sziasztok!
bocs hogy ennyire eltüntem
Ha ide is ülök úgy elmegy az idő a böngészéssel, a mással....
Most éppen babzsákfotelt szeretnék csinálni, és az után nézek hogy egyáltalán megéri-e. Szabásmintákat kerestem, aztán milyenek vannak, mennyiért. Brutál áruk van a boltokban. A teszen lehet 10-ért is kapni és egy kicsit elgondolkodtam, hogy akkor érdemes-e, mert kb. ennyiből tudnám kihozni, hacsak olcsó anyaghoz nem jutok.
Pesten vannak ilyen boltok, de az ugye nem itt van....
Na szóval a családi buli jól sikerült, Tibi uncsitesója vagy 10-kor ment haza, ő mindig nagyon jól érzi magát nálunk.
Gyerekek nincsenek, a családi összejövi az általában Tibi családját jelenti, max ha ehhez csatlakoznak a szüleim. Itt meg nincsenek gyerekek.
Gyerekek csak akkor vannak, ha mi megyünk anyuékhoz, akkor sem bizti hogy összefutunk tesomékkal.
És mi volt a menü? Tibi kitett magáért!!
Bugaci hósgombóc leves
hortobágyi palacsinta
Baromi jól sikerült!!
Lili már jól van, igaz még egy kicsit folyik az orra, meg néha köhint még hurutosan, de javulóban. Nem is voltunk játszóházban, a héten nem is megyünk, ott is betegek a gyerekek.
Annak ellenére hogy így megfázott, azóta is a NAGY VÍZBE akar menni!
Lilinek is egyre jobban megy a beszéd, most már a teljes szavakat mondja, csak ugye nem ejti tisztán és még mindig vannak betűk amiket nem tud kimondani: v, f, r, l, most már a k sem mindig megy, attól függ hol van a szóban.
Na meg mindenkinek hangosan köszön: cia, sziatok, viszát...
Ha megyünk az ebédért, és összeraktam az éthordót, mondja, hogy töszi.
Úgy birom a fejét ilyenkor!
A kajálás nekünk se ment a napokban, most már jobb, bár nem eszik sokat és emiatt is gondolom, kezd vékonyodni. Hízni nem hízik, de nyúlik. Na persze milyen legyen ha mindketten vékony típusúak vagyunk...
Na mgyek van még nézelődnivalóm a neten. Most nézi a mesét. Nem szeretem de imádja és ez leköti, sajnos..