Új privát üzeneted érkezett!

EraKép
Vanila fagyi +egy kis tejcsike bele és kész lett a shék ja a pohár aljára tetem egy kis málna szörpöt isteni muszály kiprobálniKépKépKép
A tejre azért van szükség mert egyébként nehézz össze turmixolni de csak egy picike kell na látjátok erre jó volt a botmixerKépKép

NadineKép
Ez szerintem szupi mindegy hogy lesz hiányoság de végre otthol lesztekKépKépKép
Képeket kérünkKép
És a másik hogy a babóról is kérjük a képetKépKép

Ja a lányom kiakaszt a cipővel már tegnap nem fájt benne a lába ugy hogy maradKépKép

Nemtudtok valahol gumicsizmátKépna nem nekem hanem a csajnak mert tegnap nem elég hogy eset az eső de apocsolyákba is belle kelet lépni óviba menet mikor beértünk átkelet öltözteni tiszta vizvolt a cipő a zokni meg a nadrág is és ezt szeretném elkerülni valahogyKépKépKép
Ugy hogy ha valaki tud csizmát az szóljonKépKép

Puszika Ildikó
Ja és szerintem olyan hideg van kintKépjönn a tél Kép
ildikó_4

sziasztok!

--ááááccŁlí- ezt a csaj irta nektek ide mászott ill.sétált és most szörnyen ordit, hogy nem engedek többet irni. biztos vmi titkos üzenet a picuroknakKép

Nadine!

tök jo hogy már nagyjából készen van a ház.biztos jol fogjátok magatokat érezni a saját fészketekben.

Era!

láttalak benneteket ma délután amikor a kartonfalvirol fordultatok a komlosira. a játszin voltatok?
Zsolti jobban van .Flora délután is nyügi volt, de inkább a kajálásnál. most egy kicsit hisztérikus az etetés. éhes de nem fogadja el akárhogyan a kaját. most mindetn egyedül szeretne enni mindig sajátos modon,ughogy néha Zsoltival már kiakadunk.A levesünket a saját tányérombol megette nagykanállal! de amikor turmixoltam neki egy kcsit belőle azt már nem ette meg hiába probáltam minhta a sajátombol venném ki.csak azt ette amit a tányérból vettem ki.hiába a kettő ugyanaz ki se nyitotta a szájátKépKép

Krisz!

mi
van
ve
le?

tek?(flora is itt g36r36á3
z3dál3kodik) Képitt kapaszodik as lábamba
hogy van a csaj?

Manoka!

ti hogy vagytok meggyogyultatok már?

Ildiko!

sajna nem tudok csizmát
a shék,nagyon fini lehet nyam-nyam

na megyek mert florát alig birom távol tartani
sziasztok

Enci
renci

<font color="0000ff">Sziasztok!

Nadine!
De jó, hogy költöztök! Az a jó, hogy Anyukádék a közelben lesznek, így azért nem lesz gond a hiányoság.
Anna is túl van az 1 hét diétán. Pisi még nincs, mert pénteken feltettem a zacsit (nem sírt), de nem pisilt egy cseppet sem. Kaki viszont volt sokKépKépKépÍgy sterilitás ugrott. Hétfőn folyt.köv.
Képeket váromKép

Ildikó!
Shéket majd kipróbálom.
Gumicsizmát a cipőboltokban lehet kapni. Én is szerettem volna venni Annának, de András lebeszélt. 3 ezer Ft körül már lehet kapni.

Enci!
Akkor csak nem beteg Flóra.Szerencsére!
András és Anna volt a Jubileumin, én itthon maradtam egy kicsit dekupáltam, meg semmit tettemKép

Ma voltunk kint a Bánki Tájháznál és arborétumban. Csak ajánlani tudom mindenkinek egy kis kikapcsolódásra. Gyönyörű hely!!!Van nagy fa játszótér, rengeteg fa, tó, madarak, friss levegő és csendKép

Megyek kaját csinálok Annának.

Era</font>

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Era
Na akkor várom a beszámolót, hogy sikerült e a pisit levenni. Ha ez is sikertelen kísérlet lesz a sterilitás miatt, akkor ilyen zacsit lehet még kérni, vagy gyógyszertárban kapni is. Ja tényleg: Anna nem alszik nyugtalanul mostanában? Zsanett úgy oltás után 8-9 nappal kezdte, hogy éjszaka felébred és nem tud elaludni. Csendben van de forgolódik. Lehet az oltás mellékhatása vajon?

Ildikó
Zsanicinak van gumicsizmája, de nekem sikerült egy nagy leárazást kifognom még tavasszal, az utolsó darabot (23-ast) vettem meg. Így csak 500Ft volt.

A költözésünk úgy néz ki csúszik egy kicsit, nem a hétvégén költözünk (mert akkor lesz a vásár) hanem csak szerdán költözünk. Hétfőn, meg kedden jönnek a burkolók, és akkor kész lesz teljesen a fürdő, meg a konyha. Remélem akkorára be lesz kötve a gáz, mert legalább a hűtőt meg a gázt tegyük a helyére meg lesz egy asztalunk is. A szekrény meg majd csak kész lesz egyszer Kép

Holnap meg megyünk 18 hetes UH-ra a klinikára Szorítsatok, viszem Zsanit is nincs hova akasztani a drágát. Ja és ha valaki hívni akarna telefonon (Manóka Kép) akkor ne tegye, mert beázott a mobilom mikrfonoja, Zsani elszopogatta, így a hangom nem hallatszik benne. Egyébként működik, smst fogadni és küldeni tudok. Holnap délután Józsi beviszi a szervízbe, ha addig meg nem javul (egyszer már megtörtént ez augusztus 20-án, akkor 2 nappal utána már jó volt) Remélem holnapra megjavul....

Na megyek altatok

Nadine 17+6

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok,

Fiacskám sokkal jobban van, csak taknyos, egyébként örökmozgó, bepelenkázni egyszerűen lehetetlenKép

Jázmin,
a halas kép kerete természetes sziéna, a Rákóczi utcai művészellátóban vettem, és csak vízzel kell hígitani. Minél több vizet használsz, annál világosabb lesz a szín, és még inkább fás hatású lesz.
A krétával pedig a lefestett felületet lehet összekenni, így maszatosabb, árnyékoltabb lehet pl.a minta.

Ildikó,
én a múltkor a jerikó utcai turiba láttam egy aranyos kis rózsaszín gumicsizmát, sztem érdemes ott is megnézni, hátha...

Enci,
lassan a babókat is kell sztem regisztrálni ide, had csináljanak meguknak egy topikotKépKép
Györffy úr a bekapcsolást, kikapcsolást csinálja mostanság nagy- nagy előszeretettelKép

Krisz,
van nekünk 1 csomag úszópelus, sztem feleslegben, nem kéritek?

Monik,
már olyan rég nem írtál, mi van veletek?

na, menek, alszok,

manóka

manóka
manóka

sziasztok!
Manóka, úgy megörültem az üzenetednek,ma szeretnék venni ezt-azt,a szalvétázáshoz
így már tudom mi a festék neveKép
Egyszer,voltam még eddig a Rákóczi uti, művész ellátóba csak velem olyan flegma volt az eladó ,azóta a Kálvin tére járokKép
De most csak megint megyek,a Kál. téren nem biztos hogy van.
Képzeljétek tegnap Sári,13órakor ébredt fel,
10 órakor már nem bírtam ,csak bementem megnézni
de nem ébredt fel szerencsére,így ráhúzott még 3 órátKépOrsival kihasználtuk az időt társasoztunk,sakkoztunk(Orsi tanít engem,sakkozni
apa úgy megtanította,hogy az én alap tudásom már kevésKép)
Na mennem kell babázniKép
jázmin

Szia Jázmin,
Pannoncoloros festékeket csak a Rákóczin tudsz venni, ez is egy kis tubus, akrillfesték, és csak ott van.
De, már ott is vannak szalvéták, meg egyéb kellékek, bár, én már rég voltam ott, mert mostanság nem jut időm rá.
Bár, most van egy ötletem, csak meg kellene csinálniKép

Ügyeskedj,

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

El sem fogjátok hinni....burkolnak nálunk a burkolók!!!!!!!Úgy örülök nekiKép
Délelőtt már kész volt a fenti fürdő fele, nagyon szép leszKép

Kata!
A Művészellátóban nekem sem annyira tetszik az a férfi, de azért segítőkész, és a cél érdekében....KépKép
Mit csináltál a lányoddal, hogy annyit aludt???Lehet azért volt nyűgös, mert fáradt volt, és most bepótolta.

Nadine!
Pisi ma sincs, mert ma a burkolókhoz mentünk ki délelőtt, majd talán holnap. Számomra tiszta nyűg ez a diéta.
Nem vettem észre Annán különösebb változást,bár a hétvégén elég nyűgi volt. De most aludt egy hatalmasat az éjjel, és tele van energiávalKépKépKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!!
Era,nálunk is nemsokára fognak , burkolni a teraszt,már alig várom hogy túl legyünk rajta, pedig még el sem kezdtékKép
Lassan kell ,nézelődni a csempe boltokban.
Ti hol vetéttek meg a csempét??
Márciusban költöztünk be,janár-február állandó,
járkálásból,állt már a végére úgy utáltam.
Nem voltam vásárolni,apa keresztül húzta a számításom ő ment orsiért mi maradtunk itthonKép
ÜDV:Kata
jázmin

Sziasztok,

Era,
nagyon örülök, biztosan már szépKépKép és mennek azok a dolgok, így van is délelőtti séta program?
A dekupázsaidat mikor mutatod meg?Kép

Jázmin,
ami késik nem múlik, majd holnap elmészKépÍgy van ez sajnos, anya tervez, apa meg végezKépKép

Ma nagyon kellemes volt az idő, voltunk is kint egy nagyobb sétán,a fiú is szeretteKép
Sztem még mindenkép ki kell használni ezt az időt, meg emlékszem, tavaly is így volt, először hírtelen lehülés, aztán még jött kellemes nyárutó.
Most én szivesen elutaznék valahová 1-2 hétreKépKép

Lányok, ti hogy pelenkáztok mostanság, mert én rengeteg leleménnyel, de lassan kezdek kifogyniKép

monik,
hol vagy?

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Manóka,
köszi, de van még 1,5 csomi pelusunk. Erre az évre elég leszKép
Dorkacsaj is a ki-bekapcsolással szórakozi, ezt úgy szeresse a windowsKép

pelusolás, mindig segédeszközökkel történikKép valami roppant érdekes flakon, krémestubus stb figyelemelterelőnek és az alatt a 20mp alatt, amíg leköti ez a dolog, addig anya gyorspelenkázKép

Era, Nadine
miféle diétáról, meg pisiszacsikról van szó?

Enci,
Flóra barátnénk mivel tölti napjait?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok csajokKépKép
Na láttom zajlik az életKép
Csütörtökön megyekszülöi értekezletreKép kiváncsivagyok mit fognak mondaniKép

Kösszike a csizmás tippeket megyek majd meg nézzniKép

Ezt már én is kérdezni akartam milyen diétárol van szó meg zacsirol csak nem betegek vagytok?

Na legyetek jók sziasztok IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok!

Kata!
Mi mindent a Gulyás Tüzépen vettünk meg.

Manóka!
Apósoméknál van a digi gép, és mindig elfelejtem elkérni. Pedig már Annát is régen fotóztamKép

Nincs a csajoknak semmi bajuk, csak a mi dokinénink csináltat egy ellenörző vizsgálatot, hogy nincs e véletlenül vese daganatuk. Ezt nem minden körzetben csinálják, vizeletet kell vinni, és van egy pár dolog, amit nem ehetnek előtte.
De sajna nekem nem megy a vizelezvétel, már kezdem nagyon unni. Ma a zacsi leázott, egy csepp sem ment bele. Annának meg kell tanulnia a bilibe pisilnie.

Holnap utazik András Hévízre, megy valami konferenciára. Most úgy cserélnék veleKép

Sziasztok!
Era
Kép

Era
Kép
era75

EraKép
Akkor jó és reméljük nem is lesz vele semmiKépKép
Olyan édi ez a képKép

Lesz tabló kép a csajomrol meg csinálnak róla műtermi képeket is olyan jó már alig várrom mert azért csak masabb mint amit ithol csinál az emberKépKépKép

Pusz Ildikó
ildikó_4

Sziasztok,

látom, eléggé kihalófélben vagyunk mostanságKépKép

Ildikó,
a fotó nagyon jó, nekem is mindig olyan jó fotóim lettek az ovibanKép

Enci,
most voltatok eszembe, már oly rég nem írtál, hogy van Florentína csaj?

Era,
mennek a dolgok? Gondolom, most eléggé elfoglal a sok teendő, és, itt a húgod?
Majd csinálsz fotókat, hogy milyen szépek lettetek?
A kis aranyos giffeket te hogy tudod ide feltenni?

Monik,
még mindi g kérdezem, hol vagy?

Krisz,
szted még mi is mehetnénk az úszásra?

Lányok, most, hogy bejött a rosszidő, mi lesz?

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Hááát csajok nem valami sokat írtatok!

Manóka!
A gifteket a neten találtam, meg van egy oldal a babaneten is. Erről- arról topicban.
Egész héten rohangáltam. 2x voltam a Gulyás Tüzépen, minden nap nézem a burkolókat, ma a gázos ember jött....még jó, hogy itt a hugom, mert Annával azért nehezebb lenne.
Én sem nagyon tudom, hogy mi lesz velünk, a nagy sétákkal, a jó kis játszizással.
Jövő héten majd egyeztetünk eg babazsurt itt nálunk. Remélem már nyugisabb hét jönKép

Tud valaki, valamilyen zárt játszóházat,ahova együtt be lehet menni a kicsivel? A télre jó lenne találni egy ilyet. Vagy a GEKKO játszóház az ilyen?

Ildikó!
Milyenek lettek a képek Anitáról?

Többiek? Jól vagytok? Mi van veletek?

Puszi:Era
Kép

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Manóka,
holnap megyünk Váradra, leírnád nekem hogy hol van a babaruhabolt?
Remélem tudok sok szépet venni DorkánakKép
Ja és persze jöhetnétek úszni, csak határozd már el végre magadKép

Enci,
mi újság? mit mondott a dokinéni?

Era,
babazsúrban benne vagyunk, jó lenne ha megint cimbiznének a csajok és persze az egyszem pasi isKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Na voltunk Váradon, persze Manókával nem írtam előtte konzultálni, de nem baj így is sikerült venni amit akartamKép
Kapott Dorka egy tündéri dzsekit:
Kép

Kb 2000Ft volt, vettünk neki még pizsit, meg a kedvesemnek cipőt + tankoltunk is, így azért megérteKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok !!
Krisz,nagyon aranyos a kis kabátKép
Köröbelül leírnátok hogy Váradon hol van ez a piac.
Meghegesztették Sári bicaját,akik a kutya kenelt csinálták,olyan rendesek voltak,már csak jó idő kéne.
Ma vettünk egy kutyust,szálkás szőrű tacskó,olyan édes,legalább négy helyre el akartunk menni kutya nézőbe ,de itt az első helyen, egyszerüen leragadtunk és meg is vettük a kutyátKép
ERa a Gekko játszóházba mi is elakartunk menni annak idején,de Orsinál az állapot felmérésre is több ezer ft mondtakKép,az Angyalföld téren van,
de azért egyszer lehet kipróbáljuk biztosan jó.
Ildi vettetek már csizmát?Múltkor a Sparba akciózták.
Lányok nálatok megy már a fűtés?Én fürdére bekapcsolom, anélkül nálunk olyan 20 fok körül van.
Üdv:Kata
jázmin

Sziasztok lányokKép
nem nem vettem csizmát mert a jövöhéten csináltatom az utlevelemet és kint akkarok nekki nézzniKép
KriszKép
édi a kiskabát anyukámék is mondták hogy milyen ólcso és jó minöségü áruk vanak tegnap voltak kint és vett magának egy cipőt meg egy bemelegitő alsót meg tankoltak és még csokit is hoztak és ez került 5000ft át számitva ez nagyon jó ja a csoki milka volt csak azért irom mert itt olyan drága a milkaKépKépKép
JázminKép
Édi lehet a kiskutya és mi a neveKép
Na legyetek jók pussz Ildikó
ildikó_4

Sziasztok!
Tettem fel az albumba egy pár képetKép
Ildi a kutyának még nincs végleges neve ,az előző gazdija Amandának,hívta én szivesen változtatnék rajtaKép de Orsinak tetszik.
Apával megbeszéltük ,hogy mi is kimegyünk vásárolni ,jövő héten megyek is az útlevelemet megcsináltatni ,egyedül az enyém nem érvényes.
jázmin

Sziasztok,

Nadine,
mi volt az uhn?

Jázmin, megnéztem a képeket,a csajok, tündériek, a csuri, és az egyforma rucis a kedvencemKép a képek nagyon jók, meg a vödrök is. Az a keret, nagyon tetszik, én egy kicsit antikosabbá tenném, hogy másik színt egy papírra, vagy szivacsra téve kicsit besatíroznám a mintát, vagy arannyal, de így is teteszenek, ügyes vagy!
Ja, és a szienna is hígitva szép lenne erre a típusú keretreKép

NAGYVÁRAD:

na, akkor most leírom az általam ajánlott bolt elérhetőségét, hogy mégegyszer úgy ne járjunk, mint Krisszel.
Ahogy beérünk a városba, jobb oldalon van egy Profi, azzal szemben egy emeletes ház alatti bolt, RUCANOR feliratú zászló van kirakva a kirakatban.
Ezen márka cuccai is kaphatóak, pólók, melegítők.

Krisz,
nagyon jó a kis dzseki, tetszikKép
Cipőt tudtál nézni?

Én most itt a babaneten a Dr Leo márkát olvastam a pestiektől, hogy az nagyon jó gyerekcipő márka manapság.

Na, további jó vasárnapot nektek,

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Kata!
Nagyon jók a képek, a csajok tündériekKép
És nagyon tetszenek a dekupázs munkáid is!
Kutyus hogy viseli az új helyet? Gondolom a lányok babusgatják rendesenKép

Ildikó!
Intersparban csizma csak egy ezres.

Krisz!
Dzseki nagyon szép, és nagyon jó árban volt. Én most vettem Annának 4 ezerért.

Manóka!
Olyan jók voltak a kiállításon. Az a Feng shui-s lakberendező volt nálunk is.
Szépeket csinált nagyonKép

Ma este ez történt a csajjal: belekakilt a vízbe, azt leengedtük, majd zuhanyozott. A zuhanyból viszont issza a vizet, majd köhög tőleKépKépKépKép

Kép

Kép

Hát és ma is ment az olvasás:
Kép

Megyek, mert vége a fürdésnek..

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Nagy-nagy újságKép végre áttörtek a felső 1-es fogacskák, persze egyszerre mind a kettő. Ez magyarázza a 2 napja nyügi Dorkát. Most már 8 fogú a csajKép
Ja és ma sikerült EGYEDÜL menni pár lépéstKép, anyától apáig és visszaKép

Manóka,
ahogy elmondtad a telefonban rögtön tudtam, hogy melyik volt az, még néztem is, mert 2x elmentünk melletteKép majd legközelebbKép
Cipőt csak a kedvesemnek akartam azt vettünk is. Amúgy igazából rengeteg bóvli volt, véletlenül találtunk egy eldugott kisboltot, ahol nagyjából normális gyerekruhák voltak.
Igen én is hallottam a Dr Leo-ról, de nem tudom hol lehet kapni.

Era,
kakiKép
nagyon jók a zuhanyozós képek, Dorka is imád zuhanyozni, sikongat közbenKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok lányokKép
Láttom nagy nagy a forgalomKép
Akkor kezdemKép
JázminKép
Édi a kiscsaj és az a csuri hogy engedi az enyém még most sem szereti pedig én ugy csuriznámKépKépKép
Amanda végül is nem rossz egy kutyánakKépKépKép
ManókaKép
Kösszike a leirásra mert szerintem én is megnézem ott a cipöt meg ami még kellKépKép
EraKép
ÚÚ akor jól megfürdöt a csajKépKép
Jók nagyon a képek édi az ahogy olvasKépKép
KriszKép
Gratula az újab fogacskáhozKépés a lépésekhezKépcsak igy továbbKép

Na ennyi olyan kár hogy ilyen rossz idővanKép
De azért legyetek jók sziasztok
IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok!!
Ildi ,Sári azóta engedi a csurit mióta van egy csatos doboza és van benne mindenféle,reggel az az első hogy hozza a kis dobozt és kéri ,hogy csináljam meg a haját,Ja meg látja ,hogy Orsi meg néha én is ,csatoljuk a hajunkat.Ildi te is csinálj néha magadnak egy-egy csurit,meglátod
a kislányod is akarni fogja utánaKép
Krisz nagyon ügyes Dorka,most láttam hogy vannak fen Dorkáról képek az ismerjük....-ba.
ERa ,nálunk is volt már ilyen baleset,de eddig mindig a fürdés végén történtKép
Manóka köszi a részletes leírást,én meg azt hittem hogy valami piac féle.
Lányok én olyan nehezen tudok Sáriról fényképet csinálni,sokszor mire a gép le fotóza már a másik szobában van,tegnap a konyhába fotóztam ,de végül csak a konyhaszekrényt sikerültKép
Na megyek útlevelet csináltatni
Kata
jázmin

JázminKép
Elhiheted csináltam már mindent csuri szempontjábol de semmi csak egy jót nevetet rajtam hogy jé anya de vicces vagy és ment is tovább ugy hogy hanyagolom a témát adig mig ő nem mondja KépKép
Nálunk hál istenek nincs ilyen gond mert a csaj szereti ha fényképezik mondtam is hogy modell leszKépKépKép
Hol csináltatod az utlevelet?
Én holnap Adonyba megyek ugy is megyünk arra mert ott 3 nap és készKép
Pusszi Ildikó
ildikó_4

Ildi, én a Kálvin térren a Polg, Hiv. csináltattam szerencsére megvolt egy 15 perc alattKép10 évre kértem,ez volt 6 ezer ft,és azt mondták kb két héten belül postázák.Ha gyorsítani akartam volna,akkor az egy héten belül lett volna meg, de az + 6 ezer így nem kértem.Ez a 3 nap ,nagyon jó.
jázmin

Szia JázminKép
Igen apukamék is ott csináltaták Adonyban és ők is kedden és már péntek délután már kint voltak vele románban .Én nem kérem csak 5 évre elég az most nekemKépKép
Na pussz Ildikó
ildikó_4

Sziasztok lányokKép
Hol vagytok mindenki????
JázminKép
Csak ugy alakult hogy it csináltatam a kálvin téren és tényleg megcsinálták hamar nekem is azt mondták kéthéten belül postázák ,ugy is jó hamár igy alakult de legaláb már folyamatban vanKépKépKépKép
Tegnap volt a fényképezés a csajnak már aligvárom hogy lássamKépKépKép
Na enyi de más is irjon már???
Sziasztok Ildikó
ildikó_4

Szia Ildi!
Már vártam hogy írjálKép
Tegyél majd föl képeketKép
Nálunk mostanába mindig elromlik valami,most ment el a mosógép szerelő,nem akart a gépünk centizni,tavaly meg a kapcsolója romlott elKép
A porszívónk meg kb 4 hónapos de szinte ontja magából a port,most megnézte a szerelő azt mondta hogy ezt újra kéne gyártani,úgyhogy az
AEG vámpirt senkinek sem ajánlomKép
Lányok szerintetek normális hogy Sárit este) körül lefektettem és másnap délutánig tud aludni?
Szombaton már én ébreztettem föl két órakor,persze közben is benézek a szobájába ,de olyan békésen alszik hogy sajnálom felébreszteni,
kivétel persze ha mennünk kell valahova.
Most hagyjam vagy ne.
jázmin

Sziasztok!

Már megint nem sikerült elmenni a Mazsola muzsikáraKép Dorkacsaj bealudtKép még most is szunyálKép

Jázmin,
és mikor fekszik le? mondjuk ebben a vacak időben én is sokat tudnék aludni. Amúgy az aluszékonyság utalhat vas vagy ált. vitaminhiányra. Sztem ha 1x-2x fordul elő, akkor nem vészes.

Krisz

Krisz
krisszie

Szia JázminKép
Majd rakok csak én is a párom gépén netezek mert az enyém bedögölt de megkérem hogy rakjon valamit az óvibol nem kaptam még mert kb 1 hét azt mondták mire kész KépKépKép
De jó alvókája van neki az én lányom meg minden reggel már fél hatkor fentvan még az a szerencse hogy a dédi is fentvan már ilyenkor és hozzá kimegy ot lefekszik még egy kicsit és nézzi a mesétKépKépKép
Pussz Ildikó
ildikó_4

Krissz,este kb 9 körül fekszik le,és így lehet számolni,olyan 15-17 óra alvást,attól függ hogy
mikor ébreztem fel,mondjuk tegnap egész korán ébredt fel és magától 12 előtt.De most ,hogy mondod a vitamin hiányt,meg már engem is agaszt ez a dolog megkérdezem a dokit,mit mond.
Több mint egy hete ilyen jó az alvókája.
Kata
jázmin

Megint énKép
Tettem fel fürcsis képeket.
Ma már többször nem jövökKép
Kata
jázmin

SziasztokKép
Én is itvagyok megintKép
Jázmin ÉDIK a gyerköcök az utólson miért sir?
Azokat a képeket te csináltad?valami nagyon szuper ügyesvagy és amin virág van az mi? bögre vagy virágtartó?
Kék szinű a házatok szép szine van majd csináljál más olyat ahol jobban látszik a szine.Kép
Na egyszóval jók a képek mindKépKépKép
De azért még gyere mert szerintem még én is jövök
Ildikó
ildikó_4

Sziasztok!

Én is itt vagyok, szoktam olvasni titeket, csak mostanában annyit rohangáltam a ház miatt, hogy már nem volt erőm írni.

Voltunk délelőtt a csajjal a Mazsola Muzsikán. Vettem bérletet is, mi fogunk járni.

Jázmin!
Szerintem is beszéld meg a dokival, de lehet hogy csak átmeneti lesz, most kipiheni magát.
Az én lányomnál ilyen gond nincsKépKép
Mosógép, porszívóKép

Na megmutizom nektek az új fürdőnket, és a konyhát (félkészen)
Kép
Kép

Kép

Megyek főzök egy kávét, mert nemsokára elalszom, és még nem jött az ebéd sem....
Közben megjöttKépKép
Sziasztok!
Era

Era
Kép
era75

EraKép
Nagyon szép tetszik a csempe jó a szine de látom hogy a picurnak a kád tetszikKépKépKép
Pussz Ildikó
ildikó_4

Sziasztok!!
ERa szép ,kellemes szine van a csempéteknek,
a kádunk nekünk is hasonló,imádják a gyerkőcök,
külön program nálunk a fürdés.
Ildi Sári azért sírt mert kidobja a labdáját a kádból,nekem meg vissza kell dobni,ha nem teszem akkor visít.A doboz az fagyis doboz a gyekőcök apró játékai vannak benne.ApA szólt érte ,hogy ne vegyek ebből a fagyiból mert , borzalmas az íze van,sőt azzal is meggyanusitott,hogy az élelmiszereket nem úgy veszem hogy mi van benne, hanem mit tudok kihozni majd a dobozábólKépKép
Köszi a dicséretett a házunk szinére ilyet ,még szinte senki nem mondott, maximum ,hogy érdekes szine vanKépMajd teszek fel képet róla.
Kata
jázmin

JázminKép
Értem de nagyon jó és igy érdekeseb akor benne a játék is a gyerköcöknekKép
Jó játék Kép
Jó estét szép álmokat mindenkinekKép
Ildikó
ildikó_4

Sziasztok!

most végre tudok irni. már jó régen nem voltamKép.nagyon nagy a nyüzsi .Flora egész nap leköt.mellette nem lehet irni,mert üvölt, hogy ő isszeretne.este meg beájulok.mostanában nemsokat alszunk. Lehet hogy a foga?KépKépKépmeg nagyon sokat visitozik és kiabál, amit a füleim és az idegrendszerem kezd egyre nehezebben viselni. Era tudna rola mesélniKép

Ildi!

mi nyáron csináltatunk utlevelet a városházán és időpontunk se volt(kétkliens közé becsusztunk) csütörtökön csinálták és hétfőn már meghozták a csajét.ugyhogygyors a dologKép

Jázmin!

irigylem az alvokátokat.Kép Flora mostanában meg 10-11 orát alszik egéasz nap. valoszinű emiatt is ennyire nyügös és ezalatt is felkll vagy 4x-szer
de azért szerintem is nézesd meg, mert lehet hogy vashiány vagy vmi
mosogép, porszívóKép

Era!

remélem megkaptad az üzit. Flora fél 10-után kelt fel. ugyhogy lehetetlenség lett volna odaérni
de jövöhéten szeretném elvinni, kiváncsi vagyok

NAGYON SZUPI a csempe. ez a pipacsos vgül is ami tetszett?

Krisz!

kárhogy a multkor nem tudtunk beszélni, de igy se értünk oda a rendelés végére, de szerencse még ott volt a dokinéni. adott rá kenőcsöt. már szépen mulik, de fog az még nincsenKép kiváncsi vagyok a szülinapi tortájába vajon belefog-e tudni harapni?KépKép
Gratula a lépésekhez! nagyon ügyi Dorka!
Flora mostani ujitása, hogy a falnál feláll. már kézenfogva ő is megy néhány lépést, de még nem igazán élvezi. inkább négykézláb nyüzsögKép
összereszthetnénk megint a csajokatKépmit szolsz hozzá?
jöv.hét kedd vagy péntek?

Manóka!

mizujs?

Nadine!

uh? mi volt? képek?

egy.két kép nézegetni valóKép

tegnapi öltözés egy hajtóvadászat volt. néha szinte lehetetleh felöltöztetniKép
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

sziasztok
renci

Sziasztok csajokKép
Renci az tényleg jó gyors volt az útlevél én is soron kivül csináltatam mert nekem sem volt sorszámom és kiváncsi vagyok mikor kapom megKép
Egyszerüen tündéri a kiscsaj tetszik a popija olyan beleharapni valóKép de semi félre értésKépKép
Meg ez az utólsó édi a mosolyaKépKépKép
Na enyi majd még jövvök pusszika IldikóKépKépKép
ildikó_4

Sziasztok
Lenne egykérdésem mikor lesz a mihálynapi vásár??? most hétvégén ??
Ildikó
ildikó_4

Sziasztok!
Másodjára írok egyszer elszálltKép
Ildi megkaptam az útlevelet ,nem számítottam hogy ilyen gyorsak lesznek.Holnap akkor neked is meg kéne jönnie.Szerintem hétvégén lesz a vásár, de mi lehet hogy váradra megyünk,mondjuk én mennék mind a két helyreKép
Kata
jázmin

Szia JázminKép
Már megkaptad?hú még aztán jó gyorsan na majd meglátjuk hogy az enyémet mikor küldik .KépKép
Ildikó
ildikó_4

Sziasztok!
Lányok nem tudjátok , hogy Váradon meddig vannak nyitva az üzletek?
Lehet hogy hétvégén mennék,szombaton is nyitva vannak?
Kata
jázmin

Sziasztok lányikKép
Merre vagytok hogy eltünt mindenki lassan csak én meg Jázmin maradunk tessék visza jönniKépKépKépKép
Na ha már nemjövök jó hétvégét mindenkinekKép
Sziasztok
JázminKép
Még nem kaptam meg az útlevelt de háthaKépKép
ildikó_4

Szia lányok
Jázmin
megkaptam most volt it a póstásKépKépKépKépKépKép
Szia Ildikó
ildikó_4

Sziasztok!

Tegnap este akartam írni, de nem működött a rendszer.

Enci!
Nagyon jók a képekKép
Édes Flóra, na meg a feneke...én is beleharapnékKépKép

Kata!
Sajna nem tudom, hogy vannak nyitva az üzletek.
Remélem erre járnak a többiek, ők tudnak segíteni.

Ildikó!
Ilyen hamar kész az útlevél?
Szerintem most lesz a vásár, mert láttam, hogy festik fel a csíkokat az árusoknak.

Hát a csajom, most sem nagyon szeretne aludni, pedig lent a babakocsiban, már majdnem elaludtKép
Megyek próbálkozom még.....
Era

Kép

Era
Kép
era75

Sziasztok!
Jó ideje foglalkozom decoupage technikával (Erával és Manókával ismerjük is egyást a dekup. topikból Kép), de most már "hivatalosan" is, így hát készítettem egy honlapot, ahol az eladásra készített munkáim vannak: www.gportal.hu/portal/jub-art

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?