Sziasztok!
na, voltunk tegnap doki néninél, és azt mondta, hogy szerinte nem bárányhimlő, mert ennyi idő után nem így kellene kinéznie a pöttyöknek, meg nincs is túl sok rajta..
ha még is az, akkor meg nagyon enyhe lefolyású a dolog, úgyhogy a biztonság kedvéért még nem megyünk senki közelébe..
szerinte inkább valamilyen más vírus okozta..
Anhel: az övsömöröm köszöni jól van..
még vannak rajtam sebek, de már nem fáj semmim, újra a régi vagyok..
ez úgy van, hogy aki átesett a bárányhimlőn, annak az idegdúcaiban megpihennek ezek a kis fránya vírusok, és amikor legyengül a szervezet, vagy erős stressz ér, akkor övsömör formájában újra támadhatnak..
az övsömört mástól nem lehet elkapni, de aki még nem volt bárányhimlős, az a bárányhimlőt elkaphatja attól akinek övsömöre van, mert ugyanaz a vírus..
undok egy nyavalya mindkettő..
remélem érthető voltam..
amúgy jó, hogy jöttél, már hiányoltalak..
nálatok mi újság, kisasszony jól van??
Csicsuka: Matyi éjjel zokogva, kiabálva ébredt, én meg frászt kaptam úgy megijedtem..
kérdeztem tőle, hogy mi a baj, erre szívszaggatóan zokogva válaszolt, hogy "az autó elütötte a biciklimet"..
egyem a szívét annyira zaklatott volt..
mondtam neki, hogy ne sírj, a bicajod itt van kint és Borisz meg Niki vigyázz rá, semmi baja..
erre Matyi: "hurrá, hurrá" és visszafeküdt aludni..
és néha ő is fel szokott ébredni éjjel, mert pisilnie kell, vagy éppen rosszat álmodik, vagy szomjas..
ma éjjel oda is hívott maga mellé, gondolom szintén valami rossz álom miatt (jó szorosan össze is bújtunk és már aludt is tovább)..
mire elaludt Ákos indult imbolyogva a keresésemre, mert ő meg szomjas volt, úgyhogy akkor meg őhozzá kellett pattannom..
ezek ellen nem lehet mit tenni, csak segíteni őket, aztán egyszer majd több lesz az átaludt éjszaka, mint a felkelős..
puszi