Sziasztok!
Asszem hosszú leszek
Először is, hogy ne felejtsem el: BEA, ÖRÖK HÁLA!!!
Kipróbáltuk az este már teljes nyugi, fürdés és csendben szopi dolgot és bejött. Már második napja evés után leteszem (kb 9-kor) és 12-1-ig alszik egy hang nélkül. Persze az sem ártott, hogy rájöttünk, hogy a hálózsákot előre rá kell adni a gyerekre és nem a beájult gyereket kell vele macerálni, mert felébred. Okos szülők
Szóval kösziköszikösziköszi!!! Biztos nem lesz ez mindig így, de azért örülök, hogy nyugis az este
Nóri, gratula a 9-6-ig alváshoz, már én is várom ezt az időszakot, talán pár hét és az éjfeles evést kihagyjuk...
Tegnap hatalmasat sétáltunk, annyira jó volt az idő, hogy csak na! Ma is tervezünk menni Apával egy kb 1 órás sétára. Nekem is jó + a gyereknek is, úgy tűnik.
Ronci, nálunk is nagy volt az alvás tegnap, csak 1x 10 perc nyöszi volt, kb este 6 körül... Szóval szép az élet
Nálunk ma lesz mérés, de én nem büszkélkedhetek ilyen szép hízásokkal, kb a heti 100g minimumot, ha hozzuk, de talán most kezd beindulni, úgyhogy majd csak alakul
A nagy has nálunk is bejátszik
Zsizell, akartam ám mondani, hogy a fényképről, amit küldtél rájöttem, hogy többször is láttalak a kórházban... Csak akkor nem tudtam bent, hogy mi a rendes neved és igazából azt sem, hogy megszültél. Sőt, ha jól sejtem a szülőszobán is találkozhattunk. Mert mi hajnalban szültünk (este 7-től reggel 3-ig) és te meg délután... Szóval, utólag is hello
Mégis csak sikerült egyszerre bent lenni, kár, hogy nem egy szobában...
Katica, Neked is akartam ám mondani, hogy én meg azon az ágyon feküdtem, ahol Te is. És, hogy honnan tudom?
A szobatársak adtak egy leírást a kórházról, amit elvileg nekem is kellett volna kapni, meg aláírni, persze nem kaptam... Szóval én azt kaptam meg, amin a Te neved volt és akkor mondták a szobatársak, hogy előzőleg Te feküdtél ott, ahol én...
Na most jó hosszú voltam, utólag is bocsi...
Majd még jövök, mindenkinek mosolygós, napsütéses szép napot!