Sziasztok!
Rég jártam erre,de próbálok közben olvasgatni és most újból bekapcsolódni.
Előszőr is:
Minden új kistesónak nagyon gratulálok!
Minden 3 éves gyerköcnek Boldog Szülinapot!
Mi is nagyon köszönjük a szülinapi köszöntést!!!!
Rólunk:
Mi jól vagyunk.Ha jól emlékszem nyáron vizsga után maradtam el./most meg már készülök a következőre
/
A nyár nagyon gyorsan elment.Jóformán hármasban töltöttük.Mivel Apa állandóan dolgozott.Így voltunk 40 fok melegben hegyet mászni,múzeumba és még ehhez hozzáadtuk,hogy vonattal mentünk.Hát igen Én tudok nagyon bolondságot kitalálni.Persze a járókelők nem is csodálkoztak,hogy a két gyerekem az utcai kutakat keresik és ha megláttak egyet csak ültek alatta.De azért más is volt.
Laura szeptemberben elkezdte a bölcsit.Amiről csak jókat tudok mondani.Nagyon aranyos dadusai voltak.Sok verset,éneket tanult,állandóan táncoltak és az egyik Dadus annyira jól tudott mesélni,hogy a 14 gyerek 1 órát is hallgatta az asztal mellett.
Múlt csütörtökön elkezdtük az óvit!Igaz csak fél napra,de az első nap mikor meglátta az óvónénit,aki legugolt mellé,már az ölébe is ült és Én már nem is kellettem neki.Holnaptól már ott alszik,kiváncsi leszek mit szól hozzá.Igaz soktól hallom,hogy később lehet sírás és az lehet rosszabb mint ha az elején pityereg.Remélem azért nagy dráma nem lesz.
Pedig féltem tőle,mivel 3 hetet itthon volt.Sajnos betegek lettünk.
Januárig egyik gyerköc se volt beteg,Laura még a szokásos hasmenést,náthát,megfázást se kapta el a bölcsibe.
Bezzeg január második felétől rendesen ránk ijjesztett.Azért se tudtam írni.Minden hétvégére vagy inekció kúra beutalót kaptunk az ügyeletre vagy kórházi beutalót.
Az utólsó 3 hétbe meg még jött a tüdőgyulladás is.De azt nála úgy kell elképzelni,hogy lázasan is tranbulizni,ugrólabdázni akart és csinálta is.39,6 láznál a doki néni nem hitte el hogy lázas,még vérnyomást is méretett velünk,ami 140-es volt.De még akkor is szólt a dokinak nem Ő beteg hanem Anya és kéri a matricáját,mivel megnézték a torkát neki.Tüdőgyuszit azt nehezen látták nála,mivel akkor teljesen láztalan volt.
Testvér szeretet:
Régebben is írtam,nálunk nincs sok gond.Most azért azt nem mondom.
Laura igazi belekötős csaj.
Van hogy ha unatkozik,Dani játszik vagy tv-zik csak elmegy mellette és rácsap a fejére.Persze ha visszakapja akkor aztán még a szomszéd is hallja.
Máskor meg nagyon tudnak egymással játszani,beszélgetni/amin sokat szoktam nevetni/ Még szerencse ez van többnyire.
Igazi veszekedés nincs mivel Dani mindent megenged neki,vagy megcsinál.
Bezzeg társaságban nagyon csendes.
Öltözködés:
Rita:
Peti ezt hogy csinálta.Soha nem volt türelmetlen?
Laura ha valami nem sikerül,akkor elkezd sikítozni.
Laura itthon inkább megvárja valaki megcsinálja helyette.Általába fürdés elött titokba szól Daninak vetköztesse le,Ő meg persze megcsinálja.
De gatya,harisnya,bugyi lefelé megy és ha nagyon akar,akkor nem túl szűk felsők is.
Állítólag bölcsibe mindent megcsinál amit mondanak neki egyedül.Ha azt látnám!!!!
Ágy:
Nekünk emeletes ágyunk van.De felül is védőrácsos,és még az ajtót is Apa úgy csinálta meg,hogy behajthatós legyen.Dani alszik felül,Laura meg alul.Igaz már a nagy játékban Laura bukfencezett le a földre.
Sokszor azt veszem észre,hoyg ha nem akarnak aludni,akkor Laura kiül a lépcsőre és diskurálnak.Igaz a lépcső az nálunk mellé van rakva és fiókos.
Játékok:
Én is inkább a régi gyerekkoriakat szeretem megvenni.
Laura is most kapott pötyit,amit azért rakosgat.
Meg Dani kapott karácsonyra Jáva játékot.Biztos van aki emlékszik rá.
Szerintem nagyon jó logikai,sokfélét lehet kirakni belőle.
Laura egy 15 darabos kirakot rak ki,másodpercek alatt.
Most egy szőnyeg kirakót rakosgatunk,naponta többször.Remélem hamar megtanulja,mert néha már fárasztó mikor tizedik alkalommal mondja újból.
De nagyon szereti a fa maci öltöztetőt,és fából készült az is ahol egy képen több állat van és keresse meg és tegye abba a sorba ahol látta.Pontos nevét nem tudom.
Együtt alvás:
Nálunk soha nem volt,de most hogy beteg lett és sokat köhögött,befulladt,ettől meg hányt így akkor mellettem aludt.Persze amit nem ébren töltöttünk.
Na most meg jó sok lettem.
Megyek aludni.