Sziasztok
Lányok!
Na most legyetek bölcsek! Nem tudom, hogy a szokásos bélnyavaják léptek fel nálam is, vagy a bébi?!
Mindentől hasmenésem van!!!!!!!!!!! De nem egyszerűen...
Az hagyján! De tegnap óta torokgyulladásom van és ma már szépen elindult a nátha fázis is! Köszönhetem kedvenc Főnökömnek, aki megint bejött betegen dolgozni és megint összefertőzött!!!!
Basszus mindig ez van, én még ilyet nem láttam!!!! Ma reggel bementem és mondtam neki, hogy megcsinálom a melómat és lelépek... Na, és bár még nagyon nem akartam, de neki megmondtam, hogy miért nem szeretnék a közelében lenni...
Tök normális volt és nagyon örült!!!
Biztos mondtam már, hogy egy kis családias cégnél dolgozom, ott voltak végig az esküvőnkön is, szóval már hónapok óta kérdezgették, van-e már bébi? és szurkoltak, hogy összejöjjön! A felesége orvos, így rögtön közölte is, hogy az első hónap a legrosszabb és még gyógyszert sem vehetek be...
Azt mondta, hogy nyugodtan menjek és tudni fogja, ha a szarul vagyok, akkor miért van és semmi képpen ne kockáztassak! Ez jól esett.
Hihetetlen, csak két nap telt el, de már a kollégáim is kezdik sejteni... Ma már az egyik pedzegette, hogy mi történt? nem iszom kávét...
Na ja, kávé leállítva! Bár nagyon szeretem! Asszem a koffeinmentes verzióból fogok azért inni napi 1-et.
Zizi,
Korábban írtam, hogy orvost akarok váltani. Akihez szeretnék átmenni, a barátnőm orvosa már 13 éve és esküszik rá. Viszont csak egy héten egyszer rendel, ezért csak március 31-re kaptam időpontot hozzá. Igazság szerint, akkor fogom őt először látni, nem is tudom, hogy rögtön akkor csinál-e majd nekem ultrahangot, vagy esetleg beránt a kórházba egy másik napra és majd ott csinál egyet...