Új privát üzeneted érkezett!

Franci,
sajnos én ebből egy szót sem értettem... most nem is ezen gondolkodom inkább.

Vissza a dokikhoz:
A. dokival sem Kacsi, sem Nocciola, sem én nem voltunk megelégedve. Nekem külön problémáim voltak, de ezzel már nem is untatom a régieket, mert már elégszer hallották, csak az újaknak, akik hozzá kerültek, valahogy mindig elmondtam eddig.
Szerintem a te szervezetednek még több kell, amíg a met helyreteszi a dolgokat, és utána jobban fog hasznosulni a closty is, sőt, lehet closty nélkül is jön a pé. Nekem is így volt. Sokat vártam, de kivártam az első, nehézkes, fájdalmas pé-met.
sajnos azt kell hogy mondjam, hogy a hányinger miatt nem érdemes lecsökkenteni az adagot... nekem az elején nagyon durva rosszulléteim voltak, folyamatos ájulásérzéssel, hányással, durva vizes hasmenéssel, de kitartottam, aztán valahogy hozzászokott a szervezetem.
Sok erőt, kitarást kívánok!!!!

Eclipse
eclipse
Budapest

franci!
ne parázz!
az első clostis hónapomban nekem sem volt PÉ-m. és azt a ciklust még norcoluttal zártam (igaz, korábban kértem, mint máskor). viszont a 2. clostis ciklusom "tankönyvi görbéval" :) 31 napos lett, pével és 13 napos lut.szakasszal :D
tegnap pedig belekezdtem a 3. stimus ciklusba :)

én a páromat még mindig nem tudtam rábeszélni a vizsgálatra :?

bettike! mókica!
csatlakozom hozzátok... a 2. ciklusnapommal :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

j

akkor tök jó :lol:
majd egyűtt babásodunk :wink: :wink: :lol: de jó lenne :)

KépKép
bettike83

bettike!
nagyon :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

mostanában nem volt ilyen kitartó mensim,de még harmadik nap is elég sok van.az utobbi időben alig volt valami,és már 3.napra el is mult majdnem.

KépKép
bettike83

Bettike!
Most kezdenek jól működni a hormonok.

Ok Juli! Megpróbálok nem parázni!!!
franci

Lucuzs, eclipse! Szivbol gratulalok nektek! En biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz mert megerdemlitek!

GYEDdel kapcsolatban nekem olyan infom van h kell az egy ev biztositott ido akkor lehet kapni de ha csak egy ev biztositott ido van akkor csak egy evig.
ha 1 ev 2 honap akkor 1 ev 2 honapig jar es igy tovabb a maximalis 2 evig. tehat ha 2 evig akarsz gyedet kapni akkor kell 2 ev biztositott viszony. en igy tudom tvben hallottam nem olyan regen... de ottis mondanak hulyeseget neha..

Kép
deepgirl

fenci

remélem én is h igazad van :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Eclipse!
Aaaaaaaaaanyira örülök!!!Édes kis csöppetek van!GRATULÁLOOOOOOOOOOOK!!!!!
Sz. doki tényleg érdekes, valahogy nekem is van egy fura érzésem vele kapcsolatban.Főleg, hogy 1 hónap után fog antibiotikumot felírni az Uramnak a bacijára..... És azt az érdekes dolgot vettem észre, hogy Mensben is anno andrológusnak Sz. F. volt írva, más kérdés, hogy A. doki értékelte a dolgokat a férfiaknál is......
Ha mi ezt tudjuk, lehet nem is mentünk volna konzultációra. Most is azért megyünk, mert uhu is kell, mert magas volt a fehérvérsejt száma ami gyulladásra utalhat és most lett gépük......Bár sztem már a gyulladás 1 hónap után elmúlhatott, nem?
De valószínű hogy ha uhun minden oké, de miért ne lenne, akkor tojunk a többire, mert ez a baci is sztem olyan, hogy bármikor előjöhet mert kézről is el lehet kapni, meg a húgycső kezdeti szakaszáról és a bőrkéről is kerülhet ilyen az anyagba...Tutira mondani fogja megint a fer14, omega 3, és l-karnitin kombinációt, mert már említette februárban....

Kacsi!
Mi is megyünk ma oda ahova Ti, csak mi 6ra és uhura.

hajni...
Budaörs

Hajni,
úgy volt ám, bizony a Mensben is.
Mondom, mi a végére megtaláltuk az ideális kombinációt :D Ne is kelljen többet visszamenni.
Persze, és majd elmondja, hogy a Fer14-et az Erzsébet krt. X szám alatti patikában lehet megvenni, mert olyan ritka ---> ott van neki lezsírozva érdekeltség ez után a nagyon drága cucc forgalma után!!!
Steril sperma ritkán van, ez tény. A gyulladás magától is gyógyulhatott azóta. Kontroll nélkül minek írja fel az antibiotikumot?
Ááááhh ezek a dokik.

Eclipse
eclipse
Budapest

Attól hánytam be végleg, amikor szeptemberben, amikor nagyon rossz lett a párom eredménye, és egyértelmű volt, hogy kell a műtét, ahogy előadta magát, hogy, hát akkor a MÁv kórházban lesz a műtét, mert ő ott dolgozik, és ez egy milyen fontos és nagy nehéz műtét, és hát 3 napra be kell feküdni a kórházba, és altatásos műtét, és 3 hétig nem lehet dolgozni, meg 6 hétig edzeni, de hát ez van kérem, meg kell csinálni, nincs mese, és hát, neki, mint kezelőorvosának majd annyi pénzt ad, amennyit szán... így mondta konkrétan!!
Na, az kicsit sem lett gyanús... aztán elmentünk Kovácshoz az Arsba. A konzin kívül nem került semmi egy fillérbe se.
műtét helyi érzéstelenítéssel, megfigyelési idő 1 óra, beleértve a kajálást meg cigizést is, szex másnap, munkából és edzésből kimaradás 1 hét, és spontán fogantatás kb. 2 hónap 3 hét után....

Szóval Sz. doki is mehet messzire.

Eclipse
eclipse
Budapest

Eclipse!
Gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű :D
Pihizz ezerrel és vigyázz magatokra!

"A" doki engem is gyakorlatilag rögtön clostyzni akart,sőt egy ciklust 13 nap után temetni akart,azt mondta,nem lesz belőle semmi,kezdjem újra a clostyt :shock: Köszöntem,nem kértem,és az volt az első spontán ciklusom! :wink: A rákövetkező 3. pedig Lara :wink:

Lányok óvatosan ezzel a clostyval!Nem tudjuk ezt eleget mondani!Előbb a metnek kell időt hagyni inkább!Nem is kell sokat visszaolvasni,azt hiszem Rambóka nem olyan régen elemezte ki.

Kép
Kép
zazzy

Eclipse!

Áááááááááááááááá, nem hiszem el, hogy már megint sikerált belenyúlni a tutiba doki terén.............Ja és képzeld, aszongya a z asszisztenső az uramnak, hogy ha márciusban megyünk akkor kell megint egy vizsi mert letelik az 1 hónap. Na én ezen úgy felhúztam magam, hogy írtam is egy jóóóóó kis mélt a dokinak, hogy miért is kellene, hisz még az előző anyag kikezelése sem történt meg. ha akkor kapott volna antibiot akkor megértem, na de így..... És ez a baci ha kézről kerül a dologba, mint ahogy az asszisztens állítja, akkor ez hogy lehet hogy benne van mert a Férjem tutira nem abban mosott kezet, nem nyúlkált benne. Na erre írta a doki a fent említett okokat amitől lehet. Meg az a gyanús, ha antibio kell, akkor miért nem értesített a lelet megléte után, hogy kéremszépen ez és ez van, tessenek bejönni a receptért. Annyi volt ha van uhu, akkor a továbbiakat megbeszéljük. Persze uhu csak március elseje óta van, és úgy volt ők telefonálnak hogy mikor lesz. na ehhez képest uram telefonált. Persze aranyosan megjegyezték neki hogy márciustól áremelés....... :twisted:

Szóval még ez az utcsó uhu, aztán kész hiszen ennyi erővel mindig lehetne mintát adni, és perkálni.....
Csak jó lenne tudni, hogy a mozgás mitől lett rosszabb mint 1 évvel ezelőtt....de sztem ezt már nem fogjuk megtudni, mert ugye a bacira, gyulladásra lehet fogni. :?
És egy rakat pénz megint........

hajni...
Budaörs

Eclipse,

gyönyörű babó!!!!!!!!!!!!!! nagyon nagyon gratulálok, már nagyon megérdemeltétek. remélem a többieknek is hamarosan ilyen sikerélménye lesz. az pedig külön szám, hogy egyszerre babásodtatok Lucuzssal.
jól számolom novemberi babók lesznek? milyen szépek lesznek a karácsonyfa alatt a kis manócskák.
abban hogy nem mondod senkinek én is egyetértek. én is csak veletek osztottam meg, plusz 1barátném és anyukám tudta. nekik is csak babonából mondtam meg, az előző babóm nekik nem mondtam meg, csak másik két barátnémnak. most fordítottam, bár kétlem hogy ez volt a lényeg. lényeg a lényeg mi a 14. héten mondtuk el mindenkinek.

Kép
gota79

sztem is tök szupi hogy egyűtt babásodtatok :) és azért mostmár látszik h lassan mindeki babás lesz.kezdtük zazzyval,aztán monyó,gota,és most lucuzs és eclips.szoval szépen haladunk :)

KépKép
bettike83

http://adozona.hu/kalkulator_tgyas_gyed_gyes.aspx

ezzel ki lehet számolni, hogy mennyi gyedet, thgyt kaphattok idén.

Kép
gota79

Bettike,

azért néhány babást kihagytál...

tényleg Princzike, veled mi újság?

Kép
gota79

Ugyan én még nem vagyok babás,de a GYED kérdés engem is érdekel.Nem véletlenül fogtunk bele a baba kérdésbe.
Ugyanis a tavalyi fizum jobb volt,mint az idei lesz és hát ez gyed szempontjából jobb lenne.Mert ugye ha jól tudom az előző évit keresetet nézik!
Nekem májusban lesz,hogy 3 éve dolgozom egy helyen. Akkor mennyi a biztosítási időm? Tudtok nekem segíteni ebben?

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Aisha is eszembe jutott :wink:

Kép
Kép
zazzy

Hajni!
:shock: Ez nagyon gáz!Ennyi pénzt lenyúlni! :evil:

Kép
Kép
zazzy

Lányok!
Tud nekem valaki segíteni abban,hogy totál műszaki analfabétaként hogy tudok egy egyszerű videót gyártani,ami alatt szól zene,és képeket pakolnék rá?

Kép
Kép
zazzy

http://www.jogiforum.hu/hirek/22651

ezt a linket is egy másik fórumról "loptam", leírja a szülés utáni juttatásokat.

Kép
gota79

tényleg néhány babást kihagytam,bocsi :) akkor elég sokan vannak már,és ez remény ad sztem sokunknak :)

gota

veled mizujs?hogy birod a nagy pocit?

KépKép
bettike83

Köszi Bettike megvagyok. amúgy már egyre nehezebbe bírom. nagyon vizesedek, és főleg az éjszakák hosszúak.

Kép
gota79

Jó reggelt mindenkinek!

Tegnap meg volt az apavizsgálat, de kiderült, hogy nincs nagy szükség a megszakértésre, mert még hozzáértés nélkül is egyértelmű az eredmény! :) Azért megírom az eredményeket, csak hogy eldicsekedjek az én drágámmal! :)

Csak a lényeges pontokat írom:

Koncentráció: 86 M/ml
Összspermium szám: 189,2 M/minta (!!! :lol: )
Mozgó spermium: 70%
Progresszív gyors: 50%
Progresszív lassú: 10%
Nem progresszív, helyben mozgó: 10%

Az összes többi érték is tökéletes! :)

Annyira örülök, hogy legalább vele nincs gáz! Persze így egyértelmű, hogy én vagyok a hunyó, de ezt eddig is tudtuk.

Egyébként jól vette az akadályokat, hősiesen helyt állt, pedig a "mintaadó helységtől" nem volt elájulva. Azt mondta, hogy nagyon gáz, ezer éves újságok voltak, de amin a legnagyobbat röhögtünk, hogy még HVG is volt! :lol: :lol: Bár ki tudja, lehet, hogy valaki arra indul be! :)

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Kacsi! Örülök, hogy jó híreket kaptatok! Gratula a párodnak/a párodhoz! :lol: Legalább ez is kipipálva. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Sziasztok Lányok!

Kacsi,
nagyon gratulálok, azt a de durva, mekkora tenyészcsődör volumen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Egy egész lánykoleszhez elég lenne, ahogy mondani szokták :lol: :lol: :lol:
Sírva röhögök a HVG-n :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eclipse
eclipse
Budapest

Köszi Lucuzs!

Eclipse!
Akkor gondolhatod, hogy a párom hogy röhögött! :lol: Nem is értem, hogy tudott utána teljesíteni! :)

Kacsi

kacsi80

Kacsi!

Az én párom is volt decemberben ilyen vizsgálaton, azt mondta egyáltalán nem olyan mint a filmeken, eléggé lehangoló, ja és az újságokat csak akkor találta meg amikor már végzett, mert a legalsó fiók leg alján volt, és nem is mondták el mi hol, és hogy van, csak egyilyen fürdőszoba szerű helységbe kellett elintéznie.

De a lényeg hogy túl vagyunk, és vagytok rajta, és hála az égnek nálunk sem vele volt a probléma. Egyébként ez lehet jó jel, mert utána nekünk januárban összajött babó!!

Lányok!
Tegnap voltam uh-n, a babám most nagyobb mint gondolták, 8 hetesnek tűnik, és dobog a pici szíve, és pulzál meg minden.
Ezért érdemes komoly helyre menni uh-ra....

-j-!
Nagyon drukkolok a következő ciklusodhoz, remélem az már ok. Nem értem hogy a párod miért nem hajlandó elmenni viszgálatra, olyan régen várjátok a kicsit, ezt igazán megtehetné.
Az én páro sem egyszerű, és igencsak tiltakozott, de megmondtam ennyit azért kibír, nekem jut a húzósabb része.

Hajni!
Remélem felőletek is hamarosan jó híreket hallunk.

Kép
mók

Szia Mók!
Örülök, hogy minden rendben veletek! Képet nem kaptál az UH-n?

Kacsi

kacsi80

Kacsi!
Örülök, hogy a párod rendben van!
Én nagyon megkönnyebbültem, mikor megtudtuk, hogy a férjemmel minden rendben. Legalább neki nem kell dokikhoz járni. És kimarad a kellemetlen vizsgálatokból.

Mók!
Szuper, hogy dobog a baba kicsi szíve!
Mért kellett komoly helyre menni uhu-ra???
franci

kacsi!
grt a tenyészcsődörhöz :!: :lol:
ez a hvg nagyon gááááz :o :lol:

mók!
örülök, hogy minden rendben ment az uh-n :)

köszi a drukkot a ciklushoz... nagyon bízom benne :)
azt nem tudom, hogy a párom miért nem akarja a vizsgálatot... egyszerűen teljesen elzárkózik már a lehetőség elől is... mondjuk amíg én nem vagyok rendben, nem is erőltetem... volt már így is miatta ajtócsapkodásos-kétnapig-nembeszélős mosolyszünet :?
a másik gond meg az, hogy ahol eddig nálunk csinálták a vizsgálatot (legalábbis amiről én tudok), az a lehetőség megszűnik, nem jönnek többet Bajára... és nem tudom, hogy máshol csinálnak-e :?:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

-j-!

A fene a pasikba. Nekem ezzel az a bajom, és ezzel is érveltem a páromnak, hogy ok. nálam baj van, de ha egy csöpp esély van a babóra valamelyik hónapban, akkor ne ilyen banánhéjjon csússzunk el.
És ha gondolod adok Budapesti helyet, 10.000 ft, rögtön ki is értékeli egy professzor, és cak-pakk ennyi. nem lehet hpgy attól félt ott megismerik, és az kínos!?
Szerintem valami úton módon rá kéne venned, valószínűleg úgy is rendbe van, de az ördög nem alszik.
A jelek szerint ő is nagyon szeretné hogy minden ok legyen, akkor meg mi a sz... van??!!!!

franci!
Azért mentem komolyabb helyre, mert a doktonőmnél, elég gyengusz gép van, és múlt héten még üres petezsákot látott.
Nagyon idegesített, hát ezért mentem tovább.

Kacsi!
Képem van,még a szívhangról is, csak nem tudom hogyan tudnám megmutatni, azt hiszem ahhoz szkennelni kéne tudnom.

Kép
mók

Mók!
Ha nem tudsz szkennelni, akkor le is fényképezheted a fotót, azt már könnyű lenne feltölteni!

Kacsi

kacsi80

mók!
pest nekünk nagyon messze van...
igazából úgy bele ment volna a vizsgálatba, ha otthonról vihetjük az anyagot :) de ezt megkérdeztem, és azt mondták, hogy nem lehet.
így meg hogy helyben nincs erre lehetőség, akkor ez totálisan megoldhatatlan dolog :?

egyébként nem tart ő semmitől... csak a helyzet nem tetszik neki. eddig ha én orvos közelében láttam, akkor az 2 dolog miatt történt meg: ad1 vitték, ad2... akkor is vitték :lol:
pedig a nőgyógyász is kérte a vizsgálatot. kezdetben az eredményhez kötötte a closti felírását... csak aztán néztem rá nagy bánatos szemekkel...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Nehéz a férfiakat rávenni bármilyen vizsgálatra. Én is csodálkoztam, hogy a férjem nem ellenkezett, de amúgy házidokihoz is csak akkor megy ha nagyon muszáj. A barátnőm és az unokatesóm már nem ilyen szerencsés a párjával kapcsolatban.
Az én párom is csak olyan helyre ment ahova lehetet vinni anyagot.
franci

-J- Én a páromat, már az első hónapba elcincáltam a dokihoz.
Tudom,hogy velem van a baj,de biztos ami biztos. Mert nemakartam azt,hogy én próbálkozom és kiderül,hogy nála is gáz van.
De szerencsére csak én vagyok a probléma! :(

Bár abba igazat adok,hogy nem mindegy hogy hol kell mintát adni.
Nekünk is felajánlották,hogy a váró mögött van egy szoba,ahova be lehet menni.De hát ott meg sokan ülnek kint és már milyen ciki,hogy a nővérek tudják,hogy te mit csinálsz odabent.
De szerencsére nekünk otthonnról is lehetett vinni,mert 2 óra alatt kellett vele beérni.

Mók! Örülök,hogy már halottad a szívhangot is! :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

-j-!

Látod ezek szerint vannak olyan helyek ahol hozott anyagból is dolgoznak, én se tudtam, most okosabb lettem!!!

Nanicke!
Köszi az infót, és szerintem már nálatok se kell sokat várni a babócára. Neked egész jó volt a legztóbbi ciklusod, ez nagyon bíztató.

Ja és idén úgy tűnik már most sok a siker, ez pozitív év lesz.
Tehát áprilisban újabb két kismamira számítok....

Kép
mók

Sziasztok!

Ide is beteszem, hátha érdekel valakit:

1 doboz avandamet 2mg/1000 mg (56 szem, bontatlan doboz) valamint 1/2 doboz merckformin xr 500 mg ( 29 szem, bontott doboz) eladó. Az avandamet 2012. 03 hóig, a merckformin xr 2011. 08 hóig használható fel.

Ha érdekel valamelyik, privit írjatok.

Matchi
matchi

No, akkor nézzük a kismamáinkat, elnézést ha valakit kihagytam!!
:D

Gota
Princzike
Jucus80
Mók
Deepgirl
Lucuzs
Eclipse

10 perc múlva kitör a hétvége, hétfőig már nem leszek gép előtt, mindenkinek kellemes hétvégét kívánok.

Eclipse
eclipse
Budapest

sziasztok.

Mok gratulaaaa,szupi hogy minden rendben.mostmar megnyugodhatsz nem lessz baj.

J,drukk a ciklushoz.asszem en vagyok a rekorder abban hogy kinek nem ment el a ferje vizsgalatra.3evig nem ment el,pedig elhihetes hogy kertem szepen es csunyan is.

Kacsi gratulaaa a ferjed egy tenyeszbika.mi az a hvg?

Noci felkelt....

Kép
monyo83

monyo!
valahol megnyugtató amit az apa-vizsgálati hozzáállásról írsz :lol: bocs érte :oops:

köszi a drukkot... úgy 10 nap múlvára gyűjtögetem őket :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Sajnos nem nagyon értem rá mostanság... de
Lucuzs, Eclipse hatalmas nagy gratula mindkettőtöknek! :)

De most hétvégén hátha sikerül kicsit pihennem.

hofeherke

Sziasztok!

Hűűűűűű szép szám a 7! :)

Kacsi!
Aztaaaaaaaaaaa, nem semmi a párod. :lol: gratula hozzá. :D

Mók!
Aranyos vagy. :roll:

Nálunk annyi a helyzet, hogy Apa uhun minden rendben, minden okés. Bár a dokitól nem voltam elszállva, mert sajnos úgy érzem nem kaptam/kaptunk a kérdésekre választ azért az összességében 34 rugóért amit otthagytunk....Tényleg sikerült megint a tutiba nyúlni.....De tanultunk belőle, most már csak a meddőségibe megyünk majd Apával ha ilyen vizsgálat kell....
Megismert és már úgy fogadott, hogy jéééééééééééé itt van a levelezőtársam...jó poénnak szánta biztos, de valahogy nem vettem jó néven mert éreztem benne némi cinizmust.....
Mondjuk biztos érezte, hogy ludas, mert ugye mélben leveleztünk és a körmére koppintottam, hogy milyen eljárás már ez, hogy a pénzünkért nem kapjuk meg a kezelés, meg hogy lehet ilyen baci, meg hogy az asszisztens mennyire nem tájékozott. Erre azt mondjak, hogy máskor hívjam fel, mert nem szert gépelni, meg hogy a asszisztensek nem értenek sok dologhoz. Na szép, még jó hogy akkor vannak, mert ugye megint én vagyok a hülye aki azt képzeli hogy egy magán helyen azért képzett asszisztensek ülnek a pult mögött. De tévedtem!
Végül a asszisztens a tegnapi uhuért és a konzultációért 24 rugót akart elkérni ,de szóltunk neki, hogy a doki azt mondta hogy csak az uhut mondjuk, ami ugye 12. Szóval nem volt pofája elkérni a 12-őt azért a konziért, amin végülis csak egy receptet írt fel.....
Biztos ami tuti alapon kapott antibiotikumot a bacijára, ami ugye már 1 hónapja megvan és nem kezelték. Ez a baci valami bőrbaci és elvileg mindig ott lehet, hisz a szervezetünk tele van bacikkal....
Arra, hogy a tavalyi "jó" eredmény (55% mozgó és csak asszem valami 10% normális alakú katona) 3 hónap fer 14 használata után is csak 35%lett, szóval még romlott is, nem tudta megmondani hogy mitől. Csak hebegett meg habogott hogy sok mindentől, lehet éppen a bacitól... no comment....
Szóval ez az eredmény egyik pillanatban jó volt, másikban rossznem látja lyan vészesen rossznak,....így döntsük el hogy mi a jó ,áááááááá ..... :evil:
De azért megjegyezte, hogy mivel nálam gond van és az uram sem tökéletes, így meddőségi központba jelentkezzünk, hisz 4 éve várunk a babára és az anyag az ART( ez az asszisztált reprodukciós valami rövidítése) minden formájára alkalmas. Na mintha ezt eddig nem gondoltuk volna, hogy lépni kellene..... :?
Ja, meg azért azt is ráírta a leletre, hogy pyospermia, asthenozoospermia (50%nál kevesebb mozog). A tavalyin még teratozoospermia (70%nál több a normálistól eltérő) is volt...
Ilyenkor legyen okos az ember......

Én már semmit nem tudok. Az az egy biztos, hogy nagyon bízok abban, és érzem hogy ez a megoldás, hogy a Férjem metet szed, mert kiderült a súlyos inzulin rezisztenciája, és ma 1 hónapja hogy letette a napi 1,5-2 doboz cigit tökre magától!!!!
Még annyi hogy a doki szerint férfiaknál nincs inzulin-rezisztencia és nincs befolyással a termékenyítő képességre....... :evil:

Na, most már eldugulok, és elhúzok készülődni mert csajos retro partyra vagyok hivatalos koléganőkkel. :D holnap kicsit sem fogok ám jóóól kinézni a tesóm családi szülinapozásán . :lol:

hajni...
Budaörs

Mók!
Remélem ez a ciklusom is jó lesz! Bár most csak spontánkodunk.
Semmi closty.És ami a legjobb, hogy éreztem a pé- jeleit és felfigyeltem rá az elmúlt két napban! :) :)

-J- Az én drukkjaim is mennek 10nap múlvára!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Jó reggelt!

Monyó!
A HVG egy gazdasági magazin! :D

Köszi mindenkinek a gratulációkat, már csak annyit kellene összehoznunk, hogy akkor legyünk együtt, amikor kell. Sajnos ez mostanában nem jött össze a sok utazás miatt.

Eclipse!
Egyvalaki kimaradt a sorból: Meme is kismami! :)

Hajni!
Nagyon drukkolok nektek, ügyesek vagytok, hogy mindennek utánajártok!

Kacsi

kacsi80

Mi az hogy a férfiaknál nincs inzulinrezisztencia??? :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :x :x :x száműzzük már az ilyen dokikat valahová!Nagyon felmérgeltem magam most.

Kép
Kép
zazzy

sziasztok!
Csak egy gyors bejelentkezes mobilrol. Zyva beteg.grat eclipse!!!!Zazzy powerpoint prezentacio talan.vagy vannak vagoprogik, de azok bonyolultak.

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok!

Mindenkit puszilok ám, de sajnos mostanában nincs sok időm írni!Meg nem is történik velem semmi!!

Kacsi,
gratula apácska eredményeihez!Ezek szuper értékek!
Mostmár csak jó időben kell együtt lennetek, és jön is a baba! :wink:

Franci,
azt hiszem, még nem is üdvözöltelek!
Isten hozott, mielőbbi babásodást kívánok!

Kismamiknak pocaksimi!
Akciósoknak drukk-hegyek!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Csibuc is kimaradt. :wink: Reg nem irtal,jol vagytok?

Lehet kellen egy uj tablazat,most mar annyian vagyunk. :D
Meli mit gondolsz?

Kismamik jol vannak? :wink:

Zyva babanak jobbulast!!

Lucuzs, majd nem jol emlekesztel. :wink: 24.-en megyunk az orvoshoz.
Hogy elrohadt az ido. Nagyon varom. Mostanabban annyi mindent varok.
Jovo heten lesz a parom szulinapja. Jovo heten megyunk megnezni egy lakast. Ami nagyon szepnek igergezik. Ha tetszik es ossze jon a berles, akkor aprilisba koltozunk. Szuleim jonnek aprilisba 3 hetre hozzank. :D Varom a tavaszt. 8) Szeretnek valami masik munkat talalni. Szoval varokozassal teli vagyok! :lol: Vegre tortenik valami!

Kép
paszicsnyek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?