Sziasztok Lányok
Köszönöm mindenkinek a sok bíztatást, és a pozitív energiákat! Segített!!! Igaz, épp ma éjjel zajlott le a tüszőrepim-amit én sejtettem is-, de ennek ellenére a műtétnek nem volt akadálya. Simán ment az altatás, hála a világ egyik legprofibb aneszteziológusának
Elsőre jó helyre szúrt!!! Kb. 3-5 percen belül már szunyáltam, és arra ébredtem, hogy valami szépet álmodtam, és ők felriasztottak. Motyorogtam is, hogy én még alukálok, stb., ők meg vidultak nagyokat! Aztán kitoltak az őrzőbe, és ott pihengettem kicsit. Később jött Kulin dr. és mondta, hogy a polip a méhnyak belső részén helyezkedett el körkörös formában, és nagy részét sikerült minden roncsolás nélkül eltávolítani. A jobb o.-i kis kitüremkedéshez nem kellett nyúlni. A méhem egyébként jó belső állapotnak örvend. Ma pihi, holnaptól minden a régi, de 10 napig nem lehetünk együtt...
Lullaby
Akár már a köv. ciklusban kezdhetném szedni a fogamzásgátlót, de erre még kicsit várunk. Szeretném abszolút felturbózni Gábort, és persze magamat is (vitaminok, gyógyteák). A tetőtérbeépítés meg a nyakunkon. Kb. tavasszal kezd neki a férjem és nyár elején beköltözhetünk. Beköltözés után pár héttel már nagyon szeretnék újra lombikozni. Addigra Lilla is 3,5 éves lesz, talán az önállósága is segíti majd a sikeres programot.
Örülök, hogy villámsebességgel haladsz a kisbabád felé
Brigi
Rég hallottam felőled! Mesélj, hol tartotok? Képzeld, ma a Kaáliban rajtam kívül még 2 leendő kismami is a Kulin dr. betege volt! Abszolút meg voltak vele elégedve, mint mi is, és jó volt a tapasztalat csere velük.
Dóri