Szilvi
Az én öcsém mérleg. Nyugis, érzékeny lelkű, óriási önérzet (ergo sértődékeny), kicsit tejbetök. Viszont nagyon szeretetreméltó. Kamaszkor nagyon nehéz volt vele, mert mindehhez oltári zárkózott, láttam rajta, hogy baja van, de mire ki lehetett szedni belőle, hogy mi is az?!
Hisztisarok: a hálónkban az ágy végében a falig kevés hely van, na az a hisztisarok. Bármikor ki tud jönni (néha mérgemben behajtom a hálóajtót, de ez igazából nem oszt nem szoroz, Sebinél inkább ront, mert ő kiborul a fizikai elszigeteléstől). De érdekes módon ott maradnak, amíg le nem higgadnak, és tényleg ordítás nélkül egyszercsak kijönnek, vagy szólnak, hogy befejezték, és menjek be értük. (Talán azért nem jönnek ki, mert az elején következetesen visszakísértem őket, amíg még üvöltöttek, és ha csendben jöttek ki, akkor már nem.)
Kismok
De jó, hogy jöttél!!!
Nagyon jó olvasni rólatok, és drukkolunk a szüléshez!
Csajok még mindig gyönyörűek, ilyenkor sír kicsit a lelkem, hogy Csillának az életben nem lesz hosszú a haja (vizesen hátul leér a lapockái közé 1-2 tincs, de persze szárazon az is iszonyúan összeugrik). És ha meg is nő, sosem lehet majd nagyon copfozni meg ilyenek, max. 1 hajpánt...
Abból a mákos sütiből legközelebb én is kérek, nyammm...! Idehaza csak én szeretem a mákot, 100 éve nem sütöttem mákosat...
KÉRDÉS
Az utóbbi időben Sebi teljesen meg van kergülve. Panasz van rá az oviban, mostmár sajnos a tornán is. Magától nem lenne vele gond, de amint valaki rendetlenkedik, lelkesen csatlakozik, és minden szép szót elenged a füle mellett, képtelenség hatni rá.
Kilátásba helyeztem neki már a múlt héten is, hogyha ez továbbra is így marad, akkor bizony annak büntetés lesz a vége.
Ma a torna előtt újra tisztáztuk a szabályokat: amennyiben ma is panasz lesz rá, az egyik szülinapi ajándékát eltesszük, és csak akkor kaphatja vissza, ha a köv. tornán nem lesz rá panasz.
A probléma az, hogy van egy kisfiú a tornán (Beni), aki gyakorlatilag kezelhetetlen, Sebinek ez nagyon imponál, és mindenben majmolja. Ez ma odáig jutott, hogy össze is verekedtek, több baleset is érte őket a feladatok teljesítése közben egymás hibájából, és a végén nem kaphattak matricát (ez a bünti, eddig mindig kaptak matricát, amiért ügyesek voltak).
Úgyhogy ma eltettük az egyik játékot, Sebi persze totál kiborult.
Sajnálom azért szegényt, mert tényleg soha nem ő az értelmi szerzőt. Mi legyen? Kérjem át másik csoportba (nemtom van-e)? Attól tartok, bármilyen büntetést is kap utólag, képtelen lesz ellenállni a csábításnak, hogy Benivel rendetlenkedjenek. Amíg ez a kissrác be nem került a csoportba, nem volt Sebivel semmi gond.
Vagy minden csoportban van egy ilyen rendbontó?
Hogyan értessem meg vele, hogy ne ezekről vegyen példát?
hogy nem azért járunk hetente (az egy dolog, hogy fizetünk érte, de ráadásul még CSillát is rángatnom kell ide-oda miatta), hogy ő ökörködjön, hanem hogy csinálja a feladatokat, mert az ő fejlődését szolgálja?!