Timi
Kristófnak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!
Bocsi, nem tudtunk elmenni, vasárnap hajnal 3-kor értünk haza, másnap itthon is szülinapi banzáj volt, keresztlányom 7-én volt 5 éves.
Ráadásul én reggeltől délután 5-ig szakmai továbbképzésen voltam..
Ilcsi
Már csak kb 2 hetet kell várnod, aztán jöhetsz!
Na igen, a lényeget nem is írtam:
A gyerekek nagyon jól viselték, hogy nem voltunk itthon, nem is kerestek különösebben, a 2. éjjel, amikor Noémi felébredt, már a Mamit hívta, nem Anyát!
Boti tudta, hogy elutaztunk, Neki elmondtuk, mindenkinek elújságolta, hogy Apa tanítja síelni Anyát.
Éjjel, vagy inkább hajnalban, mikor hazaértünk, Boti felébredt, de csak az előzőnapi élményekről karattyolt, aztán jóéjt kívánt , és aludt tovább!
Persze reggel már behajtotta az ajándékot, amit hoztunk
, meg mondta, hogy hiányoztunk Neki, míg síelni voltunk.
Noémi reggel, mikor felébredt jött át hozzánk, nem volt semmi sírás, örült, puszilgatott!
Nem függött rám egyáltalán, pedig féltem, hogy az lesz, mint amikor tavaly kórházban voltam, hogy nem fog elengedni sehová, de nem, minden oké, simán marad bárhol, bárkivel, nem fél, hogy elveszek örökre!
Szerencsére ez tényleg simán ment!
Pedig amikor elindultunk, nagyon rossz volt, szívem szerint azonnal visszafordultam volna hozzájuk, annyira rossz volt itthon hagyni Őket!
De jó volt kikapcsolódni Apával gyerekek nélkül kettesben, ez tényleg kell néha!
Mi április 20-án megyünk beíratkozni az oviba Noémivel, és jan. 25-én már kezdheti is az ovizást. Szerencsére itt a Tiszaparti oviban folyamatosan telnek meg a csoportok. Ezért van mini csoport, tehát tul. képpen a kiscsoportot kétszer járják.
Márc. 25-én lesz bölcsis nap az oviban, akkor be lehet menni a gyerkőccel, megismerkedni a leendő óvónénikkel, stb...
Bár Noémit már elég sokan ismerik az oviban, meg Noémi is imád jönni velem Botiért, szóval kicsit már szokja a közeget!