Sziasztok!
Anna! Köszönöm a köszöntést. Egyenlőre még nem voltak "csöndesek" a hétköznapok, mert annyi futkosnivalóm van, hogy az üzemanyagom felét a városban a lámpáknál pöfögöm el.
Mondjuk igaz ami igaz, Tibi tud pöfögni rendesen.
De a lényeg, hogy guruljon és vigyen el mindenhová.
Tej nélküli palacsintát úgy tudom elképzelni, hogy csak bubis vizet teszel hozzá. Most lehet, hogy curva nagy hülyeséget mondok, de szerintem a strandon a palacsintasütők nem igen használnak hozzá tejet, csak szódát. Legalábbis én így gondolom, mert ugyebár az egy kicsit másmilyen palacsinta mint amit mi sütünk. Na szóval szerintem így lehet kiküszöbölni a tejet. Remélem Annánál hamar elmúlik ez a nyavalya. Hát igen, szar lehet, ha valakinek a gyereke tejallergiás. Vagy bármilyen allergiás. Mert nem lehet egyszerű összeállítani az étrendet.
Én a cipőket a Hopplában vettem, az Ofotért mellett, pl. a kis sportcipő amit vettem neki 6 ezerről volt leárazva 3-ra, hát nehogymá, a hülyének is megéri! Na ezért is vettem!
Az nagyon cuki lehet, ahogy Ro utánozza a nagyokat. Na ezért lenne jó egy tesó, mert tök édik lehetnek együtt, de azért mégsem, hihi.
Edit! Nnaaaa, hát én is arra a kis bevásárlókosárra gondoltam. Olyat veszünk neki. Meg lehet, hogy lesz futóbicó.
A motort kinőtte. Vagy egy számmal nagyobb motor. Még a futóbicó az anyagi lehetőségektől függ, mert ugyebár sok lesz most a kiadás, jön Alfikám műtétje is, úgyhogy nem tudom. Olyan bizonytalan vagyok, vagy mégsem?
Meg hát elvileg kapunk bicót, pótkerekest. Múltkor már ezért beszéltem le magam a futóról. Nade, mégiscsak jó lenne. Na, majd kiderül addig.
Igen a Leo az a rózsagyurioroszlán. Hát most nagyon előkelő helyre került a kisasszony szívében, egy szeletke otthon a bölcsiben. Visszük hátizsákban reggelente. Ma reggel is mondta, hogy gyerekek, bölcsi, mondtuk neki, hogy ma nem megyünk.
A beszoktatásos érzésvilágomhoz annyit, hogy mivel láttam, hogy hogy bánnak velük, milyen rendesek, partnerként kezelnek, stb. egy kicsit meg is nyugodtam. De aztán amikor már reggel sem volt sírás, na akkor már minden oké volt. Egyetlenegyszer sírtam hazafelé, mikor először kellett reggeli előtt otthagynom, mert akkor ő is nagyon ordított. Határozottan oda kell adni olyankor a gondozónőnek, elmondani neki, hogy mikor jössz érte, és kimenni. Vártam-vártam és jöttek ki az anyukák és mondták, hogy semmi baja, játszik. Kijöttem a bölcsiből és Dózsakertig bőgtem. De ez az egy alkalom volt, semmi több. Így könnyű, hogy Ő is megkönnyíti a dolgomat. És mostmár úgy érzem, hogy nagyon jó választás volt ez a bölcsi. Pedig még csak két hete járunk, de az én lányom igazi nagylány lett. Persze hiányzik napközben, de tudom, hogy jó helyen van, jó kis programjaik vannak, ügyesen kezet kell mosni, megteríteni, visszavinni a tányért, fogat mosni, stb. ettől csak fejlődik. És szerintem nagyon gyorsan elszalad nekik a nap, mert mindig van mit csinálniuk. Úgyhogy nem bántam meg. A munkahely kérdés az más.
Na, az nem hiányzik, de majd abba is belerázódunk.
A lakkcipő benne volt a négy párban.
De nem lehetett otthagyni.
Editkém, remélem a gyerekek javulnak és Te sem esel vissza a torokfájásba. Nekem ma folyamatosan kevesebb hangom van, király! Pedig semmim nem fáj. Illetve a fejem, de az a melegfronttól, hogy dögölne meg ez a frontérzékenység. Már a faxom kivan vele!
Ancsikám!
Kajaötletek: lencseleves sonkával, palacsinta
borsófőzelék sült virslivel, bolognai (az van ma), sóbal sült csirkecombok, resztelt csirkemáj kukoricás rizzsel
Most ennyi jutott eszembe.
Na, csajok, ha lesz energiám, akkor majd leszedem a képeket a gépről, még nem tettem meg.
Akkor rakok majd a szülinapról is, de egyenlőre még a gépen. Egyébként jól sikerült, torta isteni volt. Laurát csak a gyertya érdekelte a busz annyira nem.
Még jó, hogy mi odavoltunk érte. A konyhával játszik aranyosan, meg a kispoharakból iszik. Jó játék, hatszázszor kell neki gyümölcslevet önteni, mert ugye az icipici pohár. Még jó, hogy mindent el lehet mosni a mosogatógépben.
Egyébként a sütőre azt hiszi, hogy az mosogatógép, mert mindent oda bepakol, akkurátusan becsukja az ajtaját és közli, "na, kééééééész". Meg kell zabálni.
Sógornőmék még mindig nem köszöntötték, mert a kisfiú után a kislány is bárányhimlős lett, ma jöttek volna, ma meg telefonál, hogy a Marci egész éjjel hányt, fosik, lázas. Háááááát, mondom nem igaz, hogy nem jön már össze ez a találka. Laci már korán reggel kislagozta a buszt, mert még dzsuvás volt az alja, lemostuk a kerti bútorokat, hogy délután kint bandázunk a jó időben. Hát erre, tessék. Na mindegy, majd jönnek máskor, nem tudunk mit tenni, ahol gyerek van, ott meg lehet érteni, ha ilyesmi közbejön. Azért mi alvás után megyünk ki, mert már igazán ránkfér a kint levegő, megyünk a napra mint a gyíkok.
Na, lelövöm magam, szép délutánt!