sziasztok, gyors behuhogas alvas elott:
Ma jol rafaragtunk, amire kiertunk a parkba, eleredt az eso, szanaszet aztunk, a vegen az IKEA-ban landoltunk, vettunk egy-ket okos dolgot. Patrik nagyon elvezte
Mar majd "beuszok", ugy vagyom a vizre.
:D:D
Szilvi: mososzoda szerintem jo arban van annyiert!!!
Brigi: szerintem balra megy, mert altalaban a jarda jobb oldalan szokott lenni a busznak,mert az ajto is ott van....
De lehet hogy ha angol buszrol van szo akkor jobbra megy........
:D:D:D
Judy: mellgyulli: langyos zuhany csak a mellre, utana testapolos masszirozas, atan borogatas (nekem van ilyen mellre valo izem, zsele van benne, ha kell odaadom szivesen. Jah es a folyamatos FEJES az segit!
A mellszivoim Mangoranal vannak, az egyiket elkerheted tole ha esetleg nincs neked motoros.
JA ES VAN BIMBOVEDO KREMEM< MEG EGY MASIK FAJTA AMI SZINTEN A BIMBORA KELL< BONTATLAN MINDKETTO !!!!! Azt is odaadom szivesen. Meg bimbovedom is van valahol asszem...
Dolli: Orulok hogy tetszik a meglepi.
Akkor vettuk amikor az etetoszeket. Meglattam es tudtam hogy ez Rekanak lett gyartva.
(kar hogy nem volt fiunak valo, mert olyan edi az a szoveg rajta, gyerekkorom kedvenc mondokaja volt es klassz hogy magyarul van.)
szules: Wow!!! Nem semmi lehetett!!! Jol lestrapalt az egesz de ugye hogy milyen oriasi elmeny?! Annyira fantasztikus!!!! Egyebkent eros vagy te, ma a kapuban nagyon jol neztel ki! En hetekig mint az oszi legy, ugy szedelegtem...
(es szules utan delelott volt,) marnap reggelig siman szunyaltam egyhuzamban....
:D:D
EGyebkent nekem is az adott erot a nyomashoz (A vegsohoz) amikor parom extazisban felhorkant: Latom a fejet, latom a hajat!!!!
Szoval klassz volt olvasni nagyon a szulesed tortenetet!!!!
szoknyam: Jaaaaaaaj, ez egy ereklye! Abban a szoknyaban mentem szulni!!!
:D:D Ki sem akartam mosni mivel hogy rajta volt a magzatviz.
:D:D:D
Fogacskak: en voltam, illetve Patrik.
Azota kicsit kevesbb a nyaltomeg ami belole jon....
Timi: az en fiam is egy naggggyon lusti babo
Ha nem noszogatom, kepes a hatan lenni egesz nap es nezelodni, vigyorogni.
Mimi: Jobbulast es sok sok gyogypuszit Reginek!!!! Hanyas meg monnnyon le!!!
Mosas: en ugy hasznalom a mosashoz a szodat hogy fele mosodio es fele szoda.
Szerintem tuti! Sokkal szebbek a ruhak es ugy veszem eszre hogy konnyebben vasalhatok. (Oblitot nem hasznalok)
Lini: Jaaaaaaaj, emlexem amikor volt neked a mellgyulladas, nagyon durva volt
:(:(:(:(
Lili karja: termeszetgyogyasz nem tudna segiteni?
Lini, Hajni; tunderek a babok a foton !
:):)
Szilvi: 145 ezer? Jaaaaaaaj! Rosszul lettem pedig nem is nekem kellett kifizetnem!!! Hat akkor tenyleg nagyon nagy baj lehetett a kocsival.
De az a lenyeg hogy most mar tutter
potty: Jelentem Patrikon nincs potty, pedig lejart a maximalis lappangasi ido.
Igy hat vagy nem kaptuk el, vagy ugy ment at rajta mint anno rajtam, tunetmentesen.
Majd meglatjuk ha legkozelebb himlokozelbe kerulunk.
Szoval akkor vegul is a fiad is pottyos lett! Legalabb akkor vegre mindenki tul lesz rajta. Csak ez igy neked eleg megterhelo lehet.
zsAndi: Jaroka: igen, nekem sem szimpi a halos egyaltalan, olyan bena a kapaszkodasi lehetoseg meg ki sem lat az a szerencsetlen gyerek!!! Csak 1 a baj. Nalunk szinte semmi hely sincs, lattad a lakast.
Csak az ulogarniturak koze lehetne besuvasztani.... es olyan kene amit ossze lehet konnyen csukni. A tietek milyen?
Edit:
:):):) Annyira edesek a kepek! Elajultam a fotomesteren!!!
Kriszti: te melyik szerveren vagy a birodalomban?
Mikor ertek ra setalni, vagy shoppingolni?
Voltal orvosnal vegul Marcival?
Hogy van a szepszaju kisherceg? (remelem jobban!!!!)
Joejt mindenkinek en hullok aludni!
puszka