Hello
!
Ma délután voltunk dokinál. Beszéltünk a folyásról is, vett is egy pici kenetet, és egy tesztcsíkra tette, majd közölte, így minden okés, mert savas a kémhatása. Ti hallottatok már ilyen tesztről
? Tökre meglepődtem, próbálok megnyugodni és hinni neki. (pedig elég erős sajna a folyásom
).
Aztán volt egy gyors kukk UH is (kb.1-1,5 perc), örültem neki, de persze én nem láttam semmit, csak egy pillanatra pici lányom feje búbját. Minden okés, hála az égnek
. Egész mélyen van most a buksija, a múltkori haránt fekvéshez képest örülök neki
! Tudom, még változhat...
Említettem a lábdagadásomat is, doki szerint nagy dolgokat nem lehet vele csinálni, viszont javasolta, hogy ha van vérnyomásmérőnk, mérjek legalább napi kétszer, nehogy felmenjen. Szerencsére még most is alacsony a vérnyomim, remélem nem nagyon megy feljebb
!
Megkaptam én is a glükóz vényét, így 3 hét múlva én sem úszom meg a cukorterhelést
, holnap kérek rá pontos időpontot.
Niki, köszi a drukkot
!
Édes lehet Riki
! De azért te vigyázz magadra, kicsit kíméld jobban magad!
Zsani, mielőbbi rókamentességet kívánok! Remélem sikerült UH-ra menned!
Sajna, nekem is néha, reggeli után még előjön mostanában újra az émelygés
, de szerencsére nem minden nap!
Meme, sajnálom a biztosítós ügyet
! Próbálj ne idegeskedni, persze megértelek...
Emi, remélem már jobb a pocakod!
Poci, szerintem a te terhességi koroddal teljesen normális is lehet a fáradtságod! Hiszen már hatalmas a pocakod, rengeteg energiát vesz el tőled Riccardo a növekedéséhez, hízásához...
De azért persze az a biztos, ha megkérdezed a dokit erről!
Majd gyere a hírekkel
!
Lassanként mindannyian fáradékonyabbak leszünk, ahogy nő a pocak
!