Sziasztok!
Örülök, hogy találkoztunk, tök jó, hogy mostmár ismerjük igazándiból egymást. Annyira cukik a gyerekek. Márkó olyan kis picurka, Vivike nagyon cukin elvolt, nagyon aranyos kislány. Jázmin is egy kis tündérke, Milán, a nagyfiú, aki elvan a homokban, de milyen kis édi volt mikor lefittyedt a szája. Na és hát Dávid a gyönyörű szemeivel, meg kell zabálni, ahogy komolyan pakolta a kavicsot. Tényleg mindenki nagyon aranyos, és ez vonatkozik az anyukákra is.
Laura meg most ezt a korszakát éli, hogy "henyél" a babakocsiban. Édesem, délutánra kifárad azért. Pedig ő is egy kis energiabomba, kis futkosógép, de valahogy ma ez nem látszott, na majd legközelebb.
Én hülye, megmutathattam volna az Anyák napi képeket, ott volt a táskámban, de én is mindenre figyeltem, csak a lényegre nem, hogy dicsekedjek.
Arra gondoltam, hogy a Zuram beszkenelhetné melóban és akkor fel tudnám ide rakni, a szülinapi képekkel együtt.
Na jó, mostmár szakítok időt rá, mert ég a fejem.
Laura is nagyon elfáradt, még felmentünk anyuékhoz kelkápifőzeléket enni, evés után kérte a cumit és közölte, hogy tenti. Bement a kanapéra, lefeküdt, és mondta anyukámnak, hogy mama, ide, tehát, hogy a mama feküdjön mellé. Mondom, oké kislányom, de anya megy haza, na így el tudtam hozni.
Hazajöttünk, nem akart fürödni, hanem tenti. De nem hagyhattam úgy, mert a bölcsiben homokozott és még a pelusa is homokos volt mikor mentem érte, úgyhogy ma nem lehetett elbliccelni a fürdést, nehogy elkapjon valami fertőzést. Tehát gyors fürcsi, tejci és ment az ágyba, de egy nyikk nélkül elaludt.
Anyuéknál a lépcsőház előtt egy ismerős szólt hozzá, Lara meg már menni akart és elkezdett sírni. Azt mondja a nő, milyen hisztis. Hát majdnem mondtam neki, hogy az anyád hisztis, te kelnél bakker reggel 6-kor, egész nap az a sok-sok inger érne, asszem estére te is hisztis lennél. Jaj, úgy utálom az ilyen beszólásokat, de mondom, nem szólok, mert ha kijön belőlem a bányászlány, abból csak a vita lesz. Felkaptam a gyereket, aztán húztunk fel, de mégegy beszólás és nem fogok disztingválni, mert már unom a gyerekem összehasonlítgatását más gyerekekkel, meg az ilyen beszólásokat. Ugyanis van ott egy kislány, aki fél évvel idősebb a Laránál, ennek a nőnek, aki szerint a Lara hisztis, az a kislány a favorit, mindig mondja, hogy a Lara hogy futkos, a Barbika meg milyen nyugodt, stb. Hát inkáb futkosson mint nézzen mint a borjú az új kapura. Egyszer ezt már mondtam neki, de úgy látszik nem értett belőle. Na mindegy, csak ez most kijött belőlem, úgy utálom az ilyet. Hisztis az anyja p.....csája.
Lányok, tényleg bocs, hogy ezt leírtam, de nem bírtam magamban tartani.
Na, most, hogy kipanaszkodtam magam, elköszönök!
Jól éreztem magam, tök jók a képek, lehetne még tali, hogy a többiek is el tudjanak jönni!
Jó éjt mindenkinek!