Új privát üzeneted érkezett!

Szilcsi! Lottinak 2,5 évesen vette ki a doki (gy.kórház-M.L.) a torok-és garatmanduláit. Pici kora óta horkolt, akkora volt az orrmandulája, hogy szabad szemmel is szinte látni lehetett, a garatmandulái is hatalmasak voltak, és össze voltak nőve. :(
Csomószor volt 40 fokos lázzal járó mandulagyulája.
A műtét óta nem betegeskedik. Szal, ha Lindinek is lesz ilyen baja, kapásból műtettem, még úgy is, ha a szívem szakad meg érte, mikor elaltatták a karomba, ill. műtét után megláttam.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Nevelés nélk. nap max 4 lehet évente, ez törvény!

Nóri! Remélem az uj adapter már jó lesz!

Exi! Nem tudom milyen árban van az a légtisztitó de remélem tényleg hatásos! Én semmit sem hallottam még róla.

Norbinak 1 évesen vették ki az orrmandulát a korházban, Berényi doki.

Enikö! mi volt ma a kontrollon? Remélem minden ok!

Anett! Nagyon szép a torta!! Boldog névnapot Málnának!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lali visszakerült a fertőzőre, bevittük délután. Sokszor hányt napközben, hiába ivott eleget, kapott Daedalonetta kúpot, kihányt mindent, a végén már csak szinte tiszta vizet. Aztán már csak aludt... Egyszer kelt fel délután, mert befosizott, én nem tudom, mi volt még benne, de nagyon csúnya volt.
Most vagy összeszedett valamit a múltkor - utolsó este tettek be mellé egy fosós-hányós kisfiút, akit kiengedett az anyja a kiságyból, hogy "elfáradjon és este el tudja altatni". Ez a kisfiú fogdosta Lali ágyát, bár letörölgettem utána, és másnap mire beértem, az okos anyuka lufizott a fiúkkal, Lalinak is adott lufit, amit ő lelkesen a szájába is vett, mielőtt el sikerült tőle vennem.
Vagy már annyira tropa a gyomra és az immunrendszere a rengeteg gyógyszertől, hogy azért nem marad meg benne semmi.
Ha lesz széklete, vesznek tenyésztéshez mintát.
A tüdeje mindkét oldalon hörög megint.
Én nem tudom, hogy lehet ezt túlélni lelkileg... Harmadjára kellett otthagynom a kórházban 2 hét alatt. Belepusztulok a fájdalomba érte, hogy nem tudok rajta segíteni és hogy ott kell hagynom őt. :cry:

Kép
szilcsi

Szilcsi, sajnálom! Ez a fertőző ördögi köre. Az anyukához meg inkább nem fűznék semmit (talán csak annyit, hogy remélem, ő is kifog egy beteg gyereket a saját egészségese mellé hasonló felfogású szülővel, mint amilyen ő).

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezek...

Szilcsi! Nagyon-nagyon sajnálom :( :( :( Légyszi írj ahogy megtudsz vmit Laliról! Én tényleg azon a véleményen vagyok, hogy vidd el egy homeopatához, ahogy kihozzátok Lalit. (És lehet a bölcsiből is ki kéne venned egy időre, amíg nem erősödik meg az immunrendszere :roll: )
Kérdezted korábban a fül-orr-gégész dokikat: én csak a Kis-Fekete Beáta doktornőt ismerem, őt tudom is ajánlani, írj egy privit, ha érdekel az elérhetősége. Ő az újszegedi gyerekkórházban műt.

Karmen :) Norbikát utólag is Isten éltesse!

Enikő :) Bogi gyönyörű nagylány már, neki is minden jót kívánok! :) Zazának pedig boldog névnapot! Szegénykém nagyon megijedhetett az eséstől :( Egyébként pl. Németországban azt hiszem nem is lehet ilyen motorokat kapni, ott futóbicajoznak a gyerekek, azzal sztem nem lehet ekkorát esni.
Viussal minden rendben volt a kontrollon?

Zsuzsu :) Örülök, hogy legalább a kórházasdin túl vagytok! A mi ovinkban is szokott lenni nevelés nélküli munkanap.

Anett :) Málnusnak boldog névnapot kívánunk! Nagyon szép tortát kapott! :)

Zituska :) Nagyon ügyi Noémi! :)

Norus :) Ne haragudj, hogy nem válaszoltam még a mailedre! Röviden: a doktornőről, akit kérdeztél, eddig csak jókat hallottam, de személyes tapasztalatom nincs vele. Mi a barátaink ajánlása alapján választottuk a miénket, és minket is kezel, nemcsak a gyerekeket. Meg vagyunk vele elégedve, egy dolog nem tetszik, hogy sokszor nem tudom elérni, mikor fontos lenne. Tehát ha beteg a gyerek, akkor nekem nem elég, ha 3 nap múlva végre visszahív :?
Autósüléssel kapcsolatban nem tudok mit mondani, csak annyit, hogy mindkét ülés a "nagyon jó" minősítést kapta. Lehet, hogy a többi nem ezt kapta, azért írták, hogy ez a kettő a legjobb, nem tudom. Az, hogy melyik cég melyiket vásárolta fel, azt nem tudom, de szerintem ez nem is fontos, fő, hogy a termék jó legyen. Kristófnak már jó ideje nagy ülése van.

Klzsuzsi :) Matyinak itt is hatalmas gratula 1. szülinapja alkalmából!! :lol:

Bocs, ha kihagytam valakit, szép ünneplést kívánok mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Málnát, Matyit, Márkot Isten éltesse!

Szilcsi: Huhh, még olvasni is rossz amit írsz :cry: :cry: :cry:
Nem vagyok nagy szakértő, csak saját tapasztalatom alapján én is azt tenném, hogy hanyagolnám a tejtermékeket a helyedben, amíg meg nem gyógyul Lali :(
Egyre több helyen hallani, hogy nem jó a tejfehérje emberi fogyasztásra. Nehezen emészthető, stb. Nem véletlen ez a sok allergiás :(
Nem viszed el egy természetgyógyászhoz vagy homeopata dokihoz vagy ilyen helyre Lalit? Ha mást nem egy jó kis immunerősítésben biztos hasznos tanácsot tudnak adni!
Most nem azért, de a dokik zöme pl. arra sem hívja fel a szülők figyelmét, hogy antibiotikum kúra után milyen fontos lenne helyreállítani a bélflórát......pl. Én már pár éve elvesztettem a bizalmam az orvosokkal, hagyományos orvoslással szemben.
Jó, ami kel az kell, szóval jó hogy vannak, meg időnként segítenek meg életet mentenek, de nagyon sokszor ez megy ami nálatok is, tippelgetés, kisérletezgetés, ahogy Nóra dokija egyszer mondta "vakdalkozás a sötétben" :(
Kicsi Lali meg gyógyuljon meg izibe! Sokat gondolok rátok, KITARTÁS!!!

Enikő: Helyzet?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

szilcsi: ez borzasztó, mi jöhet még… :cry: :cry: Mindenképpen megkeresem nektek a doktornő számát, akit említettem, elküldöm priviben a homeopata elérhetőségével együtt, a többi rajtad áll. A bölcsivel kapcsolatban egyetértek Timikával.

Timika: van futóbicajunk, de ahhoz D még kicsi, illetve a magasságra nem, simán leér a lába, tehát lehet, hogy csak erőltetni kéne kicsit. :wink: Azzal tuti nem lehet akkorát esni, mondjuk úgy száguldani se. Lehet, hogy egy nap elviszi a cica a garázsunkból az összes motort (szomszéd család így szüntette be a motorozást). Mondjuk máltais játszótéren stb. úgyis van (oviban nálunk szerencsére nincs), anyósoméknál is nagyokat motoroznak… Dokielérés: na ez a miénkkel is így van, napi fél órában lehet hívni, van, amikor 100x hívom abban a 30 percben és mindig foglalt, és visszahívásról szó sincs (csak vezetékes számom van), ez engem is zavar. :?

jégvirág: Levit itt is Isten éltesse sokáig!

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Szilcsi!
Jobbulást Lalinak!!!!!!!! :wink:

Bea!
Levinek is Boldog szülinapot!

Köszi a köszöntéseket!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Hali!

Anyós süt stanglit (lenmagosat, szezámmagosat, sajtosat, köményeset...stb)
1500 ft /kg áron! Isteni, friss! Ha valaki kér, hívjatok vagy írjatok! Vagy megadom a számát :)

Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hali!

Anyós süt stanglit (lenmagosat, szezámmagosat, sajtosat, köményeset...stb)
1500 ft /kg áron! Isteni, friss! Ha valaki kér, hívjatok vagy írjatok! Vagy megadom a számát :)

Kép

ceniko
Szeged

Néhány mai kép :)

Kép

Kép

Kép

És múlt hétvégéről egy Bogi szülinapi tortás :) A torta SK láccik :P

Kép

ceniko
Szeged

Enikő: aranyosak!

Karmen: elfelejtettem válaszolni még :oops: , a bódítós fogdoki Dr. Urbán Andrea, 20/337-1114, Fülemüle u. 32.
www.queendent.hu

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Nóri! Jaj, nagyon köszi, már nagyon kerestem de nem leltem fel a babaneten sem, pedig visszanéztem dec-ig, tuti nem korábban irtad pedig

Szilcsi! Hát ezen az anyukán tök kiakadtam én is! szegény Lali, nem lehet tudni persze ök-e a hibásak, de én tuti öket hibáztatnám igy tehetetlenségemben :( remélem Lali mielöbb meggyógyul! Nem tudjátok milyen fertözése lehet hogy ennyire tartós?

Enikö! mi lett Vius kontrollja a bevérzés után?

Levit,Matyit, Márkot Isten éltesse!

Timi! Köszönjük a köszöntést!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Néhány kép. Orsi szülinapja (jan.) elöször hosszabb majd rövidebb hajjal, majd Norbi szülinap, majd Orsi szemüveggel (2 hete kell neki). Amugy már Norbi is tüsi, de sokára jutok el oda hogy fotót feltöltsek és kicsinyitsem, szóval arra még várni kell :lol:

Kép Kép
Kép Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lali rotás. :cry: Ma lett meg a széklettenyésztés eredménye.
Hát nagyon imádkozzon az az okos anyuka, hogy többet a büdös életbe ne találkozzon velem....... :idea: :twisted:
Mivel az előző bentlétünkkor az utolsó nap reggel levett székelt negítav lett, aznap este jött a - ma már tudjuk - rotás kisfiú mellénk, és az utána eltelt egy hétben nem volt Lali sehol, csak itthon, így egyszerű a képlet. :cry:
A szívem szakad meg érte... Leghamarabb kedden hozhatom haza. Tegnap nagyon rosszul volt még, hatalmasra van puffadva a pocakja, nagyon fáj neki és hasmenése van. Mára már kicsit jobb volt a kedve, és a hasa is mintha kisebb lett volna, és nem volt ma hasmenése, bár elkezdték neki adni a hasfogókat, eddig vártak, hogy ürüljön a vírus minél alaposabban belőle.
A hurutja javulóban, a mellkasröntgen negatív, nem folyik már az orra és alig köhög.
Viszont a lelke... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Azért nem engedik keddnél előbb ki, mert van, akinél két hullámban támad a vírus, egy átmeneti javulás után van visszaesés, nehogy negyedjére is vissza kelljen vinni...
Hihetetlen egyébként, hogy mennyi erő van egy emberben, egy anyában, én ne gondoltam volna komolyan magamról. Iszonyú nehéz lelkileg, fizikailag, ez volt a 11. nap a kórházban...

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Nagyon-nagyon sajnálom, sok erőt neked!!!!!!!!!!!!!!Ez tényleg iszonyú,hogy össze raktál Lalit a rotás kisgyerekkel, én is kiakadtam volna,szörnyű! Nem is tudom,hogy lehet ezt kibírni lelkileg,de persze az ember mindent kibír,túl lesztek rajta!!!!!

Kármen!Enikő!
Nagyon jók a képek, szépek a gyerkőcök!!! :D

Köszönjük a köszöntéseket!
20140113113746

Szilcsi, kitartás!
Na én ezt nem értem magában a helyben sem, hogy miért így oldják ezt meg, szerintem megoldhatnák, hogy aki már javulóban van, azt egy külön helyre tegyék, akit meg épp frissen visznek mert problémája van, az el legyen szeparálva, legalább addig, amíg kiderül, hogy mi a baja. Persze ezzel egyidőben javítani kellene azon, hogy ne kelljen napokat várni egy-egy tenyésztésre...

Ági és
KépKép
exdeus

szilcsi: kitartást nektek! Szegény Lalit most testileg lelkileg nagyon meggyötri ez a sok betegség, a rotát is nyilván azért kapta el azonnal, mert már teljesen gatya volt az immunrendszere akkor. :( Helyedben nem vinném legalább két hétig bölcsibe, ha végre hazakerül. És szerintem tartsd szigorúan a diétát, az ő érdekében. Tényelg, Lali kapott rota elleni védőoltást kicsinek?

Karmen: jók a képek! Orsinak jól áll mindkét frizura!

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Szilcsi!
Hogy van Lali,kihozhattad a kórházból? Én is akartam kérdezni,kapott oltást Lali anno rota ellen?
20140113113746

Sziasztok!

Először is, Szilcsi, jobbulást nektek! :)

Aztán minden szüli-, és névnaposnak minden szépet és jót! :)

Kaptunk egy barátnőmtől egy Fisher Price-os tanuló kutyust használtan. Van valami ötletetek, hogyan lehetne kitisztítani? Tele van drótokkal, úgyhogy kimosni nem lehet, így meg nem tudom odaadni, mert Lilla mindent a szájába töm. :)

Egyébként hat hónapos elmúlt már, 68 cm és 7,5 kg volt a féléves státusza, igazi kis haspók. :)
Teszek fel egy képet is róla.
Kép

Mindenkinek szép estét!

Monka
monka79

Ma hazajöttünk végre. :lol:
Lalikám szegény lefogyott 11 kilóra. :( Az összes bordája látszik, lóg a bőr a combiján, nagyon sovány. Még egy hét szigorú diéta, és utána is csak nagyon óvatosan-lassan lehet visszavezetni a rendes étkezést. Amíg nem eszik újra úgy, mint régen, addig nem megy bölcsibe sem, mától fizetés nélküli szabadságon vagyok egyelőre 2 hétre, aztán majd látjuk, hogy alakul, hogy erősödik-hízik Lali.
Még erősen fertőző, egész nap fertőtlenítőkkel vacakolok, mert még nincs rendben a pocakja, de már nem fosizik és nem hány legalább.
Lelkileg is nagyon kivan, olyan földhöz-csapom-magam hisztiket levágott ma, előtte sosem volt ilyen. :shock: De majd alakul ez is, sok-sok türelem kell most hozzá.

Monka, cékla volt a kaja? :lol: Kutyusra passzolok, esetleg fagyasztóba tenni pár órára?

Anett, ti meggyógyultatok? Ja biztosan, láttam ma Málnát a bölcsiben. :D Sajna a jövő heti fotózásról mi lemaradunk, nem merem bevinni, mert ráköhög valaki és végünk van... :roll:

Nóra, köszi a privit, valakihez el fogjuk vinni mindenképpen, természetgyógyászhoz. Most nem kap már semmilyen gyógyszert, csak Normaflore-t és Cebiont.

Kép
szilcsi

Szilcsi :) Örülök, hogy végre otthon vagytok!!! 11 kg basszus nagyon durva :(:(:( Ha elfogadsz egy tanácsot, Normaflore helyett Protexin restore-t adj neki, drágább ugyan, de sokkal több cucc van benne. Esetleg az Echinacin sziruppal is próbálkozhattok, az is jó immun erősítésre.

Karmen :) Nagyon szépek a gyerekek, Norbi is milyen nagy már! :)

Bea :) Levinek is nagyon boldog szülinapot kívánok! Olyan kis csibészes mosolya van a vonalzós képen :lol: Képzeld, teljesen véletlenül derült ki, hogy Sanyi tesója és a párod ismerik egymást :lol:

Norus :) Szerintem erőltessétek csak a futóbicajt :wink: A mi dokinknak heti 3x félóra ügyeleti ideje van, ezalatt van, mikor ki van kapcsolva vagy természetesen foglalt. Ilyenkor szoktam sms-t írni neki, hogy mikor beszélhetnénk, és ha ráér, akkor megcsörgeti a telefonomat.

Monka :) Nagyon szép Lilla :)

KépKép

KépKép
timika

Örülök,hogy otthon vagytok, mielőbbi hízást, javulást kívánok!
Igen ma mentünk újra bölcsibe, hááát, nem volt egyszerű!
Mi elvileg fotózkodunk, bár Málna nem akar, de hátha Tündi rá tudja venni, erőltetni nem fogom, de örülnék neki!
Szerintem is a Protexin jobb, mi is azt szoktuk használni!
20140113113746

Monka, fagyasztó szerintem is jó ötlet, vagy lehet venni fertőtlenítő tablettákat, esetleg vízben feloldani és ráspriccelni? Tiszta nem lesz, de bacimentes tuti.

Ági és
KépKép
exdeus

Hali!

Monka: Édes Lilla :) Kis husi golyó! Tanuló kutyusra nincs ötletem, Ha elvinnéd tisztítóba...????? Mondjuk a vegyszer sem tenne neki jót..... Nemtom, passzolom a kérdést :D

Ilcsi: Örülök, hogy otthon vagytok. Nekem is azt mondta a patikus, hogy a Normaflore az a szopós babáknak elég, aki már vegyes táplálású és nagyobb, annak inkább a Protexin kell. Igaz, hogy drágább de több is van benne, szerintem gazdaságosabb is, mint a Normaflore.... Gyors felépülést gyarapodást+++++++++++++

Karmen: Cééépségesek a gyerekek. Mondták a fiaim, hogy Orsi tiszta anyja, a kicsi meg csupa apája :D Orsi milyen kis komoly a szemüvegben :) Jól áll neki :)

Karesz csinált még ősszel egy "futóbicajt" Bogim legelső kisbicajából. Na most pont jó lett Zazinak, száguld vele ügyesen :) Megy érte a harc Vius és Zaza között :) Na ha Vius elkaparintja akkor akár 10-15 métert is gurul vele, úgy, hogy nem teszi le a lábát. Ezen felbuzdulva varásnap amikor a szüleimnél voltunk kipróbáltuk pótkerék nékül tudja-e hajtani a "rendes" bicajt Vius! És tudta :D Egyedül indult el vele és tekert közbe egyensúlyozott, igaz fékezni nem tud és mindig másfele figyelt, ott lihegtem mögötte :lol: :lol: Ment neki mindennek, muszáj volt fogni közben, mert ugye teker mint állat, örülöt, hogy tud két kerekezni, nagyon büszke volt magára :) Tapsolt és örült mindenki :) Megzabáltam :)

Ma vittük újra Vásárhelyre, nagyon örült, hogy mentünk. Úgy mosolygott, édes volt. :D

Zazi holnap már kezdi a bölcsit, Boginak még a héten tavaszi szünet van! Marci holnap kezd...ahányan annyi féleképp :D

Hja és megkaptuk a szakértőitől a papírt Viusról, priviben elmondom ha valakit érdekel.....

ceniko
Szeged

Enikő :) Engem érdekel :wink:

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket!

Szilcsi: Örülök, hogy végre otthon vagytok! Erősödjön meg gyorsan Lali!!!

Timika: Ki Sanyi tesója?!?! Gergő nem említett semmi extrát, hogy ismer valakit akinek a valakijét én is ismerhetem...:) Hogy derült ki? Mesélj! :)

Monka: Nagyon édes a kislányotok! :)

Karmen: Hihetetlen, hogy mekkora már Orsi is! Jók a torták!

Enikő: Gratula Viusnak a bicajozáshoz! Nagyon ügyes ám! Gréti is a biciklijét használta futóbicajnak :)

Minden betegnek gyors gyógyulást, és vissza a tavaszt!!!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

LEVINEK UTÓLAG IS SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!! :D
Képek???

Enikő!
Engem is érdekel Vius eredménye!
20140113113746

Csajok öltöny kölcsönzést tudtok Szegeden?? Egy ismerősömnek kellene, esküvőre mennek....
köszi, most csak ennyi voltam...

ceniko
Szeged

Enikő, privi nekem is jöhet! :wink: Kíváncsi vagyok, mit mondtak!!! Vius nagyon ügyes, hogy kétkerékkel bicajozik! :lol:

Karmen, tényleg Orsi tiszta anyja. :wink: Szépek vagytok!

Anett, nekem úgy rémlik, Málna szeret fotózkodni, nem? Én nagyon sajnálom a fotózást, de úgy döntöttem, inkább elviszem műterembe majd, ha akarunk pöpec képeket, most nem vállaljuk be a bölcsit ennyire legyengülten.

Köszi a Protexinse tanácsokat, nekünk mindig a Normaflore-t mondja a dokink, de akkor veszek Protexint inkább.

Bea, Levit Isten éltesse!!! :lol:

Többen kérdeztétek, kapott-e Lali rota elleni védőcseppet, nem kapott. Anno sokat agyaltunk rajta, de mivel azt mondták, a rotának huszonvalahány fajtája van, a cseppek pedig csak 8 fajtája ellen véd és majd 40ezer ft, így nem adattuk be Lalinak.
Egy ismerősömék beadatták, és már 3x volt a gyerek rotával a fertőzőn... :roll:

Kép
szilcsi

monka, szilcsi, exdeus: miért kell fagyasztóba tenni a tanuló kutyát??? :shock: Ha a bacik miatt, akkor teljesen felesleges :wink: Sterilizáláshoz UV fény alá kellene tenni, bár ez háztartásban ugye nem hozzáférhető. :lol: Az én véleményem az, hogy ha a gyerek megbetegszik egy használt tanulókutyától, akkor mástól is, pl. homokozó, jó, tudom, féléves nem homokozik még, de otthon is megfog ezt-azt azért. :roll:

Enikő: de ügyes Vius! :D

szilcsi: de jó, hogy végre otthon! A diétát tényleg tartsátok be, ez most fontos. Inkább hízzon kicsit lassabban, de nehogy visszaessen valami kaja miatt, ami korai neki. A cseppeket nem azért kérdeztem, mintha azzal el lehetne kerülni az ilyen esetet, mint a tiétek, csak kíváncsiságból.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Szilcsi!
Szeretett igen, de most 1 másfél hónapja mindentől fél, most éli az extra félős korszakát és a férfiaktól különösen. Mivel a fotós pasi,így nem hinném,hogy beteszi a lábát oda, de majd kiderül. Meg otthon sem akarta mostanában, hogy fényképezzem,a névnapon meg Húsvétkor engedte, de csak úgy semmi alakalom...ááááá,nem így megy ez kérem!
Lali hogy van?
20140113113746

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket Matyi nevében! :) Ha minden összejön, holnap töltök fel képeket a szülinapról!

A többi kis ünnepeltnek, Zazának, Málnának, Márknak, Levinek, Boginak sok boldogságot kívánunk! :)

Szilcsi! 11 kg??? :shock: :cry: Szegény Lali! Gyors jobbulást neki!

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Van egy csomó felesleges DM kuponom, feltettem a szegedi adok-veszekbe, ha valakit érdekel, nézzétek meg. :)

Nóra, egyetértek veled, én nem is elsősorban sterilizálni akarnám a jószágot, hanem megtisztítani valamennyire, mert mégiscsak három évig nyűtte egy másik kislány, vannak rajta izgalmas foltok. :) Csak megpucolnám kicsit, mielőtt odaadom Lillának. Aztán persze majd tömheti marokszámra a homokot a szájába később, attól nő nagyra, de az egy másik kérdés lesz. :lol:

Szerintetek gőztisztítóval átfújni hülyeség lenne? Láttam tv shopos reklámban, hogy húdeszuper állítólag. :)
Van valakinek tapasztalata? :)

Jó éjt!
Monka

Kép
monka79

DÉNESNEK SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!!!!!
MATYINAK PEDIG UTÓLAG IS NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT!!!
20140113113746

Sziasztok!

Ilcsi :)
Végre otthon vagytok Lalival!! Jaj de jó!! :D
Gyors felépülést kívánok a nagyfiúnak! Gyorsan erősödni, mert jönni kell a Sárgára játszani! :D
Szegénykém, jól lefogyott! :( Noémi 12 kilóra fogyott a hányás-fosás alatt, az is elég szörnyű volt..
De amint rendbe jön Lali pocakja, és ehet rendesen, gyorsan összekapja magát, majd meglátod! :wink:

Monka :)
A gőztisztítóban nekem nincs bizodalmam, mert sztem csak csupa víz lesz tőle. :?
Én szoktam venni Domestos törlőkendőt, és azzal szoktam áttörölni azokat a játékokat, amiket nem bevágni a mosógépbe. Steril nem lesz tőle, de tisztább. 8)

Minden ünnepeltnek nagyon sok boldog szülinapot, névnapot kívánunk!!!!!!!!!!!

Megyek dógoz.... 8)

Kép
Kép
zituska28

monka: szerintem a gőztisztító jó ötlet, meg a törölgetés is, mondjuk én nem Domestos-ost használnék (nem szeretem az antimikrobiális tisztítószereket, szappanokat stb), hanem pl. sima nedves törlőkendőt. Ha a gőzölés mellett döntesz, szerintem ne merőlegesen fújd rá a gőzt, hanem úgy, hogy a felülettel majdnem párhuzamosan süvöltsön, elvileg így is leviszi a koszt, vizsont talán nem lesz nedves belül, és könnyebben kiszárad. :roll:

Zituska: tudom, még korai, de hogy megy a bolt? :wink:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Enikö! Engem is érdekelne Vius eredménye!

Mi nyáron probáltuk mielött vettünk a 12-es bringát hogy levegyük-e a pedált, de Norbi lába le sem ért, igy tanulobringának csak sokára lett volna jo neki. De nem bántam meg hogy Dancsiékét megvettük, mert mégis olcsobb volt mint az uj és Norbi szereti, meg ügyes is vele. Nyáron megprobálunk majd 2 keréken tekerni is már.

Szilcsi! De örülök hogy otthon vagytok! mi is ezért nem adattuk be a rotát mert igazábol annyira feleslegesnek éreztem. De késöbb doktornö is annyit mondott hogy jol tettük nem kértük, nem mondta miért és én nem kérdeztem.

Monka! Nekem nincs ötletem ha viz nem érheti:( Lilla tényleg tündéri, igaz élöben is igy gondoltam róla:) Ja egyébként nyugi, a szék elkelt, ne aggodj a barátnöd miatt, nem voltam rád mérges és rá sem!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

El vagyok veszve, bocsi miatta, most is csak végigpörgettem, mert egy hét lett volna mindent végigolvasni!

Minden kedves kis és nagy szüli- és névnaposnak sok-sok boldogságot kívánok! :D

A betegeknek nagyon gyors gyógyulást, Lalinak kiváltképp, mert nagyon kijutott neki ezen a télen! :cry:

Mi jól is meg nem is, a szokásos köhögés, nátha, csak megfáztak, semmi extra, Dávidnak viszont ekcémás a keze, hajlatokban, dokinő szerint allergiás. :shock: Pedig ha valaki, akkor én görcsösen betartottam minden hozzátáplálási szabályt, mindenmentes ételeket kap még mindig néha pici tejtermék, szóval teljesen csalódtam az egészséges hozzátáplálásban és abban, hogyha nem kapkodom el az allergizáló dolgok bevezetését, akkor kiküszöbölhető az allergia. Na meg a szoptatás hosszú ideig :roll: . Persze, soha komolyabb baja ne legyen a fiúkának, de most kicsit kudarcos a mérleg. :(
Jut eszembe, valaki írta, hogy van valami szuper krém, amivel ki lehet váltani a szteroidos kencéket ekcémára. Ha valaki emlékszik, írja meg legyen kedves, hogy mi volt az a krém, mert most olyan kencét írt fel a dokinéni, amire szinte csak az nincs ráírva, hogy ne kend vele a gyereket!

Nóra: A szerzetesek körtéje valami csodálatos! Szívbeteg apukám pl. csak attól tudja átaludni az éjszakát. Köszi a tippet. Az egész család issza. A gyerekekbe viszont alig lehet beleerőltetni. :lol:

Zepter légtisztítónk nekünk is van, imádom, olyan friss a levegő tőle és szobaátrendezés ürügyén pár napig ki volt kapcsolva, apánk allergiás, elkezdte a tüneteket produkálni, 2 napig bírtam, újra bekapcsoltam, -nem biztos, hogy attól, de- megszűntek a tünetek. A 2 nap alatt ezer papírzsepit fújt el szegényke! Szóval nekünk bevált. Ősz óta üzemel, de semmilyen probléma nem volt eddig, éjjel-nappal megy, ha kinyitom az ablakot, elkezdi kavarni a levegőt és jelzi, hogy rossz a levegő, tisztítani kell. Bizonyos üzemóra után szűrőt kell benne cserélni.

Óvi: Nálunk is összevonások vannak, nevelés nélküli munkanap. Törvény szabályozza, hogy hány napot kell "tanítani", minden oktatási intézményben ugyanannyit, azt az óvi határozza meg, hogy mikor tartja a szünetet, legalábbis úgy tudom egy részével rendelkezhet. Az iskoláknál is így van.

Mindenkinek kellemes hétvégét:
eszter

KépKépKépKép
hefe

Eszter :)
SANATOPIC testápoló a neve, mi azóta is használjuk! :D
Van egy intenzívebb kréme is, azt berepedezett kézre sarokra írja.
Nekünk néha kevés a síma testápoló. (sajnos Noémi is ekcémás, nálunk ez örökletes, bízom benne, hogy kinövi.)

Norus :)
Hát igen, még korai a kérdés, de azért köszönöm! :D
Kicsit ücsörgős még, de azért már rám találtak páran a régiek közül, és új vendégeim is voltak már! :)
De jó lesz, csak türelem kell! 8)

most mennem kell!

Kép
Kép
zituska28

Nórus!
Mire való a szerzetesek körtéje???
20140113113746

Ja és még valami:
TUDTOK JÓ ÉS KEDVES GYEREK PSZICHOLÓGUST AJÁNLANI ITT SZEGEDEN?????VAGY NEVELÉSI TANÁCSADÓT?
20140113113746

Anett!
írtam privit.

A Zepteres légtisztító tényleg jó? nekünk is van, de én nem használom, azt hittem úgyse jó semmire :lol:

visszatérve, ovi
Mi be voltunk íratkozva a kipp-kopp-ba, jártunk is, 2napot, utána , előtte is beteg volt V.
azért nem vittem utána, mert nem érte volna meg, van sok szünet (mint a síma ovikban) nyáron 2hónap, és akkor is kell fenntartási díjat fizetni, eddig ez nem is lett volna gond, DE
ha betegek a csajok, szünet van, nekem csak fizetős segítségem van, 600/óra, ki lehet számolni mennyibe kerül, :roll: és a nyári 2 hónapot még pénzért se tudtam volna megoldani, csak pár napot belőle.

ezért nem oda mentünk, amúgy sztem szuper ovi.
Vendég

Szilcsi!

jobbulást Lalinak, elborzadva olvastam amiket írtál.
Vendég

hefe: de örülök, hogy jó tippet adtam! Nekem is jót tett. Hozzátáplálás: NINCS igazad magaddal szemben! :wink: Szerintem jól csináltad igenis! Nem tudhatod, hogy milyen bajai lennének (nemcsak most, hanem évek múlva is akár!) ha nem tartottad volna be. És egyáltalán nem biztos, hogy az ekcéma allergiára utal, olyan könnyű rámondani, de milyen alapon mondta a dokitok? :roll: A mi dokinénink pl. azt állítja, hogy D ekcémája oltási szövődmény, tudom, az oltásokra is nagyon könnyű minden nyavalyát rákenni, csak azt akarom ezzel mondani, hogy foltok a bőrön annyi, de annyi mindentől lehetnek! Ha esetleg kiálljuk a próbát :lol: és sikerül homeopátiával kikezelni Dóri kezét (még az elején vagyunk a kezelésnek), talán menj el Dáviddal is... :wink:

Ekcéma: a Sanatopic nekünk is bevált (Köszi a tippet, zozo!) Ezt találtam tegnap, ismeri valaki? :roll:

http://harmoniavilag.hu/index.php?optio ... &Itemid=98

http://naturalbeauty-shop.com/bionet-ak ... p-189.html

Anett: a hosszú élet és a tüdő gyógynövénye. A dokinénim erős köhögésre ajánlotta. Édes íze van a teának.

http://netbio.unas.hu/spd/NetBio_216704 ... _3dbcsomag

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Zita, Nóri! Ezt a kenöcsöt Szegeden hol lehet kapni? Minden patikában? Sanatopicra gondolok.

Hefe! én is mindig nagyon szigoruan betartottam mikor mit ehetnek mégis allergiásak lettek. Ja és ekcémásak. Norbi az ovosok szerint nem allergia miatt az, oka nem lett ismert. Orsi meg allergia miatt

Szilde! Hogy van Hanna, mikor jöttök uszni? Oesi szept-töl átmegy az egyletbe, beiratom szept-töl. Addigra már nagyon jol fog tudni úszni, nincs értelme Némozni.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen :)
Bármelyik patikában. Ha nincs éppen, akkor megrendelik.

Nóri :)
Nekünk van itthon valahol ilyen Bionet balzsamunk! :shock:
Eszembe sem jutott, de most hogy emlékeztettél rá, ki is próbálom...

Kép
Kép
zituska28

A Sanatopic nekem is bejött, főleg most használom naponta többször a sok kézfertőtlenítés miatt. Azt mondták, egy hétig még ürül a vírus Lali szervezetéből... :roll:

Zituska, hamarosan majd szeretnék hozzád bejelentkezni egy nagykezelésre, ez a sok idegbaj mostanában totál meglátszik a fejemen... :roll: :( Majd hívlak. Sárga: gondoltam rátok mostanában sokat, tavaly ilyenkor a gyerekek már homokoztak, megvannak a képek. :D Apánk újítgatja a nyaralót, hát egy pénznyelő az egész, még nem látjuk a végét... Kicserélték a falban a vezetékeket, nagyon rossz állapotban volt mind, a kapcsolókat, lámpákat, füvesítünk, külső burkolat, derítőt akarjuk még ellenőriztetni, kerítés, hintaágy... van tennivaló bőven. Sajnos én még nem nagyon tudtam kivenni a részem, de hátha most már jobban lesz Lali és ki tudunk menni mi is takarítani, festeni.

Mi is ráfanyalodtunk a bébiételre, a 4-6 hónaposoknak valókat veszem Lalinak, mert a diétás kaját nem eszi meg, este meg ordít 11-kor, hogy éhes. :roll: De a bébikaját megeszi ímmel-ámmal, majdcsak letelik a diéta... :roll: De még mindig napi 4-5 kaki van, igaz, nem fosi legalább.

Vélemény: akárki akármilyen óvatos, a környezeti ártalmak nagyban befolyásolják az allergia kialakulását, szerintem.

Kép
szilcsi

Ja még ezt akartam: betörtek hozzánk a nyaralóba, és mit vittek el??? A kerti csap csaptelepjét. :roll: :twisted: És belesz@rtak a vécébe... :roll: :x :x :x A szomszédból egy körfűrészt emeltek el.

Kép
szilcsi

Szilcsi!

Küldtem Neked egy privit!

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?