Anna - köszi, 18 tüszőm volt, négy petét sikerült "megcsípni", mind a 4 meg is termékenyült, ennek ellenére csak a kettő legfürgébbet tették vissza 6 és 8 sejtesek voltak. Rossz hírem is van, azért is jöttem sokára mert kissé túlstimulálódtam és péntek éjjel olyan rosszul lettem, hogy szombat reggel rohanni kellett vissza Szegedre. Infúziot nyomtak belém és most jobban vagyok, remélem így is marad. Nagyon megrémültem. Életemben nem éreztem magam ilyen vacakul, majd szétdurrant a hasam és elég erős fulladás kapott el. Sok fehérjét kell ennem és rengeteg folyadékot innom, napi 3 l-t.
Dodo - Bocsi, most hogy így jelzed, hogy nem is ismersz, csak most esett le, hogy lehet Te már akkor nem is írtál abba a topikba amikor én odacsöppentem, csak olyan izgalmas volt az a topik, hogy nagyon sokszor elég messzire visszaolvastam és korábban még sűrűn előfordultál ott és így nagyon sok infót kaptam Rólad is, megmaradtál a fejemben, nagyon szurkoltam Neked is, mert sokszor eszembe jut onnan az a néhány állandó ember, de igazából mára már eléggé kicserélődtek, Cat elment babázni, Orsi is nem sokára követni fogja, Anna is eléggé átköltözött másik topikba.
Egyébként mi a párommal kb. négy éve várjuk hiába a kispotykát, túl vagyok 3 inszemen, aztán a korom miatt (35) mehettem a harmadik után lombikozni és most vagyok túl az elsőn, de ahogy fentebb olvashatod, kicsit pórul jártam. Nem megy egyszerűen, úgy látszik.
Sajnálom, hogy elment a babótok, de ha kitartunk egyszer azért babázni fogunk mindannyian!!!
Szurkolok Nektek!!!
Manó