Új privát üzeneted érkezett!

Angyal, én is prbálkoztam a körzeti orvosnál, adott is beutalót, de 3 hónapot kéne várni, hogy bejussak... :shock: Inkább kifizetem azt a pénzt(12-15ezer)között van.Nem szeretnék ennyit várni!

Gabi, nekünk 4 éves suzuki swiftünk van!
Vendég

A laptető a következőé! Nekem nem kell most!
Vendég

Zsu!
Hány köbcentis?

Tető a következőé!

Kép
cukigabi
Budapest

Nekünk egy 7 éves punto-nk van 1200 köbcentis és 11.000 volt a tavalyi évi adó.

Kép
cukigabi
Budapest

Kép

Melinda
Biztos eszrefogjak venni a rokonok :wink: azert 6kilo az 6kilo :)

Ancsu
Az egy olyan mint iwiw oldal de kulfoldi...legalabbis sokaig az volt es en a kinti ismikkel ott jelolgettem be egymast 8) de mar magyarul is van es sokan regeltek.Betty meg nem hajlando se msn-t se skype-ot telepiteni igy valamilyen uton modom szeretnek vele csetelni :roll: Ott meg lehetne :roll: Zold tea johet 8) Ma hogy ment a szuri?Lehet beadni hat mi lombikosok is magunk adjuk be :wink: Menni fog szerintem neked jobban menne,mint anyudnak 8)

Suzy
Ez meg szerintem semmi...masok meg tobben mentek keresztul...es nekem "csak" a 3.lombikom mar az 5-6.nal tart :roll: Szal vannan nalam nagyobb hosok is :lol: De ari vgy amit irtal jolesett :wink: Japan nyelv nem nehez mert a kiejtes ngyon konnyu nekunk nem ugy,mint az angol...hat ez relativ miota beszelem...ertem mar regota suliba is jartam de beszelni inkabb ugy mondanam az alap dolgok mennek...tobbet ertek....mivel nem beszelek sokat nem hasznalom ezert nem megy annyira :roll:

[quote]o írta:lyan jó lenne már nekünk is beszélni telón, kíváncsi vagyok a hangodra, mert azt mondják kellemes

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Micsoda hirek!!!!!!Akkor meg dolgozzatok ra!!! 8)

Csoki
Nem mentem :roll: Majd idegeskedek jovoheten de most nyugi van :wink: Ez a korbenezek ez jo volt :lol:

Gyancsi
Nekem is egy neven fut....meg gepkocsi rendszamok szerint jott ki :!: de a szamok nem klappolnak...mert ha azt irtja a papir,hogy az egyik az 9000valamennyi egy felevre akkor a csekken miert van 13ezer valamennyi? :roll: Szal nekunk egy levelben jott de 2kulon papir... :wink: a kispolak meg kulon jott mert az meg olyan reg volt,hogy nem innen a 10.kerbol kuldtek papirt nincs ide atjelentve hanem meg a 9bol :roll: Igen Rodinarol beszeltem :wink: Szerintem varj meg kicsit a tesztelessel...mer ha meg nem pozi akkor csak elveszted a hited :roll:

Betty
Nem tok mit mondani :roll: Annyira szeretnek ujjongani...de ez meg nedves is a masikak meg szarazak...nekem megvan a tegnapi nedves teszted...ugyanilyen...vegulis az nem rossz :arrow: de mer nem erosodik...na majd mostmar csak kedden tudunk meg mindent izgi 8) Tovabbra is szoritok :!: :!: Erezd jol magad!!!!!!

Lucuzs
Te hanyadik napon voltal mikor volt az a csucspozi teszted?4+mennyi? :roll: Es mikor volt a negad? :roll:

Gabi
Na igy jo 8) Igen jott wazze de miert csak ajanlva lehet felvenni...az ember mehet erte allandoan a postara :twisted: Gondolom bettynel az eves dij 23ezer :lol: nekunk 26pedig kis kocsi :twisted:

Angyal
Orulok a jo eredmenyeknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D nana,hogy nincs IR-od....gyogyot felremeltek szupi! :wink:

Zsu
Wazze legalabb nektek megirtak miert van az a + nekunk csak annyi a magyarazat,hogy hatralek...de mondom 2evre visszamenoleg megvannak a csekkek :twisted: jah es ok tartoznak allitolag van valami tobbletbefizetesem 30ezer de nem kuldik ki :twisted: anyum hivja folyamatosan oket telon nem lehet felhivni ugyhogy oda is bekell menjek :x Na ezert utalnek itthon lakni...ehhez nekem nincs idegzetem :roll: Szep az uj vonalzid :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri!
Tető a tiéd :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Az ado eletkortol es kw-tol fugg 8) Talan meg tipusilag is mas nem tom :roll: Nekunk egy 2003-as yaris van 1.4-es kw-ot nem tom :roll: a masik egy veteran audi 80-as :lol: :lol: '85-os es 1.8-as es azelso kocsim volt a kispolak...ami mar nincs meg de fizetettni akarnak ra :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

De Bri ha megszárad akkor erősödik - vagyis erősebbnek látszik, nem? (Mert én úgy tudom... mi régen apával nagyítóval néztük a teszteket :oops: azé bszus ez tényleg tragikomédia... persze csak akkor volt csík ha nagyon néztük...). Bri jöttek belőled ilyen véres nyákok a hystero után? Olyan mintha tojcsi lenne vérből... bocsi

Lányok ismertek olyat akinek a 3 napos fagyikái sikerültek :roll: ? (Most ilyen sztorikat keresek a neten... bíztatásképp magamnak hahaha).

Angyal tök jó hogy nincs IR-ed!!! És hogy megvan az ok, amiért az eddigiek nem sikerültek. Örülök, hogy egyenesen mész előre a célért!!! A sok erő és kitartás meghozza a gyümölcsét!
Vendég

Bri
Felébredtél drága :wink:
Az tuti, hogy vannak nagyobb hősök is, de Te is az vagy :wink:
apácskával milyen nyelven beszéltek, egy nyelven biztos, azt tudom :!: :lol: :?:
majd, ha egyszer beszélünk telón, akkor japánul is szeretnélek hallgatni :!: :lol:
Dolgozunk, dolgozunk :!: :lol:

Nekünk egy 1984-es Audi 80-asunk van, nekünk a súlyadó csak 3700 ft fél évre :!:

Legyetek jók, vigyázzatok magatokra, megyek csavizni a nővéremmel, azután egy kicsit babázni...majd este jövök,addig is pusszantás és kellemes hosszú hétvégét Csajok :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu :!:

Ez érthető, hogy nem vársz 3 hónapot, én sem cselekednék máshogy nekem annyi előnyöm volt, hogy a körzetim beszélt telón a dokinővel, igy másnap már mehettem hozzá.

Bri :!:

Köszi :wink:
Bizom benne, hogy a megemelt adaggal helyreáll végre a TSH értékem :!:

vanili :!:

Hiszem, hogy a kitartásomnak meglesz majd a gyümölcse :wink:
Én ismertem egy csajszit, aki 3 naposan kapta vissza a fagyibabáit és ikreket vár juniusra van kiirva.
Tehát előre, pozitivan drága és sikerülni fog Neked is :wink: :wink:
Vendég

Bri! Én 14. dpo-n teszteltem először, és pozitív lett a 10-es tesztcsík. Aztán ugyanebből a pisiből lett ultra pozi a bolti teszt. Negát nem teszteltem, hála égnek, direkt nem nyomtam el előbb. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Angyal! Örülök, hogy az IR kipipálva!!! És hogy a TSH-t is hamarosan rendbeteszitek! Hajrá előre!!! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Angyal, köszi :D .

Zsu de jó az új vonalzód!!! Nemsokára akkor kezdesz! Szupi!
Vendég

lucuzs :!:

Köszi :wink:
Annyira örülök neki, hogy legalább az IR rendben van, nem kell még arra is gyógyit szednem :wink:

Jelszó: Pozitivan előre :D :D

vanili :!:

:D :D
Vendég

Csajok!
Nem kaptam Femibion800-at (napok óta húztam a gyógyszertárba menést :oops: ) Gravidát vettem.
Ugye nem gáz,h váltok?

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy!
Jó csavizást és babázást! :lol:

Én meg csinálok apának valami kaját.

Kép
cukigabi
Budapest

Lucuzs
Koszi az infot :wink:

Zsu
Jo majd beszelek japanul is neked a teloba :lol: Apacskaval angolul beszelunk 8)

Csoki
Igen asszem az normalis :? :roll:

Na mentem anyuert aztan megyunk kerianyumhoz 8) este jovok :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jah Suzy
Nekem az a 2evig gyertott atmeneti audim van 8) arra nekem is csak 6000valamenhyyi jott ki az mas teszta mondjuk 6eve a garazsban all miota megvan a yaris :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Én is akarok jönni dumcsizni Csajok, de vendégeink jönnek kb 2 perc múlva :? ....Utána remélem tudok még jönni munka előtt :wink:

Puszi mindenkinek!!

Ancsi

KépKép
gyancsi

Gabi:
megnéztem a Gravida és a Femibion leírását nem sok különbség van közötte.Ami mindkettőben van az nagyon hasonló mennyiségű. Van pár vitamin ami a Gravidában van inkább. Nem hiszem, hogy nagy baj lenne ha most nem a Femibiont szeded. Volt idő, hogy én is váltogattam az Elevitet a Gravidát és a Femibiont pont emiatt. Mondjuk az én dokim a Femibionra esküszik, de ahány dokit kérdezel mind mást mondana.

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

már megint termeltetek. nem semmi.

Betty várom a megszáradós tesztet majd.

A ciciusról teszek fel képet ígérem, de most apának kell segítenem.

Bri, értem már mi is ez az oldal, ezt a chetelős dolog én is felvetettem már itt, hogy mi lenne ha msn-en vagy skypon beszélnénk mert ugye az msn-en lehet többnek is írni egyszerre de szerintem a skypon is lehet. na mindegy szóval az ötlet el lett napolva :lol: egyedül ranitával msn-ezek.

Bri, apa nem is tud magyarul? de ha gyereketek lesz remélem magyarul is tanítod, én anno részt vettem egy is "tanfolyam" szerűségen hogy kell többek között ezt tanítani, mi a módszer, de azt hsizem ezt mindenki tudja. A lényeg ha már adott a nyelv akkor ki kell használni.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

sajnos én nem nagyon tudok angolul, igaz 6 évig tanultam, de nem használom mióta a sulinak vége, amióta apával együtt vagyunk meg pláne nem, addig még csak-csak mert itt Szegeden nagyon sok Amerikai jár suliba.

Ancsu

ancsuka

Most csak kicsit jövök, majd este bővebben :wink:

Szuzy
majdnem eltaláltad :lol: suzukink van, ráadásul egy tesztautó, úgyhogy fel van matricázva az egész :lol: :lol: úgyhogy mindenhonnan kirííí :lol: :lol:

Gabi
azééé fizetünk ennyit mert úúj az autó, 2007-es, és állítólag azért kell ilyen sokat :twisted:
Szetm nem gáz, ha váltasz terhesvitamint :wink:

Bri
itt a bneten is van chat, hát menjünk oda ott is lehet :lol: :lol:
Nyitunk egy új szobát (vagy mik ezek) :lol: :lol:
Ma nem küldtél privit :o
Jaaa, igen, én az éves díjról beszéltem :!: :!:

Majjd inyá felteszem a szőnyeget, és a száradt teszteket...

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Tesztek száradtan:

Kép

Tesztek száradtan, szétszedve :lol:

Kép

Szőnyeg:

Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty:
Szerintem az tényleg egy bébi!!!
Erős az E+16 -os

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Én eddig mondtam,de már nem is mondom Bettynek hogy ez baba,mert úgy sem hiszi el hogy ez a csoda végre megtörtént vele.

KépKép KépKép
kamilla*

Lányok köszi a vitamin válaszokat,én még pluszba szedem a béres vas vital-t is.

Betty!
Nagyon aranyos a szőnyeg.És a mosógép milyen?

Hű csajok,ma csináltam rakott tésztát,alig vártam,h kész legyen,jól belaktam.Most meg rosszul vagyok tőle :twisted: :twisted: :twisted:
Pedig örültem,h végre rendesen eszek.

Kép
cukigabi
Budapest

Nekem nem horror a súlyadó 6000 fél évre. a kocsi meg 2000-ben gyártott.

Betty szerintem teljesen rendben van ez a teszt.

Fu csajok nagyon merészek vagytok baba dolgokban, Betty nálatok a szőnyeg, másnál más, én nem mertem semmit venni anno, sőt még a babkocsit is 25 hetesen nagyon nehezen vettem meg. Tudom lehet ez hülyeség, de nekem akkor biztos a dolog ha már legalább bennem van, pl a tesó szobarészét ki sem festettük, ugye Vivi szobája ami nagyon nagy az lesz leválasztva megtehettük volna hogy a tesó szoba részét szépen kipingáljuk, de nem semmit majd ha jön.

ma nem volt szuri, mert az 5. 7. 9. 10.11. napon kell kapnom. Viszont anyu nem kapott kisebb tűt :? sehol egy gyógyszertárban sem, hát ez van csak kibirom, de szerintem tuti ő csinál valamit rosszul.

Suzy, én magamnak nem bírnám beadni, rosszul vagyok még a vértől is nemhogy magamnak szúrjam.

Ancsu

ancsuka

ja és az itteni chet: szobát fogalmam nincs hogy kell nyitni de majd utána nézek. Viszont itt chetelni úgy nem lehet mert főleg este kismillió ember van fent és nem lehet követni ki mit ír, priviben nem lehet csak egymásnak. szóval a sima chet az kizárt szerintem max ha szoba van nyitva.

Ancsu

ancsuka

na lányok megvan a megoldás ha nektek jó

Hogyan tudok új szobát nyitni?

Nyitott: /új_szoba szobanév nyitott üdvözlő_szöveg

Zárt: /új_szoba szobanév zárt üdvözlő_szöveg

Hogyan tudok szobát törölni?

/szoba_törlés szobanév (csak akkor tudod, ha te hoztad létre)

Mi a különbség a zárt és a nyitott szoba között?

Ha jobb oldalt felül a kis ajtóra kattintasz, akkor láthatod azoknak a szobáknak a listáját, ahova te beléphetsz. Itt megjelennek a zárt és nyitott szobák is, zártak közül csak azok, amikbe téged meghívtak. A nyitott szobákat mindenki láthatja, és bárki rákattintva be is léphet, a zártakat csak a meghívottak látják és csak ők léphetnek be oda.

Hogy tudok valakit meghívni egy zárt szobába?

/hiv név (az adott szobában kell ezt beírni)

Így kell csinálni én megcsinálom ha jó nektek mert tudok moderátortól segítséget kérni ha kell. de csak benne vagytok akkor.

Ancsu

ancsuka

Betty én ugyanazt látom mint reggel, hogy erősebb mint a tegnapi, azaz termelődik hcg. Drukkok hétfőre!
Édes a szőnyeg!

Gabi fini lehetett a rakott tészta, mi van benne? Éhes vagyok pedig még odébb a vacsi :roll: .
Vendég

Ancsu én benne vagyok. Bár nem igazán értem mi ez... :roll:
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem, hát jól elfáradtam :wink:

Betty
Nagyon aranyos a szőnyeg :wink:
Továbbra is az első és az utolsó teszt az nekem egyforma :roll: :!:

Ancsu
Én mindenben nyitott vagyok, de nem értem ezt a szobás dolgot :!: :roll: :oops:

Bri
Csak azért írtam,mert szinte mindenkinek új autója van, csak nekünk van nagyon régi, de jó ez, amire kell arra tökéletes :!: :wink:
A drágám nagyon nagy veterán rajongó, jöhet motor, autó vagy bármi régi dolog, de drága mulatságok :roll: :!:
Akkor várom majd a beszélgetést :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

vanili, itt csak mi azok lehetnek tagog akiket jóváhagyunk és beengedünk senki nem látja mit írunk és azonnali chet vagyis egyből látjuk hogy ki mit ír, nem úgy mint itt, hogy nem tudjuk itt van valaki vagy nincs. ott lehet látni ki van bejelentkezve és azonnal lehet látni ki mit ír. valahogy így tudom leírni, de nézd meg a chetet itt van katt rá azt hsizem nem kell külön regizni. én most ott vagyok.

Ancsu

ancsuka

Én is éhes vagyok :!: :roll:

Még mindig fáj a derekam :roll: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsu
És ezt hol találom :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy feltekersz ott van rendelő, társalgó chet és oda rákat amjd bejelentkezel a neveddel hogy suzy meg jelszóval és ennyi

Ancsu

ancsuka

Ancsu
Már tekerek is :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsu
Nem enged be :!: itt egy új regit kell csinálni :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

remélem megvan ha beléptél ott megtalálsz intézem a szobát

Ancsu

ancsuka

suzy, akkor igen
gyors egy szoba név kell ötlet?

Ancsu

ancsuka

már megvan a név, bocsi csajok, de most van moderátor ha nem kell nem jön össze kitöröltetem nem gond.

Ancsu

ancsuka

Most akkor mi van :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty! Várom már a keddet! Ha nem is hiszed, szerintem nagyon boldog leszel kedden!!!:D Ha jól számolom Brivel együtt fogtok megbizonyosodni róla, hogy kismamik vagytok!!!:lol:

Ancsuka! Írtad, hogy Ranitával msn-ezel. Mostanában is még? Van róla valami híred? Mert én felvettem a listámba, de nem jelzett még vissza, és folyton offnak látom. :cry: Hiányzik nagyon, de zaklatni sem akarom...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

suzy nem sikerült belépned?

a szoba név babáravárva lesz, elment fürdetni a csajszi és jön megcsinálja majd.

Lucuzs, már elég rég beszéltem vele :?

Ancsu

ancsuka

Ancsu! Engem sem enged be. :? Szerintem oda is be kell regelnem... na mindjárt! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

nem tudom lányok megmondom az őszintét mert én anno oda regiztem csak, ide meg simán beengedett.

regizetek be tényleg nem tudom, de szerintem a név maradhat.

Ancsu

ancsuka

Nem tudok regelni sem, mert azt írja, hogy foglalt a név, de a jelszó nem tetszik neki :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy, nem tudom tényleg passzolom. próbáld meg úgy hogy innen kilépsz majd vissza jössz babanetre de egyből a chetre oda beírod neved jeszód hogy úgy enged-e. ha nem akkor megvárom Lidit ő a moderátor és megkérdem.

Ancsu

ancsuka

sehogy sem sikerül nekem :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?