Sziasztok!
Hűűűűűű szép szám a 7!
Kacsi!
Aztaaaaaaaaaaa, nem semmi a párod.
gratula hozzá.
Mók!
Aranyos vagy.
Nálunk annyi a helyzet, hogy Apa uhun minden rendben, minden okés. Bár a dokitól nem voltam elszállva, mert sajnos úgy érzem nem kaptam/kaptunk a kérdésekre választ azért az összességében 34 rugóért amit otthagytunk....Tényleg sikerült megint a tutiba nyúlni.....De tanultunk belőle, most már csak a meddőségibe megyünk majd Apával ha ilyen vizsgálat kell....
Megismert és már úgy fogadott, hogy jéééééééééééé itt van a levelezőtársam...jó poénnak szánta biztos, de valahogy nem vettem jó néven mert éreztem benne némi cinizmust.....
Mondjuk biztos érezte, hogy ludas, mert ugye mélben leveleztünk és a körmére koppintottam, hogy milyen eljárás már ez, hogy a pénzünkért nem kapjuk meg a kezelés, meg hogy lehet ilyen baci, meg hogy az asszisztens mennyire nem tájékozott. Erre azt mondjak, hogy máskor hívjam fel, mert nem szert gépelni, meg hogy a asszisztensek nem értenek sok dologhoz. Na szép, még jó hogy akkor vannak, mert ugye megint én vagyok a hülye aki azt képzeli hogy egy magán helyen azért képzett asszisztensek ülnek a pult mögött. De tévedtem!
Végül a asszisztens a tegnapi uhuért és a konzultációért 24 rugót akart elkérni ,de szóltunk neki, hogy a doki azt mondta hogy csak az uhut mondjuk, ami ugye 12. Szóval nem volt pofája elkérni a 12-őt azért a konziért, amin végülis csak egy receptet írt fel.....
Biztos ami tuti alapon kapott antibiotikumot a bacijára, ami ugye már 1 hónapja megvan és nem kezelték. Ez a baci valami bőrbaci és elvileg mindig ott lehet, hisz a szervezetünk tele van bacikkal....
Arra, hogy a tavalyi "jó" eredmény (55% mozgó és csak asszem valami 10% normális alakú katona) 3 hónap fer 14 használata után is csak 35%lett, szóval még romlott is, nem tudta megmondani hogy mitől. Csak hebegett meg habogott hogy sok mindentől, lehet éppen a bacitól... no comment....
Szóval ez az eredmény egyik pillanatban jó volt, másikban rossznem látja lyan vészesen rossznak,....így döntsük el hogy mi a jó ,áááááááá .....
De azért megjegyezte, hogy mivel nálam gond van és az uram sem tökéletes, így meddőségi központba jelentkezzünk, hisz 4 éve várunk a babára és az anyag az ART( ez az asszisztált reprodukciós valami rövidítése) minden formájára alkalmas. Na mintha ezt eddig nem gondoltuk volna, hogy lépni kellene.....
Ja, meg azért azt is ráírta a leletre, hogy pyospermia, asthenozoospermia (50%nál kevesebb mozog). A tavalyin még teratozoospermia (70%nál több a normálistól eltérő) is volt...
Ilyenkor legyen okos az ember......
Én már semmit nem tudok. Az az egy biztos, hogy nagyon bízok abban, és érzem hogy ez a megoldás, hogy a Férjem metet szed, mert kiderült a súlyos inzulin rezisztenciája, és ma 1 hónapja hogy letette a napi 1,5-2 doboz cigit tökre magától!!!!
Még annyi hogy a doki szerint férfiaknál nincs inzulin-rezisztencia és nincs befolyással a termékenyítő képességre.......
Na, most már eldugulok, és elhúzok készülődni mert csajos retro partyra vagyok hivatalos koléganőkkel.
holnap kicsit sem fogok ám jóóól kinézni a tesóm családi szülinapozásán .