Uxi,
Kinga,
Katica,
Sziasztok!
Annak idején én nyitottam ezt a topikot, azóta már nem vagyok annyiranehéz életszakaszban, hogy ne tudnék másképpen beszélgetni emberekkel
de most mégis benéztem, és tessék, élet van! Jajdejó!!!
(a reklámról annyit, véletlenül éppen a tesómék közelében van ez a hely, és én spec. ennek a reklámnak ezért most örültem
)
Én katolikus vagyok, amúgy... és a közeli városban a ferences plébániára járunk (épp egy faluban élek, de itt nincs valami nagy közösségi élet) és ott egyrészt nagyon jó lelkipásztorokat, másrészt meg jó közösséget találtunk, bár csak most kezdünk bekapcsolódni. Van baba-mama klub, és családos összejövetel is (vasárnapon kívül) meg még egy csomó dolog, és program sok kosrosztálynak.
És a misén meg a folyosón vagyunk, ahol van hangszóró, mert a kétéves kisfiam egész mise alatt rohangál, mászik, kurjongat, kekszet és vizet követel, néha hisztizik... szóval őrületesen aktív
Nem zavar ez senkit szerintem, csak minket egy kissé (mostanában ha lehet, mert éppen ott van egy nagymama kéznél, inkább nem visszük, el, hogy tudjunk figyelni mi is egy kicsit).
Mostanában járok az egyik ferenceshez lelkivezetésre, havonta, ami nagyon jó! Sokat segít...
És végre sikerült kialakítani normális imaidőt is, Amikor Marci alszik, 1,5-3 órát (1X egy nap) akkor az első fél-3/4 órát erre szánom, és az az érdekes, hogy valahogy nincs kevesebb időm-módom a házimunkára! (csodálatos időszaporítás
)
Katolikusoknak mondom, ha erre járna valaki
hogy én meg a
www.mariaradió.hu-t szoktam hallgatni, olykor, sok jó műsor van , és szintén istentisztelet, stb.
Meg ami talán többeket, protestánsokat is érdekelhet, van itt:
http://mariaradio.hu/index.php?ID=8
Kovács Gábor: Kerub című előadásai.
Ez egy nagyon jó, letölthető/meghallgatható előadássorozat angyalológia-démonológia témakörben, szerintem eléggé alapos, a témát jól körüljáró előadás, és talán 95 %-ban ökumenikusan is megállja a helyét, legalábbis azt hiszem.
Zsanya