Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

http://komuves-burkolo.shp.hu/hpc/web.p ... oldal_jjUM

A párom honlapja.Akit esetleg lakás felujitáson gondolkodik vagy egyéb kőműves-burkolás munkán,hivjon bátran. :lol:
gigike32

szilcsi: de jó! :lol: Az persze nem, hogy nem tudják, mi baja. :cry: Azért ez ne hagyjon nyugodni. Én is tudok ajánlani egy gyerekorvost, szerintem nézesd meg vele, ő nem homeopata (legalábbis én nem tudok róla), de van valami műszeres vizsgálat náluk, olyan energetikai és egyéb állapotfelmérés-féle (többet nem nagyon tudok :oops: , akkor kaptuk az elérhetőségét, amikor egy nagyon beteg daganatos kislánynak kerestünk alternatív orvost :cry: ). Ha érdekel, előkeresem a nevét. A ti Salin-os dobozotokban volt valami papír? :roll:

Zituska: SEMMI papír nem volt a Salin dobozában. Azt írták, hogy a garanciapapírt meg a számlát külön postázzák borítékban, nem kaptam meg, írtam nekik, azt állították, hogy küldték, na mindegy, elküldték a hiteles másolatot, azt megkaptam azonnal. De használati utasítás nuku.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Üdv.

Szilcsi, örülök, hogy minden OK Lalival. Remélem, ha itthon lesz a fiad, te is tudsz vele pihenni, elhiszem, hogy megviselt ez az egy hét!

Zsuzsu, kitartás! Szuper, hogy otthon lehet Ábel.
Na igen, a hűvös nagy kincs, csak a szülő nem mindig bírja. Mi anno nyáron voltunk bent, akkor igazából az volt a jó, hogy maga az épület nem melegedett át.

Tegnap megérkezett a levegőtisztítónk, hát kíváncsi leszek, hogy mennyit fog érni...de legalább halk. (És van éjszakai üzemmódja is, nem tudom, az mit tud, ha a nappali sem "zörög".)

Ági és
KépKép
exdeus

Hali,

Ilcsi: örülök, a jó híreknek, azért jó lenne ha kiderülne mi okozta a bajt!!!! Végleges gyógyulást kívánok+++++++++++++++

Zsuzsu! Jajj dejó nektek hogy már otthon vagytok :) Gyógyuljatok! Ábeled írtó sokat fejlődött amióta nem láttam! Nagyon ügyes :)

Egyébként szerintem ez a gyerekklinika egy rémálom hely! :shock:
A kórtermek zsúfoltak, mint valami náci tábor, komolyan.... a személyzet fáradt, túlterhelt és érdektelen. Hú basszus nagyon nem jó élményeim vannak... :cry:
A fül orr gégén műtötték Viust de az epilepszia miatt nem merték ott fektetni, ezért műtét után 2 órával átvitték a gyerekklinika neurológiájára! Ott ébredzett elég car volt, alig tudtam lefogni, hívtam Kareszt, hogy segítsen, mert egyszerűen a 2 kezm nem volt elég hozzá..... :shock: Délután még hányt, ugyanis vacsira joghurtot kapott, amit nem szabadott volna (tejterméket nem ehet műtét után, én ezt nem tudtam, és ugye ezt hozták a nővérek vacsira neki!!!!) Na ahogy be úgy sugárba ki, akkor újra infúzióra kötötték, egész éjjel folyt az infúzió, mert utána újra hányt...
Nyilatkoztam, hogy mivel ott vagyok vele én adom be a gyógyszereit. Erre másnap reggel tejbegríz a reggeli!!! (tejtermék), és a nővérke behozott egy fecskendőbe gyógyszert! Kérdezem mi ez, azt mondja antibiotikum. Visszamentem a kezelőbe, hogy bocs de a kezelőorvosunk nem szólt, hogy kell kapjon antibiotikumot, erre megnézte mi van a papírunkra írva mi van a fecskendőben, hát epilepszia gyógyszer :shock: :shock: :shock: mondom azt én már beadtam, hisz meg volt beszélve, hogy én adom be a gyógyszereit! Még jó, hogy rákérdeztem különben duplán kapta volna az epi gyógyszert ami veszélyes, mert így is a maximum adagot kapja Topamaxból (testsúlykollogrammonkénti maxot), és ha nagyobb a dózis rohamozhat tőle a gyerek, akár nagyrohama is lehet! Ez nem aspirin vagy panadol, hogy nem baj ha duplán kapja baccus :shock: Tökre nem figyelnek oda a nővérkék, nagyon gáz.... :shock:

Első rossz tapasztalat a fekhely hiánya, ahogy Zsuzsu is mondta, eszméletlen, hogy vagy befekszel a gyerek mellé a rácsos kiságyba vagy ülsz az ágya mellett a széken napokig amíg bent van......mondom akkor megvárom míg bealszik Vius, beadom neki az éjszakai gyógyszert aztán hazajövök és másnap reggel 6ra visszajövök, de legalább tudok egy picit pihenni, mert ott nem lehet.... De anyuka ne menjen haza, csak 2-en vagyunk 3 osztályra (kardio, neuro, anyagcsere) éjszakás nővérek, és 11 gyerek van bent szülő nélkül nem győzzük... na mondom fasza. Na maradtam 1 órát ha aludtam, mert 4 óránként jöttek vért venni( másik gyereknek) a kis 8 napos inkubátoros újszülöttet etetni, akkor volt bent egy 5 éves gyerek autista szvsz egész éjjel rugdalta a rácsot az ágyán ahogy ébren volt akkor meg kajabált :shock: Persze mondanom sem kell Vius átaludta az éjszakát 1x kelt fel tisztába tettem, mert a sok infúziótól sokat pisilt. Szal simán hazamehettem volna és másnap nem lettem volna mosott szar....

Aztán másnapra avagy tegnapra belázasodtam iszonyatosan fáj a torkom, minden porcikám fájt, ízületi gyulladásom van, és fekély a torkomban!!! (biztos a fül orr gégén szedtem össze, amikor hétfőn a Vius felvételét intéztük és 4 órácskát vártunk az ambulancián!)Nem tudtam volna még egy éjszakát (nappalt) a széken ülve a rácsos kiságy mellett eltölteni, full lázasan. Kértem lázcsillapítót, persze leszartak. A nemalvás, kevés pihenés mellékhatása, hogy mindent szart benyelek, sose voltam ennyit beteg, mint az utsó 1 évben, eszméletlen, lehet én is megnézetem az orrmandulámat!
Ma voltam dokinál, éjjel 39,6 volt a lázam (és most is csak vettem be csillapítót), azt hittem megdöglök annyira fájt mindenem. Tegnap délután munka után Karesz leváltott és késő estig maradt, ma reggel 6-ra bement Viushoz és ott volt 14ig, aztán Kareszt anyukája váltotta le, mert mennie kellett Vásárhelyre, én anyukám meg intézte a többi gyereket.
Most anyukám van bent Viusnál, aztán ha K végez a munkával leváltja az éjszakai gyógyszerig, és hajnalban megy be hozzá újra.... Persze a nővérkéknek rohadtul nem tetszett, hogy nem voltunk bent éjjel 6 órát, de végigaludta az éjszakát, akkor vélhetően a mait is át fogja, ugyanis nem várhatom el Karesztől, hogy éjjel ott üljön a széken, nappal meg dolgozzon!!!!

Hja a fül orr gégéről már megkaptuk a zárónkat elvileg hazamehettünk volna, de a neurológián az a protokoll, hogy minimum 3 nap akármivel odakerül a gyerek :shock: (biztos a TB akkor fizet nekik...) Na mindegy nem engedett haza az adjunktus úr, mondjuk ha én lettem volna ott hazajövünk, carom le, max másnap visszakúszunk a záróért, ha semmi baja (már tegnap se volt) akkor itthon jobb lenne.... nagy macera ez a kórházi bentlét, főleg így hogy kidőltem... :( :x Még jó, hogy számíthatok a Kareszre olyan édes ember, mindig segít ha baj van....

Délelőtt szóltak a bölcsiből, hogy Zaza elesett a motorral, felrepedta szája, iszonyatosan fel van dagadva, úgyhogy anyukám ment érte. Nem vittük sebészetre mert belül repedt fel (de kívül is látszik,annyira átharapta) de belül úgyse varrják, már voltunk hasoló sérüléssel, órákat vártunk a semmiért, mondtam anyunak, hogy szerintem nem érdemes elvinni, egyetértett velem. Fújom neki tantum verdével, étvágya szuper, kedve változó, ha véletlenül hozzáér elkezd sírni, fogacskái rendben!

Hja most hívott a szobatárs (epilepszia gyanúval vannak bent) hogy már reggel hazamehettek volna, de mivel senki sem szólt nekik, ezért honnan tudta volna? Erre most közli a fődoki, hogy hát reggel az EEG után hazamehettek volna (persze eredmény még nincs) na mondom fasza a komunikáció! :evil:

Eldugultam, gyógyulok....

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő, hát javulást neked!
Ezek szerint, ha Petivel valami gond lesz, tutira a gyerekkórházban műttetem meg és nem is engedem sehova. (Édesek, hogy így átviszik, a gyógyszerét bárhol be tudtad volna adni, neuros orvos meg Újszegeden is van, tehát nem nagyon értem. Így meg főleg, hogy bent tartják a semmiért Viust.)

Ági és
KépKép
exdeus

Hja elfelejtettem mondani, hogy olyan volt Vius orrmandulája, hogy puha volt és szét volt terülve az egész arcüregébe és tele volt bacitelepekkel!!!! Úgyhogy nagyon ráérett a kilakoltatásra!!!!!
A dokinéni szerint az orrmandula általában olyan, mint egy gesztenye, na Viusé vajpuha volt és szétterült, ki is mosták az arcüregét.....

Exi: Köszi rajta vagyok! Azért nem merték ott tartani, mert ő gyógyszerek mellett is rohamozik, gyakorlatilag állandóan, szóval óránként többször, és nem tudták, hogy az altatás milyen hatást vált ki belőle... Az altatóorvos egyébként szuperjó volt, le a kalappal előtte :)
Én is vagy a fül orr gégészeten (3 éves kor felett műtenek ott gyerekeket!) vagy a gyerekkórházba csináltatom ha esetleg Zazinak is kell majd (gyanús) Ott normális körülmények vannak, úgy értem ágyilag....
Úgyhogy Zsuzsu előtt is le a kalappal, hogy 1 hétig ült a széken a fia mellett, én nem is tudom hogy képzelik ezt......nesze neked jelen kormány meg a 16000-es kórházi ágyszámcsökkentés... mindenki dögöljön meg... :evil: :evil: De hogy a gyerekekkel is meg merték csinálni.... azért ez gáz....

ceniko
Szeged

Sziasztok!

A.T:Zita!

A gyerekklinikán voltunk a Tiszaparton az Árvizi emlékműnél. Belgyógyászat, pulmanológia osztály. Oda mentünk be este az ambullanciára ügyeletre és ott tartottak minket.

Boldog szülinapot Márknak!

Exi!
Nálatok megismétlődött a baj??????? Állítólag bármikor előjöhet és parázok nagyon.

A védőnőnk hívott fel, h jönne hozzánk. Mondtam mi van és Ő okoskodott, h kisebb korban jellemző ez a betegség.

Peti hogy van????

Enikő!
Nem tudok szóhoz jutni, döbbenet, amit irsz!!!!!!! Ez a gyógyszerbeadás...áááááááá nem találok szavakat.....

Köszi a dicsit, mi is tapasztaljuk a fejlődést, de azért van még mit behoznia.

Nekünk akkor szerencsénk van, ahol mi voltunk, ott nappal 8 ágyra volt, h 4 nővér volt. Amikor cseréltünk apával, akkor is figyeltek Ábelre. (én eljöttem, Bence hazahozott aztán ment vissza, így kb. 1 órát nélkülünk volt Ábel. Másképp nem tudtuk megoldani, mert ugye Konstink is van...)

A mi osztályunkon is volt néhány ostoba nővér és orvos, de 90% rendesek, profik. Egyik nap a takarítónő rontott nekem, h miért mászkálunk, amikor felmos. Mondtam, h mégsem pisilhet be a gyerek........

Ez a széken pihenés nagyon durva. örültem, h maradhatok bent, de iszonyat kiborultam. Tudjátok a sok üléstől bedagad-bevizesedik a láb, ami kockázatos is lehet. Rondább volt a lábam, mint nyáron, 40 hetes terhesen....Én megértem, h kevés a pénz, szűk a hely, de néha már embertelen ami van.
Az egyik szobatársunk szerint a gyerekkórház újszegeden sokkal rosszabb. Nem tudom, de nem is vágyom megtudni.

egy aranyos történet: az egyik nap délben jött a nagyvizit, így tolodott az ebéd. Az első ágyon Ádi, októberben lesz 4 éves.

-tanárúr: Szia kis barátom. Mondjál nekem valamit.
-Ádi: mondok. é-h-e-s-v-a-g-y-o-k. Megismétlem: é-h-e-s-v-a-g-y-o-k. érted???!!
Mire a tanárúr csettint és mondja:
-nővér! ebédet a fiatalembernek! :lol: :lol:

Ábeltől megkérdezte:
-hogy hívnak szőke gyönyörűség?
-Ábej
-hány éves vagy Ábej?
-ettő (az ujaccskáival négyet mutat)
-most kettő vagy négy?
-hát égy!
:lol:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

A.T:Zita!

A gyerekklinikán voltunk a Tiszaparton az Árvizi emlékműnél. Belgyógyászat, pulmanológia osztály. Oda mentünk be este az ambullanciára ügyeletre és ott tartottak minket.

Boldog szülinapot Márknak!

Exi!
Nálatok megismétlődött a baj??????? Állítólag bármikor előjöhet és parázok nagyon.

A védőnőnk hívott fel, h jönne hozzánk. Mondtam mi van és Ő okoskodott, h kisebb korban jellemző ez a betegség.

Peti hogy van????

Enikő!
Nem tudok szóhoz jutni, döbbenet, amit irsz!!!!!!! Ez a gyógyszerbeadás...áááááááá nem találok szavakat.....

Köszi a dicsit, mi is tapasztaljuk a fejlődést, de azért van még mit behoznia.

Nekünk akkor szerencsénk van, ahol mi voltunk, ott nappal 8 ágyra volt, h 4 nővér volt. Amikor cseréltünk apával, akkor is figyeltek Ábelre. (én eljöttem, Bence hazahozott aztán ment vissza, így kb. 1 órát nélkülünk volt Ábel. Másképp nem tudtuk megoldani, mert ugye Konstink is van...)

A mi osztályunkon is volt néhány ostoba nővér és orvos, de 90% rendesek, profik. Egyik nap a takarítónő rontott nekem, h miért mászkálunk, amikor felmos. Mondtam, h mégsem pisilhet be a gyerek........

Ez a széken pihenés nagyon durva. örültem, h maradhatok bent, de iszonyat kiborultam. Tudjátok a sok üléstől bedagad-bevizesedik a láb, ami kockázatos is lehet. Rondább volt a lábam, mint nyáron, 40 hetes terhesen....Én megértem, h kevés a pénz, szűk a hely, de néha már embertelen ami van.
Az egyik szobatársunk szerint a gyerekkórház újszegeden sokkal rosszabb. Nem tudom, de nem is vágyom megtudni.

egy aranyos történet: az egyik nap délben jött a nagyvizit, így tolodott az ebéd. Az első ágyon Ádi, októberben lesz 4 éves.

-tanárúr: Szia kis barátom. Mondjál nekem valamit.
-Ádi: mondok. é-h-e-s-v-a-g-y-o-k. Megismétlem: é-h-e-s-v-a-g-y-o-k. érted???!!
Mire a tanárúr csettint és mondja:
-nővér! ebédet a fiatalembernek! :lol: :lol:

Ábeltől megkérdezte:
-hogy hívnak szőke gyönyörűség?
-Ábej
-hány éves vagy Ábej?
-ettő (az ujaccskáival négyet mutat)
-most kettő vagy négy?
-hát égy!
:lol:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Enikő!
Jobbulást!
Nekünk is volt már szerencsénk, a kardió, neuros osztályon lenni Márkkal, nyáron, 35 fokban, szörnyű volt. Még 2006-ban.
Én befeküdtem mellé az ágyba.
De mondták, hogy ha van másik üres ágy, abba is befeküdhetek. :wink:

Zsuzsu!
Márknak is volt már többször laringitisze. :cry:
Az első alkalommal befulladt, volt is korházban. 2 éves és 9 hónapos volt.
Azóta van itthon puff, ha gyanús kezd lenni fújúnk. :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Enikő: jó ég, ez valami szörnyű :cry: Csak beteg ne legyél, akár felnőtt, akár gyerek... Neked jobbulást, biztos a nemalvás miatt lettél ilyen pocsékul :( A gyümölcslé nagy sikerrel elfogyott, mindenképpen szólj, ha lesz megint! :wink:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Zita: Teljes a telház a klinikán, volt egy kisfiú akinek alvásmegvonásos EEG-re volt időpontja és hazaküldték, hogy bocs nincs hely..... :(

Norus: Meggyből még van 3 db és semmi több :wink:

Reggel úgy ébredtem nem fájt a torkom, örültem, hogy jéééééé mggyógyultam :D , aztán dél körül megint belhasított a fájdalom :? . Aztán jutott eszembe, hogy éjfélkor amikor Karesz hazaért a klinikáról, hozott nekem egy Cataflamot, és reggel még tartott a hatás azért nem fájt. :? Voltam vérvételen, alig bírtam elmászni annyira fáj mindenem.

Hajnalban Karesz bement a Viusért, hogy majd hazahozza. Várták a dokit, akárkit, hogy kiadja a zárót. Erre 11-kor közölték vele, hogy vesznek vért Viustól, és ha kész az eredmény (és jó) akkor engedik haza :? De 13 óra előtt nem lesz meg az eredmény. Rábízta Viust egyik szobatárs anyukára, mert neki meg dolgozni kell, holnapra van egy gardrób amit meg kell csináljon, úgyhogy eljött, most ment vissza hozzá. Hátha megvan már az eredmény és hazajöhet! Már teljesen kész vagyok, bakker ez a tehetlenség... :( Csak lázam ne lenne, bemennék, de így nem merek..... :cry:
Anyukám meg hazament délbe, elvitte Bogit meg Zazit, hogy 2-vel nyugisabb legyen itthon a 7vége!

ceniko
Szeged

Most hívott Karesz, azzal a feltétellel engedik haza, hogy minden nap 2x be kell menjünk a klinikára, hogy antibiotikumot kapjon vénásan :cry: :cry: :cry: ugyanis rossz lett a vérképe, valami vírust találtak. Gondolom a friss műtét és a várható szövődmények miatt kap megelőzésképp antibigyót.... És kedd óta nagyon fájlalja a kis kezét ahol a branül van és még hétfőig benne kell maradjon :( :cry:
Nem vagyok feldobva :( :cry: :cry: Annyira sajnálom szegényt :cry: :cry: :cry:

Más: Holnap T-home futás, beneveztünk 3an, hát én nem tudok elmenni, de a fiúk mennek, közületek megy valaki?

ceniko
Szeged

Enikő!
Ha nem esik, mi is akarunk menni!
Apa fut, mi meg szurkolunk Neki, hogy birja! :wink:
Jobbulást Nektek!

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Üdv.

Enikő, hát akkor tényleg jobb, hogy Vius orrmandulája (már ha lehet mandulának nevezni, azután, amit írtál) kint van. Az enyémmel csak annyi volt a gond anno, hogy nagyon nagy volt. Petiére is mondta a dokinéni, hogy vetessem ki, de majd meglátom, hogy mi lészen vele, én is általános iskolás voltam, mikor műtöttek.
Nem tudom, hány anesztes van a gyerekkórházban és a gyerekklinikán, de aki anno Petit altatta a koponya CT-hez, ő is nagyon a toppon volt, szimpi is volt, aztán még ránk is köszönt egyszer valamelyik multiban.
Hm, azt nem is tudtam, hogy a felnőtt fül-orr-gégén is foglalkoznak a gyerekekkel. A szemészetet is csak onnan tudom, hogy egyszer Feri oda vitte el a törpét vizsgálatra...
Sajnálom, hogy nincs jobban Vius, ez a branül is szörnyű lehet szegénykémnek. De legalább otthon lehet veletek.

Zsuzsu, érdekes, minket anno a gyerekkórházba irányítottak az ügyeletről, és azt mondták, hogyha még egyszer lesz ilyen, akkor ne is menjünk az ügyeletre, hanem kapásból menjünk ki a gyerekkórházba.
Kérdésedre válaszolva, igen, azóta is volt Petinek befulladása (kétszer vagy háromszor), de ha nagyon időben elkapjuk, akkor elég az extrém mennyiségű Ventolin és Flixotide, ha kicsit rosszabb a helyzet (jobban megijed Peti), akkor kúp, és az gyorsan hat, volt olyan, hogy du. úgy ébredt, hogy fulladt, kapta a kúpot, aztán pár órával később már ment trolizni a tesómmal, meg sem látszott rajta, hogy valami baja volt. :) Természetesen akkor kell jobban figyelni, ha eleve náthás időszak van, habár azt azért hozzá kell tennem, hogy Peti első fulladásának semmi előjele nem volt, csak az orra folyt, nem köhögött, és mégis megtörtént a baj. De azóta csak úgy fordult elő ilyen, hogy előtte köhögős beteg volt. De kórház azóta se kellett...kopp-kopp-kopp.
Annyi, hogy azóta többször járunk pulmonológiára (előtte is jártunk, mert a doktornénink javasolta, hogy menjünk), magánilag, de ennyit megér. A doktorbácsi nagyon aranyos, egy szavam nem lehet.
A gyerekkórházról én csak jót tudok, legalábbis ahol mi voltunk, az jó volt, Petinek rácsos "kiságy", nekem rendes ágy. Annyi, hogy nem kaptam táppénzt, mert ugye nem kötelező ott maradni, így a szabim "bánta", de legalább ott lehettem vele.Üdv.

Enikő, hát akkor tényleg jobb, hogy Vius orrmandulája (már ha lehet mandulának nevezni, azután, amit írtál) kint van. Az enyémmel csak annyi volt a gond anno, hogy nagyon nagy volt. Petiére is mondta a dokinéni, hogy vetessem ki, de majd meglátom, hogy mi lészen vele, én is általános iskolás voltam, mikor műtöttek.
Nem tudom, hány anesztes van a gyerekkórházban és a gyerekklinikán, de aki anno Petit altatta a koponya CT-hez, ő is nagyon a toppon volt, szimpi is volt, aztán még ránk is köszönt egyszer valamelyik multiban.
Hm, azt nem is tudtam, hogy a felnőtt fül-orr-gégén is foglalkoznak a gyerekekkel. A szemészetet is csak onnan tudom, hogy egyszer Feri oda vitte el a törpét vizsgálatra...
Sajnálom, hogy nincs jobban Vius, ez a branül is szörnyű lehet szegénykémnek. De legalább otthon lehet veletek.

Zsuzsu, érdekes, minket anno a gyerekkórházba irányítottak az ügyeletről, és azt mondták, hogyha még egyszer lesz ilyen, akkor ne is menjünk az ügyeletre, hanem kapásból menjünk ki a gyerekkórházba.
Kérdésedre válaszolva, igen, azóta is volt Petinek befulladása (kétszer vagy háromszor), de ha nagyon időben elkapjuk, akkor elég az extrém mennyiségű Ventolin és Flixotide, ha kicsit rosszabb a helyzet (jobban megijed Peti), akkor kúp, és az gyorsan hat, volt olyan, hogy du. úgy ébredt, hogy fulladt, kapta a kúpot, aztán pár órával később már ment trolizni a tesómmal, meg sem látszott rajta, hogy valami baja volt. :) Természetesen akkor kell jobban figyelni, ha eleve náthás időszak van, habár azt azért hozzá kell tennem, hogy Peti első fulladásának semmi előjele nem volt, csak az orra folyt, nem köhögött, és mégis megtörtént a baj. De azóta csak úgy fordult elő ilyen, hogy előtte köhögős beteg volt. De kórház azóta se kellett...kopp-kopp-kopp.
Annyi, hogy azóta többször járunk pulmonológiára (előtte is jártunk, mert a doktornénink javasolta, hogy menjünk), magánilag, de ennyit megér. A doktorbácsi nagyon aranyos, egy szavam nem lehet.
A gyerekkórházról én csak jót tudok, legalábbis ahol mi voltunk, az jó volt, Petinek rácsos "kiságy", nekem rendes ágy. Annyi, hogy nem kaptam táppénzt, mert ugye nem kötelező ott maradni, így a szabim "bánta", de legalább ott lehettem vele.Üdv.

A gyerekkórházról én csak jót tudok, legalábbis ahol mi voltunk, az jó volt, Petinek rácsos "kiságy", nekem rendes ágy. Annyi, hogy nem kaptam táppénzt, mert ugye nem kötelező ott maradni, így a szabim "bánta", de legalább ott lehettem vele.

Kisregény lett.

Szép estét!

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Csak egy gyors tegnapi fotó Viusról :) Kérte tegyük be a Thomast a dvd-be, megágyazott magának a kisasztalon és bealudt! De kb 3 perc alatt, mivel éppencsakhogy elkezdődött a mesefilm :) :) :)
Kép

ceniko
Szeged

Sziasztok!

A kisbetegek miatt kukkantottam be, látom mindeki otthon van már!
Szilcsi, Zsuzsu, Enikő! Jobbulást a gyerkőcöknek és a beteg anyukáknak is! :) Borzalmas dolgokat írtok a kórházról :evil: :cry: , én is állandóan attól rettegek, hogy be akarják valamelyik prücsköt fektetni, főleg attól, h egyedül a fertőzőre! :shock:( Már megbeszéltem a férjemmel, ha úgy adódik és szállítható állapotban van a gyerek, ülünk is az autóba is visszük a mamához, h ott fektessék be. Vagy nem egyezek bele, h befektessék. Vagy nem tudom mi más, de ez szörnyű...)

Karmen! Norbikának boldog szülinapot! :)

Matyikám is 1 éves lesz jövő héten, el sem hiszem! :) A csöppségem 12 kg, ennek ellenére nagyon mozgékony! Dininek a csúszdás ágyára felmászik a csúszdán, ha nincs rajta zokni és tapad a talpa. :) Egyedül felmászik a hintalóra és hintáztatja magát, és még számtalan ilyen zsiványságra képes! :)

Most mi is a fogzással küzdünk, az utóbbi 2 hétben kijött 4 örlőfoga, most 12 foga van és jön mind a 4 szemfoga is. Nem nagyon alszunk... :roll:

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Enikő!
Láttam a Kareszt futni, gondolom a Marci is ott volt mellette.
Iszonyat tömeg futott!
20 percig kinlodtunk parkolohelyet keresve, végül megálltam tilosban. Akkor már a rakpartnál futottak, Laci is ott volt utánnuk nem messze.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Köszönjük a köszöntést! Képeket még nem volt idöm a gépre sem feltölteni :(

Enikö! Örülök hogy Vius már otthon van! Karcsiék nagyon szép munkát végeztek, ne aggódj! Most már keményen elkezdek majd arra a gardrobszobára is összespórolni. Képet amugy csináljak majd referenciának, kell neki?

Nóri! Mi is kaptunk jótállási jegyet és haszn. ut a géphez.

Zsuzsi! milyen légtisztitót vettél? Ábelt nem viselte meg a kórház?

Hát lányok, én a gyerekkorházzal elégedett vagyok, a fülészettel mindenképpen. Mindkét gyereknél nagyon kedvesek, türelmesek voltak, Norbinál külön kaját kértem mert ö még 1 évesen sem evett darabosat, legalábbis kenyeret nem, meg akkora krumplikat mint ök adtak. Aztán mindkét gyereknél kértem amikor bent kellett aludni éjszaka hogy a tusolos, wc-s szobába tegyenek, szó nélkül oda fektettek be minket éjszaka. Szoval nekem rossz tapasztalatom tényleg nem volt. De másoktol meg azt hallottam a fülklinika sokkal jobb, na ezek után nem biztos mégis oda mennék ha ujra kellene.

Anett! tudsz Alsóvároson (v Kecskésen) kozmetikust, aki nem túl drága? Köszi. Salint igy értem, nekünk Orsi kezdett most taknyosodni de szerencsére nem esett bele nagyon, csak picit maradt taknyos. AMugy lázas csüt. óta valszeg a kis takony is amiatt lett.

Zsuzsi! Nekem is hihetetlen Matyika már ilyen nagy!! Fogacskái hallod nagyon sok van!

Szilcsi! Remélem Lali végleg gyógyult!!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Örömmel jelenthetem, hogy az óvodai foglalkoztatók mostantól darabonként is megvásárolhatók 660Ft-os áron!

Számok és mennyiségek
Szinek és formák
Kitartás és koncentráció
Memória és megfigyelőképesség
Gyakorlófeladatok íráshoz

Tudok képet küldeni róluk, ha kéritek.

Üdv.:Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Szilcsi! Enikő! Zsuzsu!

Nem semmi miken mentetek át a gyerkőcökkel...:(
Hogy vagytok? Jobb már a helyzet?

Edit

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Kármen!
Sajnos nem tudok, én a rendőrség mellé járok a Madách utcába!

Szilcsi,Enikő!
Hogy vannak a gyerkőcök??
20140113113746

Hali!!

Mi megkaptuk ma a zárónkat! Karesz vitte Viust, megnézték gyors megírták a zárót, pikkpakk, ment minden mint a karika csapás. Nem tudom, a múlt héten miért nem tudtak így pörögni????

Írtam, hogy Zazi múlt csütörtökön elesett a bölcsibe a motorral. :cry: Csúnyán felrepedt és bedagadt a szája. Na azóta dadog :( :( Épp ma mondtam a gondozónénijének, hogy dadog a gyerek, és mondta, hogy hát hatalmasat esett, nagyon megijedhetett.... :cry: Ez van! Hja és éjjelente állandónan felkel. Engem keres, de vagy 20x éjszaka, már totál kivagyok. Nem a baleset óta, hanem kb úgy 3-4 hónapja, minden éjszaka több alkalmmal, vagy felsír, vagy csak simán átkajabál, hogy anya, anya. Akkor pisilünk, betakarom, kéri húzzam feljebb a redőnyt...stb Nem tudom meddig bírom még, iszonyat fáradt vagyok, minden reggel, mert nem tudom magam kialudni! Alig várom már a nap végét.... :oops:

Karmen: Örülök, hogy tetszik a szekrény :) Képet kérek igen köszi :)

ATZitaa: Marci csöppet lemaradt az osztálytársaival futott. Karesz egy darabig velük tartott az volt a bemelegítés, utána rásprintelt. Tavaly benne volt az első 10ben :)
Ügyesek voltak a fiúk!!!! Te nem akartál futni? :D

Ilcsi, Zsuzsu hogy vannak a kispasik???

ceniko
Szeged

Enikő: átkozott motorok! :evil: Én úgy várom már, hogy letudjuk a motoros korszakot, tudom, bicajjal is lehet nagyot esni, de nem úgy, mint ezekkel a hülye járgányokkal, előre esnek át rajta... Marcsinak kétszer repedt fel a szája, Dóri különösen nagyot taknyolt tavaly nyáron, neki is nagyon csúnya volt a szája. Nekiment valami járdaszegélynek, átesett a motoron, és persze a kormányba kapaszkodott (még akkor is fogta, mikor apukám felemelte a földől), és így nem tudta előretenni a kezét. :cry:
Lé van még? :wink: Nekünk kéne egy meggyes, félretennéd? Mikor mehetnénk el érte?

szilcsi: Lali???

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Enikő!
Egy meggyes engem is érdekel,mennyibe kerül??Olyan fini savanykás a meggy???
20140113113746

Norus: Már elfogyott a natúrlé, de holnap jön újabb adag, egyet félreteszek, délutántól jöhettek :)
Igen a motor kormányába kapaszkodás az nálunk is van, akármi történik azt nem engedi el.... :cry: De hiába adok rá bukót, a száját nem védi, teljes "motoros védőruhát" meg képtelenség ráadni..... :? :(

ceniko
Szeged

Anett: 1400 ft (5 liter) +200 az újragasználható tároló,kínáló doboz! Igen kellemesen savanykás a meggy :)

Norus: Írtam mélt a húsbolttal kapcsolatban!

ceniko
Szeged

Enikő!
Nekem is kellene 1 meggy, de hogy jut el hozzám?? :roll: 4ig dolgozom, utána tépek Málnáért, mert így is mire odaérek 3an vannak és extra nagyon vár, utána tudnánk elmenni érte talán,hol laktok?
20140113113746

Sziasztok!

Köszönjük, jól vagyunk. Pénteken megkaptuk a zárónkat miután a kezelőorvosa és a Tanárúr is mindent rendben talált. Nem kaptunk semmiféle puffot csak köptetőt kell adnom és vitamint. Még mindig köhög Ábel, de javul. Oviba majd húsvét után megy. Nagyon unja magát itthon, de jobb neki itthon, kell, h megerősödjön. Eléggé fáradékony még.

Konsta náthás, köhécsel, így halasztjuk a 18 hós szurit.

Én is javulok, csak vízszintesbe jönnek elő köhögési rohamok.

K.L.Zsuzsi!
Majd 50 óra széken ücsörgés után én is el akartam hozni Ábelt, de beláttam, h felelős vagyok érte, nem tehetem ki életveszélynek. Kemény a kórház,. de ha kell, akkor kell. Mi úgy mentünk be, h féltem itthon, h megfullad. Tényleg figyeltek ránk, jöttek mindig szólni, h menjünk inhalálni. Első éjjel óránként szükséges volt.

Matyinak boldog szülinapot!

Kitartás a fogzáshoz, nálunk 9 foga jön egyszerre.......már azt sem tudom milyen aludni egyhuzamba 8 órát :wink: :lol:

Kármen!
Nem veszünk légtisztitót. Eszembe sem jutott, nem is javasolta senki.
Nálunk alapból hűvös van télen (18-20fok). Nem hinném, h ez a mostani betegség indokolná bármilyen lépés megtételét. Máskor is köhögött már így, de akkor nem társult hozzá hirtelen felszökő láz és hányás sem. Most ez indokolta a befekvést.
Nem tapasztalom, h megviselte volna Ábelt.

Exi!
Nekünk az ügyeleten szóbe került, h át kéne menni Újszegedre, de Ábel annyira rosszul volt, h mielőbb kezelni akarták. 1 üres ágyuk volt, az ügyeletes telefonált, és miután engedélyt kapott mentünk is inhalálni.

Enikő!
Zazának jobbulást!!!
Vius nagyon édes, ahogy bealudt!!!!!! (sajnálom, h őt nem láthattam, de majd talizunk!!!)

Mentek idén is szakértőire????????? Nekünk beküldték a papirokat, várom, h mikor kell mennünk........

Szegeden a bölcsikben, ovikban is van tavaszi szünet?????? És nevelés nélküli napok??????????

Azzal maximálisan egyetértek, h jó lenne megoldani, h normálisan pihenhessen anyuka-hozzátartozó is a beteg gyermeke mellett. (erre amúgy azt mondta a prof. h váltsák egymást a betegágynál a családtagok, nem kell egy embernek napokat széken ülni. Üljön mindenki fél napot...na persze.......... :shock: )
Van anyaszálló, de nem hagyom ott a gyerekem a szobában én meg másik emeleten aludjak.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu! Nincs konkrétan szünet, legalábbis a mi ovinkban, de összevont csopik lesznek.
Nevelés nélküli munkanap 5 db van / nevelési év.
Miért kérded?

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Enikő: írtam sonkaügyben, remélem, eljutsz a boltba és tudsz venni. Léátvétel: délelőttönként otthon vagy?

Anett: az én ízlésem szerint az Enikő-féle meggyes lé nem savanykás egyáltalán, hanem fincsi édes, én mondjuk 3-szorosára hígítom vízzel. NAGYON finom, egészen más, mint a bolti gyümölcslevek, azok ehhez képest mind műízűek, a drága 100%-osokat is beleértve.

Zsuzsu: 19-én volt nálunk nev. nélküli munkanap, tavaszi szünet nincs.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Enikő! Boldog Zalán napot nektek!!
Képeket még várom. :D

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Nóra: Deeeeeeeeeeeeeeeeeeee, elvileg péntektől tavaszi szünet lesz az oviban :) Összevont csoportok, É. néni már tervezi, hogy korán lelép, és most csütörtökön kell majd hazavinni a takarókat kimosni! Szerdától üzemel teljes erőbedobással utána az ovi, addig összevonás!
Ja, és pénteken lesz a szőnyegtakarítás is. Szóval nem lesz fönt SEMMI! :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Üdv.

Zsuzsu, értelek. Nekünk mint írtam, kapásból Újszegedet mondták, ott odamentünk a portáshoz, beengedett kocsival, mondta, merre menjünk, és ott amint meghallották a gyerekem köhögését jöttek szinte azonnal ápolni.
Mellesleg három nap óvoda után megint "szünet" van, mert ugatósan köhög Peti, reggel elvittem a dokinénihez, kapja a puffokat, orrspray, vitamin, tea, stb.
Nekünk az óvodában csak nyári szünet van, de nevelés nélküli nap itt is volt két hete pénteken (a Délmagyarban benne is volt, hogy az óvónéniknek volt valami versengés), és lesz május elején, ha jól emlékszem.

Jégvirág, vasárnap láttam a párodat és a gyerekeidet a suli udvarán. :)

Ági és
KépKép
exdeus

Zsuzsi! Bocsi, valaki irtam most pár napja hogy nemsokára megjön a légtisztitójuk, töle akartam kérdezni milyet vett. Összekevertelek.

Zsuzsi! Igen van. De tavaszi, öszi, téli szünetben nem zárhatnak be, igy ügyelet kötelezö. Aki otthon van anyuka az nem viheti mert ügyeleti idöszakban megteheti az ovi törvényesen hogy csak a munkavállalok gyermekeit veszi be. Nyáron van takaritási szünet akkor be is zárnak. Nevelés nélk. nap 4x lehet évente.

Nóri! Nem találom sehol sem a fogorvost akit irták, a bodítást. Megvan még? Vettél végül futóbicajt? Mi megvárjuk a nyár elejét és megprobáljuk majd a 2 kereküt mert a futóbringával már tud gurulni hogy a lábait felemeli. Irtam a multkor itt hogy Aldiban nagyon jo áron van, vettél?

Enikö! SZegény Zaza! Boldog névnapot neki! Remélem a dadogás elmulik és a szája is gyogyul!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Köszi a válaszokat Mindenkinek! Náluk szinte 3 hetente van nevelés nélküli munkanap. Összevont csoportok vannak olyankor. Mindenféle szünet, júliusban összevont csoportok, augusztusban zárás. Ügyelet mindig van, kivéve augusztusban.

A bölcsiben is sok a szünet, ha pedig 2-3 gyerek van (alapból 15 fő a létszám) , akkor kérik a szülőket, h délben vigyék el a gyermeket. Ha valaki 16 óra után megy, Őt csúnyán lenézik..... Az ismerős anyukák háborognak. Állítólag Szegeden nincs ilyen, ezért kérdeztem!!!

A játszón beszélgettem a védőnővel és állítólag van idéntől valami rendelet, h aki elmúlt 2,5 éves és szobatiszta, Ő kezdheti az ovit!!!

Ági!
Jobbulást Petinek!!!!!! Ma megyünk doktornénihez, kíváncsi leszek mit mond.

Enikő!
Szeretettel köszöntjük kicsi fiadat!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

ZALÁNNAK SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!
20140113113746

Zsuzsu!
Nálunk holnap van nevelés nélküli munkanap, péntektől-keddig tavaszi szünet. Nem tudom, hogy összevont csopert van e, mert mi ilyenkor nem visszük. :wink:
Én is hallottam a játszón ezt a 2,5 éves dolgot, kiváncsi leszek, mert akkor Szandit lehet most kéne beiratnom. :wink:

Enikő!
Én olyan tunya lettem, hogy szerintem 500 métert se birnék lefutni, nem hogy 3,4 km-t. :cry:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Karmen: igen, vettünk a Decathlonban futóbicit, már jó régen, tavaly tavasszal talán? Dóri még nem tud vele menni, Marcsi hajtotta egy ideig, aztán végre hajlandó volt elkezdeni az igazi biciklivel menni. Tehát egyelőre nem használtuk ki.

jégvirág: én leragadtam annál az infónál, amit 2-3 hete mondott Barni apukája angolon, hogy nincs tavaszi szünet, csodálkoztam is…

zsuzsu: ezt az infót nekünk is mondták az oviban a nyílt napon, de azzal a kiegészítéssel, hogy akkor vehetik fel, ha a szülők és az ovi részéről is indokolt, tehát ha pl. tele a létszám azokkal, akik már betöltötték a hármat, nem vesznek fel kisebbeket.

ATZita: Isten éltesse Márkot!

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Vasárnap kezdtem én is a betegséget, tegnap már egész délután lázas voltam, késő estére ment csak le. Egy hétig AB kúrán vagyok én is.
Lali ma újra lázasodott, még mindig csúnyán köhög, hasmenése van, nem eszik, nem nagyon iszik. Szenvedünk, egyedül vagyunk, iszonyat nehéz betegen-lázasan a beteg-lázas-nyűgös gyereket ellátni egész nap. :cry:
A haemophilus influenzae megint pozitív lett neki az orrváladékból. :cry: Hiába volt a hosszú kórházi kezelés, az egyhetes AB kúra, nem irtotta ki. Most Ospamoxot kaptunk, 10 napig :idea: :roll: és Rifampicint az orrába.
Ha 10 nap múlva megint pozitív lesz az orrváladék, akkor sürgősségi orrmandula-kivétel, mert képtelen meggyógyulni. Érdekes, a B. K. doktornő, akit imádunk egyébként, továbbra sem javasolja a műtétet... Elviszem majd máshoz, most két esélyesünk van, róluk szeretnék tapasztalatot kérni, Bella Zsolt (ismerem, egyszer voltunk már nála, csak nem tudom, műt-e), és Fekete-Szabó GAbriella, őt még nem ismerem egyáltalán. És szerintetek akkor hol jobb műttetni, Újszegeden vagy a Klinikán?

Nóra, nekem is volt használati papír a Salin dobozában. Ha érdekel, a munkahelyemen be tudom szkennelni és átlövöm mélben, de még egyelőre tuti nem fogok dolgozni még a jövő héten sem.

Kép
szilcsi

Ilcsi :)
Szegénykéim, annyira sajnálom, hogy nem kevergőztök ki ebből a betegségből! :( :( :( :( :( :(
Én ismerem mindkét dokit, az én voksom egyértelműen a Bella Zsolt.
Műt Ő is, de ő a fül-orr-gége klinikán, a Fekete Szabó drnő a kórházban.
Bibi Barniját nem rég műtötte a Bella a klinikán, esetleg kérdezd meg Tőle, hogy milyen tapasztalatai voltak a klinikával kapcs...
De ha csak a dokikat nézzük, akkor egyértelműen a Bella... 8)

Ez az oviba felvétel 2,5 éves kortól felkeltette az érdeklődésem, mert nekünk több szempontból is jól jönne, ha hamarabb kezdhetné Noémi az ovit. A szobatisztasággal nem lesz gond, az már biztos. :) ... Na majd rákérdezek a vezető óvónéninél. 8)

Én hétfő óta dolgozom, nagyon jó, imádom! :D
Könnyű lesz visszaszoknom! :D

Kép
Kép
zituska28

Szilcsi!
Málnának is a haemophilus influenzae volt a torok és az orrváladék mintából is, és nekünk a dokinénink azt mondta, hogy az alapból is van, nem kell rá antibiotikum sem! :shock:
20140113113746

Üdv.

Kármen, az én voltam. Mi vettünk, Zeptereset. Jó sok pénz volt. Nem tudom, mennyire hatásos, én ugye nem érzek semmit (így náthásan meg főleg nem), inkább öcsém, Feri és Peti miatt kellett.

Zsuzsu, nálunk, ha nevelés nélküli munkanap van, akkor zárva van az óvoda, és egy másik óvoda ügyel.

Szilcsi, javulást! Én is AB kúrán vagyok, mellette meló. Egy hét múlva ellenőrzés. Jó kis arcüreggyulladás. Bajusz doktornő nem műtét párti! Én is nagyon szeretem egyébként, nála voltunk eddig kétszer, Petinek is nagyon bejött, de a doktornénink megjegyezte, mikor látta a leleten, hogy ő volt az orvos, hogy ő biztosan nem fogja kivenni Peti manduláját.
Ha én műttetem, akkor a kórházban.Üdv.

Kármen, az én voltam. Mi vettünk, Zeptereset. Jó sok pénz volt. Nem tudom, mennyire hatásos, én ugye nem érzek semmit (így náthásan meg főleg nem), inkább öcsém, Feri és Peti miatt kellett.

Zsuzsu, nálunk, ha nevelés nélküli munkanap van, akkor zárva van az óvoda, és egy másik óvoda ügyel.

Szilcsi, javulást! Én is AB kúrán vagyok, mellette meló. Egy hét múlva ellenőrzés. Jó kis arcüreggyulladás. Bajusz doktornő nem műtét párti! Én is nagyon szeretem egyébként, nála voltunk eddig kétszer, Petinek is nagyon bejött, de a doktornénink megjegyezte, mikor látta a leleten, hogy ő volt az orvos, hogy ő biztosan nem fogja kivenni Peti manduláját.
Ha én műttetem, akkor a kórházban.

Ági és
KépKép
exdeus

szilcsi: te jó ég, már mióta vagytok betegek! :cry: Ez a sok ab tuti inkább ront, mint használ, mint ahogy látható is, hogy nem használ :cry: Nem vagyok orvos, nem értek hozzá, de azért fura, hogy egy ilyen közönséges baci az orrában ilyen komolyan lebetegítse. :roll: Salin papírját megköszönöm, ha elküldöd majd, de egyáltalán nem sürgős.

Salinéknál reklamáltam egyébként mail-ben, annyit se válaszoltak, hogy mekk, csak szó nélkül küldtek egy új adaptert, ugyanolyat, mint a régi. :roll:

Exdeus: zepteres levegőtisztítóval óvattyán, anyukám egyik kollégájának lakása attól égett porig :(

Zituska: ezek szerint Noémi ügyes bilihasználó? Gratula nektek!

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Régebben jártam már nálatok, csak elfelejtettem a nevem, s most újjal jelenek meg. De ez most lényegtelen....most olvastam néhány hozzászólást, s úgy érzem egyikre szeretnék reagálni.
Kedves Zsuzsu72!
Az én gyerkőceim is ugyanabba az oviba járnak, ahová a tied is, és az utolsó hozzászólásaiddal kapcsolatban úgy érzem írnom kell. Én nem tapasztaltam, hogy ilyen sok nevelés nélküli nap lenne az oviban és , hogy állandóan szünetek lennének....sőt én azt láttam, hogy ugyanakkor vannak a szünetek, mint az nagy szegedi óvodákban is, ugyanolyan összevont csoportos rendszerrel....lehet, hogy te nem így látod, de szerintem ez a "falusi" óvoda semmiben sem rosszabb a szegedieknél, és nem hinném, hogy itt több szüneteket vagy nevelés nélküli napokat megengednének a nevelők, mint bármely más oviban. Nem akarok vitatkozni, meg ilyenek, csak piszkálta a csőrömet, hogy picit rosszabbnak lett beállítva ez az ovi.....bocs, csak ennyit akartam.....a bölcsivel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni....de az oviban én még semmilyen negatív hozzáállást nem tapasztaltam.....sajnálom, ha te nem így látod:-(

sziasztok,
Erika
régi01

Sziasztok!

Ilcsi: Nagyon sajálom, nem is tudok mit mondani!!!! Gyógyuljatok!++++++++++++++++++++++

A fül orr gége klinikán 3 éves kor felett műtenek. Úgy tudom, hogy Bella doki is csak 3 éves kor felett műt, de ne vegyétek készpénznek, de mintha ezt mondta volna az ambulancián. :roll:

Ha a gyerekklinikán műtik, készülj fel, hogy a széken ülsz mellette 3 napig.... :roll: :( Én is a gyerekkórházba műtetném, és ha jót tévedek a doktornő akit fentebb említettél ott műt :wink:

Norus: Karesz kérdezi: A Zepter fizetett nekik kártérítést???

Ma este úgy ordított Viola (nem akart aludni menni és követelte Kareszt, aki dolgozott!!!) hogy elkezdett ömleni az orrából a vér..... Vagy 10 zsepit televérzett , tiszta ideg lettem, egy hete műtötték...ahogy elállt a vérzés néztem a torkát, ott is volt pici csorgás, de nem volt vészes. Aztán elmúlt.... holnap visszük vissza kontrollra!

Jóéjt!

ceniko
Szeged

Norus :)
Igen! És nagyon büszke vagyok rá! :D Minden este fürdés előtt Ő kéri a bilit, és pisil is bele, már a nagy wc-t is kipróbálta, az is tetszik! :D Most már a bölcsiben is egyre többet ül rá. Amint bejön a jó idő leveszem Róla a pelust nappalra. 8)

Kép
Kép
zituska28

Szilcsi!Mielőbbi gyors gyógyulást nektek!
Mi is betegek vagyunk megint,Málna annyira köhög, hogy hány tőle szegény és ömlik a szutyi az orrából!

Nekem azt mondta tegnap a Gyertyámos utcai óvónő, hogy aki az év dec. 31-ig betölti a 3. életévét,azt kezdheti az ovit szept. 1-én!

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!
(Mi ma elutazunk,így már előre is!)
Enikő!Nagyon fini a meggylé!Köszi még egyszer!

És hét végén tartottuk Málna névnapját,dobok képeket!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
20140113113746

Sziasztok!

Anett, bár valóban van ilyen bacijuk alapból, de ha rákeresel a neten, bizony nagyon sok és durva betegséget képes okozni. :( Én már rémeket látok, rettenetesen félek...
Ma végre kért reggelit Lali, megevett kb 1 dl tejpépet jó étvággyal és vagy 2 dl folyadékot (ásványvizet és pezsgőtabit oldottam fel neki.) Fél órára rá sugárban kihányt mindent. Azóta nem eszik megint, se ropi, se keksz, semmi, csak fekszik csendesen. Most bealudt itt a kanapén a nappaliban, már másodjára alszik ma délelőtt. Nagyon lefogyott, és gyenge szegénykém.
És rettegek, megőrülök az aggodalomtól. :( Lassan egy hónapja beteg.

Nóra, mást nem találtak, se bacit, se vírust, elég alapos kivizsgáláson átesett Lali a kórházban. Egy régebbi CMV fertőzést kimutattak ugyan, de az nem okozhat ennyire súlyos és elhúzódó panaszokat.
Az ugye jó, ha ennyit alszik??? Inni szépen iszik, a hányás óta megivott többször fél deci vizeket, már vagy ötször öntöttem neki. Akkor nem lehet kiszáradás miatt ilyen bágyadt??? Láza nincs egyelőre.

Enikő, mi volt a kontrollon? Ugye nem okozott semmi galibát a tegnapi sírás? A mi doktornénink is mondta, hogy alapesetben nem műtenek 3 éves kor alatt és betegen, de ha súlyos a helyzet, akkor kivételt tesznek. Csak nyilván kockázatosabb, az altatás miatt is, meg a felépülés is nehezebb. Én már azt sem bánnám, ha kivennék neki, ha az megoldaná a problémákat. A széken ülés nem érdekel, és én beférek a rácsos ágyba. :wink:

Kép
szilcsi

Enikő: fogalmam sincs, majd megkérdezem anyukámat, hátha tudja. A tűzoltók szakértették, hogy egyértelműen az okozta a tüzet. Az volt a marha mázlijuk, hogy a kislány felébredt a füstre (éjjel gyulladt ki), és ébresztette a szüleit is, egyébként ottmaradhattak volna. :(

szilcsi: jajj, már megint. :cry: Ha elfogadsz egy jótanácsot: NE adj neki SEMMI tejszármazékot, amíg meg nem gyógyul teljesen! Nem éppen diétás, és a bacis fertőzésekben kifejezetten ellenjavallt mindenféle tejtermék. Bébiétel esetleg? Alma? :roll: A sok alvás jó szerintem!

Zituska: óó, de ügyes, akkor pikkpakk szobatiszta lesz nyár elején! Nekem olyan nagy dolog volt tavaly, hogy a Balcsira már pelus nélkül mentünk! Nagyon büszke voltam én is, pláne Marcsi-viszonyításban. :oops: :oops:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Üdv.

Norus, tök mindegy, mástól is égnek házak porig. Attól még használni fogjuk. ;) Mellesleg nálunk egy éjszaka ment eddig, és a mi szobánkban van, csak felkelne valaki...

Ági és
KépKép
exdeus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?