Sziasztok!
Hú, ezer éve nem írtam... Most, hogy megjött a jó idő, minden nap mentünk sétálni délelőtt, a házimunka meg délutánra maradt, ha hagyott Bogi. Ma is csak azért nem mentünk sétálni, mert én lerobbantam. A jógán valamelyik gyakorlat nem tetszett a csípőmnek, szóval tegnap úgy el kezdett fájni, hogy alig bírtam járni. Este kénytelen voltam fájdalomcsillapítót bevenni, így ma a fél nap nem ciciztünk, hanem a lefagyasztott tejcsit adtam neki.
Mára jobb lett, de inkább nem indultam neki a 3. emeletről lift nélkül babakocsival. Eddig nem is volt sok alvás, de Bogi végre alszik már 1 órája.
Tatyi, kitartás, nagyon szorítok lakás ügyben. Milán milyen ügyes! A cuppanós puszik biztos nagyon jól esnek Anyának.
Anya maci, szerintem most ne dönts el semmit EDA téren, mert bármi előfordulhat. Ha a dokindnak külön szettje van, akkor főleg nincs min gondolkozni, meglátod majd, hogy kéred-e. Maga a felhelyeztés kellemetlen, de a fájások miatt úgysem lesz vészes, ha kéred. Inkább szülés után rossz, mert fáj tőle a derekad és csak másnap szedik ki, de ez is elviselhető. Ha szépen kéred a nővérkét, ad fájdalomcsillapítót éjszakára, vagy készülj 1 algopirinniel (nem biztos, hogy lesz fájdalomcsillapító az osztályon...). A fájdalomcsillapítás mellett a kitolási szakaszt is felgyorsítja, nekem 20 perc alatt kibújt Bogi, miután el kezdett hatni.
Csézjang, itt is nagy-nagy gratula! Várjuk a képeket, nagyon kíváncsi vagyok már!
Banana, Szuromi Andrást tudnám Neked ajánlani, homeopata és kizárólag akkor vág, ha nincs más megoldás. Nagyon kicsi esélyem volt a természetes szülésre, még ő is a császárra készített fel, mégis végigcsináltuk a szülést, még gátmetszésem sem volt. Nála egész biztos Tudsz természetes úton szülni, ha nincs semmi gond, császár után is. Ha kérdésed van, szívesen írok privit.
Szonce, nagyon ügyes Ádám, gyönyörűen sétál.
Utólag is boldog szülinapot!
Kubu, a sze-para most nem hangzik olyan vészesen, de majd meglátjuk, hogy bírjuk. Egyelőre nagyon szeretem, ha az ölemben van, de 4 kilónál tartunk, szóval egyelőre könnyen beszélek...
Jó szobarendezgetést! Én imádtam Bogi szobáját csinálni. Most a kis ruhácskákban kell kiélnem magam.
Milyen aranyos Marci! Édi lehet, ahogy simogat.
Nagyon jók a képek, de tényleg a kócos viszi a prímet!
A popsitörlős produkciónak biztos nagyon örültetek..
Mulan, tündéri Lili! Micsoda szépséges mosoly! Elolvadnék, ha ilyet kapnék a lánykámtól.
Zizi, remélem, használni fognak a gyakorlatok és pikk-pakk behozza Flóra a lemaradást! Éljen a felülés, feltérdelés!
Millye, sajnálom a balesetet és örülök, hogy jobban vagy. András telefonos videója egyszerűen zabálni való!
Kriszta, szépen fejlődik Bogi. Hogy bírta a szurit? A mi Bogink múlt héten kapta a 2 hónapost, nagyon sírt, de hamar abbahagyta. Persze mi is csak kettesben mentünk, Apa nélkül. Megvolt a hőemelkedés is, de másnapra az is lement, szóval nagyon ügyes volt.
Bogi nagyon ügyes,hogy eszik végre és nagyon szépek vagytok a képen!
Szilvi, csendes nagy-nagy gratula! Nem semmi! Remélem, jól vagytok! Pihenj sokat és várjuk a híreket!
Jaspis, az olaszországi kirándulás nagyon jól hangzik, örülök, hogy ilyen jól sikerült. Mennyi idős Marci? Bogi 5 ónapos lesz, amikor Milánóba megyünk, kicsit tartok tőle, hogy fogja bírni.
Sárgarépa, az én dokim vezette le azt a kádas szülést, de azt mondta, hogy a kismama a második babát saját kérésre nem vízben szülte...
Zita, gratulálok a költözéshez. Julcsi nagyon édi játék közben. De jó,hogy így elvan kint!
A fal gyönyörű lett!
A szurin és a csípőmön kívül történtek nagy dolgok nálunk is! Végre néhány napja este 9-től reggel 5-6-ig alszik Bogi és bár szűkmarkúan, de osztogat mosolyokat is. Egész sokat elvagyunk sírás nélkül, de persze csak megfelelő szórakoztatással. Nézelődik és közben beszélget. Teljesen elolvadok tőle!
Ráadásul beszereztünk neki néhány rózsaszín rucit, annyira aranyosan néz ki bennük!
Lassan ideérnek Anyuék és egyébként is sokat írtam! Élvezzétek a szép időt!