Sziasztok!
Juditnak gratulálok a babához!
Jázminnak boldog névnapot kívánunk!
Edit! Sokat gondolunk Rátok, minden rendben lesz, estére túl lesztek rajta, ezer millió ++++++++++++++++++++++++++! Puszikáld meg a picifiút!
Nekünk peregnek a napjaink, soha nem vagyunk itthon, mindig intézünk valamit, jövünk, megyünk. Éljen a tavasz!
Kedden délután akkorát sétáltunk végre a jó időben, hogy csuda! Lara végre motorozott.
Tegnap bölcsiben voltunk délelőtt, nagyon aranyos volt, jól ebédelt, hát csajok, nagyon fincsi az ebéd a bölcsiben, a maradékját megint megettem.
De nem csak én, minden anyuka!
Voltunk megint a csoportjában, de csak futólag, megismertem a másik gondozónénit, egy idősebb nő, azt mondta a vezetőhelyettes, hogy egy szuper csaj. Hát remélem is.
Március 8-án kezdjük ugye, fél 10-re kell mennünk. Már nagyon izgulunk, hogy milyen lesz élesben. Aztán alvás után mentünk tegnap fodrászhoz, végre, mert már olyanok voltunk mint az őrült nők, mert már 6 hete vágattunk, és úgy nő hajunk mint a gomba.
Kicsilány először hagyta magát, de utána megmakacsolta magát és csak anyázott, hozzám akart bújni, ezáltal mindenki csupa haj lett, de nagynehezen sikerült neki levágni, hála az ügyed fodrászcsajnak, édi lett a kis feje nagyon. Mire hazaértünk jól bekakilt, úgyhogy egyből ment is a kádba, fél 7-kor, aztán fél 8-kor irány az ágy, mert hulla fáradt volt. Most már hallom ébredezik, de jól kiüti magát egy ilyen bölcsis nap után. Olyan furcsa volt este 9-kor, hogy már mióta alszik és még csak 9 óra.
Viszont nekem olyan fejfájásom volt, hogy nem volt erőm semmihez.
A vérvétel eredményeim jók, jót röhögtem a vasamon, mert nekem, akinek szülés után a minimum alatt volt jóval, most a határ fölött van, meg is lett csillagozva. Igaz elég sok vasat beszedtem az elmúlt két évben. Csak azért mosolyogtam, mert olyan karikás mostanában a szemem, mondom hátha vashiányom van, hát nem.
Ma egy kolléganőmhöz megyünk délután, összeeresztjük a gyerekeket. Neki kettő van, a fia 8 hónappal fiatalabb a Laránál. Holnap du egy kollégám szülinapjára vagyok hivatalos a melóhelyre, úgyhogy zajlik az élet nálunk rendesen.
Anna! Már megrendeltük a tortát, 30 szeletes busz torta lesz, belül csokis, kívül marcipán, kértük, hogy piros-fehér legyen, mint a helyközi járatok
. Remélem sikerül majd megenni is.
Hát már nagyon be vagyok rá izgulva.
A Skoda taxiról olyan kép van csak, amin elölről látszik, felteszem, ezen a képen a Lara 4 hónapos és poénból ráültettük.
Így talán látszik, hogy milyen magas az autó, és robosztus. 4 gomb van a kormányon, az egyik olyan mintha beindítanád, van rajta gyorsítás (ezek hanghatások), fékezés, és duda. Nagyon faintos. Majd csinálok róla olyan képet is, amin hátulról meg oldalról van, de egyenlőre még csak ez van.
Úgy néz ki megvan az ajándékötlet is a szülinapra. Kiskonyhát csinálunk neki. Ha minden igaz, ma adja le apa a méreteket a lapszabászatban, mert bútorlapból lesz, remélem hamar leszabják. És még az IKEA-ban veszünk hozzá edényeket, kanalakat, ilyesmit, nagyon tutik az ottani kis edénykészletek. Nem akarok ajándékdömpinget, mert annak semmi értelme. A bölcsiben van ilyen konyha, és tegnap nagyon játszott vele, ezért is döntöttem így. Remélem összejön a dolog, ha összejön, úgy, ahogy megterveztük, nagyon tuti lesz!
Még azt akartam Tőled kérdezni Anna, hogy ha most mindenki belefér a bölcsibe, akkor mi fog változni április végéig, nem?
Érdekesek ezek a bölcsik.
Na, mindegy, biztos sikerül bejutnotok, ha most mindenkinek van helye.
Nektek se lesz semmi logisztika a 3 gyereket intézni, főleg, ha szakba jártok. De tuti megoldjátok, mi mást is tehetnétek!
A gázár támogatásos dolog közröhej. Azt se nagyon értem, ha minden gépen van nekik, mondjuk az én esetemben, aki kap már családi pótlékot, akkor mi a f....nak kellett kitöltenem a gyeshez a papírt, aztán ugyanazt felviszi a gépbe. Akkor miért nem töltik ki gépen, nyomtatják ki és iratják alá az emberrel, nem? És akkor már nem kéne külön határozatot se küldeni, na mindegy, megy ám a bürökrácia, nehogy a kismama unatkozzon otthon. Na ezt csak egy példának írtam le!
Felteszem a képet, aztán lépek, reggelizünk, meg összerántom kicsit a lakást, aztán megyünk Tbányára.
EDIT! SZORÍTUNK EZERREL! PUSZI!!!!!!!!!!!!!!!
Bébitaxis