Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, hord valaki szövet szoknyát??? Van egy szoknyám amit megvettem, de azon kívűl, hogy ott felvettem, nem volt rajtam, mert elfelejtettem, hogy van... :oops: Még mosva sem volt, vacsi új...
38-as méretű cimke szerint (de mérek rá, ha kell, mert lehet kisebb 40-esnek is jó) , sajnos már nem jó rám, így eladnám... 5990.- ért vettem, mondjuk 4000.- ért eladnám :)

Ha valakit érdekel, szivesen megmutizom :)
Vendég

Edi: Örülök, hogy jobban vagy! :)
38-as szövetszoknya? Hát nem az én méretem! :D

Poci: Izgatottan várunk!!!

Emi

Emi

email4
Budapest

Emi
köszi, jobban igen :D:D:D Boti is már kezd élénkülni, persze esti party van... :P

hihi igen 38-as cimke szerint, de tuti inkább 40-es... :P
Vendég

Megyek lefekszem, mostanában nagyon hamar fáradok... :D

Jó éjt pocisok :P

Puszi
Vendég

Meme, ez tényleg dühítő!!!! :evil:
Én is kipurcantam ma. :( Jól meg is fájdult a hasam, mire este feljöttünk a boltból és a játszóról.
Riki ma nagyon sokat segített. :lol: Édes volt. mindig a nyomomban volt, és amit csak tudott pakolt. :lol: Szerintem ő jobban élvezi a nagytakarítást, mint én.
El is teszem magam holnapra. Délelőtt terhesgondozás. Ááá, hát imádom!Szórakoztató lesz manóval kivárni a sort. :roll: Meg tuti kapok a hízásért is. :roll:
Jó éjt mindenkinek!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Hello :) !

Ma délután voltunk dokinál. Beszéltünk a folyásról is, vett is egy pici kenetet, és egy tesztcsíkra tette, majd közölte, így minden okés, mert savas a kémhatása. Ti hallottatok már ilyen tesztről :shock: ? Tökre meglepődtem, próbálok megnyugodni és hinni neki. (pedig elég erős sajna a folyásom :oops: ).
Aztán volt egy gyors kukk UH is (kb.1-1,5 perc), örültem neki, de persze én nem láttam semmit, csak egy pillanatra pici lányom feje búbját. Minden okés, hála az égnek :D . Egész mélyen van most a buksija, a múltkori haránt fekvéshez képest örülök neki :wink: ! Tudom, még változhat...
Említettem a lábdagadásomat is, doki szerint nagy dolgokat nem lehet vele csinálni, viszont javasolta, hogy ha van vérnyomásmérőnk, mérjek legalább napi kétszer, nehogy felmenjen. Szerencsére még most is alacsony a vérnyomim, remélem nem nagyon megy feljebb :wink: !
Megkaptam én is a glükóz vényét, így 3 hét múlva én sem úszom meg a cukorterhelést :oops: , holnap kérek rá pontos időpontot.

Niki, köszi a drukkot :wink: !
Édes lehet Riki :wink: ! De azért te vigyázz magadra, kicsit kíméld jobban magad!

Zsani, mielőbbi rókamentességet kívánok! Remélem sikerült UH-ra menned!

Sajna, nekem is néha, reggeli után még előjön mostanában újra az émelygés :oops: , de szerencsére nem minden nap!

Meme, sajnálom a biztosítós ügyet :( ! Próbálj ne idegeskedni, persze megértelek...

Emi, remélem már jobb a pocakod!

Poci, szerintem a te terhességi koroddal teljesen normális is lehet a fáradtságod! Hiszen már hatalmas a pocakod, rengeteg energiát vesz el tőled Riccardo a növekedéséhez, hízásához...
De azért persze az a biztos, ha megkérdezed a dokit erről!
Majd gyere a hírekkel :wink: !

Lassanként mindannyian fáradékonyabbak leszünk, ahogy nő a pocak :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Mercy jó, hogy túl vagy a cukros dolgon.

Manorka örülök, hogy minden rendben, mentateás kérdést passzolom :oops:

Meme: biztosítós dolgot sajnálom :?

Maki: én még nem hallottam ilyen tesztről, de ez nem jelent semmit :oops:

És akkor most én is dühöngök egy sort. Több mint 6 hete feladtuk a párom adóbevallását, a pénz még nem jött meg, ellenben ma bedobott egy tértis értesítőt a postás. Komolyan képesek voltak több mint egy hónapot ülni egy full egyszerű adóbevalláson, majd most idenyögni bőven 30 napon túl, hogy gáz van? Az állami szerveknek tényleg mindent lehet? Holnap megyek a postára, kíváncsi vagyok mi bajuk lesz...

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Mamaki: Köszönöm...jobb már a pocakom, bár úgy érzem szétfeszül...szerintem máról holnapra hatalmas lett!
:)
Örülök, hogy jól van a kislányod odabent, már én is alig várom a 7-ét!!! Messze van még... :(
Hát igen...mindannyian egyre fáradékonyabbak leszünk, ahogy nő a pocak.
Tegnap pakolgattam a szekrényt, s hajtogattam a ruhácskákat...és írtó fájt a derekam, pedig nem is kellett csak picit hajolni.
Csodálkoztam is!

Edi: Már biztosan az igazak álmát alszod Botival!!! Jó éjt! :)

Poci nem jön...én is elteszem magunkat holnapra!

Jó éjt kismamik!

Emi

Emi

email4
Budapest

Jó éjt csajok!

Poci sztem nem jön ma már, ugyhogy majd holnap reggel!

Aludjatok jóóól!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok kismamák!
egy tök jó lehetőséget hallottam ma egy barátnőmtől a facebookon, ezt szeretném megosztani veletek: MINDENKI, aki ezen a héten regisztrál a http://www.kismamatitkok.hu portálon, NYER, mégpedig 15 % vásárlási kedvezményt a B.BOOM nevű terhesruha boltban, ami - tapasztalatból mondom, mert én az első terhességem alatt csak ott vásároltam - a legklasszabb hely, ott tényleg olyan szerkókat lehet venni, amilyeneket amúgy is (nem terhesen) is hord az ember:) Egyébként megnéztem és tök jó az oldal, szóval még meg is éri:)
csokiskalács

Jó reggelt!!!
Még senki?? :roll:
Én hatalmasat aludtam. Olyan jól esett!Manó is már megreggelizett, így rajtam a sor. Úgy ennék a kedvencemet:vajaskenyeret zöldhagymával, de tuti kiakasztanám a terhesgondozás várótermében ülőket, szóval majd este. :wink: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jóóó reggelt!!

Niki: Örülök, hogy végre jót csicsiztál! :) Rádfért!! Ma én is nagyon jót aludtam, leszámítva, hogy fél 1-kor keltem, mert begörcsölt a lábam. Bevettem egy mgB6-ot, aztán visszaaludtam. :)

Bibar!! Ma MEGYÜNK!!!!! :) Egyszerre leszünk bent :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Hú tényleg Meme.Ma mész!!!De jó-de jó!!!!!! Gyere aztán a jó hírekkel!!!!! Megy a drukk!!!+++++++++++++++
És Neked is Bibar!!!!++++++++++++Várunk nagyon Titeket!!!!!!!
Hányra is mentek?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki: 4-re megyünk mindketten :) egy időben, ugyan olyan helyen, csak pár száz km-rel arrébb :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Poci!!! Veled mizujs?? Minden rendben ment tegnap?? Nagyon izgulok ám!! Tessék jönni a jóóóóó hírekkel!! (meg a képekkel, ha van!!:) )

Meme

Kép
hmeme
Németország

Remélem Edinek is jobb kedve lesz ma! :) Bár nálunk ugyan olyan szar idő van, mint tegnap, meg hétfőn...:(

Bibar! Ti is jót alszotok ma!! :)

Ma mindenki álomszuszék:) Nem baj! Legalább kollektíven kipihentük magunkat! És remélem senkinél nem volt rókakoma, meg sav, meg semmi egyéb mumus!! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Na! Ma 8-kor felhívom a biztosítót, hátha nem kell átkelnem ezért a szarért a városon! Remélem faxon is elég elküldeni! :evil:

Meme

Kép
hmeme
Németország

Niki: Te is eltűntél az éterben?? :) Biztos reggelizel! Jóétvágyat!! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Tegnap a rucik között kinéztem Nócinak egyet :) Mondtam apának, ha ma nem viszik el, akkor azt megtartom. Erre ma reggelre megrendelték...:) De nem baj!! Örülök neki! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Ha esetleg valaki lemaradt a linkről, bedobom mégegyszer! :)
Azok, még megvannak, amik fentvannak:) (szóval értitek!!??? :) )

http://picasaweb.google.hu/105551140771 ... directlink

Meme

Kép
hmeme
Németország

Jo reggelt Mindenkinek!
Na vegre mindent elolvastam, meg a hetfonel ragadtam le. Az elmult napokban semmi idom nem volt.
Tegnap voltunk babakuksin. Koszonjuk szepen, hogy ennyien aggodtatok ertunk es a sok gratut is a 26. hethez. (elnezest, de faziskesesben vagyok)
Riccardoval minden rendben, de sajnos nalam a rovidules ott van, szerencsere nem rosszabbodott, de agyra vagyok itelve, semmi osszebujas, semmi seta, semmi hazi munka. :( Nagyon komolyan kell vennem. Most a dokinom felirt egy 2 napos injekciokurat, tuti valami loadag. Lesz egy szuri, aztan 24 orara ismet lesz meg egy. Azert kell, mert ha Riccardo elobb megszuletne akkor ez segiti a tudejenek a gyorsabb fejlodeset, hogy mire kibujik eletkepesebb legyen. Szerencsere jo nagy baba 1100 gr. igy ha megszuletne elobb akkor ez nekunk csak jo, hogy nem pici a sulya es eleg fejlett. De persze meg igy is nagyon csoppecske. A magnezium mellett most meg egy masik gyogyszert is el kell kezdenem (nem vitamin, sajna gyogyszer!), a mehosszehuzodasok elkerulesere.
Fotot nem kaptunk megint :(
Szoval ennyi volt a tegnapi uh-on.
Bibar: kerimamival akkor le tudtad egyeztetni?

Sok sok puszit es szap napot mindenkinek! :wink: :wink:
pocaklako

Poci: Sajnálom, a szurikat, meg a bogyót! Drukkok mennek, hogy ne akarjon még kibújni a nagyfiad! Nagyon szépen gyarapodik! De még 10-11 hetet maradjon bent! Edi megmondta! :) Ricci pedig szófogadó, és bentmarad, amég kell!! :)
Pihizz sokat!! És tényleg NE CSINÁLJ SEMMIT!!!!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Na ilyet, eltűnt a szempillaspirálom! :shock: De hogy hogyan és hová????? :shock: Ahhoz manó nem férhetett, én meg csak egy helyen használom.Érthetetlen.......Jól nézek ki, vehetek azt is! :roll: :(

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jajj Poci, nagyon sajnálom!!! Tudom nem vígasztal, de a múltkorában találkoztam a váróban egy kismamival. Pont így volt, mint Te. Feküdnie kellett, meg azon rimánkodott az orvosa, hogy tartsanak ki a 33. hétig. Akkor ott a váróban taposta a 41-et! :lol: És a babának eszében sem volt kibújni!!!! Szóval pihenjél sokat, és ne idegeskedj!!!Ricci is bent marad min. a 36. hétig!!!! :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Koszi Meme a biztatast. Hat eddig sem csinaltam sokat, tenyleg nem nagyon erolkodtem, max. itthon tettem vettem egy kicsit. Remelem szofogado a kisfiam.
Tegnap lecseszett a dokino, mert az elozo mereshez kepest + 3 kg-t mutatott a merleg, persze ruhaban mert. Es olyan osregi sertesmerlege van a rendeloben, ami szerintem nem is jol mer, mert mindig mondja, ja ezt most hozza kell adni, most ezt leszamitom...szoval jobb az en itthoni digitalisom. Az itthoni merleg szerint pedig (reggeleltol reggeig szamitva) + 6 kg-nal jarok. Azt mondta a dokinom ne egyek...basszus nem is nagyin birok enni, orulok, ha valami nem csinal savat. Ugy vagyo vele, hogy a leleteim mind jok, eszek es annyit amennyit birok.
A savra kaptam uj szett, ez egy kanalas, olyan mint a kopteto. tegnap bevettem, szuperul voltam, pedig keson es nagyon bevacsiztunk. Egy oriasi salitalat csinaltam, zod sali, kukorica, pari, uborka, mozzarella, szojavirsli..szoval mindent bele..ahhh de jo volt mar vegre egy jot enni. :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Anyunak egész terhessége alatt (velem) nyitva volt a méhszája. Külső, belső...41. héten bújtam ki :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Koszi Niki :D Valahogy nem erzem, hogy elobb szeretne megszuletni. ezt mar sokszor megbeszeltem vele, hogy bent kell maradni, mert ott fejlodik igazan. Kulonben pont ezt kerdeztem a dokinotol, mivel nap mint nap szulest vezet le, hogy egy 25 hetre szuletett babanak milyen eselyei vannak. Azt mondta nagyon rossz ezt kimondani, de egy 25 hetes baba meg nagyon fejletlen, az esetek nagy reszeben ujra kell eleszteni, es maradano karosodasa lehet a latasban, hallasban, legzesben es foleg a szellemi fejlodesben. Itt ez a torveny, hogy a 23 hetig vehetik el a babat, ha valami olyan egeszsegugyi dolog van, de a 25 hettol mar elo babakent tartjak szamon. Meselte, hogy szerencsere ritkan van naluk ilyen, de ha elo is fordul azonnal atszallitasra kerul a pici, egy jobb korhazba, ahol erre vannak berendezkedve.
Ugyhogy Riccardo marad bent es kesz, most Anya dontott helyette. Kulonben nagyon kis eleven, eleteros baba, korahoz kepest. Mondjuk se en se a ferjem nem vagyunk minimanok.

Na es mit meselt a dokinom..ki voltam akadva :shock: :shock: :shock: A csak most 35 eves, es vegig cigizte a terhesseget, szulesz-nogyogyasz letere. Nem semmi...napi 5-10 szalakat szivott, elott meg napi egy dobozzal. Aztan a szules utan meg leszokott..csak neztunk Lucaval ott mint a moziban :shock: :shock: :shock:
pocaklako

Poci:
Örülök, hogy a sav legalább békénhagy!! :) akkor ma te is jót szinnyedtál éjjel :)

Csajok! Itt a weblapom címe, ahol idővel sok sok szép ruci lesz feltéve! Lehet rendelni, meg véleményt írni. :) Egyelőre még nincs sok minden fent, csak amit belikeltem tegnap is! De elvileg a 7en már lesznek csajos rucik is, kisebbekre, nagyobbakra!

Majd lehet böngészni!!

http://www.memeturi.atw.hu/

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme: nagyon jo lett az oldalad. Figyi, es hol hirdeted magad, hogy hogy kezdesz hozza?
Igen jot aludtunk :lol: :lol:
pocaklako

Jó reggelt!
Éjjel, sőt már a tegnap is lázmentes volt...reméljük meggyógyult már Lizy.

fóka!
Sajnálom az adóvisszatérítéses bosszuságot. Remélem megoldódik a gond.

Pocak!
Sajnálom, hogy egészen fekvésre lettél ítélve. De legalább nálatok nézik. Nálam még pl egyszer nem néztek méhszájat....és hol van még május 5. :?
A cigizős sztori meg nemsemmi.

d.dodó

Poci: amég nincs fent a teljes készlet, addig még csak itt a forumon! Aztán meg remélem minnél több helyre fel tudom tenni a címet! Valamit muszáj kezdeni magammal, mert a semmittevésbe belehülyülök. Apa gürizik, hogy valahogy megéljünk, én meg meresztem a seggem egész nap. Oké, hogy jön Nóci..stb, de jól esne a pici lelkemnek, ha nem is sokat, de valamit hozzádobnék a háztartáshoz! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Ja, köszi a honlap dícséretet! :) Igazából annyira nem tetszik...de a célnak megfelel. :) Csináltam ennél már sokkal szebbet, jobbat, de ahhoz nem volt lelkierőm a héten. Ez egy nap alatt megvolt. :) Meg túlbonyolítani sem akartam.:) Jó lesz ez így! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Dodó: Május 5?? Te jó ég!! Én addig megyek a main kívül mégegyszer! 4 hetente kell mennem méhszáj meg UH! De a doki mindig megnézi. Ha meg elfelejti, akkor rászólok hogy a turkapiszka elmaradt! :) Nálatok is furi az egészségügy. De nem feltltlen rossz, hogy nem minden hónapban látod a picit. Lehet fele annyit aggódnak az ottani kismamák, mert azt sem tudják, hogy mi van! Ha nagy baj van, jobb ellátást kapnak sztem mint itthon. Ha meg nincs nagy baj, akkor minek piszkálni őket?! Lehet rosszul gondolom! Igaz, nem bírnám ki, hogy ne lássam hónapokog, de sztem csak mert el vagyunk ilyen téren kényeztetve! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Dodo: de orulok, hogy Lizy mar jobban van. Tenyleg furcsa nalatok az egeszsegugy, nekem olyan, mintha egy kicsit felvallrol vennek..vagy lehet, hogy igazuk van, csak a tobbi orszagban van a dolog tullihegve. Igy igazabol ha nalatok egy kismamanal ilyen gond van meg sem tudjak...csak joval kesobb. Viszont az marhara tetszik, hogy megtapogatjak a hasad es megmondjak, hogy hogy fekszik es hany kg. :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Meme!
Hát igen...de akkor is azért, hogy a 18. héten mindent rendben látnak, attól később még lehet gubanc....bár ne legyen! Szóval a 9 hónap alatt legalább 2-3 UH lehetne.
Lizynél nem volt méhszáj vizsgálatom, de kíváncsi leszek most lesz e...... most más barnmorskám van.

d.dodó

pocak!
Pedig EÜ fejlettségben valahol a világélen állnak! :D

Amugy tegnap már annyit, és olyan erősen rugdalózott babaó....olyan jó volt. ÉS mintha egyszer csuklott is volna!!

d.dodó

Poci: Lehet félvállról veszik, bár inkább nem lihegik túl! Gondolj csak bele: Te otthon fekszel, meg se moccansz szinte, stresszelsz, aggódsz, hogy nehogy baj legyen! És mindezek ellenére megtörténhet a baj! (nem fog, ne érts félre!!) Viszont, ha svédo.-ba laknál, élnéd szépen az életed, nem stresszelnél, és lehet kevesebb lenne az esélye a bajnak, mint úgy, hogy rástresszeltetnek a dokik! Boldog, szép babavárás lenne, nem pedig sok kismamánal szenvedés, aggódás, nyűg az egész! Megölik a varázsát az egész terhességnek!
Nem hiszem, hogy svédo.-ban több szellemi, vagy testi rendellenességgel született gyerek lenne, mint itthon, vagy bárhol máshol! Bár ezt nem tudom, de gondolom így van!

Remélem nem bántottam meg senkit!! Nem volt szándékomban! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Dodó: sajnos a baj akkor is megtörténhet, ha hetente nézik :(

Meme

Kép
hmeme
Németország

Na, megyek mosogatok, meg valami rendszerűséget is kéne csinálnom...:( Jajj, de úúútálom!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Most haragszotok rám??? :( :cry:

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok lányok!

Pocak
:( szegénykém... beszéltem már Riccardoval az első vizsgálat után is, de majd megteszem most is. Biztosan nem fog kibújni korábban, hogy rossz legyen neki. Hallgat rám :lol: 8)
Akkor szigorú fekvés, ami tudom, hogy baromi nehéz, unalmas... viszont muszáj, és a muszáj a legnagyobb úr...

Lányok, nem tudom felrakni ide a képet, mert letiltja a rendszerem, de elküldöm a közös mailre mindjárt. Dóri a kedves ügyefelem elküldte a picilányáról a képet, aki a 25 héten született 510g-mal.... éééédesem, jól megkönnyeztem milyen apró, de mára gyönyörű kislány 11hónapos, pedig csak éppenhogy 8 hósnak kellene lennie... :D
Majd nézzétek meg a kis drágát....
Vendég

ééés igen, mára jóóóó kedvem van, süt a nap, meleg van, imáááádom :D:D:D már csak Boti kellene hozzá, de majd idővel.... :)
Vendég

meme!
Igazad van, hogy a baj itt is ott is megtörténhet!
És annak ellenére, hogy itt a 18. heti UH után, a 19. hétig el lehet vetetni ha valami baja van, kevesen teszik.... Jó, gondolom "baj" függő! De megadják a szülők is az esélyt, hogy még ha kerekes székes is lesz a gyerekük, neki joga van az élethez. Otthon talán ezért kevesebb...mert ahogy kiderül, a legtöbben elvetetik.....tisztelet a kivételnek. És sokan pedig szinte "dugdossák", "bujtatják" őket, nem viszik közösségbe, szégyenként élik meg. (Tapasztalat, tudom...anya mozgás sérültekkel és szellemi fogyatékosokkal foglalkozik. Szinte csak ezekre a közös foglalkozásokra viszik el a gyereket. És van aki még itt sem köszönetet mond anyunak, hanem mindenféle idióta pletykákat. Pedig anya próbál mindent megtenni. Főleg hogy vannak olyanok, akik ha a szülein mult volna, a városból nem lépnek ki életük végéig....anya meg pályázatokat ír (abból, és egy minimál tagdíjból tartja fenn a klubot), és viszi őket évente kétszer szinházba, évente egy nagyobb (2-3 napos) kirándulásra. Tavaly pl Olaszországba sikerült elvinnie őket. És azt a boldogságot látni az arcukon...........mindet megér!!

Hozzáteszem, én feltettem Atinak is a kérdést....már a kapcsolatunk elején..."mi lenne ha" címmel..... hisz képtelen lennék emiatt elvetetni (ha nem élettel összeegyeztethetetlen állapot lenne), és szerencsémre azt mondta ő is igy gondolja.

d.dodó

Elküldtem a képet.... Csak Wordbe engedte ki, azt nyissátok meg abban van a kép, Tirza 25 hetesen :D
Vendég

jó reggelt!

itt a késő reggeli műszak... :oops: :lol:
Poci: ne aggódj, nem fog hamarabb kibújni :wink: és egyébként is akk egészséges. Nem lesz semmi baja! mennek a +++++++++++++
és tessék neked is csak a pluszokra gondolni!!! :roll:
és pihenni és vigyázni magatokra!!! :lol:
ja és a plusz 3kiló...én is megkaptam a magamét érte :oops: pedig sztem nem is sok... na mind1 :D

Meme: tök jó az oldalad. Majd kukkolok oda is...

Dodo: tök jó h Lizy jobban van :wink: szuper!

mi nehezen aluftunk. sok volt a pisi... mostanában 5-10 percwenként mehetnékem van :roll: :oops:
ki mit főz ma?

Kép
freyja

freyja!
Nekem szerencsére csak napközben van 10-15 percenként pisilhetnékem.

Ebéd: rakott karfiol lesz, amit tegnap már összekészítettem, már csak be kell raknom a sütőbe.

d.dodó

Edi: Tirzárol ez a kép a születésekor készült? Ja igen, azért 25 hetes kép tirzáról....bocsi. Nóci ma 25 hetes....Nem szeretném így látni idekint! :(

Ebéd: Nem tudom...maradék brassói sztem :)

Pisi: szerencsére ezen már túl vagyok megint egyszer...majd a végén megint pisi pisi után :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

sziasztok,
végre süt a nap, nekem is jobb a kedvem..itt volt tegnap anyósom, kiunokázta kicsit magát..majdnem elszalasztotta a vonatot :lol: :lol:

én is sokat járok pisilni, bár inkább napközben, estére olyan fáradt vagyok, h összegyűjtöm inkább :D

Martinnak nekem is volt megrövidült méhnyakam..de nem történt baj, pihiztem és a 39. hétre született.

Én napok óta a papa babfőzelékére ácsingózom, így a mama hozott is 2 vájdlinggal :lol: :lol: remélem nemlesz baj, mert apa aggódott, h talán terhesen nem kéne..ebédnél 2x szedtem és vacsira is ettem..hát még nem robbantam fel..minden okés ;)

Freyja, te is a sote 2-n szülsz? kinél?

M.
Vendég

Hízás: Tegnap én is voltam mázsáláson...:) Itt is olyan disznómérleg van, mint amilyenről Poci írt! :) 1,5 kg plussz....eddig 3,5 jött fel összesen, ugyhogy még eddig egész jól állok. A kiinduláshoz képest -3kg :). Azt mondta a védőnőci, hogy ha havi 1-1,5 kg jön, az még belefér, mert hogy az elfogadott (kinek mi számít elfogadottnak...) 8-12 kg a terhesség alatt...De ez sztem alkati kérdés...nem hogy elfogadott vagy sem... :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

mia!
Miért ne lehetne terhesen babfőzeléket enni?? :shock:

Jaj, én is megnéztem a képet a babókáról....istenem, de kis csont és bőr. De örülök, hogy már szép kislány cseperedett belőle.

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?