Jó reggelt, csak egy gyors kukkra!
Dorinának és Tomikának!!!!
Tényleg egy csomóan nem küldték vissza az ünnepnapos táblit Szilvinek így lemaradunk a köszöntésről!
Még én is várom a visszajelzéseket, egy mail elküldése kb. 1 percet igényel!
Ha nem jó az időpont azt is megértem, csak most olyan mintha nem is érdekelne Benneteket!
Akik elküldték azoknak nagyon köszönöm!Zsandi Neked is, megpróbálunk keresni valami füstmentes helyet!
JUDYYYYYYYYYYYYYYYY! GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰ BLANKA BABA!!!!!
Zsandika! Nekünk a gyomírtó megvan, műtrágyát kell már csak megvenni, de a fűkarbantartás nálunk áprilisban van, ennél korábban nem is érdemes, mert még alszijk a fű!
A gyomokat várom, annak kell a tartós 15 fok, akkor tudom bepermetezni, annak van egy hatóideje, ha az kiszárad akkor csináljuk meg a gyepszellőztetést, hogy a nyesedékkel együtt kiszedje az elszáradt gyomokat is!
A gyeptrágágya az utcsó! Én itt veszem meg a az Esküdt utcai kis gazdaboltban! Nagyon helyes, kedves idős házaspár, egy hatalmas puli mindig az üzletben van!Nagyon segítőkészek , igazi kis Bálint gazdák!
Mindig van valami hasznos tanácsuk!
Ha neked ráér mehetünk majd együtt, vagy ha van kedved dumcsizni átjöhetnél valamelyik délelőtt vagy mi látogatnánk meg Benneteket!
Mosószóda, már azzal mosok fel egy pivi öblitőt szoktam még a vízbe rakni, csodaszép lesz a padló!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Edit! Szobatisztaság: Tomika iszik még este alváshoz tejcit kakaót????
Amikor az elmarad, onnantól lesz szobatiszta a gyerkő!
Nekünk nem volt száraz a pelu, mert ha rajta volt belepisilt a kis kényelmes nőci!
Ma pl volt egy kis becsuri, de rengeteget ivott este, itt voltak sógórnőmék és üditőt nyomatta ezerrel!De pl haladás, hogy nem 600 liter csurizik, hanem csak egy kis pöttyöt, felket rá és levetkőzött, kiment pisilni, majd elkezdte lepakolni az ágyneműjét!
Pesze felkapcsolta a nagylámpát, felket Fruzsika is és utána fél órát beszélt még a dörmögő hangján!
Én bekészítek egy váltás ágynemű ha lenne baleset!
Fejfájósoknak jobbulást, Marcika gyógyulj meg hamar!!!!
Nekünk elszaladt a hétvége, szegény Apika beteg, nem volt hangja, kreha, de megy dolgozni!
Tegnap sógórnőmék voltak itt, az esküvőt beszéltül végig, mááár tökre várom!
Tegnap vettem magamnak egy szürke faros és 28-as méret!
Már gimis koromban is 29-es volt a farmer méretem!
Szóval most nagyon happy vagyok!
Lányok ne haragudjatok, de én most azon vagyok, hogy kevesebbet netezzek ezért igyekszem nem sűrűn jönni!
Azt érzem, hogy eg ycsomó időmet elveszi, inentől az internet nem segíti az embert, hanem hátráltatja! Időként takarékra szoktam állni mikor látom magamon a függőség jeleit!
Rengeteg dolgom van, most ráfekszem az egészséges táplálkozásra és az intenzív testedzésre!
Nyárra elő kell venni a csúcsformát!
Ma megyünk Szilvikéhez, mááár nagyon várom!
Pusza legyen szép napotok!