezáltal lehetősége van készpénzfelvételre anélkül, hogy a kocsiból kiszállnának.
Hogy ennek a berendezésnek minden előnyét kihasználhassák, kérjük az alábbi kezelési utasítás figyelembevételét:

Férfi ügyfelek:

1, Vezessen az automatához.
2, Nyissa ki az oldalablakot.
3, Helyezze be a hitelkártyát, és adja meg a PIN-kódját.
4, Adja meg a kívánt összeget.
5, Vegye el a pénzt.
6, Vegye ki a hitelkártyát és a számlát.
7, Húzza fel az ablakot.

Női ügyfelek:

1, Vezessen az automatához.
2, Indítsa újból a lefulladt motort.
3, Menjen hátrafelé, mig az automata közelébe ér.
4, Nyissa ki az oldalablakot.
5, Ha kinyúlva nem éri el a kezelőpultot, menjen 2 m-t előre,
6, közben kormányát 15 fokra (tenyérnyivel) forgassa jobbra.
7, Hajtson lassan hátra, és közben a kormányt 10 fokra(lábfejszélességnyivel)
8, Forgassa balra.
9, Résnyire nyissa ki az ajtót és vegye be a letört visszapillantó roncsait.
10, Vegye elő a táskáját és ürítse ki az utasülésre, majd keresse meg a hitelkártyáját.
11, Keresse meg a piperetáskáját és ellenőrizze a sminkjét a hátrapillantó-tükörben.
12, Helyezze be a hitelkártyát.
13, Vegye ki a hitelkártyát és helyezze vissza ellenkező irányban.
14, Vegye elő a kézitáskáját és keresse meg a noteszét, aminek az első oldalára felírta a PIN-kódját.
15, Adja be a PIN-kódot.
16, Nyomja meg a törlés-gombot és adja be a helyes PIN-kódot.
17, Adja meg a kívánt összeget.
18, Ellenőrizze ismét a sminkjét a hátrapillantó-tükörben.
19, Vegye el a készpénzt és a számlát.
20, Ürítse ki újból a táskáját és keresse meg a pénztárcáját, amibe a pénzt szeretné tenni.
21, A számlát rakja be a csekkfüzetbe.
22, Ellenőrizze újból a sminkjét.
23, Menjen két métert előre.
24, Menjen vissza az automatához.
25, Vegye ki a hitelkártyát.
26, Ürítse ki ismételten a táskáját és helyezze be a hitelkártyát az arra a célra szolgáló zsebbe.
27, Ellenőrizze a sminkjét.
28, Indítsa be a lefulladt motort.
29, Vezessen három-négy kilométert.
30, Oldja ki a kéziféket.

Remélem, nem innen halásztam le valamikor...
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Ez az álomkór biztos ragadós, mert Botond szinte egész nap csak aludt. De szerencsére nem lázas, megmértem délben is és 37,1 volt a hője. Itt eddig nagyon szép idő volt, sütött a nap és jó meleg is volt, úgyhogy csavarogtunk délelőtt-délután. Nemrég jöttünk haza és még mindig szunyál.

Rita! Mint írtam a fiamat szerencsére nem viselte meg a szuri, nem fájlalja a lábát azóta sem. Mondjuk én rögtön adtam neki kúpot, meg este lefekvés előtt is. Viszont én is csak fürdésig borogattam. Szegény Lili remélem ma már jobb neki! Sok puszi a lábikájára.KépAnyósod jó fej.Kép

Linda! Nálunk nem volt köd. Akkor Gergő csak jókat alszik.KépMi már fűtünk.Kép

Kisdió! Bicajozás.Kép Jól esett? Szerintem mindent lehet csak fokozatosan, és egyél-igyál rendesen. Most már annyira felcsigáztál az altatással, hogy szépen kérlek oszd meg velem is!!!! Akár mailban is!!!! Ígérem nem botránkozom meg!!!Kép Ákos annyira szép kisfiú, mondtam már? Apa meg tök jó fej lehet.Kép Jók a képek nagyon!!!

Orsikám! repkedsz még? Elhiszem, hogy boldog vagy, emlékszel én is mennyire örültem, amikor nekünk is sikerült egyedül elaludni? Mondjuk én ugyanígy örülök a mai napig neki, annyira ritkák, de ezzel nem a te kedved akartam elvenni!KépJa és Botond ilyen idős korában ezt még nem tudta!Kép Mi meg tizenhárom hetesek vagyunk!Kép

Nalika! Köszi a tippet legközelebb -ami remélem jó sokára lesz- kipróbálom. S egyáltalán nem hangzik brutálisan, szerintem.Kép

Zsuzsa! Kézben??? Na az akkor azért nem olyan kellemes kis séta lehetett akár milyen közel az ovi. Nekem a lakásban való cipeléstől is fájni szokott mindenem, pedig ugye Botondnak még kisebb a súlya.KépTe kilóilag hogy állsz? Tutti hoögy fogytál!Tényleg miért balra el?Kép

Süncsi4 ha nem írod az elírást másodjára, észre sem veszem. Így meg jót röhögtem!Kép Örülök, hogy Andriska megjavult.Kép Szerintem hagyd most a csudába a házi munkát és pihizz!!!!

Kinga! Rólad jutott eszembe, hogy Nixi is teljesen lemorzsolódott! Ő volt a harmadik tanulós társunk, vajon mi lehet vele?

Vali! Hogy viseltétek a szurit?

Panó, Linó, Bori, Anikó, Ildikó, Soraya, Hajnimaci, Kakukk, Mucska, Jerry, Szöszi hol vagytok???? A kifelejtettektől előre is elnézést!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Kinga,
nem is gratuláltam, hogy rögtön aranyérmes lettél ma!!!
A Dadoo-t megtekintheted Zsuzsa hozzászólásában, archív szept.23.,09.43.kor.

Orsi,
mi is örülünk ám a sikereidnekKép Jó látni, ahogy egyre jobban belerázódsz. Karcsival mi történt?

Swen,
te kúpolóKép Senki nem próbálta ki a tippemet a krémezéssel? Szerintem nagyon egyszerű úgy...

Linda,
én is nagyot nevettem Szöszin, amikor írta, Ádit mennyi nő várja hazaKép
Anyós KépKép
Gergő súlya csodálatosKép Méregzsáki nem lehetne lassan Sózsáki?Kép
Mi az, hogy hátasozni? Aludni?

Nalika,
menj orvoshoz mielőbb, nehogy nagyobb baj legyen, és a tejcsi lássa kárát.
Tali nekem jó jövő hétenKépÚgyis mennem kell a Fóti útra a Nikon szervízbe. Kipurcant (félig) a digigépemKép Talán a nagy talira készen sem lesz, még szerencse, hogy anyunak van márKép

Amatőr,
gratulálok a jó éjszakáhozKép

Rita,
az első oltásnál volt nekünk teljesen hasonló a reakció - iszonyú lábfájás (rettentően fel volt dagadvaKép), és alig bírtuk borogatni-jegelni. Aztán 2-3 óra alatt levonult a baj, utána mintha mi sem történt volnaKép
Az alsó ajkát Dorka is beszippantja egy ideje, amikor beszélget, vagy bohóckodik. Annyira édes olyankorKép

Kisdió,
a fotók nagyon jók!!!
És mostmár kíváncsivá tettél (még jobban), hogy altatnak a nővérek a kórházban?! Kérlek, ne resteld leírni, itt mindent meg lehet osztani egymással, nem?

Linó,
hogy vagytok? Kata náthás még? Gondolom, sok a meló a házban, festékszag és egyebekKép Kitartás.
A miditalin kis-nagylányok is lesznek, ha hétfőn megyünk, ugye?KépKépKép

Vali,
holnap vagy ma lesz oltás? Drukkolok...Nyűgös bébik a négyzeten, az már valami lenneKépKép
Nem emlékszem, nyilatkoztál már taliügyben? Apástól lehet ám jönni!

Dorka két és fél órája alszik, megyek, megtapogatom a homlokát...
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Össze kell szednem magam, ha nem akarom elveszteni a címemet...Kép

Hajnimaci,
nem vagy benne a telefonos táblázatunkban, hogy tudunk majd összecsörögni a börzén?
Hogy van Bencus?
Még annyit akartam neked mondani, hogy nekem kifejezetten tiltották a talpmasszázst terhesség alatt is (végig) és szoptatás alatt is, mert az egy erőteljes méregtelenítő folyamatot indít be, és a méreganyagok bekerülnek a véráramba...Több helyen is próbálkoztam (3-nál), és csak akkor hittem el, amikor mindenütt ezt mondtákKép

Most KIKAPCSOLOK, mert paff vagyok szemileg.
Anitabori

(Na Zsuzsa, meggyőztelek, hogy nem lehet csak úgy a babérjaimra törni?!KépKép)
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori!

Én krémeztem rendesen, szerintem ezért is csusszant ki háromszor. Na meg addigra már a kezemben is megolvadt rendesen. Egyébként lehet, hogy én is elkiabáltam a dolgot, ugyanis a három órás nagy alvás után elég melegnek éreztem Botondot, s 37.6 volt a hője, úgyhogy bevarázsoltam még egy felest a popójába...hát nem nagyon örült neki, de most a dadoo alatt dumál.Kép Remélem nem lesz lázasabb!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!
Ma nem is voltam delelott.Ennek oka, hogy atvallaltam a csaladra a fozest, ettol a hettol en csinalom.(mikor a noverem otthon volt a picivel, o fozott nekunk is, most ugy illik, hogy az o csaladjanak is en fozzek) Hogy tobb idom legyen d.e, a holnapi leves mar rotyog...Zoldbableves lesz es szilvalekvaros bukta.

swenKép,ritaKép
Mi belazasodtunk hajnalban.szegenyt keltettem, kupoztam, o lazas volt es meg ugy is mosolygott.Imadnivalo kiskrapek.A laba szerintem nem faj, borogatni nem tudom, mert az allott vizes ruhatol fazik...
Lili, Botond hogy van?

BoriKép
Nekem az a tehnikam, hogy melegre tartom es megolvasztom a veget.
Ha tudnad mennyit gondolkodtam mar rajta , hogy a muszaly az nem muszaj-e?Kép De szerintem J!

LindaKép
Kod?Hideg? Itt 7 agra sutott ma a nap, setaltunk egy csomot.
Gergo ilyen szepen alszik mar? 5-ig? Arany eleted van, neked konnyu!!!Kép

KisdioKép
Neked csupa huncut pasi jutott!Kép A cumi a kedves papa szajaban Avent, ugye?

SuncsiKép
Hogy te milyen helyekre jarsz!!! Kép Raadasul szegeny Andriskaval...En elsore kiszurtam a hibat!

OrsiKép
Huha, nagyon alakultok. Lassan mar azt fogod megirni, hogy fel kellett venned a babat 2 percre...Kép

NalikaKép
Vegul mi a helyzet a keresztelovel?

ValiKép
Hogy vagytok? Lett valami gond szuri utan? Meddig vagy egyedul? A te ferjednek is visszaszamolunk, ha akarod!Kép

Megyek en is dolgomra...erzem a fustolt husi illatat a levesbol...
szoszi
szoszi

Na, a legfontosabbat meg elfelejtettem:
Balazs ma eloszor felkacagott hangosan!!! Nagyon edes! En nem is tudom, hogy tudtunk eddig enelkul a csoda nelkul elni...

szoszi
szoszi

Sziasztok!

Végre itthon vagyunk hétfő óta. Kép Csak most jutottam oda, hogy bekapcsoljam a gépet.

Noncsi jól van, sokat alszik napközben, most pótolja be az elmúlt heteket. Ma délután 4-kor aludt el és még nem tudtam felébreszteni pedig nekünk etetni kell őt szigorúan 3 óránként. Átpelenkáztam, megtornáztattam a csípőjét és nem ébredt fel, ő aki előtte egy kis rezzenésre is felkelt. Bukni még bukik de nem annyit mint előtte. A lényeg, hogy már tényleg csak akkor sír ha éhes, álmos vagy tele a pelus. Nagyon jó így látni őt, igazi megváltás ez nekünk és neki is. Sajna kap egy csomó gyógyszert de ez van. Vérszegény is így vasat és folsavat is kell neki adni. Én hulla vagyok, a kórház szörnyű volt, remélem nem kerülünk vissza. Hétfőn megyünk kontrollra és csak akkor van gáz ha itthon nem folytatódik a súlygyarapodása. Akkor vár még ránk 1 röntgen és egy gyomortükrözés de nagyon bízom benne, hogy nem kerül sor ezekre a vizsgálatokra, éppen elég volt amit a két hét alatt csináltak, vizsgálatok, vérvételek, infuzió hegyek.. Az ellenségemnek sem kívánom ezt a két hetet.

Megpróbálok majd jönni de egyelőre pihenek amikor alszik a leányzó mert muszáj összeszednem magam egy kicsit. Az éjféli etetést a férjem átvállalta így tudok majd aludni. Bár az éjjel nem nagyon bírta felébreszteni Noémit, alig evett valamit. Nem tudom bent a nővérek hogy csinálták, hogy éjjel 1 körül adtak neki enni és hajnalban boldogan közölték, hogy evett 140-150 ml-ket. Lehet szerződtetnünk kell egy kedves nővért? Kép

Na megyek mert még pakolásznom kell aztán meg fürdetés lesz.

Puszi mindenkinek,
chello
chello

SziasztokKép

Zsuzsa
Igen, hétfőn megyek a 6 hetes kontrollra, visszük Gergőt is a dokihoz megmutatni.Kép

Bori
A gyomra fájt, ki is ájult már fél 11-kor!

Puszi mindenkinek, de nincs időm többet reagálni, mert Karcsi jön a géphez dolgozni.Kép

Képzeljétek ma több, mint 2 órát sétáltunk, mert Gergő annyira aludt, hogy nem akartam felébreszteni, így csak róttam a köröket.Kép Már totál felderítettem a környéket, ma is tök messzire elmentünk, ki Szilasliget végébe!Kép Szerintem ezért mennek le rólam a kilók, mert itt aztán rendesen van hegymenet és az ereszkedés sem egyszerű a babakocsival ezeken az utakon. Helyenként katasztrófa!Kép De olyan jót sétáltunk!Kép És ugyanabban az időben, mint tegnap, a kajáink is nagyjából úgy voltak, úgyhogy a fürdés is tök jól kijön így! Szóval totál renszeresek vagyunk második napja!Kép

Most mennem kell, de azért még megpróbálok bekukkantani este. És majd beszámolok, hogy ma hogy sikerült elaludni.Kép

PuszikaKép

Orsi

avocado

Ja, még annyit, hogy minden megszurkált kisbabának nagy gyógypuszi a lábikójára! Hú, én is félek ám az első oltásunktól!!!Kép Tényleg, azt mikor kell? 2 hónaposan?

PusziKép

Orsi

avocado

Anitabori
jogos, de én sem tudom senkinek a telcsijét, csak az Anikójét. E-mailban küldöm. oké?
Talpmaszi- az is igaz, hogy ürülnek a méreganyagok, viszont a közérzetre jó hatással van és a tejtermelést is segítheti. Én jártam a terhesség alatt is és szerintem jó volt.

Amatőr Hajni- de jó neked! Csak tudnék már egy kiadósat aludni! Legszívesebben befeküdnék egy "alvásklinikára"
Az én Bencém max. 4 órát bír ki éjjel, de inkább 3 órát, de persze én ennél kevesebbet tudok aludni, mert ugyebár kimegy az álom a szememből.

Orsi- mi általában vállon alszunk el, vagy már a cicin.Ilyenkor becsempészem az ágyába Benőkémet, aztán általában sikerül is aludnia. Viszont van úgy, hogy már alszik, szinte horkol is és amikor leteszem, csak 2 perci alszik - és jön a bömbölés!
Nekem még nem jött össze az, hogy ébren leteszem és elalszik.
Majd elmeséled, hogyan kell ezt csinálni?

Ma voltunk doki néninél, Benővári-Gedeon 5 kg!

Puszi Nektek!

HajniMaci
maci2

Sziasztok, ez a nap is elment. Kép
Csak gyorsan átfutottam a termést, bocsánat, ha nem reagálok mindenre. Kép

Anitabori: Méregzsáki Sózsáki szumobajnok. Kép
Amúgy nem kövér -bár tokás Kép -, mert hosszú. Dani is nagy volt, most is 3 évesnek nézik... Gergőt se 7 hetesnek, inkább 3-4 hónaposnak. Na, megint megleszek dorgálva miért nem ültetem a babakocsiba szegényt. Kép (Daninál beszóltak az utcán, vagy a közértben, már nem emlékszem.

Chello: drukkolok neketek, jó, hogy itthon vagytok. Kép

Szöszi: Bazsó tündéri lehetett. KépVégül it is kisütött a nap és voltunk a játszón. Kép

Süncsi: szopatási tanácsadás? Kép Remélem minden oké lesz veletek és Andriskának nincs baja. Fel a fejjel!

Vali: hogy bírták a babák a szurit? És te utána?

Swen: nálunk ma nem volt álomkór, Geri összesen aludt fél órát elosztva egész napra... Most alszik. Nekem is azt kéne, mint grafománkodni. Kép
Puszi!

Kisdió: édes a mosolygó Ákoska! Látom nálatok már apuci is cumizik. Kép

Orsi: egyre ügyibbek vagytok, csak így tovább. Kép

Hajni: bocsánat a figyelmetlenségemért. Kép Köszi a tanácsot!

Zsuzsa: Kép

Most megyek hátasozni (aludni. Kép)

Linda
bellana

Sziasztok!

Nekem is át kellene állni a későbbi fürdetés+szopira,mert így kicsit be fogok dilizni.Bendi 2 napja eszik éjfélkor is,3/4-ed 3-kor is,meg 6-kor is.Ráadásul sír szopi után,én meg nem bírom eldönteni,hogy vajon a tejem kevés(most tényleg) vagy csak cicizni akar.
Tegnap játszottunk a kiskutyákkal(5 született augusztus végén,én fialtattam,mert Anyáék Horvátországban voltak Kép),és a Bendi imádja őket.
Ja,a legújabb játékunk:az ágya fölé lógatok egy nagy sárga lufit,ő meg rúgja,mint egy kis Ronaldo,és közben veszettül visítozik.Ezzel a játékkal azért 20-25 perc alatt elfárad,mert nagyon jár keze-lába,de imádja Kép Kép Kép Kép

Swen,kúpmester lettél?Nem négykézlábazik a Bendolino,csak kúszik egyelőre.Főleg hason van,felemeli a fejét és a két kis alkarjára támaszkodva,a lábával lökdösi magát és folyton belegabalyodik a rácsba(már körbe rácsvédőztem az ágyikót).Tegnap viszont megemelte a hátát,háton fekvésből,de leintettem,hogy felülnie még bőven nem kell,fogja vissza magát.

Rita,szegény LiliKép

Orsi,Anyáékkal lakom,fele héten meg Kispapával.Úgy látszik,én képtelen vagyok elszabni a virtuális köldökzsinóromat...Kép

Linda,köszi,most asszem ennyi elégKépRemélem jövök!Jól alszik a Gergő,kezdek irigykedni...Különben,Anyukám szülinapján született.Kép

Zsuzsa,azért bagoly,mert én folyton aggódom,most meg neked azt írom,hogy ne tedd...
Fél hetet a Csabánál töltjük mostantól,eddig meg jött,amint volt ideje.Ez nem volt rendszeres,mert kitolódott a szezonja és még egy hete is hajnal 5-től este 8-9-ig repült.Akkor is repült a nyomi,amikor szültem.Hú,de cseréltem volna vele.
Aha,az utolsó másfél hónapban nagyon sokat híztam,de nem víz volt.Talán amiatt is,hogy vége lett a sulinak.Meglepően tetszik a pasiknak.Én csak azt utálom,amikor nagyon megbámulnak,vagy még meg is szólítanak.Könyörgöm,nem látják,hogy egy kisbabával vagyok?Ez olyan visszataszító.
Nagybencével semmi,még Bendi születése után jött párszor,de sikerült megbeszélni vele,hogy én ezt így nem akarom.
Szoptatás:kövezzetek meg nyugodtan,de én nem szeretem különösebben.Sokkal nyugisabb lennék,ha látnám,mennyit eszik.Meg fáraszt is.Bocsi,ez csak az én véleményem.
Védőnyanya:az a típus,akitől én sikongva menekülök.Áradozik,mindig hibát keres,ha nem talál,akkor is talál.Á,nemtom,csak legszívesebben hajamat tépném,annyira idegesít.

Süncsi,szia!Remélem,jobb lesz most Andriska!

Vali,neked is szia!Láttam,milyen nagyra sikerült növeszteni a babócákat!Grat!

Anitabori,segítenek Anyáék,jóformán bárhová mehetnék,mert állandóan a bendivel akarnak lenni.Csak én meg a Bendit is vinni akarom.Persze,igénybe veszem néha a segítségüket,múltkor így aludtam kicsit,meg vásárolgatni is voltam.Sőt,a húgaim is sokat cipelik mindenfelé hétvégénként.
Nagyon jól érzem magam,nem is hittem volna,hogy valaha ilyen harmóniában leszek magammal,meg a világgal.Ez tényleg hihetetlen.
Dadoo,aha,van neki ilyenje,a nagybátyáméktól kapta.Ti hol szereztétek be,mert ennek a színe nem annyira tetszik(nekem)?MuszáJ KépÉn a fiút nem tudtam,hogy hosszú ú-e...
Á,miniszoknya most nem megy,de azért térd felett érőt hordok,színes harisnyávalKépÉppen kidobáltam a 34-es,36-os rucikat,ezeket szerintem az életben nem tudom már felvenni,de nem is baj.

Chello,nemtom,mi baja volt Noncsinak,de mindenképpen jó,hogy már javul a helyzet!Láttam,mégsem vártatok 13-ig szülésileg,de erről csak tegnap szereztem tudomást.

Most visszabújok az ágyikóba és pihizek még egy kicsit.Bocs,hogy mindig ennyit írok,de tényleg nincs időm napközben jönni,mert akkor a Bendi folyamatosan játszizik és bár elvan a játékaival,igényli,hogy én is gagyogjak neki közben.

Puszi mindenkinek,annak is,akinek nem írtam külön!

Kinga
nyinike

Jo reggelt!Kép

Gondoltam, beugrok egy abszolut aranyert...Nem tudom KInga hozzaszolasa miatt ervenyes-e, de szerintem igen, mert o meg visszabujt en meg mar nem fogok...Kép

Balazs kikepzett a nemalvasaval, most mar, ha o alszik is felebredek.Kép APa ma koran ment el, en meg varom, hogy Bazsi mocorogni kezdjen, addig is gyonyorkodok benne.
Egyebkent ma csak fel6-kor ebredt ejjel, akkor is csukva volt meg a szeme es szopizta az ujjat,lehet visszaaludt volna, de nekem mar fajt a cicim a telitettsegtol, hat felvettem es megszoptattam. Elmagyaraztam neki, hogy ez egy ketoldalu kapcsolat, en is sokszor segitek rajta, most legyen szives o is kisegiteni...Nem ellenkezett!Kép Ezert most meg javaban huzza a lobort.

KingaKép
Erdekes, hogy faraszt a szopi, en meg akkor tudok ellazulni, jol van ez kitalalva nekem, mert akkor "kenytelen" vagyok mindent letenni es csak ra figyelni. Altalaban radiot hallgatunk (miota nincs olimpia), simizem a kezet es elvezem a szoptatast, lazulok,pihenek es a babamra figyelek.
Bar szerintem, Teged is a gyakori ejjeli keles faraszt inkabb, mint maga a szoptatas, nem? Meg arra gondolok, hogy a vizet forralni, keverni, megfelelo homersekletre hozni pont akkor a tapszert...szoval az is faraszto lehet.

ChelloKép
Itt is udv otthonKép. Gyere, ha tudsz, de igyekezz pihenni, ha Noncsi is alszik, mert az a legfontosabb.Minden egyeb (mosatlan edeny, vasalatlan ruha) megvar sajnos.(hidd el, tapasztalat Kép)

MacihajniKép
Benovari Gedeonnak szep a sulya!Kép

LindaKép
Szent eg, nem is tudom hirtelen hany nap mulva jon Adi!!! Talan 4??? Tegnap nem szamoltam vissza, azert nem tudom! Megbocsajthatatlan!Kép
Bazsot is nagyobbnak nezik a koranal, de o sem kover, olyan kis arányos a teste, csak ay arca pufok es tokája van.Kép

Felebredt...Legyen szep napotok!!!

szoszi
szoszi

Sziasztok!

Hát, a tegnapi napunk nem sikerült túl fényesen, remélem a mai könnyebb lesz. Reggel, ill. délelőtt fájt a hasa, fogalmam sincs hogy mitől, úgyhogy igenis elaltattamKép
Gondoltam, hogy fájdalmak esetén mindenképp jár egy kis kényeztetésKép

Estére helyre rázódott, el is aludt magától szépen, bár újabban igényli, hogy a kislámpát égve hagyjuk a szobájában. Félne a sötétben???

Délután nem akart aludni, mi meg épp "ebédeltünk" Apával. Megbeszéltük, hogy oké, hozzuk ki magunkhoz, de nem játszunk vele míg eszünk. Feltettük a konyhaasztalra, és tökmag fél órán keresztül gagyogott kifelé az ablakon, abszolút nem érdekelte hogy mit csinálunkKép

Chello: örülök, hogy hazajöhettetek, pihend ki magad, biztos időbe telik mire feldolgozod a kórházi "élményeket".

Kinga: irigyellek a sok segítségértKép
Nálunk max. anyósom segít, ami azért vicces, mert Ő Egerbe lakik, anyuék meg tőlünk fél órára....

Kérdésem is van ám, hogy ne unatkozzatok.
Bálint tegnap 5 óránként evett. Szerintetek ez nem túlzás még? Most 10 hetes.

UI: Az ezüst is fénylik...Kép

Hajni
Amatőr

Jó reggelt!

Gondoltam benézek egy aranyért de már csak bronz jut nekem mert Kinga és Szöszi nagyon megelőztek! Mi is fent voltunk hajnali 4-kor de kajálás volt.

Este végül 8-kor ébresztettük a lány fürcsizni de így kimaradt egy kaja ami nálunk nagyon fontos a sok bukás miatt. Így éjfélkor is és hajnalban is kelnünk kellett. Éjfélkor csak 80-at volt hajlandó enni mert bealudt amit meg is értek. Hajnalban viszont 150-et benyakalt. Utána volt egy kis sírás mert kakilt és fájt a pocija de elaludt a kiságyban és azóta is alszik. Kép

HajniMaci, nekünk is mindig az ölünkben aludt el a lány és ahogy letettük rögtön felébredt. A kórházban viszont megnevelték azzal, hogy nem engedték, hogy felvegyem ha sír. Néha csak 1 óra után vehettem kicsit ki az ágyból de akkor is rámszóltak, hogy miért vettem ki? Szóval ott rászokott az ágyban való elalvásra, előtte kicsit sírdogál aztán belealszik. Ez nekünk most nagy segítség mert most képtelenek lennék evés után még 1-2 órát járkálni vele. Persze bent nem örültem neki sőt sírtam is amikor nem engedtek a közelébe. Kép

Jó volt talizni - kár, hogy a kórházban - veled és köszi a sütiket, még aznap bevágtam mind a kettőt. Kép

Megpróbálok kicsit visszaolvasni.

chello
chello

Sziasztok!

Kinga: Gergő megint aludt éjjel. KépIgaz, hogy nappal meg bakfitty az alvás. Kép Most is nyüsszög, nyafog. Szopi téma: én szeretek szoptatni. Kép És ha rendesen gyarapodik a gyerkőc akkor bizti van elég tejci. Nappal mi is 2 óránként eszünk, úgyhogy én is szoktam parázni a tej mennyiségen. Kép Na, akkor most megyek hozok követ neked. Kép Kép
Miniszoknya: én már attól boldog lennék ha beleférnék a kedvenc gombos farmeromba. De ami kuffert én elöl hordok...

Chello: legalább te érmes lettél. Kép
Noémi nagyon ügyi volt ma éjjel. Kép

Szöszi:4 nap van vissza. Kép Ádi örül a hölgykoszorúnak. Kép Bazsó: Kép

Bömbi van,jajaj, majd jövék, Linda
bellana

Na a bronzról is lekéstem! Kép

Amatőr Hajni, remélem ma jobb napotok lesz! Kép Hát kell egy kis idő, hogy feldolgozzam ezt a két hetet az biztos!

Szöszi, eszembe sem jut mosogatni vagy vasalni. Elég nekem a sok gyógyszert előkészíteni és a keményítőt kutyulni minden étkezés előtt. Ez nagy macera. Nem is tudom írtam-e, hogy sima étkezési keményítőt kell főznöm és azt adni az étkezések előtt, hogy sűrűbb legyen a tejcsi a gyomrában és ne tudjon visszajönni.

Remélem Balázs még alszik a szopi után. Kép

Kinga, jó téged is itt látni, nagyon eltűntél. KépNoéminek nagy mértékű refluxa van, ezzel szenvedtünk itthon amióta megszületett. Kép Pocifájós is volt de a nyelőcsöve is fájt nagyon a sok gyomorsavtól. Kapott rá gyógyszert és most sokkal jobban van, végre alszik napközben és elvan sírás nélkül. Bárcsak korábban kikezelték volna. Nem vártam meg a 13-át, eleve nem tetszett a dátum. 6-án hajnalban elfolyt a magzatvizem így bevonultunk a kórházba.
Becsüld meg a segítséget, irigyellek érte.

Linda, jót hátasoztál? Nem fekszel te kicsit későn? Kép

HajniMaci, gratula az 5 kilóhoz. Kép Nem tudom mi mikor leszünk ilyen kövérek?

Orsi, séta! Kép Tegnap mi is sétáltunk és most már nagyon élvezem mert nem sír a picúr , nézelődik stb…

Sween, hogy van Botond? Jól aludt? Noncsi is dumálgat most a dadoo alatt, jól bekajált és tök boldog. Na meg én is.

Bori, én is azt hittem valami baj van a szemeddel. Mucskával én is beszéltem, sajna nem jönnek a talira. (Én úgy tudom muszáj. )

Süncsi, remélem jó lesz a szoptatási tali! És nem lesz szopatás belőle! Kép

Vali, szerencsés vagy, hogy az ikrek sokat alszanak napközben is. Ügyesen csinálod, én nem bírnék két babával az tuti.

Zita, hogy van a fiacskád? És a lánykák?

Zsuzsa, aranyos a kép a lányaidról. Köszi, hogy felhívtál. Kép

Mucska, Anikó, Bori, Szöszi, Zita, nektek is köszi, hogy érdeklődtetek utánunk, aranyosak vagytok! Remélem senkit nem hagytam ki, ha igen akkor csak a szita agyamnak köszönhető, nem volt szándékos. Kép

Kisdió, képek nagyon aranyosak még ha egymás mellé kerültek is. Ezt a mosolyt, nem semmi.

Ja képzeljétek, hogy a Coordinax amit kapott a lányom hiánycikk a patikákban szerencse, hogy a gyógyszerész ismerősöm be tudta szerezni nekünk. A másik -Zantac- gyógyszert meg nem akarták elkészíteni az egyik patikában de ezt csak két nap után közölték. Elég ideges lettem, mára lesz csak kész. Még jó hogy a kórházban adtak egy heti adagot, különben szenvedhetett volna tovább a lányom.

Elnézést de csak idáig jutottam. Most éppen elaludt a lányom a kiságyban úgyhogy gyorsan megfürdök és kajálok. Remélem ma is jó kislány lesz és tudok még jönni mert nagyon hiányoztatok. Kép

Puszi azoknak is akiket nem említettem név szerint. Kép Kép Kép

Chello
chello

Linda, sajnos nem lettem érmes. Kép

Alvás! Kép

Én sem férek bele a régi farmeromba pedig már nem sok felesleg van rajtam. Hasizmozni is kellene mert ami elöl nekem is van szörnyű. Lesz ebből még valaha lapos has?

Na most már tényleg megyek.

chello
chello

SziasztokKép

Tegnap esténk szerencsére ugyanolyan volt, mint az előző, hosszas altatás után Gergő elaludt és most még egy órával többet is aludt, mint előzőleg, úgyhogy kibírt 6,5 órát a szopcsik között!Kép És aztán ugynúgy visszaaludt ás 3,5 órát kibírt, így most egy kicsit gondban vagyok, hogyan hozzam össze a mai napot, hogy este időben legyen a fürdetés. Mert így most 1 órával előrébb vagyunk, tehát ha 3 óránként eszik, akkor nem fél 10-re jön ki az utolsó kaja, hanem fél 11-re. Persze lehet, hogy ma is lesznek hosszabb idők, ebben reménykedem és akkor nagyjából behozzuk a dolgot. Majd meglátom, de nem akarok máskor cicit adni neki, mint ahogy megéhezik és kéri.
Vélemények?Kép
Különben most le ne csesszetek, mert nem elégedetlenkedek, senki ne értse félre!Kép Tök boldog vagyok, hogy már ilyen jól állunk!Kép
Tegnap este fürdés előtt lemértük Mókuskánkat és 5810 gramm volt!!! 6 hetesen

Van egy kérdésem. Jövő hétvégén esküvőre vagyunk hivatalosak. Szerencsére nem kell messzire utaznunk, itt lesz Fóton, tehát innen 15-20 perc. Az egyházira tuti megyünk, de nem tudom mi legyen a vacsorával?Kép A barátnőm megy férjhez és nagyon szeretné, ha mennénk, csak én nem tudom, hogy Gergő hogy bírná! Arra gondoltam, hogy elmegyünk a vacsorára is és ha nagyon nem bírja egy idő után, akkor hazajövünk. Szerintetek?
Emlékszem már Rita is járt hasonló cipőben.
A másik, hogy nincs mit felvegyek!KépKépKép Valami olyan gönc kéne, amiben szoptatni is tudok és egyelőre fogalmam sincs, hogy mi legyen az. Kép El kéne menni venni valamit, de mikor? És tudnom kéne, hogy mit is akarok.Kép
Óriási problémák, nem igaz?Kép

Macihajni
El sem hiszem, hogy tőlem kérsz tanácsot!Kép Sajnos nincs receptem, ha Gergő nem akarna úgy elaludni, akkor én sem tudnék mit csinálni! De mondjuk a cumi az rendesen besegít, és persze az, hogy olyankor már baromi álmos. Este viszont nem működik, akkor ott kell Vele lennem.Kép

Kinga
Jó olvasni a soraidat, tényleg érezni, hogy kiegyensúlyozott vagy!Kép

Szöszi
Haláli, ahogy bírsz írni!Kép Ahogy kisegített a fiad!Kép
Én sem tudom mit csinálok, mert reggelre annyira tele lett a bal mellem, hogy Gergő teleette magát és még így is maradt benne egy csomó tejcsi. Így most mind a két cicim jól tele van.

Most megyek, mert lassan kajaidő van.Kép

PuszikaKép

Orsi

avocado

Kisdió!
A kórházi altatással most már mindenkit felcsigáztál, úgyhogy most már muszáj lesz leírnod!

Bori!
Dani meggyógyult már? Peti meg holnaptól nem megy oviba, mert állítólag skarlátjárvány van az oviban. Kép

Swen!
Akkor a talira viszem a táblázatot! Még a többieknek sem küldtem el! A forgó Dadoo-t már lefényképeztem, csak még nem volt időm letölteni a gépre. De majd igyekszem. Esetleg, ha valaki kivasalna helyettem, addig megscsinálhatnám!

Nalika!
Beni 4700g volt kedden, de ő az első pár hétben valami rejtélyes okból egyáltalán nem hízott. 4 hetesen pont annyi volt a súlya, amennyivel született (3650g). Pedig szopizott rendesen, a doktor nénink szerint valami fertőzése lehetett. El is kezdték agyonvizsgálni szegényt (azért voltunk a mindenféle Uh-on is), de nem találtak semmit, s mivel közben nekilódult a hízással is (4 hét alatt 1050g), úgy döntöttek, hogy akkor most már mindegy mi volt a baja.

Orsi!
A Dadoo aktív center az egy tábla féleség, amin mindenféle csörgő, zörgő, tekerhető, huzigálható, hangot adó mütyűrkék vannak, ha jól emlékszem 1700Ft volt, de nem esküszöm meg rá!

Linda!
Mi is már fűtünk, jöhettek hozzánk melegedni, ha fáztok! Bár most éppen szép idő van.
Beni is kizárólag hason hajlandó aludni!

Süncsi!
Szopatási tali! Kép Ez nagyon tetszik!

Vali!
Tetszett a vicced. Írtam neked egy mail-t még a múlt héten! Megkaptad?

Chello!
Örülök, hogy már itthon vagytok és Noncsi jobban érzi magát. A kórházat el tudom képzelni, én is voltam kórházban Petivel, igaz ő akkor már 5 éves volt. A lényeg, hogy túl vagytok rajta, drukkolunk Noncsinak, hogy ügyesen hízzon hétfőig!

Mindenkinek puszi!
Panó
panó

Sziasztok Lányok!

Apa beteg, így tegnap itthonról dolgozott, aminek folyományaként nekem tegnap tíz perc jutott a számítógépnél.

Maci! Most néztem csak meg a profilod. Ha az e-mailod nem humor, akkor egy helyen köztisztviselünk, mikor éppen nem babázunk.

Nyinike-Kinga! A védőnői szolgáltatást írásban le lehet mondani.

Linda! Ejnye-bejnye! 23.02-kor írni. Ha ilyen sokáig vagy fenn, akkor hosszabbnak tűnik az idő, amit még ki kell bírni a párod nélkül.
Nálam is gombos a célfarmer. Egyelőre. Aztán majd a többi.

Szöszi! Nagyon ügyes vagy, hogy bevetetted Balázst fejés helyett. Kellemesebb és hatékonyabb is. Nekem annyi szerencsém van, hogy még válogathatok is, hogy a két lány közül melyiket kérjem fel a "fejésre".
Egyébként így három gyerek mellett is áldás a szoptatás, mert addig is van néhány nyugodt perce az embernek, amikor leülhet, és mélázhat, amíg a ded megtömi a pocakját.

Amatőr-Hajni! Elárulod, hogy csinálod ezt az altatást?!

Chello! Örülök, hogy végre otthon vagytok, és mivel sűrűbben látunk itt, így biztosan tényleg javul a helyzet.
Most végül is milyen szisztémában kell ennetek? Keményítős izé evés előtt, aztán szopi? Mérni kell a szopikat? Vagy üvegből lefejt tej?
Elalvás ügyben úgy látom, segített Noémi hospitalizálódása.
Lesz lapos has. Nyugi. Nekem már kétszer sikerült visszatérnem az eredeti formámhoz. Remélem, most is sikerül.
Gyerekek. Ádám köszöni szépen jól van. A tempója még messze nem a régi, meg néha fájlalja a combját. Csilla egy tüdéri kis boszorka. A szőke hajával, meg a huncutul csillogó szemeivel nagyon el tudja kápráztatni a közönségét. Réka szintén jól van. Új technikát dolgozott ki Dadoora. Addig próbálkozik, míg megfogja a lábát. Aztán húzza vonja. Így legritkább esetben használja olyan formában, ahogy azt a tervezők kigondolták.

Orsi! Nálunk is van hegymenet. Csak Ádám miatt mostanában nem nagyon volt lehetőségünk sétálni.
Figyelj a melledre ne hagyd túltelítődni. Nagyon vacak lehet egy mellgyulladás.
Örülök, hogy mostanában a Kép van többségben az írásaidban.

Swen! Olvasod a Kismamát? Ha igen, akkor 45. oldal jobb felső írás. Az ujjszopással kapcsolatos.

Bori! Hogy van Dani? És Te? Gyanús, hogy még ma nem jelentkeztél itt. Nehogy elvonási tünteid legyenek! Kép

Süncsi! Örülök, hogy OK megint minden.

Most el lettem zavarva a géptől. Ebben egy pozitív dolog van, hogy most már tuti nekikezdek vasalni.

Szép napos délutánt mindenkinek! Itt süt.

Zita
pzita

Sziasztok!

Tegnap megkaptuk a szurikat. Szerencsére az öcsém el tudott jönni, így mikor beadta nekik a doki volt segítségem is. Nagyon sírtak szegénykéim. Sokáig vigasztalgattuk őket, ám nem lázasodtak be és nem lett dagadt vagy piros a lábuk sem. Este 7 kor már aludtak csak enni keltek fel a szokásos 8 órakor, majd reggel 6 és 7 kor volt ébredés. Mostanában egyre tovább alszanak reggel, egyre gyakrabban kelnek 6 után. Majd etetés és 9-ig ismét szunya. Azt hiszem szerencsés vagyok velük.

Anitabori: Igaza van a kutatásnak. Tök jó!
Taliról még nem tudok nyilatkozni. Elméletileg, megyünk, ha a férjemnek nem jön közbe semmi.

Szöszi:
Csak tegnap estig voltam egyedül. Ma már minden a szokásos kerékvágásban megy. Még Tomika is kakilt egy nagyot (7 napra).

Chello:
Üdv újra a neten! Örülök neki, hogy most már jobban vagytok. Végül is kiderült mi volt a baj, miért nem hízott Noncsika? Szurkolok, hogy továbbra is jól egyen.

Kinga:
Lehet, csak átmenet ez a sokszori ébredés. A lufi ötlet nagyon tetszik, ki fogom próbálni én is.

Vali
cvali

Panó:

Magkaptam, ha sikerül menni, akkor Tomi is jön. Egyedül nem bírnék a két gyerekkel, Tomika meg szokott ilyedni a harsány hangoktól és a sok embertől.

Vali
cvali

Panó
Ha tényleg annyi az a játék, akkor nem vennéd meg nekünk? Úgy néz ki megyünk a talira, ott kifizetném.Kép
Mi is fűtünk már jó pár napja.Kép Jó kis szeptember!Kép Igaz itt most süt a nap, de rendesen fúj a szél.

Zita
KépKépKép Nem hagyom őket túltelítődni, vigyázok én arra! Gergő Mókus eleve a mai második szopcsijánál többet akart, így megkapta a másik cicimet is, na úgy belakott, hogy már fél 1 óta alszik, már 4 óra lesz a 2 kaja között és még alszik! Kíváncsi vagyok sétálásnál mit fog csinálni, mert ennyi alvás után tuti nem lesz álmos!Kép Viszont így rendben lesz az esti fürdés és kaja ideje, szépen behozta a Drágám!Kép

Vali
Megint csak gratulálni tudok az ikrekhez, jó alvókájuk van, tényleg szerencsés vagy! Örülök, hogy legalább nálatok nem volt se láz, se lábdagadás! Szegény picurkák, a többieknél valamelyik volt.Kép Kicsit már én is előre félek!

Nem írtátok meg nekem, hogy az első oltás mikor van!Kép És nekem kell mennem, vagy a doki észben tartja, hogy 2 hónaposak lettünk? Hogy megy ez?

Na megyek, mert Gergő még mindig alszik és szerintem piszok éhes lesz, mikor felébred!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Gyerekszáj!

Ha esetleg nem tudnátok:

Mi a szomorúság

- A szomorúság az, amikor az egyik ember meglátogatja a másikat, és sokat iszik. (7 éves )

Miért patkolják meg a lovakat?

- Azért, mert a patkók könnyebbek a lónál, és gyorsabban mennek, mint a ló. (8 éves )
- Azért, hogy ne boruljon fel a ló, mert mikor fékez, akkor a patkókkal kapaszkodik. (9 éves
- Azért, hogy csattogjon velük az utcán, mert ha nem csattog, akkor nem is ló (7 éves )

Mit jelent az, hogy "modern"?

- Modern az, ha látsz valami szépet, ami nagyon drága és nincs pénzed megvenni. ( 7 éves

Mibol készül a parfüm?

- Vízbol, dugóból és parfümbol. (5 éves )

Hogyan tudnak a vándormadarak több ezer kilométert megtenni egyfolytában
repülve, éjjel-nappal ?

-A madarak, mikor ilyen messze indulnak, visznek magukkal élelmet egy tarisznyában. A repülés elott pedig egy-két hónapig még nem indulnak el, hogy pihentek legyenek. (7 éves )

Hogyan értik meg egymást a madarak és az állatok, hiszen nem tudnak beszélni?

- A madarak és az állatok egymáshoz nagyon közel mennek, és suttogva beszélnek és nekünk csak annyit mondanak, hogy "miau". (10 éves )

Honnan tudják a tévében, hogy milyen ido lesz holnap?

- Az ember a tévében onnan tudja, hogy holnap esni fog, hogy elolvassa egy cetlirol. A cetlit az anyukája írta neki. (6 éves )

Miért nem esünk le, ha egyszer forog a Föld ?

- Azért, mert csak a Föld forog, nem az aszfalt. (6 éves )

Mi a Biblia?

- A Biblia egy könyv, amit Isten hagyott nekünk, hogy tudjuk, mi lesz a jövoben. Azt írja benne, hogy lesz két világháború és mind a kettot a románok fogják megnyerni és így is történt. (6 éves ) =(No comment!)

Mi a hárs?

- A hárs egy fából készült élolény. (7 éves )

Mi az ambició

-Az ambició azt jelenti, hogy önzo vagy. (10 éves )

Mi a mosoly

- A mosoly az, amikor az emberek csukott szájjal nevetnek, hogy ne zavarják a többi lakót . (7 éves )

Kik az alvajárók

Az alvajáróknak olyan betegségük van, ami nem engedi, hogy leessenek a tetorol. A bacilusaik tartják egyensúlyban oket. Amikor az alvajáró az egyik oldalra megy, akkor a bacilusok a másik oldalra rohannak és ez folyton így ismétlodik.
zerko

sziasztok!

Edina még ma nem aludt összesen 1 órát! 4 menetben!

Poénok: Vali, Anita Kép

Süncsi: azért balra, hogy ne legyen akkora a forgalom! Kép
Andriska Kép

VAli: szuri Kép Tényleg jó, hogy volt segítséged! Éjszakai alvás: ez már határozottan bíztató!!!

Bori: fürdés: na jó, akkor ti nem!
Szemed: hiszi a piszi, hogy nem kóricálsz sehol!!!
Mucska Kép
ÉS nem pályázom a babérjaidra! Te vagy a fő grafomán!!! CSak emiatt ne rontsd a szemedet!

Swen: aha, nagyon nehéz a lányka! Főleg, hogy már a ruha is több rajta!
Kilók: passz! Nem randiztam a mérleggel mostanában!

Szöszi: kacagás Kép

Orsi: hétfőn? Akkor hamarosan "feloldoznak" Kép
Remélem értékeled a helyzet javulását!

Chello: ödv újra itt! ÉS minden megvár tudod! Most pihizz sokat, és azurkolok, hogy a kontrollig hízzon sokat Noémi!
Gyógyszer kutyulás Kép
Férjed Kép

Bellana: már visszaszámlálás! 5, 4,...

Kinga:
Akkor most játszuk azt, hogy nem aggódunk! Kép
1/2 hét CSabánál: MElyik fele? Ott is van kiságy,... és net is? Apukád mit szól ehhez?
Pasik: ők már csak ilyenek! LEhet kölcsönbaba is! Kép
Védőbanya Kép
Szoptatás: pedig jó, hidd el! CSak pozitívan!

Panó: érdekes ez a nem hízás! Nem is mesélted! De a lényeg: vége!!! Kép Linoék megvannak még?

Zita: férjed Kép GYógyuljanak a fiúk!

Na, akkor most el... valamerre

ZSuzsa
zerko

Sziasztok!

Zerko: ez nagyon - nagyon jó Kép Kép Kép

Volt ma nálunk a védőnő, és teljesen ledöbbentett a "tanácsai"-val. Először is megkérdeztem tőle is ezt az elaltatásos dolgot, erre közölte hogy vegyek bölcsőt, és ringassam addig amíg el nem alszik (?).
Aztán azt mondta, hogy ideje lenni elkezdeni a gyümölcsöket, miért nem adok neki almát (?).
Következő megjegyzés: miért alszik a gyerek a babakocsiban, mikor az nem tesz jót a gerincének (a reggeli séta után még az erkélyen aludt).
Meglátta a hordozó kendőt az asztalon, erre közölte, hogy abba se tegyem, az se jó neki. Az autósülés meg főleg. De akkor hogyan vigyem????
Válasz: ne vigyem sehova, kicsi még. Normális???

Na, jól kidühöngtem magam, most megyek babázni.
Amatőr

Gyorsan írok aztán ébreszteni kell a lányt mert már megint csúszásban vagyunk kajaügyileg. Sajnos szigorúan be kell tartani az evéseket mert különben nekünk annyi.

Zita, tartjuk a kórházban tanultakat, a köv. időpontokkal de pl. most csúsztunk 1 órát. :6,9,12,15,18,21,24. Az éjfélinél ébreszteni kell és akkor nem is eszik annyit mert utána elalszik. Keményítőt mindig kaja előtt kapja és utána szopi vagy üvegből adom neki a lefejt tejcsit. Éjjel néha tápot kap mert hulla vagyok és nem kelek fel fejni 3-kor és azt a férjem adja oda. Így tudok pihenni de reggel 6-kor már durrannak a cicik. Kép Mérem a szopikat de néha csal ez a fránya digitális mérleg hiába kölcsönöztünk nem vagyunk sokkal bejjebb. Kép
Örülök, hogy a ygerkőcök jól vannak. Rékának akkor nem is kell a dadoo, elég a lába! Kép

Zsuzsa, remélem Edina legalább éjjel alszik majd. Hány ilyen napunk volt nekünk a 3 hónap alatt, hogy 1 órát sem aludt napközben Noémi. Kép

Vali, Noncsi a reflux miatt nem hízott mert egy csomó kaja kijött belőle. A kórházban a legnagyobb bukásunkra azt mondták, hogy ez kb. 30-40 ml. volt. Hiába evett ő 100-120-akat ha a negyede kijött! Kép

Panó, nem is tudtam, hogy Beni nem hízott az elején. Persze honnan is tudtam volna hisz nem is gépeztem akkoriban.

Orsi az első oltás 2 hónaposan jár, elvileg a ygerekorvos figyeli és szól. De lehet csúszni vele 1-2 hetet, a többivel már nem. Mi 2,5 hónaposan kaptuk volna meg de mivel bekerültünk a kórházba elmaradt. Még mindig nem kaptuk meg és jövő héten már 3 hónaposak leszünk. Hétfőn kell megkérdeznem a komntrollon, hogy beadhatja-e a házidoki. Már előre rettegek tőle, nem tudom Noncsi hogy fog reagálni rá.

Most én is el etetni...

chello
chello

Sziasztok!

Billy bömbizik, sikeresen felébredt negyedórás szunyájából. Atomanti is vertyog... Nem jön át valaki, mielőtt megzakkanok?

Chello: hogy bírja Noémi meginni a keményítőt? Van valami íze? És akkor nem szoptathatod, csak üvegből lehet neki adni a tejcit?

Orsi: szerintem menjetek el a vacsira is, biztos félre tudsz húzódni a kicsivel ha megéhezik, ha meg nagyon nem megy még mindig hazamehettek.
Ruha: hát venni kell valamit. Én se megyek bele semmibe. Lehet,hogy a talin majd kismama cuccban fogok virítani. Kép

Zsuzsa: jó a gyerekszáj. Kép

Amatőr: a te védőnőd se komplett... Beszóltál neki, hogy ezt, hogy gondolja? Netán a kiságyra tegyél kereket és abban vidd az utcára? Kép

Panó: puszi, akor indulunk hozzátok. Kép

Linó:??? Ha olvasol, neked is puszi!

Vali: jó. hogy túl vagytok a szurin.

Zita: jobbulást a párodnak! Fogyás: én már Daninál se mentem vissza teljesen. Kép
Alvás: az a baj, hogy így egyedül, csak este későn van időm magamra és akkor úgy döntöttem ennyi jár nekem és kész. Kép Igaz, hogy annyival kevesebbet szundizok, de ennyi lazulás kell. Kép
Amúgy már elpusztulok egy kádfürdőért, újsággal, de hát azzal még várni kell míg apa hazajön.

Hát ennyi, kitört a manók lázadása, megyek:
Linda
bellana

Most látom mit írtam: bejjebb = beljebb!!!

Linda én átmehetek mert Noncsi alszik mint a bunda! Kép Ébresztettem szopizni, evett 140-et és utána visszaaludt és no bukás! Éljen!!! Kép

A keményítőnek semmi íze, megkostóltam. Símán megissza üvegből. Az elején kanállal adtuk neki de akkor végig üvöltött. Szoptathatom de néha üvegből kapja de csak akkor ha fejnem kell előtte mert már nem bírom és még nincs kajaidő. A kórházban sokszor kapta üvegből mert próbálkoztunk és akkor az egész tejcsit sürítettük de nem vált be igazán. Egy jó volt, hogy legalább pontosan láttam mennyit eszik mert ott is össze-vissza mutatott a mérleg.

chello
chello

Amatör, a védőbanyád nem normális !!! De erre már te is rájöttél. Kitartás, remélem nem jön gyakran!

Látjátok milyen jó dolgom van? Egész nap itt vagyok. Ahelyett hogy aludnék !

chello
chello

Sziasztok!

Ez most komoly,hogy tegnap délután óta én vagyok az első????

Mi szerencsére jól vagyunk, az utoljára beadott kúp végül is hatott, nem lett magasabb a hője Botondnak.Tegnap megint nagyokat sétáltunk, itt ugyanis csodás idő volt, s ma is annak ígérkezik.

Szöszi! Hogy sikerült az ebéd? Bukta? Imádom!!!!! Nem faxolnál egy kis maradékot?Kép Jó, hogy ti is megúsztátok viszonylag könnyen a szurit. Én is ezért hagytam abba a borogatást, mert jég hideg volt Botond keze.KacagásKép

Chello! Annyira jó, hogy kiengedtek titeket, s főleg, hogy azért csak javul Noncsi állapota! Csak azt nem értem miért nem előbb léptek a dokik az ügyben, miért kellett ennyit szenvedni hagyni. Na mindegy, a lényeg, hogy túl vagytok rajta!!! Nagyon szorítok, hogy hízásotok otthon is folytatódjon!KépAzért még így is minden elismerésem a tietek, nagyon feszes ez a napirend.KépS tényleg pihenj amennyit csak tudsz!!!! Ez a legfontosabb!

Orsi! Esküvőre szerintem is menjetek, no meg a vacsira is, és érezzétek jól magatokat! Ha meg Gergő nagyon nyűglődik majd haza mentek!Szoptatni meg úgyis elbújsz gondolom, úgyhogy tök mindegy miben mégy, úgysem látnak közben, felhúzni vagy levenni meg bármit fel-le lehet.KépS persze, hogy te is tudsz tanácsot adni, hiszen neked is egyre több tapasztalatod lesz, s bizonyos dolgok lehet, hogy nálatok sokkal jobban működnek, mint máshol!KépSúlyaKép

Panó! tegnap én is két órán vasaltam, úgyhogy inkább elképzelem a Dadoot.Kép

Bori! Szemed javul? Egyébként muszáj, pontos j-vel.Azért biztos, mert én is sokáig küzdöttem ezzel a problémával és megnéztem többször is.Kép

Zita! Nem olvasom a kismamát.Kép Összefoglalnád a cikk lényegét, ha nem olyan megterhelő? Tehát Csilla baba is szopizik még?Kép

Vali! Nagyon ügyesek ezek a babák! Láz később sem volt? Nekünk másnap jött ki.Kép

Zsuzsa! GyerekszájKépRemélem ma jobb napotok lesz.Kép

Linda! Már csak kettő.KépPuszi neked!!!

LINO????????????? Tudom, pakolgattok, de azért egy megvagytokot írhatnál.Kép

Zsuzsi! Olyan régen voltál te is!!!!Ugye minden oké veletek is? Na és te Anikó????Meg Ildi, Soraya, Süncsi, Rita....pedig mindig megfogadom, hogy nem sorolok fel senkit név szerintKép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Szep jo reggelt! Itt hetagra sut a nap. Kép
Tegnap azert nem irtam, mert egesz nap kerteszkedtem, mikozben Lili a hintaagyon nezelodott, dadoozott es beszelt. Kép Nagyon jo ido volt.
Szules ota ez az elso, hogy vegre tudtam kerteszkedni. Csodalatos volt! Kép Sokkal szebb lett a kert. De muszaj, mert Vasarnap keresztelo lesz es azert rendbe kell tenni a kertunket. Kép Drukkoljatok, hogy jo ido legyen.
Ma is kerteszkedek es takaritok. Kép
Kepzeljetek mekkora valtozas egy nap alatt Lilivel! Mar mindent ket kezzel megfog ha a feje ele teszem. Megfogja a ket kezevel, meg egy kicsit ugyetlenul, de azert megfogja es beveszi a szajaba. Kép Nagyon profi! Es mar a hatarol olyan ugyesen oldalara fordul, hogy allandoan ugy van. Mintha szeretne azt a pozt. Es kozben nagyokat kacag. Kép Remelem gerince nem fog kicsavarodni. Kép
Es mindez a fejlodes egy nap alatt egyik percrol a masik percre. Hihetetlen. Nagyon sokat kuszik hason, mar vigyazni kell ra, es haton is nagyon sokat csuszik. Kép

Orsi: nagyon ugyesek vagytok! Egyre jobban alkalmazkodtok egymashoz es latszik, hogy Gergo is no rendesen. Eskuvo: mi nem mentunk el a vacsorara, mert tolunk a helyszin is messze van. Autoval 1 ora 15 perc. Kép Igy mi csak a templomira mentunk el es utana jottunk haza. Baratnomek is voltak eskuvon a pici babaval, de ok hasonloan kozel laktak a helyszinhez mint ti. Ok elmentek a 6-kor kezdodo vacsira is es amikor szopi ido volt, megszoptattak es visszamentek a vacsira. Ott egy csendesebb zugra betettek a kisfiut es aludt a babakocsiban. De este 9-re hazamentek, megfurdettek es lefektettek aludni. Ok nem maradtak ott tovabb.

Na felkelt a Lili, mennem kell, majd jovok.

Rita

Kép
Kép
trita

sziasztok!

Talán bronz???
Alszanak még a csajok... Kép
Tegnap shoppingoltam ZSófival. Addig Apukám tologatott... Vettem végre egy vastag gatyit is ZSófinak, de kevés lesz még! A csajszi kinőtte a tavalyiakat! Kép

Ramóna: elhiszem. Azért délután aludt valamennyit, csalk zaklatottan, meg estefelé is. Most este 1/2 11 óta szunyál!
Hogy ment az etettés?

Bellana: tegnap Edina ilyen vaolt napközben! 1/4 órákat aludt csak! Hogy mi miatt???
Már csak 3!!!

Süncsi: milyen volt a szop(t)atós tali? Kép

Swen: szuri Kép Akkor túl vagytok tajta...
Séta: itt is szépen süt! Bár tegnap volt felhős időszak is bőven... Mi is sok kilómétert teszünk a lábunkba! Kép
Én is remélem, hogy ma nyugisabb napunk lesz, bár ma nincs ovi, és Zsófi is itthon lesz egész nap!

Rita: biztosan szép idő lesz! Jó kertészkedést!
Fejlődés Kép

Lino merre járhat?
ÉS Zsuzsi?
No és a finn részéeg? (Ildikó, Soraya) ???

Most el. Nem akarok grafománnak tűnni (Anita Kép )

Zsuzsa
zerko

Jo reggelt!Kép

Tegnap este mivel foglalkozott a csapat, hogy senki sem ert ra irni??? Csak nem ossznepi osszebujas volt?Kép Igaz, tegnap reggel mondta Lucia, hogy no a sexualis vagy, na de ennyire....Kép

swenKép
Elcsiptel egy aranyat, mert Balazs keson ebredt! Gratula...de ne szalljon fejedbe a diocsoseg!!! Bukta jelentem egy szalig elfogyott, jol sikerult.Ma lecso lesz.

ZitaKép
En sem olvastam a Kismamat, keres u.a, mint swentol, nem irod le par sorban?
Figyelj csak, ha az igeny szerint szoptatott csecsemoknek nem kell mas folyadek, akkor Bazsoval mi a helyzet? Mert o csak 3 orankent eszik nappal es ejjel alszik 9 orat. Igaz, nem is keri surubben, illetve fel oran nem akadok ki, annyit csuszkalunk, ha ugy keri...akkor neki kellene tea vagy vmi mas???

LindaKép
3 nap..mi az? Fel labon is kibirod! (mondjuk az lehet,hogy konnyebb, mint Bivalybill+AtomantiKép)

OrsiKép
Azert ne uljetek kozel a zenekarhoz, nem biztos, hogy Gergo ertekeli a hangos zenet. Szerintem akkor menj, ha van kedved es jol erezned magad, ha csak idegeskedsz majd Gergo miatt, akkor semmi ertelme:halgass az osztoneidre!

kozben volt 2 trotty es 2 tisztaba teves.hiaba varok az elso utan, csak tiszta pelusba tud kakilni a dragam.a kis pedans Kép
tovabbiakban 1 kezzel...

BoriKép
Szep a szemed? Akkor arcod csupa deru...Kép
MIkor van a borze? Hanytol hanyig?

A.HajniKép
Nem kerdezted mikor viheted ki? Majd ha iskolaba megy???Kép Azert en akkor is felhivnam elotte, hogy biztosan lehet-e?

PanoKép
1050gr??? Csak sikerul Hurka Gyurkat nevelni belole!Kép Szep!

Hat ez nem igaz...bekakilt megint!!! Megyek...ugy erzem en tartom el a pelenkagyarat!

szoszi+fokakimester
szoszi

Kép
szoszi

Sziasztok!

Elnézést mindenkitől, de kicsit off leszek és Amatőr-Hajnihoz üzennék:
légyszi írd meg az email címedet, mert a profilodban nincs benne, és írnék neked pár sort!
Puszi a druszád és a "nászasszonyod"
Tigri
tigribigri

Swen, én sem tudom miért kellett ennyit szenvedni szegénykémnek. Kép Mindenki azt mondta, hogy majd 3 hónaposan kinövi a sok sírást, addig bírjuk ki. Most már nem bánom, hogy befeküdtem vele a kórházba bár akkor már az első nap haza akartam jönni a körülmények miatt.

Zsuzsa, az etetés nagyon megy! Tegnap este is ébreszteni kellett, kajált és tök jól elvolt a fürdetésig magában. Utána szopi és 10-kor tettük le. Persze előtte megmértük és nem hittünk a szemünknek mert a 3 nap alatt 19 dekát hízott !!! Remélem nem csalt a mérleg de ha igen akkor is 10 fölött vagyunk és még hétfőig hízhat. Kép Nagy örömünkben nem ébresztettük éjszaka hanem hagytuk aludni és 5-kor kelt de akkor már rágta a kiságyat. Kép És nem hiszed el mennyit evett: 200-at ! úgy látszik Edina babérjaira tör. Most is bekajált 150-et és kifeküdt de felébredt a kiságyban 5 perc után úgyhogy megyek megvigasztalom egy kicsit hátha vissza alszik mondjuk délig. Kép Most nagyon boldog vagyok, amióta itthon vagyunk leányálom az életünk és végre tudok felhőtlenül babázni.

chello
chello

Swen, Szöszi!

Kérésetekre gyorsan bescanneltem:

<font size="-2"><font color="0000ff">Ujjszopás után fogszabályzó?

Akár cumizik, akár az ujját szopja a kisgyerek, a felső állkapcsot előre, az alsót hátranyomja közben, így az élettani helyzettől eltérő állásban van a "szájberendezés". Minél hosszabb időt tölt naponta és összességében e tevékenységek bármelyikével, annál valószínűbb, hogy maradandó elváltozást okoz, amely később csak fogszabályzóval orvosolható, esetleg beszédhiba is kialakulhat. A rosszul záródó fogsorok elsősorban a s, sz, z hangok helyes kiejtésében jelentenek akadályt. Nem kell aggódnunk, ha a kisgyerek csak elalváskor, erős felindultságban, szokatlan helyzetben dugja be az ujját a szájába. Az ujjszopásnak szerencsére határt szab a tevékenykedés, gyurmázás, homokozás, míg a cumizásnak sajnos nem. Ha úgy látjuk, hogy a gyerek túl gyakran, túl hosszú ideig cumizik, vagy az ujját szopja, szeretgessük meg gyakrabban, és sok kimozdulással, élénk játékkal tereljük érdeklődését más irányba. Az még rosszabb, ha cumisüveggel vagy sportkupakos üveggel a foga között járkál egész nap, és folyamatosan iszogat - legjobb, ha erre egyáltalán nem szoktatjuk rá.</font></font>

Üdv:

Zita
pzita

szia Cvali!

Judit vagyok még a kórházból. Emlékszel?
Sehogysem tudlak utolérni. Sokszor olvasgatom az oldalt és figyelem a gyerekek cseperedését. Leírom a címemet.Ha valaki olvassa és beszél a Valival, akkor legyen kedves megemlíteni neki, hogy keresem és próbáljon egy kicsit írni nekem, mert különben nem találom meg a neten. Előre is köszi. Vali délután 2 felé szoktam chatalni itt a babaneten k,sz, és p en. Ha éppen bent vagy akkor átkukkantanál? A címem:

apacs72@axelero.hu

apacs72

Sziasztok!

Tegnap végigolvastam mindent, úgyhogy most hosszú leszek.

Kisdió: áruld már el a kórházi altatás titkát! Légyszi-légyszi-légyszi Kép

Nyinyike-Kinga: ez a lufis játék tetszik, fel is kerekedek holnap gyorsan lufit venni, nehogy lemaradjunk a fociedzésről Kép A tápszerért meg ne irigykedj, nem olyan jó az. Gondolj arra mikor éjjel melegítem a vizet, aztán hűtöm mert túl meleg lesz, közben a gyerek tiszta erőből ordít... Kép

Szöszi: ilyen velem is volt, hogy én felébredtem éjszaka etetés időben a gyerek meg vígan átaludta Én meg csak lestem, hogy most akkor mi van? Kép

Pzita: én nem humánusan altatok! Mindig leteszem a kiságyba, amikor teljesen éber. Előtte elmondom neki, hogy most este van, aludni kell, ne féljen, nem hagyom magára, meg hogy ha felébredt eszünk egy jót Aztán leteszem. Sír 4-5 percet, felveszem, megnyugtatom és újra leteszem. És ezt addig csinálom míg el nem alszik. Első nap ha jól emlékszem kb. 1 óra volt. Aztán mindig egyre könnyebb lett. Most már általában sikerül elsőre, de ha nem, akkor indul a türelemjáték A módszer előnye csak annyi, hogy "magától" alszik el, ill. hogy nincs meg az a veszélye, hogy mikor leteszem, akkor ébred fel és kezdeni kell előről az egészet.

Avocado: én megbeszéltem anno a gyerekdokival, hogy havonta 1x jöjjön ki, nézze meg a gyereket. Olyankor mindig megbeszéljük az oltásokat is, és így kb. egy hónapra előre le van beszélve, hogy mikor kapja a gyerek.

Na és a lényeg: Mazsola-Mókus-Hisztipatron átléppett a nappal nem alvók táborába. Délelőtt egy óra, délután egy óra, és annyi. Ez azért fura, kíváncsi vagyok rá, hogy így marad - e.

Többgyerekes anyukáktól kérdezném, hogy korkülönbség terén mi a véleményük. Én mindig azt szerettem volna, ha kicsi köztük a korkülönbség, kb. 1,5 év, de mivel elég nehéz volt a terhességem lehet hogy több kéne? Az orvos szerint míg nem vagyok 49 kg, addig nem nagyon kéne próbálkozni. Reggel mértem magam, 46 kg voltam Kép
Lehet hogy fel kéne falnom az itthon lévő összes csokoládét Kép

Na most ennyi, megyek aludni, mielőtt felkelt a Főnök.

Szép napot mindenkinek.

Hajni

Ui.: én akartam írni tegnap is, vagyis ez éjszaka keletkezett, csak valamiért nem tudtam elküldeni.
Amatőr

A 49 kg az 50 kg, én meg 49 kg voltam, nem tudom mit nyomkodok itt össze-vissza Kép
Amatőr

Ez nem igazság, elveszitek az aranyamat, pedig 6.30-kor én ezt írtam, csak nem engedte elküldeni!:

Lányok!
Jól látom, hogy tegnap este senki nem írt? Mi van történt az esti műszakkal? Orsi? Mondjuk én 9-kor már aludtam!

Zsuzsa!
Jó ez a gyerekszáj!
Lino megvan, csak biztos nem ér rá írni.

A. Hajni!
A védőnőre ne hallgass, felesleges bosszantani magad! Miért is nem jó, ha babakocsiban alszik? Beni minden nap kint alszik a teraszon babakocsiban 4-5 órát.

Linda!
Akkor várlak! Holnap után már jön Ádi! Nekem hamar eltelt ez az idő, de gondolom neked azért lassabban ment.

Orsi!
Kétféle Dadoo aktív center volt, az egyik kisebb és tud zenélni is, az a drágább, azt hiszem 2500Ft körül van, a másik nagyobb, de nem zenél, az kerül 1700Ft-ba. Én szívesen megveszem neked, ha így látatlanban be mered vállalni!

Mindenkinek szép napot!
Panó

Azóta meg csak most jutottam újra géphez.

Chello!
3 nap alatt 19 dkg, az rengeteg!Kép

A. Hajni!
49 kg? Én tudok küldeni neked 10 kg-t!

Puszi mindenkinek!
Panó
panó

sziasztok!

Chello: szerintem jól tettétek, hogy nem háborgattátok éjjel Noémi álmát! Szerintem az alvás jár neki! És valóban éhesen kelt, és evett egy jót! Ezek szerint benne is maradt! Kép Hurrá, és még egyszer hurrá! Kép És ha ilyen szépen hízik is, szerintem nem is kell keltegetni, ha nem akar! Amúgy Edina babérjaira bátran törhettek! Amúgy most 1/2 1-kor ő is benyomott 240-et!
Annak nagyon örülök, hogy jobb a kedved, és ezek szerint van ott kaja bőven!!! Ha ennek az ára ez a szörnyű kórházi tortúra volt, akkor is megérte...

Panó: arany Kép

Amatőr: én a 3 évet tartottam jónak, nálunk annyi is lett! Akkor már önálló a nagy, és akár ovodás is a nap egy részében...

Szöszi: ti kakiltok Edina helyett is???

Swen: nálatok hogy állnak a nagydolgok???

Orsi: merre vagy? Vásároltok??? Mi van a nemes testrészeddel???

Merre jár grafomán topiktársunk???

Pusz: ZSuzsa
zerko

Sziasztok!

Swen,
még tegnap akartam, gratula a 3 hónaphoz!

Panó,
én sem tudtam, hogy nem híztatok. Kép Csak azért kérdeztem, mert kb. egyidősek a manócskák. De jó, hogy már minden rendben van. Kép

Melinda,
nem is tudom, hogy akkor ti mikor töltitek a 2 hónapot, mindenesetre gratula hozzá!

Szöszi,
próbálom felvenni a nővéremmel a kapcsolatot keresztelő ügyben, de nem válaszol a levelemre Kép

Chello,
de jó, hogy már jobban vagytok Kép Hízás Kép

Druszám,
én is tudnék egy pár kilót küldeni. A gyerekeknek jó, ha pici a korkülönbség nem lesz a nagyobbik sem féltékeny. De anyukának rendbe kell jönnie teljesen, ezért javasolják a 2 év különbséget. 1 év azért sztem is kell az anyuka szervezetének.
Nálunk 2,5 év van így sincs féltékenység, imádja a tesókát. Kép

Rita,
de jó, hogy tudtál kertészkedni Kép Irigykedem a kertesekre!

Anita,
már akartam is írni nagyon régóta, mert zavar: MUSZÁJ gyakorolnod a helyesírást Kép
Rég voltál, Ráckevézel?

Orsi,
ha közel van nyugodtan menj el a vacsira is, legfeljebb, ha gond van hamar hazaértek.

Vali,
te mindig csak akkor írsz, amikor Tomika kakil? Kép

Nem tud vki vmilyen homeós bigyót a 2,5 éves kisfiam alvási problémájára? Rendszeresen fél egy körül felébred és visít mint egy kismalac jó negyedórán keresztül Kép

Hajni
nalika

Sziasztok!Kép

Tegnap én próbáltam írni, de valami gáz volt, és nem ment el, szóval most bemásolom ide a tegnapi irományomat:

Sziasztok

Amatőr/Hajni
Védőnő Atyagatya, ennek elmentek otthonról.

Orsi
Na látod, milyen ügyesek vagytok!

Chello
Örülök, hogy jobban vagytok, csak így tovább.

Linda
Manók támadása Sikerült leverni a támadást?
Kádfürdő Tegnapelőtt én is ejtőztem egyet, mennyei volt!

Zita
Gyerekszáj Nagyon aranyos.

Csajok, jelentem beléptünk a Dadoosok táborába, bár mi nem azt a fajtát vettük, mert nem volt (rájöttem, hogy van itt nálunk egy játék nagyker, oda mentünk el megnézni). Mi a szőnyegest vettük (baby gym), leteszteltük a boltban, tetszett a Rékának, így hát jött velünk haza a játék, bár elég húzós áron merték adni.

Tegnaptól én is ismét "nagylány" vagyok. Elég érdekes a dolog, ma konzultáltam is a volt szülésznőmmel (azóta is tartjuk a kapcsolatot), mert a dokim külföldön van, szóval, ha a helyzet így marad ahogy van, akkor holnap fel kell mennem Bpestre és megnéznek, mert nem normális dolgokat produkálok Szóval be vagyok sz.rva egy kicsit, nem akarom, hogy kikaparjanak

Na most el, megvacsoráztatom a páromat, mert éhen akar halni, velem az élen.

Szóval ez volt a tegnapi.

Nalika/HajniKép
Szombaton töltöttük a 2 hónapot (vagyis a 8 hetet), van aki a szül. dátumhoz nézi, tulajdonképpen most akkor hogyan kell???

SzösziKép
Látom nem csak az én lányom szeret a tiszta peluskába rotyizni.KépKépKép

Tegnap nagyon huncut volt a csajszi. Már a végefelé járt a kajaadagjával, amikor elkezdett játszani velem. Vagyis szívta a cumisüveget és amit beszívot köpte is ki, közben huncutul nézett. Mondtam neki, hogy hiába akar kihozni a sodromból ne fog menni és mosolyogtam rá, erre nekiállt újból szépen enni. Most szóljatok hozzá, direkt csinálta!
Ja és ma hanyatt fekvésből átfordult a jobb oldalára, ugrottam mint az ugrifüles, mert azt hittem legurul az ágyról. Épp a Dadoojával játszott.

Na most el, majd 4h után még jövök.
Pusza:
Melinda
Bnm

Anita,

Tüncsike séta előtt:
Kép

És az Assós kiscipő apa lyukas zoknijával (hja, aki sokat dolgozik Kép )
Kép
nalika

Sziasztok!

Amatőr-Hajni! Nálunk Ádám és Csilla között 19 hónap van, Csilla és Réka között 24 hónap. Sokan ijesztgettek, hogy egyik pici, másik kicsi, nem lehet bírni. De szerintem nem volt olyan veszélyes a dolog. Az első időszak mikor még meg kell tanulni egymást az újszülöttel, az egy gyerekkel is nehéz, de akkor még volt itthon segítség. Mikor meg már összeszoktunk, akkor nem jelentett nagy gondot, a nagyobb létszám.
A reggeli mérlegelésed eredményét elfogadnám fordítva. 64-nek. Nekem ennyi a versenysúlyom.

Chello! Nagyon belejöttök ebbe a hízás dologba. De nem is baj, van mit pótolnia Noéminek.

Szöszi! Ha van elég pisis pelus, a pisi színtelen és nem erős sárga, Bazsó fizikailag és szellemileg fejlődik, addig elég az anyatej, mind ételnek, mind italnak. Az anyatejnek eleve jó nagy százaléka víz.
A cikket fentebb megtalálod.

Zsuzsa! A párom javul. A változatosság kedvéért este Csilla orra kezdett el folyni. Van egy tippem, hogy kitől kapta el. De hát ez kivédhetetlen.

Swen! Csilla is szopizik, egy héten kétszer-háromszor jut eszébe. Meg néha felkérésre, hogy ne kelljen fejnem. Sosem kell kétszer kérdeznem.

Linda! Engem is kikapcsol a számítógép, úgyhogy én is mindig megadom magamnak a lehetőséget.

Orsi! Bocsi, hogy figyelmeztettelek a túltelítődésre. Kicsit néha ilyen tyúkanyós vagyok. És minden kiscsibét szeretnék minden bajtól megóvni. Pedig tudhatnám, hogy a kiscsibék okosak. Na ilyenkor kell rám szólni.

Vali! Látom neked is rendes családod van. Besegítenek, ha kell. Az enyémek is ilyenek. És a három gyerekkel másképp nem is nagyon lehet néha megoldani a dolgokat.

Bori! Hol vagy??????? Ugye nem lettél te is beteg?

BNM! Gratulálok a nagylányságodhoz. Remélem, nem lesz gond, és nem kell kórházba menned.

Valaki tud SMS-t küldeni Süncsinek? Mert nekem nem megy? Már minden verzióval megpróbálkoztam, amit csak ki lehetett 0-k és +-ok összefüggésében találni.

Réka legújabb Dadoo-s találmánya. Megfogja azt a vízszintes részt, amin a henger van, és emelgeti az egész Dadoo-t. Pedig mondtam neki, hogy még nem kell súlyzóznia.

Még egy kérdés. Mondjatok egy olyan helyet, ahol normális gyerekzoknikat lehet venni. Nem szoros a gumi, több méret van, térd és boka is.

Most el, mert dolog van.

Üdv:

Zita
pzita

Szia lányok!

Este valami gáz lehetett a babanettel, mert én sem tudtam írni.
Már csak kettőt (nem)alszunk és jön Ádi! Juhé!!
Gergő ma éjjel fél 2-kor kelt...Aztán nyűglődtünk.
Cicinfüggő lett belőle,ki is találtam új nevét : Piercing. Mert olyan szép kis dísz a cicimen. Kép
Nna, most sem alszunk. Dani elaludt ugyan, de Billy felordíotta, miután mersészen leműtöttem magamról, mert már vagy egy órája cicizett. Úgyhogy elvagyunk. Igaz csönd van, itt sasol az ülésből, Dani meg minimaxozik. Hát a gyerekpszichológusok tuti csóválnák a fejüket. De akkor innen üzenem, hogy lehet jönni segíteni! Kép

Chello: Noémnek nagy pirospont! Kép Remélem ma is ilyen jól lesz. Kép

Melinda: remélem tényleg csak nagylány lettél és nem kell csinálni veled semmit!! Drukkolok!

Amatör Hajni: nálunk 2 év van és elég gázos a dolog. Persze gondolom gyereke válogatja, lehet, hogy más jobban tűri a konkurenciát. De előbb jöjj rendbe! Ha gondolod van pár feles kilóm! Kép

Panó: köszi a gyorssegélyt! Komolyan mondom hülyülök. Kép Milyen az az aktív center?

Szöszi: már fél lábon állok. Kép Össznépi összebújás. Kép Jó lenne már. Kép Kép Mármint nem össznépi...

Zsuzsa, Rita és mindenkinek puszi, de Billy rázendített...

Linda
bellana

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?