Sziasztok!
Remélem Anna, már ugrálni is tudsz, olyan jó a derekad!
Igen, a szülinap holnap lesz tartva. 4 fővel kevesebben leszünk, mert sógornőm tegnap telefonált, hogy a kisfia bárányhimlős lett, és el akarjuk-e kapni. Mondtam, hogy most éppen nem. Mert azt mondja van, aki direkt át akar esni rajta. Mondom, oké, de most a bölcsikezdés miatt nem lenne szerencsés, ha ott elkapja, az más, de azért direktbe most nem akarom megfertőzni. Egyébként is tegnap beszéltem meg a doktornénivel az oltást ellene. Ha addig elkapja mondjuk akkor nincs mit tenni. Úgyhogy velük majd bepótoljuk a szülinapot.
Kérdeztétek Alfika betegségét. Egy adenomája van (mirigyhámból kiinduló jóindulatú daganat), de elég kényes helyen, a végbélnyílásánál. Na ezt kell műteni, mert most még "csak" 1 cm átmérőjű, jól körülhatárolható, nem kezdett el terjedni befelé elvileg. Nagyon félek tőle, mert akkor már ivartalanítják is, mert ez a daganat a nemi működést is befolyásolhatja, meg kiszedik a bűzmirigyeit is, szóval nem lesz kis műtét. Ha megcsináltatjuk (márpedig az orvos ezt javasolta), akkor valószínű áprilisban, mert hát anyagilag sem kevés pénz, azt mondta a doki, hogy kb. 25 ezerbe fáj. Most a kis lába miatt otthagytam már 16 ropit, és még tuti kell ebben a hónapban neki gyógyszer, úgyhogy királyság.
De nem érdekel semmi, csak ne legyen fájdalma. Mert egyébként jókedvű, jóétvágyú kiskutya.
Anna! Nagyon nagy kópéfejű Rolcsi a képen. Nagyon cuki kisgyerek!
Még azt szeretném Tőled kérdezni, hogy elégedett vagy a Turul ovival? Annád odajár ugye? Mert azon gondolkodom, hogy oda is beiratom a Larát, aztán majd eldöntjük, hogy hová menjen jövőre. Meg tudnád kérdezni nekem, hogy mikor lesz a beiratkozás? Köszi!
A bajokat leszámítva egyébként jól vagyunk, Lara élvezi a motorozást, de nagyon. Tegnapelőtt délután bent voltunk anyuéknál Dózsában és lent voltunk kb. 3 órát. Hát mi már szétfagytunk, de a Lara nem akart hazajönni, beszállni a kocsiba. Mikor hazajöttünk gyorsan vacsizott, fürcsi, tejci, mikor kiitta a tejcit, Ő saját maga közölte, hogy tentizik. Mondom, oké, de anya még valamit megnéz a neten, hát képzeljétek, rámkiabált, hogy tenttttiiiiiiiii, mondom, oké, megyünk. Betettem az ágyába és egy hang nélkül mozdulatlanul elaludt. Ez volt este 8 előtt 10 perccel és aludt reggel negyed 9-ig. Olyan cuki volt. Kicsit kicsinálta a levegőzés, motorozás, igaz egy perc nyugta nem volt, futkosott vagy mocizott. Már Ő is azt mondja a motorra, hogy moci. Meg kell zabálni, ahogy dumál, meg ahogy kimutatja a szeretetét. Annyira imádom a kis kétévesemet.
Ma apa szabin van, csinálja a Lara kiskonyháját. Kivi leszek milyen lesz, mindent megvett hozzá, tegnapra ugyebár leszabták a lapokat. Tök cukik ezek a kis IKEA-s cuccok hozzá, hát már várom, hogy mit szól hozzá a szélvészkirálykisasszony.
Továbbá ugyebár játszótérfejlesztésben vagyunk, most elment apa és még hozza haza a maradék játékokat, amiket tudtunk szerezni. Lesz velük dolga, mert mindent festeni kell, de nem baj, jó kis játszója lesz a kis drágának. Hoztunk mégegy csúszdát, mászókát, lesz még egy famászóka, aminek a másik fele olyan köteles mászóka, biztos tudjátok, hogy mire gondolok, majd ha kész lesz úgyis lefotozom, de az még odébb van. Elvileg a nyuszi hozza majd, tehát addigra kész kellene, hogy legyen, de ennyi mindent rendbetenni addig, na mindegy, majd haladunk vele.
Még az a jó, hogy elfér a kertben, mert akkora.
Edit! Voltatok végül zeneböliben? Jót röhögtem az Aldin, tényleg kurvára kell az még oda. Bolt hátán bolt. A legnagyobb poén szerintem a két Spar egymással szemben. Múltkor Laci egyik ügyfelével kellett ott találkoznom, mondta neki a Laci, hogy az asszony ott lesz a Ságvárin a Sparnál. Hát mondanom se kell, hogy a faszi a régi Pluszos Spárnál várt, én meg a Müller mellettinél. De még az a jó, hogy ahogy tájékozódtunk, mindkettőnknek feltűnt, hogy jééééééééé, az ott valakit vár és olyan autó, ami meg van beszélve. Na a faszi jött oda. Jól elvoltunk.
Milán vigyázzon a mocizásnál a kukura. Édesem, elfejtkezett róla.
Ma lencsefőzit csinálok a már meglévő fasírthoz. Meg mosok, meg összekapom kicsit a lakást. Jócskán fúj a szél, lehet, hogy ma nem megyünk ki, bár vettem a temetőbe árvácskákat, azt ki kellene vinni elültetni, de hát ez apán múlik, hogy mikor végez. Lehet, hogy abból sem lesz semmi.
Hétfőn kezdődik a nagybetűs élet, igaz még nem élesben, de azért már be leszünk táblázva. Már írom a Lara önéletrajzát a kis füzetébe. Tiszta komoly dolog ám a bölcsi.
Egyébként két napja bealakult a torkom, elég jól fáj, a hátam is majd beszakadt, de tegnap masszázs óta picit jobb. A mellkasom is szúr időnként, biztos a sok idegeskedés miatt, ami volt az elmúlt napokban, de mostmár elmúlhatna, mert már curvára zavar. Még nem dobom fel a talpam, ígérem.
No, mindenkinek szép napot!