Zsebi
Nekem azt mondta az orvosom, hogy mindig azonos időpontban kapjam a szurikat, és persze később a hüvelykúpokat is, mert ezek mind hormonok, és hormonálisan a legjobb, ha rendszeresen, egyenletes időközönként kapjuk őket.
Volt rá példa, hogy nehezen stimulálódtam, és egy sokadik UH-on mondták, hogy még aznap is kellene a szuri, mert nagyon megtorpantak a tüszőim. Én mondtam, hogy jó, rendben, már adhatják is, hogy hadd segítsen minél előbb. De ők elmagyarázták, hogy nem az a lényeg, hogy minél előbb, hanem az, hogy egyenletes időközönként kapjam. Mondtam, hogy du. 4 körül szoktam, mikor Anyu hazaér, ők pedig javasolták, hogy várjam meg, és aznap is csak akkor du. kapjam meg.
Persze, ha rendszertelen időközönként kapod, attól még lehet így is kisbabád, de ez a hivatalosan, és orvosilag elfogadott javaslat.
Woodi
Szeretettel üdvözöllek közöttünk! Tessék szépen itt maradni velünk sokáig! Persze, mint kismami
Nagyon szorítok most már neked is, és várom a fejleményeket! Orsika
jól szólt - már megint -, tényleg nincs semmilyen tuti előjel arra, hogy sikerült-e. A vérvételnél bombabiztosabb dolgot még nem fejlesztettek ki! A tüszőkből pedig tényleg bármi lehet! Mögöttem 5 stimuláció és egy lombikból született 3 éves nagylány áll, és az a tapasztalatom, hogy ezen a téren abszolút kiszámíthatatlanok a fejlemények. Sokféleképpen alakultak nálam a stimuk, és a hozzájuk kapcsolódó UH-ok, és mindig valami meglepő történt. Pl. 9 tüszőből csak 5-ben volt érett petesejt. Később pedig kevesebb volt a tüszőm, féltem, hogy mennyi lesz a petesejtek száma, és megemelkedett 7-re! Van ismerősöm, akinek csak 2 tüszője termelődött, ebből 2 petesejt érett meg, és csak 1 termékenyült meg, de az olyan nagyon, hogy ma már iskolás nagylány! Szóval nyugodj meg, Woodi
Mi veled vagyunk!
Orsi
Mail ment.
Kriszta
Lullaby
Mikor mentek UH-ra?
Lara
1 hétig most rajtad a világ szeme! Jól teszed a sok jövés-menést! Az elterelő hadművelet be szokott válni! Én babysitternek csaptam fel a lombik utáni 2. héten. És pont akkor lettem magam is várandós mami
Puszi leendő kismamik!
Dóri