Új privát üzeneted érkezett!

JAIMEE: Akkor nyugis gyerek lesz.. :lol: Peti UH-k alatt aludt állandóan, majd megszületett, és egy örökmozgó, eleven, energikus fiú lett belőle. Bence UH-k alatt állandóan ficánkolt, integett, táncolt, megszületett, nyugodt, ráérős, visszafogott(abb) fiú lett belőle ;) Nálunk se zenebölcsi, se készségfejlesztő, de akivel Bencét a farsangon táncolni láttad, az a kislány egykorú Bencével, velük szoktunk játszózni, sétálni, átjönnek játszani, vagy fordítva. Ő Peti legjobb ovis barátjának a huga, és Bencének meg ovistársa lesz majd novembertől.
Vendég

Betsy: Nem is írtam, annyira helyesek a kispasijaid!!!!!!!!!!! Olyan jó kis menő cuccokba tekered mindig őket. :-)

[quote]J írta:AIMEE: Nagyon csini a pocakod, szerintem is nagyon vékony vagy. Mondanám, hogy hegyes, fiús pocak, de Rékánál is ilyen pocakod volt Örülök, hogy UH minden rendben volt Ketteskével! Kíváncsi vagyok a jövő heti 4D-re, remélhetőleg szépen fog látszani az arcocskája. Rékában még mindig Téged látlak! Már többször akartam írni, hogy mindig olyan kis pirospozsgás az arca, mintha pirosítót használna Apukáddal kapcsolatban nem írtál konkrétumot, sajnálom őt is, biztos, hogy visszafordíthatatlan?

Háááát...elöl van a lepény, tehát mindenre fel vagyok készülve....

Az arcpirosság rejtélyét még nem fejtettük meg, ébredés után és ha bepörög, (azaz föl) mindig olyan. :-)

Igen, sajnos, agyi infarktusa volt, nem is egy. Bár enyhék, de kezeletlenek, és ez itt a bökkenő...Egyébként 77 éves, vagyis nem mai huszár már. :-)

[quote]J írta:AIMEE: Akkor nyugis gyerek lesz..

:-)

[quote]N írta:álunk se zenebölcsi, se készségfejlesztő, de akivel Bencét a farsangon táncolni láttad, az a kislány egykorú Bencével, velük szoktunk játszózni, sétálni, átjönnek játszani, vagy fordítva. Ő Peti legjobb ovis barátjának a huga, és Bencének meg ovistársa lesz majd novembertől.

Hát igen, nagyon jó egy ilyen pajti, Rékámnak nincsen sajnos, a barátnőm kislányával taliztak hetente, 2hetente, de október óta ő már bölcsis....

Nagy divatja van errefelé mostanában mindenfél programnak a 3 éven aluliaknak, még amikor Réka fél éves-8 hós volt, csak 1-2 Ringató volt (zenebölcsiféle), azóta lett GEKKO, ilyen torna, amolyan készségfejlesztő, babaúszás, bábszínház, csak kapkodom a fejem....Ebből kevés dolog az ingyenes sajnos.

Egyszer majdnem elvittem képességfelmérésre a GEKKO-ba, de aztán lemondtam, mert a havi 20 000 Ft-os fejlesztés nem fért bele a ktgvetésünkbe és nem is tartottam szükségesnek, hogy Rékát fejleszteni kellene....Most egy másik helyre megint hívtak, potom 3500- ért, de oda sem megyünk. Okos a lyányom, és kész. :lol:
jaimee1

Betsy,
végül is, igen, ha valamit kérdezek, megmutatja, hogy hol van, akár a könyvben, akárhol, mindennek tudja a helyét, mondom is sokszor apának, hogy ha nem tudja valaminek a helyét, csak a lányától kérdezze. :lol: Egyébként Niki nagyon sokat mutogat, én meg activity-zhetek vele, megjegyzem, abban a játékban sosem voltam jó, de már tanulom! :lol: Csapkodásról mondjuk leszokott, egész jól elvagyunk, csak néha akadok ki, hogy én próbálom tényleg türelmesen mondani, magyarázni neki a dolgokat, ő meg mindenre azt mondja, hogy nem, ha meg valamiért rászólok, hogy ne csinálja, akkor mérgesen visszaszól, hogy nem. Hosszú távon persze elfogy a türelmem, olyankor mondom már apának, hogy egy kicsit vegye át, mert nem akarok vele összeveszni. Azt értem, hogy ez a nem korszaka, meg, hogy talán alapból olyan makacs, mint az apukája, de nemtudom, hogy másnál is igy van-e? Én is már nagyon várom, mint Jaimee, hogy beszéljen, hogy legalább megértsem, hogy mit akar, bár akkor meg azt mondják, majd az lesz a baj, hogy nagyon is mondja, azt is, amit nem kellene...
Peti biztosan gyorsan meg fog tanulni bicajozni, csak jöjjön már a jó idő, akkor lehet kint lenni!
Jól emlékszel "dolgoztam" mielőtt szültem, csak éppen az amolyan gyakornoki munka volt a városházán, amire a munkanélküli szolgálat kötelez minden frissen diplomázott munkanélkülit, az állam fizetett egy nagyon minimális összeget nekem történetesen 9 hónapig, mert főiskolával 9 hónap, aztán mindenki mehet amerre lát, igy a munkáltatónak nincs semmi kötelezettsége, se az éveim nem mentek, se semmi. A párom pedig fotós lenne, de őt 2008 decemberében elküldték, mint technológiai többlet (nemtudom pontosan hogy mondják ezt szépen magyarul), viszont dolgozott 4 órákat naponta, csak nem kapott fizetést, azután most amióta elütötte az autó még nem volt dolgozni, de nem is tudom mi lesz, valszeg menni fog tovább, de ugyanúgy pénz nélkül, itthon se akar ülni, de más munka sem adódik, pedig nagyon keressük. Nekem lett volna most egy lehetőség, ami úgy látom úszott, mert bár megfelelnék a főnöknek, de teljes nyelvtudás hiján nem tud felvenni, legalábbis nem, ha talán mást, aki viszont tud... :?

Jaimee,
akkor mégiscsak 30 hetes körül mentek 4d-re, kiváncsi vagyok rá, nagyon! Nálunk Niki nagyon nyugis volt a pocakomban, és most is az, bár, ha felpörög, csak nézünk, hogy hogy nem fárad már el?! :lol:
sirkici

Már megint elmúlt felettem az idő, mennem kell költeni a kisasszonyt, pedig akartam felrakni képeket, de legkésőbb szombaton rakok, mert holnap megy a lyány anyuhoz aludni, akkor lesz időm!
sirkici

Sziasztok!

Most írom a diplomámat a csecsemők táplálkozásáról. A szakdolgozatom megírásához szükségem van kutatásra, ezért szeretnélek kérni titeket, hogy segítsetek nekem azzal, hogy a kérdőívet kitöltitek és visszakülditek nekem.

Itt megtekintheti a közzétett űrlapot: https://spreadsheets.google.com/viewfor ... blI0WVE6MA

Segítségeteket előre is köszönöm!

Gazsi Krisztiánné Kosicsár Ágnes
gigike22

Bocsi lányok, a héten nem igen tudok jönni, apa itthon van és ilyenkor nem szereti, ha a gép előtt ülök.

Tegnap voltunk dokinál, minden rendben, méhszáj zárt, kis csajom sokat nőtt, már szinte nem fér bele a monitorba.Pár hét és megyünk mozizni is.

Barbival is voltunk státuszvizsgálaton. 13,20 kg és 89 cm, de szerintem annál magasabb, mert vannak 104-es cuccai bőven, amik jók rá. 19 foga van és mondatokban beszél. Doki mondta is, hogy nagyon szépen fejlett testileg is és szellemileg is.
Sajna a szobatisztasággal sehogy nem állunk, még ordít is ha ki akarom venni a kakit.
Tavasszal viszont leveszem róla a pelust akkor is ha bepisil vagy bekakil.Máshogy nem fogja érzékelni, hogy milyen az amikor valaki nem a wc-be vagy a bilibe intézi a dolgait.

Bölcsi lemondva, nem szóltak semmit, szerintem még örültek is hogy felszabadult egy hely.

Dióhéjban ennyi, jövő héten már dolgozik apa, akkor tudok jönni. :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek, és örülök, hogy lassan mindenki előkerül. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

JAIMEE: Köszi :) Hogy hogy kezeletlenek az agyi infarktusok? Anyunak is volt tavaly, rögtön mentek is a kórházba, azóta is gyógyszereket kell szednie, de egyébként semmi változás, maradandó sérülés stb nincs. Ő még csak 52 egyébként. Apukád ezek szerint a kritikus időn túl fordult orvoshoz? Nem meglepő, hogy Nálatok annyi lehetőség van gyerekprogramokra, hisz Ti megyeszékhelyen laktok, mi csak egy 20 ezer fős városban..
SIRKICI: Így már értem a dolgot.. És ha a párod fotóstúdiót nyitna, vagyis egyedül vállalna fotózást? Én ha vállalkozóbb kedvű lennék, biztos ezt tenném, imádok fotózni.. Bocsi, nem is kérdeztem, hogy van a férjed? Felépült már teljesen a baleset óta? Közben megrendeltem Peti szülinapi ajándékát, ma hozták meg, viszont a Scooby Csodajárgány tortát nem tudták elvállalni normál méretben, így az helyett kell keresni mást. :(
JUDY: De jó, hogy apátok otthon van egy hétig, így érthető, ha nem írsz. Szoktatok egyébként kettesben programokat csinálni néha? Mozi, vacsi, séta stb? Nektek azért könnyebb, hisz a nagyszülök tudnak vigyázni a lurkókra. Albérlők meg vannak még? Megbízhatóak? Barbi tényleg ügyes kislány, és a méretei is szépek, dehát Ti is jó magasok vagytok mindketten, így könnyű ;) Azért pocaklakó méreteit is leírhatod, majd ha újra tudsz jönni.
Vendég

Szobatisztasággal kapcsolatban nekem még mindig szinte hihetetlen, sőt, először nagyot néztem azokra, akik azt mondták, hogy le kell venni a pelust, egy ideig mindenhol lesz minden, de máshogy nem tanulja meg, és lám, tényleg oda jutok, hogy csakis ez lehet a megoldás, valamiért mindenki úgy csinálja, és még senkinek sem sikerült úgy szobatisztává tennie a lurkót, hogy volt is pelus meg nem is, legalábbis akiket én tudok, azoknál igy volt.

Betsy,
semmi gond, van neked most nagyobb bajod, igy is mindenre emlékszel, hihetetlen, kompjuter agyad van. Egyébként köszönöm a kérdésed, jól van apa, mostmár bot nélkül megy, még van neki egy hét terápiája a gyógyfürdőben (az van itt a városban, országszerte küldenek ide betegeket rehabra), azután kontroll az ortopédnál, még egy kicsit sántit, de remélem az el fog múlni a terápiák után.
Magánvállalkozáson is gondolkoztunk már nagyon sokat, sőt, gondolkozunk is, de valahogy semmi nem jön be, üzletek is csak zárnak be egymás után, majd meglátjuk, én még reménykedek.
Végül is szép képeket szoktál csinálni, ezek szerint szeretsz is fotózni. Én mindig csak lefotózom, és kész, apa szokott "művészkedni", állitgatni, stb., dehát ez egyrészt szakmai ártalom is nála. Egyik barátnőm ilyen még, hogy imád fotózni, amikor velük voltunk a tengeren, akkor apa vitte az állványt, komoly fényképezőgépet, filmes gépet, digitális gépet, viz alatti gépet, szóval, jól elvoltak, alig fértünk el a cuccoktól az autóban, meg útközben is állandóan fotóztak... :D
Scooby tortát sajnálom, kár, nekem is fontos, hogy olyan legyen, amit Nikici szeret! Másik cukrászda esetleg? Vagy van más is, amit Peti szeretne?
sirkici

Akkor egy pár kép, most alszik Nikici, gyorsan lekicsinyitettem őket, bár mostanában alig fényképezem, nem valami jók:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
sirkici

Gigike 22,
kitöltöttem a kérdőivet, remélem segithettem!
sirkici

Sziasztok!

Betsy:
Alex még felkel este, általában egyszer, max kétszer, cicizik és már alszik is tovább.
Szerencsére nem kell altatni, beteszem a kiságyba és szépen alszik tovább.

Ma fél éves az én drágaságom, el sem hiszem!!!
Ennek örömére adtam ma neki egy kis párolt krumplit répával.
Hát nem tudom, hogy vagy nem ízlik neki, vagy csak az a baj, hogy szokatlan még, de a száját sem akarja kinyitni.
Tegnap előtt kapott először a tejcsin kívül mást, méghozzá almát, de azt sem akarta enni.
Egyszerűen nem akarja kinyitni a száját... :?
Mondjuk, én már meg sem lepődöm ezen, cumisüvegből sem hajlandó se inni sem pedig enni.
Pedig lassan innia is kellene valamit, vagy elég az anyatej??
Domcsi más volt, vele ugye nem nagyon volt tejcsi, ő megszokta a cumisüveget, Alex meg hallani sem akar róla.

Niki nagyon aranyos, a napszemcsis kép valami csúcs!!!
Sirkici, hogy te milyen vékony vagy??? :shock:
Én sem vagyok valami nagydarab, de jó, ha te vagy 40kg. :D
Asszem neked sem kell súlyfelesleggel küzdened! :D

Judy:

Képet nem kaptatok az ultrahangon???
Barbika nagyon ügyi, szerintem a bilizéssel sincs még elkésve.
Akkor használjátok ki ezt a pár napot apával... :D

Kép
Kép
sz.niki

Jó reggelt,

Kemény egy 24 órán vagyunk túl. Tegnap reggel 9-kor Barbika belázasodott, 39,7 fok volt a hője egész nap, egész éjszaka.
Hűtőfürdő+vizes borogatás, ezektől lement pár tizedet, de 20 perc múlva újra fent volt.
Doki nem látott semmit a torkán sem, meg a tüdeje is tiszta. Hétvégére való tekintettel írt fel antibiotikumot.
Hajnalban aztán elkezdet izzadni, és reggel láztalanul ébredt. Persze tegnap egész nap feküdt, így ma nem tudom ágyban tartani.
Remélem ma jobb napunk lesz., :oops: :oops: :oops:

Jaimee,
Nagyon szép pocakod van. Tényleg csak a kis csomagod nő és háj nincs is rajtad. :lol: :lol: :lol:
Sirkici,
Nikicire meg most sem tudok mást mondani, mint hogy gyönyörű kislány csodaszép hajjal. :lol: :lol:
Te pedig irigylésre méltóan vékony vagy. :lol: :lol: :lol:
Betsy,
Hát sajna nem igen megyünk sehova kettesben. Mostanság van is köztünk feszültség és vita rendesen. Tényleg semmi időm rá.:oops: :oops:
Totálisan lefoglalnak a gyerekek, amikor meg este úgy 10 körül lenne időm, szinte úgy esek be az ágyba és már alszok is.
Lesz mit bepótolnunk a szülés és a szopi után. :oops: :oops:
Albérlő csajjal minden ok, rendesen fizet. Év végén meg akarjuk hírdetni a lakást, mert elég sok mínuszunk van+kellene egy nagyobb autó is. Amúgy is már kicsi az a lakás nekünk. :lol: :lol: :lol:
Niki,
ALEXNAK BOLDOG FELEDIKET KÍVÁNOK!!!

A dokimnak magánban nincs olyan jó uh gépe, adott képet, de sajna annyira nem jó. Igazából az csak arra van, hogy megnézze minden ok-e odabent. :lol: :lol:
Majd ha megyünk 4D-re akkor onnan hozok. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Helló!
Mindenkinek boldog nők napját! :wink: :lol: :lol: :lol:

Niki,
de szerencsés vagy, hogy csak leteszed az ágyba, és egyedül alszik el Alex! Hogy csinálod? És Domi, ő is ilyen?
Alexnak igy nagyon utólag is, de nagyon boldog fél éves szülinapot kivánok! :lol:
Az evésen ne edd magad, még nincs elkésve Alex, na meg, ha még akár egy hónapig is csak anyatejet kapna, akkor sem lenne semmi baj, de azért próbálgasd a kajákat. Niki is nagyon nehezen kezdett el enni, ő is anyatejes volt, se vizet nem ivott, sem semmit, nem is hiányzott neki, úgyhogy nyugi, ha eleget szopizik a baba, akkor nem szomjas, és nem kell neki se viz, se tea, se semmi más az anyatejen kivül. Mi sem ismertük a cumisüveget, próbálgattam én, de nem kellett neki, a cumi sem, egyedül mióta leszoktunk a reggeli ciciről, azóta cumisüvegből kapja a tejet, de semmi mást, csak reggel-este tejci cumisüvegből, egyébként pohárból iszik, még a csőrös pohár sem ment sokáig.
Kösz a dicséretet! :D Azért nem vagyok 40 kg, de tény, hogy nem igazán kell súlyfelesleggel küzdenem, ami a kilókat illeti egyáltalán nem, sőt, de ruha nélkül, vagy nagyon vékony cuccokban kidudorodik ám a hasam, ami apa szerint nem háj, csak a kinyúlott bőr lóg már ott, csikokkal tarkitva, szerinte ezen a plasztikai sebész tudna segiteni... :lol: Vagy szerintem valamilyen alakformáló torna, kár, hogy nemtudom milyen speciális gyakorlatokat kellene végezni... :( Amúgy meg bár bikiniben nem mutatok valami jól, de nem baj, már nem is számit annyira, és a lényeg, hogy élő bizonyiték áll majd mellettem, hogy miért is nézek ki igy...

Judy,
Barbika hogy van????????? Remélem azóta nem volt láz, és ez csak valami átmeneti kis virusocska volt!
Köszi neked is! :lol:
Apropó, mikor is lesz az a 4d? Tudjátok már az időpontot?

Akkor megint jövök a körkérdéseimmel, ha nem bánjátok nagyon :oops: :lol:
szóval, ti hogy altassátok a gyerkőcöket? Mert nálunk Nikit nappal még mindig kézben kell altatni, esetleg, ha úgy nem megy, akkor babakocsiba rakom, és ha álmos, akkor elalszik benne, este viszont bemegyek vele a hálóba, elkapja a tejcit, mesét olvasok közben, aztán villanyoltás, puszi, és csak úgy hajlandó elaludni, ha odahúzom az ágyát magam mellé, és fogom a kezét, később viszont, amikor elalszik, nem birom elengedni a kezét, mert mindjárt felébred, igy én is maradok vele bent, mert nem birok kijönni apához... ami már nagyon nem jó, szinte sosem vagyunk együtt kettesben, azért is alszik kb kéthetente Niki anyunál (persze azt ő is meg a mama is élvezik nagyon), hogy kettesben legyünk apával, mert már sokat veszekszünk... Nemtudom meddig lesz ez még igy, vagy hogy kellene leszoktatni az altatásról? Vagy még nem is lehet, kicsi még ahhoz, hogy egyedül el tudjon aludni?
sirkici

Sziasztok!

Még nem olvastam vissza, így csak egy-két sorra..
Peti és Bence nagyon boldog nőnapot kíván a topik kislányainak, minden anyucinak, kismaminak, és leendő anyukának!
A 7. évfordulójukat ünneplőknek is sok boldogságot. :lol:
Olik Zozijának pedig boldog névnapot az apukájával együtt!
Majd a délutáni alváskor jövök!

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.03.08 13:26-kor.
Vendég

Sziasztok,

Sirkici,
Köszi szépen a kérdésedet, Barbika jól van. Utoljára szombat hajnalban volt láza, utána mintha elvágták volna. Szombatra megtaknyosodott, de ezen kívül semmi. Valszeg valami felsőlégúti szarság lehetett. :oops: :oops: :oops:
Hála a jó égnek nem sűrűn beteg, eddig 2x volt lázas, de akkor is csak 1 napra, viszont bőven 39 fok felett volt. :roll: :roll:
Bazsi sokat volt beteg, de neki nem igen ment 38,5 fölé a hője, Daninak is talán egyszer volt ennyire magas láza. Úgy látszik Barbika ebből is totál más.

4D, hát én még mindig vacilálok az időponton, de legkésőbb a 30. héten megyünk. Utána már nem sok értelmét látom. :oops: :oops:

Alvás:
Nálunk nincs alvásidő, ha elálmosodik akkor befekszik az ágyába és már szunyál is, kb másfél órát délután. Este úgy kell lecsapni, de általában ha lekapcsoljuk a tv-t és sötét van akkor 5 percen belül elalszik. :lol: :lol: Altatni nincs értelme, mert nála az nem jön be. :oops: :oops: Úgyis akkor alszik amikor ő akar, eléggé önhatalmú gyerek. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

SIRKICI: Köszi a nőnapi köszöntést, és köszi a képeket is! Ismét azt kell mondanom, hogy változott Niki, de továbbra is édes, huncut kiscsaj. A haja mintha kezdene világosodni picit, nem? A lila szerelés meg persze a kedvencem, ezt nem is kell mondanom. De Te tényleg nagyon nagyon vékony vagy! Hány kiló vagy? Szopi akkor már ugye nincs egy ideje? Így talán majd sikerül kicsit híznod, mert azmiatt fogytam én is sokat. Petinek a tortáját végül ma rendeltem meg. Meglepi lett volna a Scooby is. Petinek mindegy, nagyon sok kedvence van. Most talán a legnagyobb kedvenc a Spongyabob, ezért nem is baj, hogy végül olyat rendeltem. Itt a városban van egy nagyon jó, elismert cukrászda, de valamiért figura tortákat nem vállalnak. Így egy 50km-re lévő cukrászdából rendelem mindig, ők nagyon finomat csinálnak, szépen megcsinálják, és árban is nagyon jók. A Scooby csodajárgányt csak extra méretben vállalták volna, olyan nagy (sok) meg nekünk nem kell. Az „altatás” nálunk úgy zajlik, hogy a mi ágyunkra lefekszenek a fiúk ebéd után, én közéjük ülök. Bence kb. 1-2 perc alatt elaltatja magát, a párnáját „nyalogatja”, vagyis a szájával úgy csinál, mintha szopizna. Ezt már írtam régebben is, hogy amióta nincs szopi, azóta így alszik el. Petinek hosszabb folyamat, de ő is magának alszik el. Nem mesélek, mert akkor soha nem aludna el. Este ugyanígy, csak akkor nem várom meg, míg elalszanak, hanem 1-2 perc után kijövök, így Bence azt hiszi, ott vagyok mellette, Petinek meg elég, ha tudja, hogy Bence ott van mellette, tehát nincs egyedül a sötét szobában. Ha elaludtak, mindkettőt átrakom a saját ágyába. Szerintem ne altasd Niki, se kézben, se babakocsiban, mert akkor mindig ezt fogja igényelni. Persze az nem baj, ha Neked nem baj :lol: Próbáld ki, azt, amit leírtam, hátha Nálatok is bejön. Szobát sötétítsd be, feküdj mellé, simogasd a hátát, esetleg dúdolj valamit stb. Vagy adj neki alvótárgyat, és azzal aludjon. Pár nap alatt meg fogja szokni, hogy ha ezt csináljátok, akkor alvás következik. Ha este ez működik, akkor délután is fog. Az meg érthető, ha igényli a közelséged, de ha mélyen alszik, elvileg nem ébred fel, ha elengeded a kezét. Vagy rakj a kezed helyett valami mást a kezébe. Több ötletem nincs.
NIKI: Hihetetlen, hogy már fél éves Alex, ugye milyen gyorsan telik az idő két gyerkőccel? Boldog fél éves szülinapot neki! Képeket már nagyon várom a fiúkról! Peti is nehezen fogadta el anno a szilárd ételt, mindig úgy kellett ügyeskedni, hogy kinyissa a száját, játszottunk közben, és úgy kanalaztam neki, szóval nem volt egyszerű. De ennek ellenére jó étvágyú gyerkőc lett, mindig repetázik az oviban és itthon is. A főzelékeket pl. nagyon szereti. Úgyhogy türelem, előbb utóbb Alex is meg fogja kedvelni az új ízeket. Ha jól emlékszem, talán 7 hónapos is elmúlt már Peti, mire elkezdett enni mást is az anyatejen (tápszeren) kívül.
JUDY: Örülök, hogy jól van Barbi. A fülét nem nézte meg a doki? Vagy nem fájlalta semmijét? A lényeg, hogy bármi is volt, átment rajta gyorsan. Nem írtad, vagy csak én nem láttam, hogy mit kap Bazsi a szülinapjára?

Többiek?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.03.08 14:24-kor.
Vendég

Betsy,
Nem fájlalta semmijét. Kérdezgettük, hogy fáj-e a torka, feje, füle, de "nem" volt a válasz. Utána hogy lement a láza már jól érezte magát, evett, ivott, rosszalkodott. :lol: :lol: :lol:

Tényleg nem mondtam, hogy mit kap Bazsi. Pedig kérdezted. :oops: :oops:
Egy LG érintőképernyős telót, most az a sláger a suliban. :lol: :lol: Hát nem 2 ft. :lol: :lol:

Ez a hónap katasztrófa lesz anyagilag.
Bazsi telója + Dani Szárszói nyári nyaralása is 26 000ft-ba kerül+még lógok Dani néptáncával is ami megint 12 000ft. Apa most már tényleg nagyon gondolkodik a külföldön. Eddig mindig halasztgatta, de most fel is vette a kapcsolatot egy barátjával aki Belgiumban dolgozik, és mondta, hogy utánanéz, hogy lenne-e egy hely Balázsnak.

Azt számolgattuk, hogy ha sikerülne kimennie, akkor 6 hónap alatt simán vissza tudnánk fizetni az apróbb
hiteleinket(hitelkártya+bevásárló kártya+személyi kölcsön+a folyószámlahitelünket)Hát majd meglátjuk, már sokszor akart kimenni, de valahogy mindig valami miatt visszahőkölt. :oops: :oops:

Sok a csaló meló a neten, de ezt most haver intézné. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

JUDY: És csak fél évre menne a férjed, vagy hosszabb időre? Bár mint írtad, egyelőre csak terv, gondolom, ahogy sikerül. Nem lenne nehéz a gyerkőcökkel egyedül? Bár tudom, ha nincs más megoldás, muszáj kibírni, én biztos nehezen viselném.. És Bazsi tudja, hogy az lesz az ajándék? Vagy azért meglepi lesz?

Rakok egy táblát, egyelőre csak kismamisat, majd ha lesznek friss fotók a gyerkőcökről, akkor felrakom a többit is.

Kép
Vendég

Niki: Alexnek boldog 1/2. szülinapot! :-)

A hozzátáplálásnál sztem nagyon fontos, hogy erőltetni nem szabad. Próbáld meg 1 hét múlva, pár nap múlva. Vagy más fajta almát, párold meg egy kicsit...esetleg csak almalevet....Ha nem kér a szilárd kajából még egészen biztosan nem érett meg rá. Nem MUSZÁJ 6 hónaposan megkezdeni a hozzátápit. Csak türelem! :-)

Betsy: Köszönjük a köszöntést! Megint olyan szépet alkottál! :-)

[quote]H írta:ogy hogy kezeletlenek az agyi infarktusok?

Igen, a kritikus időn túl mentek dokihoz, napok teltek el....

Igen, ez megyeszékhely, de amikor Réka volt olyan korban, hogy kezdhettünk járni vele zenebölcsibe, ideoda, mindössze kettő program van kb. összesen. Most, két évvel később sokkal több a lehetőség, ami jó! :-)

Sirki: Klasszak a képek!

Szerintem nem kicsi, hogy egyedül aludjon el. Én már nagyon régen nem altatok, megvan a rituálé elalvás előtt (pelenkacsere, mese, redőny le, kedvenc plüssök és Réka az ágyba, aztán kimegyek, ő elalszik) Ha nyűgje van, szomjas vagy teszem azt bekakált, akkor úgyis szól.

Judy: Örülök, hogy Barbi jól van!! Ó, nagyon jó 4D-s felvételeket láttam a neten a 30. hét után is. Vagy azért nem látod értelmét, mert akkor már hamarosan úgyis látod a babát személyesen? :-))))
jaimee1

Sziasztok!

KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK A FÉL ÉVES KÖSZÖNTŐT!!!

MINDEN ANYUKÁNAK ÉS PICI LÁNYNAK, POCAKLAKÓNAK BOLDOG NŐNAPOT!

Sirkici:

Alexot este megetetem, és van mikor már elalszik cicin, van mikor meg még kalimpál dumál, de csak beteszem a kiságyba és pár perc után elalszik!
Én nem altatom, nagyon ritka hogyha altatni kell, mondjuk havi 1 alkalommal.
Dominik is ilyen volt, megkapta a tápszert az ágyikóba oldalra fordult, mondtam neki, hogy alvás van, és szépen aludt.
szerencsés vagyok! :D
Hát fürdőruciban már én sem festek jól, de remélem sikerül ezen változtatni.
De jól mondod, már ez annyira nem is számít!
Én tudok hatásos tornát, csak az a baj, hogy nagyon fárasztó, kicsit lusta vagyok, ha alszanak a gyerekek, mint pl. most akkor 1000 tennivalóm van, és valahogy a torna áll az utolsó helyen... :oops:

Judy:

Nem semmi, hogy Barbikának milyen magas láza volt!
Örülök, hogy már jól van!
Én már nagyon várom a 4d-s képeket!!!

Betsy:

Számomra is hihetetlen, hogy repül az idő.
Kicsit szomorú is vagyok, hogy olyan gyorsan nőnek.
Már haladunk Alexal, már kinyitja a száját, és eszeget. :D
Nem eröltetem, csak annyit adok neki amennyi jól esik.
De már nem látom olyan vészesnek a dolgot.
Nyilván nincs két egyforma gyerek, de nem is baj, hogy Alexal kicsit nehezebben megy az etetés, ez legyen a legnagyobb problémám!

Tényleg Petinek mindjárt itt a szülinapja!!!
Akkor nagy a készülődés nállatok!
Olyant nevettem azon amit Sirkicinek írtál, hogy Bence, hogy alszik el!
Nagyon édes!
Képet igyekszem rakni, csak olyan maceráns, sok időt igényel, de rajta vagyok!

Jaimee:

Mi újság, hogy vagytok???
Neked sincs a babáról kép??
Az tök jó, ha most kisfiad lesz!
Az biztos, hogy akkor tuti a baba neme mikor már kint van.
Nekem nagyon jó volt a szanográfusom, csak ritkán tévedett, nekem mind a két fiúnak nagyon hamar 12-14 hetesen megmondta.

Kép
Kép
sz.niki

Jaimee:

Mire elküldöm az üzit te itt teremsz! :D
Szerencsére kezdi elfogadni a szilárd kajcsit.
Nem eröltettem, mindíg csak annyit adtam, adok neki amennyit elfogad.

Köszönöm mindenkinek a tanácsokat!

Bár az ivást illetően még kicsit aggódom, de remélem most még tényleg elég az anyatejcsi itókának, később meg hátha elfogadja a vízet, vagy gyümilevet.

Kép
Kép
sz.niki

Jó reggelt,

Hova tűnt mindenki???????

Betsy,
Hát azt nem tudjuk, hogy mennyi időre menne. Egyenlőre csak terv. Amúgy meg eddig is minden egyedül csináltam és intéztem el mindent, legyen az a gyerekekkel kapcsolatos, vagy hivatali ügy, bevásárlás.Apát sajna úgy nevelték, hogy az apa dolga csak a meló, a többi az anyáé. És hát erről nem igen tudtam leszoktatni. :oops: :oops:
Persze, Bazsi mondta, hogy azt szeretne. Most már egyedül csak a karácsony meglepi ajándék. Bár akkor is szimatolunk azért hogy mit szeretne. Most már nem mindegy mit vesz az ember. :lol: :lol:
Jaimee,
Mindenki azt mondja, hogy a 30. hét után már nem lehet olyan jó képeket csinálni, mert nagy a baba, meg hogy nem fér bele a monitorba.De igazából én most már csak a pofijára vagyok kiváncsi.Az meg biztos belefér. :lol: :lol:
Niki,
Hát bizony nekem is mindig az a bajom, hogy hiába van pici baba a családban, olyan hamar felnő. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Végre apa beadta a derekát a nevet illetően. :lol: :lol: :lol:
Én ugye nagyon Izabellát szerettem volna, de apa ágált ellene, és most beleegyezett végre. :lol: :lol:

Én annyira boldog vagyok, mert nagyon belezúgtam ebbe a névbe. :lol: :lol:
És a becézése pedig Izi lesz. :lol: :lol: (ebben azért van egy kis Grace klinika is :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:

Gratulálok a kis Izabellához!!!

Tényleg jól eltünt mindenki....

Hahó!!!!

Kép
Kép
sz.niki

JUDY: Örülök, hogy sikerült olyan nevet találnotok kishuginak, ami mindkettőtöknek tetszik. Nem is írtad, hogy az Izabella a favorit, én még leragadtam a Viktóriánál!
JAIMEE: Mi volt tegnap a 4D UH-n? Képek, beszámoló? Sikerült ágyat venni Rékának?
Vendég

Betsy,
PETINEK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!! :lol: :lol: :lol:
sirkici

Betsy,
a nőnapi kép már megint nagyon szép lett, és lila... :lol: én is lementettem! :lol:
Nikici hajára többen mondták mostanában, hogy világosodik, én nem veszem észre, néha talán, de aztán meg nem látom, hiába, könnyebb annak észrevenni, aki ritkábban látja. Szopi 20 hónapos kora óta egyáltalán nincs, azóta nem változott a súlyom, bár én nem is szeretnék meghizni, most vagyok 52-53 kg, attól függően mennyi édességet eszem... 8)
Biztosan a sponygyabob torta is nagyon szép lesz/lett, várom már a képeket! Belül milyen lett az ize?
Alváshoz a tippeket köszönöm, ki fogom próbálni őket, főleg, hogy ez nekem nem jutott eszembe, hogy a kezem helyett odarakjak egy plüsst, vagy valamit... :oops: :roll:

Judy,
örülök, hogy Barbikának már nincs semmi baja, és az Izabella névhez is gratula, szép név, na és bár már megvan a becézése, de sokféleképpen lehet becézni: Iza, Izus, Bella,...
Bazsi szülinapját akkor most hétvégén ünneplitek?

Judy, Jaimee, Niki,
nektek is nagyon szépen köszönöm az alvással kapcsolatos tippeket! :lol:

Ezek szerint még csak én altatok, de valahogy majdcsak leszokunk róla, megpróbálom bevetni a módszereteket, aztán majd meglátjuk, hogy fogja viselni a kiscsaj, remélem hamar belenyugszik...
sirkici

Gyabi, Christell, Olik????????????
sirkici

SIRKICI: Köszi szépen Peti nevében is! Az ovis óra torta csokis lett, mert a gyerkőcök jobban szeretik a csokisat, az itthoni a szokásos oroszkrém barackdarabokkal, de azt csak péntekre rendeltem, mert csak hétvégén tartjuk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.06.08 06:26-kor.
Vendég

Betsy,

PETINEK BOLDOG 5. SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!

Igazából az Izabella az én favoritom volt, apa Fannyt akart, és a Viki volt a közös, de mivel annyit rágtam a fülét, így engedett nekem és Iza lesz. :lol: :lol: :lol:

Szupi a torta.

Apa megint szabizik, így most megint nem igen tudok jönni. :oops: :oops:

Hétvégén tartjuk Bazsi szülinapját, megvettem ma a telót, hát szívtam a fogam rendesen az ára miatt. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Betsy: Nagyon boldog szülinapot Petinek!!!

Kép
Kép
sz.niki

Sziasztok!
Engedjetek meg nekem egy pici off-ot.
Ami nem is annyira off, hiszen babatéma. Hátha valakinek aktuális.
Kukk be :) http://www.ribizlifoto.blogspot.com
Köszönöm, további szép napokat!
Kata
Kép
Kép
lmkata

Petinek nagyon boldog ötödik szülinapot!!!!

Kép
jaimee1

NIKI, JUDY, JAIMEE: Köszike :)
JAIMEE: 4D képek? Már olyan kíváncsi vagyok!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Betsy,
szép lett a torta, és biztosan finom is! Hiába, a gyerkőcöknél a csokissal nem lehet melléfogni! :lol: De az oroszkrém is finom lehet, még sosem ettem, de már gondolkozom rajta, hogy ki kellene próbálni, csak nemtudom milyen gyümölccsel...

Jaimee,
voltatok 4d-n? Beszámoló, képek, baba neme kiderült, stb.???????????????????????????????? Mesélj!!!

Judy,
akkor jó szórakozást minden értelemben... :roll: :wink: :lol: :lol:
sirkici

JAIMEE: Nagyon szép a kisfiatok! :lol: :lol: :lol:

Itt pedig egy kis videó Peti elmúlt 5 évéről:

http://www.youtube.com/watch?v=cIuY3I5JDcY

Kellemes 7végét mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.06.08 06:27-kor.
Vendég

Betsy,
nagyon szép ez a torta is, tetszenek ezek a figurás torták. Megnéztem a videót is, libabőrös lettem, annyira szép, ez első öt év, egy szülőnek talán a legnehezebb, de a legszebb évek, és ez a zene is alatta... nagyon jó.
sirkici

Sziasztok!
Betsy: PETINEK NAGYON BOLDOG 5.SZÜLINAPOCSKÁT KÍVÁNOK!
A video nagyon tetszett, megkönnyeztem,,,

Kép
Kép
Kép
olik22

Betsy: nagyon szép a videó!!! Nekem potyogtak a könnyeim egy ponton...így kiskrapekkel a pocakban. :D :wink:

Szuper tortákat készítenek ebben a cukrászdában, le a kalappal! Nem csoda, hogy innen szoktad rendelni őket.

Judy: Izabella? Az nekem is tetszett annak idején, ismertem egy Isabelle nevű kislányt, főleg azért. Izzy-nek becéztük. (Angol a csajszi) Szülinapi képek?

Gyabi: Veletek minden oké? Eltűntél...:-(

Sirki+többiek: Igen, kiderült a neme, kisfiunk lesz. :D Picit nagyobb a koránál, a pocakja pl. 32 hetes 8) becsült súlya 1700 gramm volt 29+4 hetesen. Szépen befordult, amit nem is vettem észre, mert valahogy most az egész testét érzem, ahogy mozog. Bár most, hogy tudom, fejvégű, már tudnám, ha elfordulna, máshogy mozogna.

Úgyhogy most már nyugodt szívvel látok neki a kelengyelista megvásárlásának, napozók, rugik, ezmegaz...

Réka ágyát is megvettük, pont van friss fotóm, mindjárt teszek azt is, 4D-set is.
jaimee1

Kép Kép
jaimee1

Réka új ágyikója:

Kép
jaimee1

Itt vagyok, csak egy kicsit betegesen-elhavazva...

Nagyon szuper lett a 4D-s kép, most már akkor hivatalosan is gratulálok a pöcöshöz!!! :lol: :lol: Név???? Van már tuti????
Nagyon szuper lett az ágyikó!!!!!

Betsy: boldog szülinapot Petinek, így utólag is!

Sirki: hajrá altatás ügyben! Biztos sikerülni fog!

Kép
Kép
gyablonka

Jaimee:

Nagyon jók lettek a 4 d-s képek, én is gratulálok a kis fütyishez.
Hasonlít Rékára, az orra szerintem pont ugyan olyan.

Betsy:

Annyira jó a videó, nagyon édes volt Peti!
Ez a torta még szebb mint az előző, nagyon szuper.

Sirkici:

Tényleg, hogy állsz az altatással?

Kép
Kép
sz.niki

Sziasztok,

Remélem mindenkinek jól telt a hosszú hétvége. Én nem sokat pihiztem,szombaton takarítottam, este meg Bazsi szülinapját tartottuk. Vasárnap anyós körül kellett ugrálni, tegnap meg a fiúkat kellett ráncba szedni, mert kiderült, hogy mind a kettőnek vannak elmaradt iskolai feladataik amiket eltitkoltak. :oops: :oops: :oops:

Ma végre olyan jó csend van, csak Barbika és én vagyunk. :lol: :lol: :lol:

Hétvégén autókat is nézegettem és eléggé belezúgtam a lehető legrondább kocsiba a Fiat Multipla-ba. :lol: :lol: :lol:
Lehet ő lesz a befutó, vagy még a Zafira, bár a Multi nagyobb belülről. :lol: :lol: :lol: :lol:

Megbeszéltük a 4D-t is és az áprilisi fizunál megyünk. Igaz akkpr már 30 hetes leszek, de látva Jaimee képeit, amik nagyon szuperek lettek, nem aggódok. :lol: :lol: :lol:

Jaimee,
Akkor most már hangosan gratula a kis kukishoz. Tényleg szuperek lettek a képek, és én is látok némi hasonlóságot Rékával. :lol: :lol: (na vajon miért??? :lol: :lol: :lol: :lol: )
Betsy,
Szuper lett a video, hihetetlen milyen kreatív vagy,.
:lol: :lol: :lol:
És a torta is nagyon jó lett. Nem gond, ha megkérdezem mennyit kóstál egy ilyen figurás torta????
Gyabi,
Hogy vagy???Voltál már 12 hetes szűrésen??Mit mondtak???Látni már, hogy fiú vagy lány??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Jobbulást, remélem semmi komoly. :oops: :oops: :oops:

Néhány szülinapi kép. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

HENI: Nagyon boldog névnapot kívánok! Hogy telnek a napok? Kár, hogy nem tudsz sűrűbben jönni, pedig olyan kíváncsi lennék Rátok!

SIRKICI: Örülök, ha tetszett a videó! Bár még 2 hónap hátra van, de gondolatban készültök már a szülinapra? Körvonalazódnak esetleg az ajándékötletek, fotózáshoz a háttér, ruha? Én mondjuk el tudnék képzelni egy fehér hátteret, és teljesen fehér ruhában Nikit, és ezt mondjuk fekete-fehéren fényképezve.. Szavak száma bővült esetleg? Alvás terén változott a helyzet?

NIKI: Hogy telt a hosszú hétvége? Voltatok valahol? Húsvétra terveztek valamit?

GYABI: Köszi! Neked pedig jobbulást! Hasfájás javult? Csütörtökön hányra mész dokihoz? Nemére rá fogsz kérdezni, vagy nem szeretnétek tudni? Kérdeztem korábban, de biztos nem láttad, hogy fiúban még mindig a Nándor a favorit?

OLIK: Köszönjük a köszöntést! Magatokról nem írsz semmit? Hogy vannak a gyerkőcök? Képek?

JAIMEE: Gratula a 30.héthez! Jól elrepült az idő! Kisfiatok nevére én is kíváncsi vagyok, vagy még nem sikerült dönteni? Már csak 2 közül kell választani, nem? Nagyon tetszik ez a Leksvik ágyikó, külön jó, hogy a gyerkőccel együtt nől az ágy is :lol: A kiegészítőket is az Ikeában vettétek? Az új ágyban alszik Réka éjszaka?

MIRCI, CHRISTELL, BAMBIKA: Mi újság Veletek?

JUDY: Nagyon nagyon boldog 11. szülinapot kívánok Bazsinak utólag is! Szuper a telefon, én is örülnék egy ilyennek! :wink: A figura torta zsúr méretben (mint pl. az óra torta) 2.800.- Ft, a normál méret (mint a Spongyabob) 5.400.- Ft. Így lehet, soknak tűnik, de pl. itt nálunk egy sima kerek marcipántorta 4.500.- Ft volt pár éve, így ha ehhez viszonyítom, akkor nem drága. Ráadásul ingyen házhoz hozzák, és finom is nagyon. A Fiat Multipla tényleg nem egy szép autó, de ha belsőleg ez tetszik Nektek a legjobban, akkor a külseje ne tartson vissza. VW Sharan vagy Ford Galaxy nem tetszene?

Kép
Vendég

Betsy: 16.30-ra megyek, majd pénteken a kombinált tesztre. nemére akkor kérdezünk-de ez Beninél is így volt-ha biztosan látja. És igen, a Nándor, bár az Ábel is tetszik. Apát pedig a Kincsőről próbálom meggyőzni, eddig eredménytelenül.

Kép
Kép
gyablonka

GYABI: Mi volt a dokinál? Méretek? NT? Képet kaptál?
Vendég

Jó reggelt,

Gyabi,
Mi volt a dokinál??? :lol: :lol:
Ma délutánra is mennek a drukkok, nagyon kiváncsi vagyok, hogy fiú vagy lány lapul a pocakodban. :wink: :wink: :wink:
Betsy,
Akkor ugyanazok az árak vannak ti felétek is mint felénk. :lol: :lol:
Persze, nézegettem a sharant is meg a galaxy-t is, de az nem a ami pénztárcáknak való autó. Még "nagyon"használtan is drága. :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Volt nálunk a védőnéni,meghallgattuk Izi baba szívecskéjét, minden ok vele. Terheléses cukrom 4,6, ez is jó, toxo negatív.
Legközelebb majd a kövi nagy uh után kell mennem hozzá.
Azt is mondta, hogy mivel kicsit elkezdtem vizesedni és a meleg ennek nem fog jót tenni, hogy ha minden ok a magzatvízzel, akkor igyak egy kis csalánteát.

Persze nem fogom inni, mert annyira nem vészes a vizesedés. Ha esetleg a terhesség vége felé jobban elkezdenék vizesedni, majd akkor veszek, eléggé vízhajtó és nem akarok problémát.

Képzeljétek nekem meg fáj a szívem. Barátnőmék árulják a lakásukat, és én meg annyira szeretném megvenni, de nem tudom hogyan.
Igaz azt mondtam, hogy soha többet panel és emelet, de ebbe bele vagyok zúgva. Azt hittem majd csak később akarják eladni és lesz esélyünk, de most kell nekik a pénz a családihoz.
Dobok pár képet róla.

http://www.expressz.hu/ingatlan/lako/pa ... -19437556/

Bementem a bankba is érdeklődni, és majdnem csak hogy ki nem röhögtek, hogy én mit keresek ott.

A mi lakásunkon (fészekrakó hitel) 100% hitel van (szocpol+hitel) ezért nem lehet átvinni másik ingatlanra.
Azt lehetne csinálni, hogy eladjuk, visszafizetjük a hitelt és a különbözettel beszállunk a másik lakásba. A bibi csak ott kezdődik, hogy 6,3 millát vettünk fel, 4 éve fizetjük és a jelenlegi tőkerészünk 6,875 milla.
Jó ha 8,5 milláért el tudnánk adni a lakást, abból 7-et vissza a banknak, 1,5 milla meg nem elég az önerőhöz, mert a mostani helyzetben 30% önerő kell a lakásvásárláshoz.

A bankos csaj mondta is, hogy akinek van pénze az most olcsón lakáshoz juthat, akinek meg nincs az vagy maradjon a seggén, vagy menjen a híd alá lakni, vagy albiba. :twisted:

Ja, és persze most mindent eltöröltek, nincs már fészekrakó hitel, nincs szocpol.........Magyarország, én így szeretlek. :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Tegnap elkezdtük a leszoktatást is. Hát, eddig minden bugyiba belepisilt, és tegnap a kakit is visszatartotta egész nap úgy, hogy estére már nem bírta és belepottyantott a fürdőkádba.

Csajok,
Légyszi adjatok tanácsot, hogy csináljam, mert már nagyon nem emlékszem, hogy a fiúknál hogy volt. :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?