Jaj Gabi, gyönyörű voltál:) Mint a mesékben a királylányok:D
Kicsit akkor beszámolózok nektek
Már pénteken lejött pár barátnőm hozzánk, és meghozták a ruhámat!!!, valamint nekiálltunk masnikat gyártani a sátorba, kapura mindenhova, közben öcsém egy barátjával próbálta felbiggyeszteni az 1000 daru néhány darabját, amit a Férjemmel közösen készítettünk az elmúlt 6 hónapban:)
Aztán megvacsiztunk és mindenki ment szépen alukálni, kivéve engem:D Ugyanis nem tudtam. Szóval úgy döntöttem éjfélkor, hogy nekiállok fényképezni mivel az én szobámban volt az összes ruha beakasztgatva:) Ezzel legalább egy darabig elszórakoztattam magam:) Nagy nehezen valamikor hajnalban sikerült elaludnom, aztán persze negyed hétkor már talpon voltam, mert sok volt még a dolog. Mindent kikészítettem, amit az étterembe kellett vinni, meg ilyen apróságok. 8kor elindultunk a lányaimmal a szépségszalonba. Kicsit kezdeti sokk volt, hogy a húgom belázasodott aznapra, de hősiesen tűrte a kiképzést, és az egész estét:D
12kor már tiszta ideg voltam, ugyanis egy órás késéssel még mindig a fodrász székében ücsörgött az utolsó lányom...negyed egykor gyorshajtás haza...futi-futi öltözés, mert egyre mentünk fotózkodni...fél kettő lett belőle:D de nem izgultam, mert nélkülem nem kezdhetik el:) Elmentünk fotózkodni tehát, sajnos csak egy lányomat tudtam vinni mert a maradék három nem tudta annyi idő alatt a ruhájukat felrángatni:( De jól sikerült a fotózás, már alig várom hogy pénteken menjünk a képekért:D
Aztán siettünk haza 3kor(még mindig ebéd előtt álltam). Otthon megkértem barátnőm párját hogy állítsa be az abroncsomat, mert nem volt tökéletes...még szerencse hogy értett hozzá, mert az ő szalonjukból volt a ruha:D
4 körül gyülekeztek a vendégek, én pedig benn toporogtam eldugva a kíváncsi szemek elől...aztán negyed ötre megérkeztek a Férjemék, ekkor kezdtem el izgulni (az ablakból kukucskáltam:D) Majd a vőfély kikért, kivezetett, elbúcsúztatott (sírtunk-zokogtunk), feleresztettünk egy meghívót a meghalt nagyszülőknek lufin (újabb sírás) és indult a menet:D
A polgári és a templomi nem volt vészes, nem is izgultam..leszámítva azt mikor a polgárin felvonultunk a színpadra és a cipőm beleakadt az abroncsomba, és majdnem elhasaltam:D De ennyi meg kellett:D Az atya is nagyon szépen beszélt, bár a templom azért még nagyon hűvös volt...
Ja otthon maradt a dobó csokrom, szóval azért futottak haza a fiúk:) Eldobtam, elkapták. Majd irány az étterembe..A vacsi biztos finom volt, én ugyan nem ettem semmit, mert a mellemnél lévő merevítő leülésnél egyenest a gyomromba állt...de ennyit megért ez a gyönyörű ruha:)
MEgnyitottuk a táncot vacsi után, az is nagyon jól sikerült, és senkinek sem tűnt fel, hogy megbotlottam ismét az abroncsban, sőt hogy tök nem azt csináltuk, amire fél éven keeresztül lázasan gyakoroltunk..de sebaj, mindenki el volt ájulva:)
MAjd táncikáltunk sokat. Elraboltak, kiváltottak. Új asszony lettem, pénzt sepertünk, és mulatoztunk egészen fél hétig:D
Ügyesen táncoltam a menyatáncon is, egész jó vogt az órabérem:D
Másnap pedig immáron a Férjemmel elutaztunk Szarvaskútra wellnesselni, nászutas lakosztályban töltöttünk pár nagyon kellemes napot.
Dióhéjban ennyi, képeket a
www.berniestamas.oneday.hu
oldalon találtok, de majd péntek után kerül fel nagyon sok, a fotóstól:)