Sziasztok!
Na, itt vagyok végre. Elég szar napjaink voltak, vannak, úgyhogy azért nem jöttem. Kedden Larának 39,2-re felment a láza estére, úgyhogy volt riadalom, még az ügyeletet is felhívtam, de ilyenért nem jönnek, ki, csillapítsam, ha riasztó tünet van, jelentkezzek. Oké, bakker csillapítom, de csillapítás mellett sem mozdult meg. Na, végülis tegnap reggelre lement neki. Szedjük az antibiotikumot, adok hozzá Normafloret, szedi a köhögéscsillapítót, jobban van sokkal, ma már csak 37 a hője. De tegnapelőtt egész nap aludt szinte. Olyan elesett volt, mondtam inkább százszor rosszcsontkodjon, csak ne legyen beteg. Mikor meglátta a kúpot a kezemben már ordított, már én is bőgtem vele, olyan keservesen sírt.
Ma meg megműtötték Alfikát, hááááát, végigbőgtem az utat befelé Tatabányára, nagyon aggódtam érte. Most fekszik a hálóban és alszik, de még mindig reszket, pedig be van fűtve, be van takarva a kis teste. Jól összeszabdosták a popiját, de a lényeg, hogy túl vagyunk rajta, nagyon sajnálom, remélem az éjjel jól fog telni, és holnap már jobban lesz. Ma még csak egyszer állt lábra, akkor is nagyon szédült, úgyhogy apja visszafektette. Édesem, úgy örült, hogy jöhet autózni, erre elvittem a dokihoz. Nekem kellett fogni amíg elaltatták, nem volt könnyű. De egy anyának mindent ki kell bírni.
Nagyon aggódtam, hogy ébredjen fel a műtétből, eddig jól vette az akadályokat, remélem javulni fogunk.
Én is faszán bealakultam a Laurától, fáj a fejem egész nap, de mint a rohadás, már két Algopyrint bevettem, gondolom az idegeskedés se tett jót neki, a torkom is fáj, meg folyik az orrom. Tiszta buli.
De amivel dicsekedhetek, és nagyon büszke vagyok, hogy az én kislányomat bevették a csoporttáncba, a Gyermekgála című rendezvényen, mert azt mondta a gondozónéni, hogy nagyon ügyesen táncol, úgyhogy április 24-én a Népházban fellépnek.
Hát beszarás, komolyan mondom.
Az én picikém, aki most született, fellép. Ma be is vittem a bölcsibe a fehér pólót, amit kértek, nem tudom mit varrnak rá, mert azt mondták azzal még lesz dolguk. Kivi leszek a kis törpékre, hogy mit alakítanak.
Edit! Marha jó kis cuccokat vettetek a gyerekeknek, asszem elnézek én is abba a boltba, mert szeretnék a Larának talicskát a kertbe, meg engem a betonkeverő is felcsigázott. Azt mennyiért adták?
Luca ki nem engedéséhez, no comment. Én nagyon örülök, hogy kiengedhetem a gyereket, és imád is kint lenni. De már írtam, hogy én is ismerek olyat, akinek a gyereke hulla sápadt, mert nem érheti levegő, akkor mi a f....nak jöttek ki falura a városból, nem?
Én már olyat is meg merek csinálni, hogy amíg pakolom ki a szatyrokat, itt elöl, szigorúan az első udvarban motorozhat a Lara, meg fogdossa a cicákat, tehát egyedül van kint, mondjuk percenként ránézek, de itt nem lehet baja, max elesik. Így gyorsabban haladok a pakolással, és ez kb. 10 perc, de olyan jó, hogy zárt helyen tudom a gyereket és ügyesen elvan. Hátra nem engedném egyedül, mert hátul nálunk a kertek között nincsenek kerítések, el is tűnhet, meg kóbor kutya is lehet, tehát oda szigorúan felügyelettetl, de itt elöl elvan, mondom nem sokat, csak amíg elpakolok. Úgyhogy szerintem áldás egy kertes ház, tehát nem értem őket, hogy miért fosztják meg a gyereküket ettől, főleg akkor mikor az unokatesók is ott vannak. Én külön örülök, ha jönnek hozzánk gyerekek, mert Laurának nagy valószínűséggel nem lesz tesója, tehát jó lenne, ha az unokatesóival jó lenne a viszonya.
Melinda nekem sem írt, kíváncsi vagyok mi történhetett, remélem semmi komoly, bár eléggé lehangoló amit írtál Róla.
A chilis babot én mindig konzerv babból csinálom, Te nem? Úgy egyszerűbb, na nem akarok ám belepoff.
Milán nagyon ügyes volt a fodrásznál. Már ránk is ránk férne, de most első a csapat gyógyulása.
Anna! Tényleg jófej az óvónéni, szólhatott volna. Na mindegy, ez van, ezt kell szeretni. Remélem a fejed helyrejött tegnap óta, enyém ma nagyon gáz.
Na, most húzok, mert amíg nincs itthon a Lara, lehúzom az ágyneműt, meg a kutya alatt is ki kellene cserélnem, mert szegénykém sokat hányt, stb.
Azért nincs most itthon, mert a Lacival váltottuk egymást kutyacsőszködésben, és amíg nincs észnél a kutya, nem akartam, hogy a Lara itt kavarjon körülötte. Úgyhogy a mamánál van, majd apa hozza haza.
Meg kellene ennem valamit, úgyhogy megyek is. Látjátok egyszer jövök, aztán le se tudom lőni magam!
Andi! Minek a kétlyukú cumi? Én csak a méretet változtattam a lyukakat nem. Mindig egylyukú volt, csak nagyobb. Ez is a tápszerhez kell, vagy főzeléket adsz vele? Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de még nem hallottam ilyet.
Cinderella! Kecskéden Én is kaptam egyszeri támogatást, 20 ezer forintot, én nagyon örültem, mert nem nagy összeg, de jólesett, hogy így odafigyelnek az újszülöttekre.
Fiamette! Lehet, hogy már írtad, de próbáltátok már a Gripe Watert. Mert 4 hónaposan a hasfájás már nem túl bíztató szerintem. A gyerekorvos mit mond? Szopizik vagy tápizik Mia? Mert lehet allergiás valamire, ilyesmit nem mondott a doki. Ha szopizik, akkor valamelyik kajára, amit Te eszel esetleg, ha meg tápis, akkor meg lehet, hogy a tápszer valamelyik összetevőjére. Egyik ismerősöm babája is nagyon hasfájós volt, kiderült tejallergiás, ő tápis baba, és mióta tejmentes tápit kap, semmi baja. Nem okoskodni akarok, lehet, hogy már rég lefutottad ezeket a köröket, de most ez jutott eszembe.
Ja, meg mivel Lara is nagyon hasfájós volt minket elküldtek hasi UH-ra, hogy nincs-e valamilyen fejlődési rendellenessége. De nincs hál Istennek, csak nagyon gázos volt a pocija. De a Gripe Water nálunk csodát művelt, a többi nem jött be.