Sziasztok!
Hû, ma jó fárasztó napom volt valahogy, nem is tudom, miért, mert nem csináltunk semmi különöset. De valahogy most már nincs kedvem se vasalni, se felmosni, inkább felnéztem ide hozzátok
Áronnal sütöttünk ma finom mákos pitét (mákos kocka, ahogy õ mondja). De aztán annyit torzsalkodtak Hannussal, hogy csak darabonként tudtam elmosogatni az edényhalmazt, mert pillanatonként be kellett ugrálnom a kiabálásra. De hát ilyen is van. Sajnos.
Képzeljétek, olyan gondban vagyok, mert Áron azóta a fülfelszúrásos eset óta egyre sz*abbul hall! Ma is mentünk az oviba, meséltem neki az úton, aztán kiderült, hogy egy kukkot sem hallott az egészbõl
És látom, hogy kínlódik, nézi a szánkat, vagy egész közel hajol a fülével szegény picikém, ha meg akarja érteni, amit mondunk. Nem tudom, hogy ez a felszúrástól lehet-e, vagy valami más az oka? El kéne vinni fülészetre, de ahhoz a dokinõhöz biztos nem viszem vissza.
Viszont jó hír: azt hiszem, kezdem érezni Babszem buborékozását
Már úgy vártam! Fõleg este lehet érezni, de még csak akkor, ha hasra fekszem, vagy felhúzom a lábaimat. Úgy sajnálom picurkát, mert mindig este igyekszem tartalékolni idõt a számára, aztán rendszeresen elõfordul, hogy belealszom a beszélgetésünkbe.
Nem valami udvarias eljárás a részemrõl!
Juca!
Tegnap majdnem egyszerre írtunk. Szóval már az egész kis csecsemõk is örülnek a társ jelenlétének, fiziológiai szinten észlelhetõ, hogy örömmel reagálnak, ha egy másik gyerek/baba van a közelükben. (Én igazából a magzatot is idevenném, legalábbis Hanna mindig megkülönböztetett figyelemmel fordult Áron pocaksimije felé
)
Aztán egy-másfél évesen már elkülönítik az ismerõs gyerekeket, a játszópajtásokat, de ezek az együttlétek nagyon sokáig kimerülnek az egymás mellett játszásban. Igazából együtt játszani majd négy éves koruk körül tudnak (ez változhat a testvérsorban betöltött hely függvényében). Szóval persze, hogy Vili még látszólag nem vesz tudomást a többi gyerekrõl, de azért jó neki, hogy mások is vannnak körülötte.
Évi!
Jobbulást, te szegény! Párom is a Fenistilt mondta.
Verus!
Hát ez szörnyû! Még "szerencse", hogy már rutinos vagy krupp-ügyben, meg hogy volt otthon gyógyi. Nagyon gondolok rátok, hogy ne legyen semmi nagyobb gáz, és most már hamarosan összeszedem magam egy emil erejéig
Adri!
Én is jót nevettem, bevallom, a kutyahistórián, bár átélni biztos más volt. Még jó, hogy Leevi ilyen nyugis baba, csak röhögött az eseményeken. Jól tudott idõzíteni a kutyus, hogy mikor vagytok egyedül.
Madárka!
Te aztán stramm nõ vagy! Igaz, hogy én is fittebbnek éreztem magam másodszorra, de azért aludni azt tudtam!
Ibolytól kérdezted, de azért leírom, hogy nem annyira ördöngös a kendõ, mint ahogy látszik. Bár egy másik topikban már leírtam, hogy mikor elõször próbálgattam a kül. megkötési módokat, Áron elémállt, és megkérdezte: "Anya, ez neked most torna?"
Úgy látom, titeket is elért a szep. szorongás
Én is úgy szoktam zuhanyozni, hogy Hanna babakocsiban csücsül a nyitott ajtóban (ti. ha szabadjára engedem, akkor a szobából mindenfélét kihoz, és bedobál a kádba pl. könyveket, játékokat)
Dia!
Nem semmi, hogy 1kg-t hízott Bori! Még egy csecsemõtöl is szép lenne! Szegény párodnak biztos rossz volt, hogy nem ismerte meg
Örülök, hogy kibékültetek végül a pároddal!
Hannus is fújja az orrát, csak sajnos õ meg a kezébe
vagy
. Mindig magyarázom neki, hogy pzs-be kéne, de nincs foganatja eddig.
Ancsa!
Ne haragudj Timire, nem tehet róla! Van tipped, hogy mi történhetett, ami kiborította? Esetleg hallott-látott valamit? Mert akkor talán könnyebb lenne megfogni a dolgot...
Evey!
Nahát, ez már haadás, hogy csak 2-3x keltek
Neked is igyekszem hamarosan írni...
Kati!
Nem írtam asszem a múltkor, de persze, hogy megkaptuk tõletek a képeket még a nyáron, és köszönjük!
Hol jutottál hozzá a csodaszerhez? Én még nem jártam utána
Egyébként Hannus is pont így volt, az elsõ fogikat észre sem vettük, aztán most meg szenvedünk
Amirõl meg írtál, hogy Kitti sír, ha kimész, abszolút fedi a szep. szorongást. Lehet, hogy az idegenektõl azért nem fél, mert te is ott vagy vele, és benned bízik. De próbálnád csak valakinek a kezébe nyomni és elmenni!
Jó éjszakát mindenkinek!
Puszi: Pele