Új privát üzeneted érkezett!

Szilcsi: Nagyon sajnálom! :( Jobbulást a nagyfiúnak! Remélem nem lesz semmi gond a bentléttel!

Timika: A Matyis kép szenzációs, a többin pedig csak szimplán gyönyörűek a gyerekek. :lol: Nekem nagyon tetszik az óvi szemlélete, amit a szülinapról mondtál, az is olyan megható volt. Az iskolának is megvan a szépsége, de szülőktől hallottam negatívumokat is, pl. a normál iskolához képest ugye lemaradásuk van, amit elvileg hamar behoznak, de állítólag a legtöbb szülő magántanárt fogad a gyereke mellé, hogy mégse legyen lemaradás... Egy anyuka kérdezte a véleményemet erről, akinek oda jár a kislánya és nagyon szeretik a sulit, de olyan bizonytalan volt abban, hogy megkap-e mindent, ami egy iskolától elvárható. Ez meg elég érdekes és kétséges számomra. Én emiatt a bizonytalanság miatt nem íratnám oda a gyerkőcöt. De lehet, hogy addig még változik a véleményem, és az is lehet, hogy az oktatás egésze is változik. :lol:

Enikő: Pasik... :lol: Nektek is jobbulást!

e.

KépKépKépKép
hefe

Nóri! NEkem is ilyen adaptert adtak hozzá, de a leirásban benne volt hogy 6 v 9 voltos legyen csak! Most nem tudom melyik a kettöböl! Én azon használom, de 9-nél tudom nem nagyobb!

Szilcsi! Szegény Lali!! Én is Norbit már 3x vittem késö éjjel szurira a 40 fokos láz miatt, de minket szerencsére nem küldtek sehova mert neki más baja sosincs a lázon kivül. Akkor én kérdeztem nem-e H1N1 de mondták ilyen magas lázzal az nem járna. Na akkor most kinek higgyek, ezek nem ugyanott tanultak??

Timi! Nagyon szépek a gyerekek! Milyen gyorsan nönek!

Hefe! Megmondom nekem sem jön be a Waldorf, valahogy az élet nem olyan mint ott gondolják, nekem neveljék csak életre a gyerekemet. Aki meg oda jár ált-ba az szerintem csak oda tud majd továbbmenni gimibe is.

Enikö! Ti is gyogyuljatok!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Üdv.

Enikő, nálunk fulladás határán az ablaknyitás is segít, ha meg az sem, akkor akárhova is vihetnénk, marad a Rectodelt.
Most szüneteltejük az óvodát jövő hét szerdáig, mert kicsit dünnyög a drágám és ahogy a doktornénink fogalmazott, vérvörös a torka. És mivel fájlalja a fülét, kapott AB-t. (Nem is baj, ahogy én ismerem Petit, ha most nem kapott volna, rosszabb lett volna.) Így meg kibírjuk. Estére még kap Panadolt is, de legalább jót alszik. Ma is aludt 3 órát délután a dédiknél és este - valamilyen csoda folytán - már kb. nyolckor aludt!

Timika, jók a fotók. Az udvarlós nekem is nagyon tetszik. :)

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő kérésére adok hírt magunkról, aztán bezuhanok az ágyba, mert kettőig sem látok. :(
Lali ma már láztalan volt nappal, estére megint kezdett felszökni, de gyorsan kapott is Panadolt, meg a többi gyógyszert (rengeteget nyomnak bele, Cataflam, Zinnat, Fenistil, meg valami hörgőtágítót is). Nagyon-nagyon nehezen viseli, folyton sír, hogy haza akar jönni, kapaszkodik a nyakamba, le sem tudom tenni, de hát erre számítottam is. :(
A tenyésztések nem lettek meg mára, gyanítom, a hétvégét bent tölti még. :cry: A főorvosnő szerint nem h1n1, hanem valami vírus.
Az egyik ezt mondja, a másik azt, de senki sem tudja, mi baja van. :cry: A torka nagyon fáj még, rekedt, alig bír beszélni. És az a nagyobb gond, hogy bár a mellkasröntgen negatív lett, a hörgői be vannak gyulladva, le van rakódva benne a váladék, az ingerli a fullasztó köhögést, próbálják fellazítani a váladékot, hogy kijöjjön és ne legyen komoly tüdőgyuszi belőle.
Szegénykém elaludt tök gyanútlanul, ott ültem mellette... 11 előtt nem engednek be hozzá.
Bocsánat, hogy csak ennyi most, rettentő fáradt vagyok. :oops:

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Szilcsi: Banyek! Gyors gyógyulást Lalinak! Remélem hamar rendbejön! Még jó, hogy napközben vele tudsz lenni! Gondolom rém fáradt vagy te is :( Kitartás!
Én is megmutatnám valami alternatív gyógyásznak Lalit!
Ez nem normális szerintem, hogy már több mint egy hete lázas! Meg az a sok ab :(

Zsivicz: Jól vagyunk, köszi, ill. én most jövök ki egy takonykórból. Alulöltöztem egy hideg délutáni séta alkalmával.
Fú már nem is emlékszem miért nem mentünk múlt héten :oops: A héten a taknyom miatt nem. Meg most már jön a szép idő! Remélem!

Timika: Éééédesek! Szerintem is tiszta apja mind2 gyerkőc :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Timika!
Gyönyörűek :D

Szilcsi!
Szegény Lali, sajnálom. Hát nekem tök úgy tűnik, mint a miénk volt, Málnának is a hörgők meg a nyirokcsomók is be voltak gyulladva, sőt még a szemére is ráment, meg az a rém magas láz. Mikor beküldött a házidoki minket a klinikára ő is mondta, hogy lehet felveszik, de ott hazaengedtek,mert a tüdeje tiszta volt. Tenyésztés nekünk 5 nap volt, pedig másnapra ígérték, de akkor közölték, hogy áááá,nem tenyészett ki még!
Lehet a bölcsiben szedték össze???Kitartás neked!
20140113113746

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a kép dicsiket, aranyosak vagytok :)

Szilcsi :) Kitartás.... legalább most nappalra beengednek Lalihoz :? Norus hsz-ével egyébként teljesen egyetértek, de ezt a döntést persze neked kell meghozni...

Enikő :) Ti hogy vagytok? Mandulával kapcsolatban sikerült döntést hoznod?
Ovi tényleg természetes : 8)

Norus :) Várom :wink:

Bea :) Jobbulást neked is! Szerintem egyébként Flóra tiszta apa, Kristóf már nem annyira, mint egész kicsi korában volt...

Hefe :) Nyilván ez sem tökéletes, csak nekem a gyerekekhez, élethez való hozzáállása sokkal jobban bejön, mint a hagyományos. Ha priviben írsz nekem egy emilcímet, elküldök neked egy bizonyítványt - ha azt elolvasod, meg fogod érteni, miért. Igen, igaz, hogy lassabb, talán sokkal lassabb tempóban haladnak, de ha ez tartós tudást eredményez, akkor szerintem nem olyan nagy baj.

Karmen :) Az a lényeg, hogy mindenki megtalálja a számára optimális választást.

Nem hiszem, hogy itt bárkit is érintene, de azért leírom, hogy holnap délelőtt van nyílt nap és azt követően beíratkozás az ovinkban.

Pussz

KépKép

KépKép
timika

Csajok!!!

Jövőhét péntek 4 órától egy tali a Máltai Játszón????

Az anyukás buli mikor lesz???
Nekem is szóljatok feltétlen!!!!

Szilcsi,basszus nagyon sajnálom Lalit,és persze téged is,kitartást!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry:

Timi,nagyon édik a gyerkőceid!!!!!!! :lol:

Kép
bibi226

Karmen: igen, a mi adapterünk is 6 V-ra volt állítva, amikor kaptuk, nem is állítottam át, de az még kevesebb leadott teljesítmény, ugye... :roll:

Bibi: jó ötlet a tali! Nekünk a péntek 4 mondjuk tuti nem jó. :( A februári szülinaposok nem akarnak valamikor utóünnepelni? Márciusi anyci nincs köztünk? :lol:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Itthon vagyunk!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Persze csak eltávra, hétfőn vissza kell mennünk kontrollra még.
Csúnyán köhög nagyon még mindig, de a puffot már nem kell kapnia, láztalan, de hangja alig van, rekedt szegény eléggé.
Mikor mentünk érte, épp aludt, megsimogattam, kinyitotta a szemét és közölte, hogy haza, fogta a kis alvós motyóját és kb 3 perc alatt berámolt mindent a táskába. Itthon követelte a palacsintát, tegnap azt igértem neki, jóízűen evett levest és palacsintát is, kettőt! :lol:
Nagyon örülök, hogy hazaengedték és remélem, nem esik vissza, mert még azért elég gyenge és beteg. De talán a nehezén túlvagyunk már.

Bibi, tali: nem merem megigérni a máltais talit, attól függ, hogy javul Lali állapota, jövő héten még végig itthon leszek vele, nem engedem bölcsibe egyelőre. Bár az időpont épp jó lenne, de majd meglátom.

Timi, Melinda, bocsánat, rosszul emlékeztem, ki volt h1n1-es. :oops:
Mire gondoltok alternatív doki alatt? Homeós dokira?
Timi, Flóra tényleg tiszta apja, Kristóf szerintem nem annyira.

Enikő, ez a pasik belehalnak a szúnyogcsípésbe dolog ismerős. :lol: Az a legjobb, amikor a két fiú egyszerre beteg, na olyankor szeretnék világgá menni. :roll: :lol: Persze ha én vagyok beteg, akkor semmi nem változik, vagy kihordom lábon, vagy kihordom lábon... 8)

Kép
szilcsi

Ilcsi :)
Jaj de jó!!! :) :) :)

Timi :)
Gyönyörűek a gyerekek!!!! :) :)

Játszós tali jó lenne, de nincs autóm, így két gyerekkel sansztalan átjutnom. :(

Szülinapi buli is jó lenne, de a kozmetikába tettem most az összes megspórolt és egyéb pénzem, nekem most 1-2 hónapon belül tuti nem fér bele a bulizás. :( :(

Gyerekek nálunk jól, én szarul... iszonyúan fáj a torkom, vérvörös, mandulám óriási, nyelni nem tudok.
Valami tuti szert tud vki torokfájásra? Per pill. Cataflammal tudok létezni, de azt hosszútávon nem szeretném. :?

Kép
Kép
zituska28

Hali.

Bibi, majd meglátjuk. Mondjuk nekünk a négy korai, de ha meg tudom oldani, akkor én megyek Petiért az óvodába (remélem, addigra már mehet), és fél öt táján ott tudnánk lenni. Remélem, ilyen szép idő lesz akkor is!

Szilcsi, jaj, de jó, hogy otthon vagytok! Mi is anno eltávra lettünk kiengedve, mikor Peti befulladt, de még mindig jobb volt itthon, mint ott bent, főleg, hogy az én fiamon egyáltalán nem látszott, hogy mi volt azelőtt.
Szuper hír, hogy Lalinak van étvágya, a többi meg majd javul!

Zituska, ez bizti valami vírus, szerintem Petinél is ez van, mint nálad, csak neki a fülére is ráment, ezért kapott AB-t is.
De én is elkaptam, nekem is majd szétszakad a torkom, egyelőre Grippostad C-vel létezem. Reggel és este két szemet bekapok, egyelőre bírom.
De mivel jövő héten itthon leszek Petivel, én is kúrálom magam, illetve, ha nagyon nem javul, hétfőn elmegyek megmutatni a torkomat a doktornéninek.

Ági és
KépKép
exdeus

Ilcsi: Hurrá :D :D :D

Zituska: Nekem van itthon Bactrim nevű csodagyógyszerem, szerb gyógyszer kimondottan torokfájásra, de valami zseniális. 1-2 nap alatt totál helyrehozza a torokfájást! A legjobb rá!!!!!!
Adok szivesen ha elszalad valaki érte.... Hívj fel K itthon lesz a kicsikkel.

Mindenkinek gyógyulást, most szülinapi buliba megyünk :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Exi :)
Ezt a Grippostad-C-t még nem ismerem... vény nélküli?

Enikő :)
Drága vagy, köszi!
Sajnos Apánk elvitte Kecskemétre a kocsit, egyedül vagyok a kicsikkel.
Csak későn, fél9-9 körül tudnék elugrani, ha letettem a kölköket aludni, és sógornőm kölcsönadja a kocsiját...

Kép
Kép
zituska28

Nóri! MI vagyunk márciusiak:) pont ma:) Én du. talira nem tudok menni, de egy anyukás buli már nagyon jó lenne! Nekem a márc. és ápr2, ápr.17 nem jó.
De a Salin garis, mit mondtak?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nincs vége a bajnak. :( Lali reggel lázasan ébredt, tegnap este fosizott, nyakig, éjjel meg óriásit hányt, át kellett vinni a mi szobánkba aludni, mert minden olyan lett. :(
Délelőtt visszavittük a kórházba, megvizsgálták, de éjjel még szépen ivott, nem volt kiszáradva, így hazaengedtek. Ma viszont már semmit nem eszik, nem iszik egyáltalán, talán ha egy deci folyadék benne van eddig... A reggeli pelenka van még rajta, majdnem teljesen száraz. Most alszik, ha ébredés után sem hajlandó inni, délután bevisszük vissza, infúzióra. :cry:

Kép
szilcsi

Zituska, igen, vény nélküli. Nekem nagyon bevált. Most a Kígyó Patikában akciós. :wink: Én a jövő héten veszek még vagy két dobozzal. Illetve reggel megittam egy pohár Aspirin Komplexet, az sem rossz, az ízét leszámítva, mert az ritka pocsék...

Ági és
KépKép
exdeus

Most beszéltem Ilcsivel, bent vannak a fertőzőn, Lali ki van kötözve és infúziót kap...azóta se eszik semmit és folyamatosa 39,5 a láza......
Hát nagyon nagyon drukkolunk, hogy jobban legyen, meggyógyuljon++++++++++++++++++++

ceniko
Szeged

És 3 kép a Bogi tegnapi szülinapi bulijáról :)

Kép

Kép

Kép

ceniko
Szeged

Enikő, hát jöhettél volna jobb infoval is.
A képek szuperek.

Szilcsi, drukkolunk! ++++++

Ági és
KépKép
exdeus

Szilcsi!
sajnálom,drukk nagyon,adj majd hírt Laliról ha lesz időd,energiád!!!Nagyon szorítok neki!
20140113113746

Csajok, elég rossz a helyzet. Fogalmuk sincs, mi baja van Lalinak, csak próbálkoznak, adnak neki össze-vissza mindent. Most új AB-t akarnak adni, miután egy hétig napi 2szer kapta a Zinnatot. Azt hiszem, holnap nagyon komolyan el fogok beszélgetni a főorvosnővel, sőt, segítségül hívom a doktornéninket is.
Lali még este is lázas volt, kapott kúpot, és kapja az infúziót, még mindig nem iszik magától. Csúnyán köhög, és ma nem evett semmit.
Talán holnap többet tudok majd, miután beszéltem a főorvosnővel.

Kép
szilcsi

Szilcsi!

Nagyon sajnálom!
Mi lehet a baj???
Véreredmény mit mutat?
Allergiavizsgálatot nem csinálnak?Sztem nem ártana.
Kíváncsi vagyok mit mondanak neked a dokik...,majd írd meg..
Jó lenne ha nem találomra próbálkoznának a gyógyszerekkel már, hanem célirányosan.
A tenyésztésnek mi az eredménye?
Lalikának gyógyulást sürgősen!!!
Kitartás! Szurkolunk!!

Üdv.:Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziasztok!

Szilcsi: Sokat gondolok rátok, szörnyű lehet ez a tehetetlenség :( Remélem rájönnek mi baja van Lalinak és kap valami hatékony segítséget! Drukkok mennek ezerrel! Gyógyulj Lali!!!!!!!!!!!!!!!!

Bogit Isten éltesse! (a héten lesz majd a szülinapja ugye?)

Karmen: Boldog szülinapot a márciusiaknak :)
Milyen kapós lett a szandid :D

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Szilcsi, sajnálom! Tényleg szörnyű lehet most nektek. Tényleg egyik vizsgálat sem mutatott ki semmit? Székletvizsgálat volt?
Lali nem panaszkodott az utóbbi időben?
Jaj, ez a rengeteg gyógyszer, amit kap szegénykém. :(

Ági és
KépKép
exdeus

Karmen: Akkor Isten éltessen sokáig! Salinéknak még nem írtam, a héten fogok.

szilcsi: Ez borzasztó :cry: , szegény Lali, jobbulást!!! Drukkolok én is! Mindenesetre diétázzatok majd szerintem, akkor se adj neki nemdiétás kaját pár napig, ha megenné jó étvággyal, mint a palacsintát! Szerintem a fokozatosság a lényeg! Nem akarok észt osztani, csak vélemény, pont ezért írtam Zituskának is a múltkor, hogy nem baj egyáltalán, mikor Noémi nem evett.
És látod, ez a baj, amit te is írsz: hogy össze-vissza adnak neki mindent. :cry: Lehet, hogy a bajának semmiféle baktériumhoz nincs köze, de jobb ötlet híján mégis nyomják bele az ezerféle ab-ot, amivel csak rontanak az immunrendszere állapotán folyamatosan. Én azért vinném alternatív dokihoz, mert ez egyszerűen nem oké így, hogy egy gyerek ilyen gyakran, ilyen hosszasan, ilyen komolyan beteg. Nehogy magadra vedd, nem vagy hibás semmiben, csak helyedben biztos utána akarnék járni ennek. Ha nem homeopátia, akkor olyan természetgyógyász, vagy bárki más, aki nem csak a tünetekig lát, hanem Lalit látja, a kisfiút, akinek a szervezete jelez valamit ezzel a sok betegséggel! Ha az első kisebb jelzést elnyomták egy adag ab-mal még az ősszel, akkor egyre erősebb tüneteket produkál…
Nagyon drukkolok nektek!!!

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Szilcsi: Hírek?????

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Ilcsi! :)
Basszus, nagyon sajnálom!!!
Ez a rengeteg AB, ráadásul így, csak találgatva, hogy mi is lehet a baj, tényleg durva, és egyet értek Norussal, ez már ördögi kör, a sok AB agyonvágta Lali immunrendszerét...
Nem akarod megkeresni azt a dokinénit, akinél mi voltunk? (Bogdány Anikó). Ő nem "kifejezetten" homeopata, hanem keresi az egyensúlyt a hagyományos és az alternatív gyógyítás között. De Nála is az első számú szempont egy betegség kezelésénél az immunrendszer erősítése. Anélkül semmilyen gyógyszer nem ér semmit...
Egy próbát megérne szerintem, szívesen megadom az elérhetőségét, ha kell.
Nagyon drukkolunk, sok gyógypuszi Lalinak!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Norus :)
Igen, a fokozatosság nálunk is igazolódott, pedig jó sokáig tartott, kicsit ijesztő is, amikor 2-3 hétig szinte semmit nem eszik a gyerek. De Noémi már vissza is szedte az akkor elvesztett kilókat, szerencsére Ők még gyorsan regenerálódnak!

Exi :)
Jegyeztem, köszi! :)
Szerencsére jobban vagyok, még fújkálom a torkom Tantum Verdével, de már tudok aludni gyógyszer nélkül, ez már jó!

Karmen :)
Boldog szülinapot! :)

Boginak nagyon boldog szülinapot kívánunk! :) :)

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Mi is csatlakozunk a betegek táborához sajnos.......

....Szombat este óta bent van a klinikán Ábel. Egyik percről a másikra elkezdett durván köhögni, majd hányt is és emelkedett a hője. A levegőre vitel javított a helyzeten, de nem mertünk maradni itthon, pakoltunk és mentünk. (Laryngitis tökéletes esete a miénk....) Szerencsére, mert baj lehett volna. Azonnal kapott inhalálást és azóta is 3 óránként. Szerencsére vasárnap este óta már rosszalkodik. :lol: Még köhög és kell az inhalálás. Ezen keresztül kap gyógyszert, amit csak klinikai körülmények között lehet. Én voltam Vele, Ő rácsos ágyban, én egy széken töltöttem több mint 40 órát. Ma délután a férjem leváltott, most Ő van bent én meg itthon Konstival. Holnap cserélünk. Talán pénteken hazajöhet. Alapból jól viseli és a szobatársak is nagyon kedvesek, de rettegek, nehogy összeszedjünk valami kórságot......

Szilcsi!
MIELBBI GYÓGYULÁST LALINAK!!
Van egy kis szobatársunk, Ő 3 hete hol lázas-hol nem, minden eredményük negatív, de nem lelik a bajt. Ma újra kedték a kutatást, vérvétel, UH, röntgen.....ölelés!!!

Nagyon sok a lázas beteg , gyereközön mindenütt......

MINDEN SZÉPET ÉS JÓT KÍVÁNUNK MINDEN ÜNNEPLŐNEK, ÜNNEPELTNEK!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Köszönjük az együttérzést és a biztatást, én most erős vagyok, tegnap este kiborultam, de jót is tett, hogy kijött a sok feszültség.
Lali továbbra is alig eszik-iszik, a kanült ki sem vették, mert bármikor újra infúzióra kerülhet. Ma kb 3-4 dl folyadék ment be nagy könyörgések árán, enni pedig evett pár kanál levest délben, vacsorára pedig fél zsömlét.
Ma levettek tőle egy csomó vért, célzott vizsgálatokra. A főorvosnő két dologra tippel perpill. Az első a tüszősmandula gyulladás (ezt a mai napig nem tudtam, hogy tüszős volt a torka), de már nem tüszős, csak szimplán piros, ehhez jön még egy influenzavírus. A második rosszabb, a mononukleózis. Holnap délutánra lesznek meg az eredmények. A torokváladék negatív lett, az orrváladékban kitenyészett baci, de azt lekezelte a Zinnat állítólag. A vizelete is negatív, székletet még nem küldtek, mert azóta nem kakilt még. A vérképe viszonylag jó, vírusfertőzésre utal a főorvosnő szerint egyértelműen.
Ma már nem volt lázas, viszont a monó pont ilyen, hol láztalan, hol magas lázzal jár. Holnap többet tudunk már. Ha monó, akkor még a héten tuti bentmarad, ha nem az, akkor talán pár nap múlva kiengedik.

Zsuzsu, nektek is gyors gyógyulást kívánok!!! Te legalább ott lehetsz vele folyamatosan...

Kép
szilcsi

Zsuzsu, javulást Ábelnek. Anno Peti is laringitisszel került be a kórházba, de neki csak akkor kellett inhalálás, utána elég volt a puffos gyógyszer szerencsére. Csak akkor volt ijesztő a következő napon már igen eleven volt a drágám.
Mostmár sajna fel kell készülnötök, mert simán lehet, hogy egy szimpla köhögésből fulladás lesz, ami persze otthoni körülmények közt is jól kezelhető, csak egy kisebb vagyon lesz, mire beszereztek hozzá mindent, de az még mindig jobb mint a kórház.

Szilcsi, hát érdekes ez a mononukleózis, rákerestem, mert érdekelt, és csak nyál útján terjed, és mivel ti nem valószínű, hogy csókolgatjátok (szó szerint) Lalit, így ha ezt kapta el, akkor szinte tuti, hogy a bölcsiben kapta el valakitől (az bekapta a játékot, és utána Lali is), csak az a gáz, hogy a tünetek a fertőzés után több mint egy hónappal jönnek elő...jó kis betegség.
Végül is a lényeg az lenne, hogy tudják, hogy mi a baja a fiadnak!

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Irtó rég nem voltam erre, de mentségül mondom, nem csak a babanetet hanyagolom, hanem úgy alapból az internetet. Matyika kb. 1 hónapig beteg volt, a fogzással nehezített streptococcus fertőzés, végigment az egész családon, én is kész voltam vagy 2 hétig.

Sok a beteg, jobbulást mindenkinek! :):) Remélem hamarosan bejön a jóidő!

Szilcsi! Kitartás! Gyors javulást Lalinak! :)

Most volt itt az gyerekdokink, azt mondta van egy új hányós-hasmenéses járvány, totál ismeretlen, nem mutatják ki a tesztek, mivel nincs még rá teszt. :( 10 gyerekből 9 ezzel fekszik a fertőzőn, a maradéknál sikerül rotát vagy valami mást kimutatni. Tegnap tele volt a rendelője ilyen betegekkel, szóval járvány van!

Teszek majd én is képeket, ha eljutok odáig...

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

A segítségetekre lenne szükségem.

Tudtok ajánlani jó endokrinológust? Neten néztem, hogy vannak páran, de egyiket sem ismerem. Mit ajánlotok? Sztk vagy magán?

Köszönöm előre is! :wink:
Vendég

Aranyosak vagytok, köszönöm, de én májusi vagyok, Norbi volt szombaton 3 éves:) Hatalmas Thomas tortája volt, de még nem tudtam feltölteni a képeket, majd lesz. Meg tudom Orsi szülinapjával is tartozok, január óta:)

Bea! Én is meglepödtem mert én kidobni szoktam máskor ezt a szandit, igaz szakadás, sérülés nincs rajta. De a csaj amugy mást is vásárolt, igy a postát összevártam neki, szerintem ezért érte meg neki:) Boldog névnapot Neked!!

Szilcsi! Ez elkeseritö tényleg! Mi a fene lehet??? Szegénykéim, nagyon gyors gyógyulást kivánok Lalinak és hogy mielöbb elfelejtse a korházi élményeket! EZ a mono valami ez fertözö dolog? Vagy hogy kapta el és mit jelent ez?

Zsuzsu! Szegény Ábel! Gondolom ezek után nálatok is lesz otthon puff. Enikö kérdezte ma tölem a mobilszámodat, nem tudom még a régi-e azt megadtam neki, remélem nem baj!

Kitty! Endokrinre én a Sajti doktornöhöz járok az SZTK-ba. Nekem öt ajánlották nagyon igy hozzá mentem én elégedett vagyok vele.

Anett! Kérdeztem nem láttam a választ, miért akarod eladni a Salint? Én bánom már nem elöbb vettem:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: Bocsánat :oops: , azért tévedtem meg, merthogy arra reagáltál, hogy kérdeztem, nincs -e köztünk márciusi anyuka. Szóval: Norbit Isten éltesse sokáig! Én is májusi vagyok! :wink:

szilcsi: várjuk a híreket! Én azt se értem, miért zárták ki a H1N1-et azért, hogy attól nem lehet ilyen magas a láza, hiszen pont azzal riogattak mindenkit az ősszel, hogy nagyon magas lázzal jár. :roll:

zsuzsu: jobbulást Ábelnek is!

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Karmen, Nóra!
Én is májusi vagyok! :wink:
Norbinak Boldog szülinapot!

Bea!
Boldog névnapot!
Lakással hogy álltok?

Enikő!
Gyönyörű kiscsaj Bogi!!!!!! :wink:
Isten éltesse!

Szilcsi!
Gyógyulást Lalinak!!!!!!!!!!!!

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!!

Kármen!
BOLDOG SZÜLINAPOT NORBINAK!

(tudtam, h márciusi Ő, de hetek óta nem látom a vonalzódat, így nem volt "puskám" :wink: :) )

A telcsiszámom az amit megadtál Enikőnek, nem baj, sőt......

Viusnak kivették tegnap az orrmanduláit, minden rendben volt. Ők az első emeleten vannak, mi a másodikon és Enikő feljött hozzánk látogatóba.

Enikő!
Nagyon köszi mégegyszer, hihetetlenül jólesett!!! Még mindig csodálom, h honnan van ennyi energiád!!!!!!
Ja és bocsi, de ha "isi kell", akkor menni kell.... :wink: :lol:

Ági!
Az a meglepő, h kisebb korban szokott kialakulni ez a betegség, és ekkorra már kinővik. én bízom benne, h nálunk nem húzódik el.
Állítólag majd amikor a zárót kapjuk, akkor ellátnak mindenféle tanáccsal, na meg a gyermekorvosunk is kiokosít minket.

Egyenlőre még bent vagyunk, éjjel apa, nappal én. Konsti kicsit hanyagolva vagyon és ez nagyon bánt. Ábel elvan, még "ugat", így inhalálás...Talán ma lesz osztályvezetői vizit, és akkor előbbre láthatunk.
Az bíztató, h a vérképe , torok és orrváladéka rendben van.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Kitty!
Én is Sajti doktornőhöz járok évek óta, nagyon ajánlom, lelkiismeretes, kedves, maximálisan jó szakember. Telefonon kell időpontot kérni és várni sem kell sokat.

Kép
indababa

Kármen!
Bocsánat,elfelejtettem megválaszolni,azért mert nálunk semmit nem segített,sőt Málna sokkal jobban köhög,mikor megy! :?

Szilcsi!
Lali hírek?

Zsuzsu!
Sajnálom Ábelt,gyors gyógyulást neki is!

NORBINAK SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!Várjuk a képeket!
20140113113746

Ilcsi :)
Hírek?????????

Anett :)
A Salinnak ez teljesen normális "mellékhatása", a kezelés kezdeti időszakában felerősíti a tüneteket. Írja is a papírja, ha ez van, akkor fokozatosan kell használni, és lassan növelni a sós levegőben töltött idő mennyiségét. Én ezért nem adnám el, de Te tudod.... 8)

Karmen :)
Norbinak nagyon boldog születésnapot! :) :)
Akkor úgy látom, májusban lesz buli! :D Addigra talán én is egyenesbe jövök kicsit. 8)

Zsuzsu :)
Jobbulást Ábelnek!! Nektek meg kitartást!
Boti is majdnem befulladt a napokban, pedig "elvileg" Ő bőven kinőtte már a laringitist. De valami hülye vírus tarol, mert mi is benne voltunk ebbe a köhögős betegségben, az egész család, én még mindig megakarok fulladni reggelente. :roll:
Gyerekek jól vannak, sztem a Salinnak hála...

Csajok, egy kis reklám :oops:
Április 1-től dolgozom újra kozmetikusként!
Mindenkit szeretettel várok Újszegeden, az Ízisz szalonban. Bérkert u. 54. (Marostői u. felől)
H-Sze-P 8-14, K, Cs 14-19 Szo: megbeszélés szerint

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Milyen sokan vannak kórházban :cry:

Gyors gyógyulást Lalinak, Ábelnek, Viusnak!

Zita, Karmen: Köszi :)

Zita: Lakással sehogy. A "vevőnk" nem kapott hitelt. Hirdetgetjük, de magunk sem tudjuk mit akarunk. A béka feneke alatt vannak az ingatlanárak, csak erre épp az nem akar rájönni akinek a lakását vennénk meg :twisted: :? Szal kivárunk :)
Készültök a nagyfiú szülinapjára? Mit fog kapni? :)
Szandi? Rég írtál róluk. Beszél? Miket csinál? :)

Szilcsi: Mi újság?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Kármen, Indababa
nagyon szépen köszönöm! :D
Vendég

Bea!
Igen, készülünk. Itthon majd kedden tartjuk, csütörtökön elutazunk anyosékhoz, ott is meglesz tartva.
Ajándékok egy részét már megkapta, kap még görkorit, azt is tudja, csak még nem adtuk oda.
Tortát én sütöm, de mivel kérte cukis marcipán virágok lesznek a tetején. :wink:
Szandi jól van, 2 fiú veszett el benne. :roll:
Márkkal együtt nagyon rosszak. :wink:
Beszél, probál mindent utánunk mondani. Néha nem értem, de napról-napra egyre több mindent mond. :wink:
Kis drága egyébként, olyan okos, néha ha nem találok valamit, Ő hozza nekem elő. Nem Ő dugja el, csak hamarabb megtalálja. :lol:

Zsuzsu!
Nektek is jobbulást!
Hol fekszik Ábel? A gyerekkorházban? Vagy a fül-orr-gége klinikán?
Ott is van gyerekosztály?

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

szilcsi: remélem, nem azért nem jelentkezel, mert Lali rosszabbul van. :cry:

Salin: Zituska, milyen papírok? :shock: Mi nem kaptunk hozzá semmit :( (csak ami a dobozon van, pár szavas leírás). Mi is használjuk egyébként, én olyan egyértelmű hatását, mint sokan írtátok, hogy segít kijönni a rengeteg takonynak, nem tapasztaltam, de pl. vasárnap Marcsi tüsszögött egész délután, és állandóan fújta az orrát, nagyon híg, vízszerű jött belőle, éjaszakára ment nála a salin, és másnapra ez megszűnt. Igaz, hogy icipicit taknyos, de előtte is az volt, már vagy 2-3 hete. :roll:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Norus :)
Kellett vona, hogy legyen, a dobozban leírás, használati utasítás hozzá!
Nekünk volt hozzá...

Kép
Kép
zituska28

Norus :) Megkerestem, nekünk ezen a papíron van lepecsételve a jótállási jegy is. 2 oldalas használati útmutató.

"A Salin készülék használatának első napjaiban nagyobb sómennyiség fog kijutni a levegőbe, és ezáltal lehetséges, hogy a megszokottnál intenzívebb hatást fog elérni a szervezetre néve. Ritka esetben felléphet erőteljes köhögési jelenség, melyet a váladékok intenzív folyékonnyá válása válthat ki. A köhögés elsődleges lereagálása ennek a folyamatnak Hogyha a köhögések túl zavaróvá válnak, akkor a gép feszültségét csökkenteni kell 6 V-ra vagy le kell csökkenteni a készülék használati idejét."

"...Látványos eredmény eléréséhez a légtisztító napi 8-10 órás használata javasolt.
A használat első periódusában (minimum 1 hónap) ajánlott a készülék intenzív használata, leginkább éjszaka."

Kép
Kép
zituska28

Üdv.

Zsuzsu, hát nem tudom, honnan vették, hogy ez kiskorban alakul ki...Petinél is tavaly nyáron volt először ilyen roham! OK, korábban is fulladt, de nem ennyire, laringitisze 8 hónapja volt.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Köszi az aggódást, nincs baj hál istennek, csak annyira későn értem haza esténként a kórházból, hogy még mire vacsorát vettem, megkajáltunk, totál késő volt és nagyon elfáradtam, ez a kórházban töltött napi 10-12 óra marha kemény. És ma egy hete csináljuk... :roll: :cry:
A jó hír: holnap hazajöhet Lali!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Már alig várom!!! Olyan jó lesz, meg is beszéltük, hogy kivételesen velem alhat a hazatérés örömére, apa meg megy át a nappaliba aludni. :wink: :lol: 8)
Most már egész jól viseli egyébként, bár persze folyton azt hajtogatja, hogy haza. De már csak ez az egy éjszaka...
Kicsit beparáztam, pont ma este 8-kor került be mellé egy fosós kisfiú, aki a szobában rohangált egész este, fogdosott össze mindent, Lali ágyát is, remélem, nem szed össze valamit. Pedig örültem, ma minden szobatársát hazaengedték, lett volna egy csendes-nyugis éjszakája.
Jövő héten még itthon maradunk mindenképpen, nem engedem bölcsibe, aztán meg majd látom.
Ja a lényeg: még mindig nem tudni, mi baja van, nem jöttek meg a véreredmények, amiket keddre igértek... :roll: Enni továbbra is alig-alig hajlandó, inni viszont már iszik magától, na azt se viszi túlzásba, de ahhoz elegendő, hogy ne kelljen infúzióra tenni.

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Jaj de jó egy kis jó hír!
Nagyon izgulok legalább derülne ki mi okozza, jobbulást és sok erőt kívánok nektek!!!!!

Jégvirág!
Igen, ez így szokott lenni, ha te szeretnél valamit biztos nem olyan egyszerű! Jó lenne már együtt játszózni :wink:

Exi, Karmen!
A fogászatra még nem vittem el Zsoltit, de köszönöm a véleményeket! Remélem nem lesz vele baj!

Zsuzsi!
Jobbulást nektek is!!!

Anikó
Kép
zsivicz

Sziasztok!!

Csak pár percre ugrottam be. A lényeg, h tegnap este hazajöttünk. Papíron még bent vagyunk, hivatalosan eltáv. reggel-este visszük Ábelt kezelésre, de legalább itthon alhatunk és persze nappal is jó újra együtt. Alapból jól van, köhög, náthás, de ez már a gyógyulás.

Én iszonyat megfáztam bent, mert a kicsiknek hűvös kellet és mivel fűtöttek nagyon, nyitva volt az ablak. Így viszont állandó huzatban voltunk.

Az éjjel Konsti is lázas volt (38,6), de a kúp hamar levitte. Ő is náthás, ráadásul 10 !! foga van áttörőben.

Írok majd még, ölelés mindenkinek!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?