Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek, remélem a betegek meggyógyultak a rosszkedvűek vidámak, a babák, mamák pedig ki a szabadba, nagyon szép idő van már most reggel!:)
Orew: irigy-irigy a jó fogakért! Nekem gyerekenek gyönyőrű fogaim voltak, aztán 11 évesen hirtelen kezdtek romlani, amikor is jött mellé a migrén is! Szerintem a hirtelen kamaszodás miatt sok minden hiányzott a szervezetemnek!
Dominika is rosszul alszik éjszaka! Tegnap tudtam volna értékelni, ha kicsit jobb éjszakája lett volna, de nem! Mert elvileg a varrás miatt, nem szabad: tüsszenteni, köhögni, orrotfújni, nehezet emelni stb! Úgyhogy este apa emelgette! Jaj szegénykém, vittem magunkkal tápit, úgyhogy azt kapott, de többször is próbálta e felsőmet lehúzni, hogy cicizzen! Este már szabályszerűen, nekem rontott a kisororszlán, és ahogy kiszabadítottam a cicimet, úgy rávetődött, nagyon aranyos volt!
Ja azt mondanom se kell, hogy se a helyi fogorvosnál, sem a szájsebészeten nem engedtek előre, sőt jöttek a kollegák stb és még közlik is jó esetben, hogy bocs, de bemegyek! Rohadtól nem gyerekcentrikus itt ebben a ... országban semi! A járdán is én ugrok félre a babakocsival, mert beleugranak a picurkám őlébe
Nem azt mondom, hogy bemegyünk és rögtön mineket hívjanak, de ennyire lesz...ni, hogy ott egy kicsi manócska!
Az estém, éjszakám még nagyon rossz volt, de ma már a varrás nem fáj, hanem az első szuri helye, mert azt oda adták ahol a két inny találkozik, az álkapcsomba
tök jó nem bírom nyitni rendesen a szám! Az evés, ivás elég vicces!
dbea: remélem már jól vagytok!
orew: én is lelkiztem a tápin, de tegnap annyira kivoltam, hogy nem akartam cicitetni, meg ott ültünk és nem tudtunk elvonulni sehova sem! De jól belakmározott Dominika a tápiból!
Tündi: LÉn sem szeretem a kompot! Bármennyire is rossz nézni, hogy néha elesnek, ezt úgye meg kell nekik tanulni, mert később nem éri őket annyi baj!
Csajok! Olyan kis aranyos a Dominika! Tök sokat ül és úgy eljátszik ,hogy az csúcs! És ha talál valamit amibe lehet kapaszkodni, már áll is fel! És a négykézláb mászás nagyon jól megy neki! Baromi gyorsan közlekedik! Ahogy mászkálok, ő jön utánam! Hihetetlen gyors ütemben csinálja most a dolgokat!
bener: Dorina hogy van? Hogy bírja az orrszívást! Jobbulást!
tündi: nem költöztünk még! Mert szeretnénk kimenni németországba és úgy lesz hogy apa előre megy, elkezd kint dolgozni, és hétvégéken itthon lesz! És ha összejön egy kis pénz, megyünk mi is kifelé!
Van a nappaliba egy szinteltolás 4 lépcsőfok! Most oda kellett mennem, Dominika felment ügyesen! Én meg ott izgultam mellette!
Húha, de nagyon már a gyerköceink! Nemrég még pociban voltak és arról írtunk, hogy de jó lesz ha már kint lesznek! És tessék, pikk-pakk egy évesek lesznek, és futkosnak!
igyekszem minden pillanatot kiélvezni, mert már nem fogok többet szülni!
jaja bocsi, jó sokat írtam! Eldugulok, kimegyünk egy kicsit, olyan szépen süt a nap!
Szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!