Új privát üzeneted érkezett!

Laptetőt most küldöm Vero Szofinak!!!! Mielőbbi gyógyulása érdekében!

Remélem nem baj Kriszti?! :oops: :roll:

Tényleg léptem!

Pussz mégeccer! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Vero! Jobbulást a kicsi lánynak! Sok-sok puszit küldünk neki, biztosan segít majd az is! Olyan kis ügyesek ezek a gyerekek, minden kórságot le tudnak győzni!!!! Hajrá!

Tigrincs, persze, hogy nem baj, ha a laptető Szofinak ment! Sőt!
Adri jól belakmározott tepertőből! Anyám!!! Én is nagyon szeretem a tepertőt, anyósomék csak nekem szoktak hozni időnként, fiúk nem nagyon eszik! Mait még nagyon szeretek, az a rezgője a kocsonyának, nyami....

Szeretem a tavaszt, olyan jó látni, hogy van újabb és újabb kezdet...

Tenci, látod, Zoárd már pocakban sem hallgat az anyukájára... Bár ezen nem csodálkozom, annyi info megy be neki Zsombitól meg Zétitől, már most megtanulja a huncutságot!
Mi is gumicsimmában vagyunk, ez még a bélelt fajta. Az overálja megáll a sártól...

Kép
Kép
Kép
szzsk

Vero, nagyon szorítok Szofiért. gyorsan gyógyulj kicsilány.

Timi, nagyon cukkancs Jáz. és bilizés megy? azok a csöveg, meg drótok...nem csodálom, h nem tudott aludni. :roll:

Noelnek is kéne egy ilyne body...olyan kis angyal. :lol: ma 7ig aludt, 3x kelt éjjel. megérdemli az "angyal" címszót. :lol:

Kriszti, úgy látszik Zoárd nagyon jól érzi magát odabenn, túl jól tartod. :lol:
snooopy

Judy, Ancsafogak? hogy álltok, volt némi alvás?

Tenc, na Kolit sem kell félteni, a minap ő is megtalálta az összes pocsoját, tiszta víz lett.

Brigi, még szerencse, h meg tudták csinálni a gyűrűd. ujjad azóta rendben?
és tényleg kérünk képeket a srácokról!!!
snooopy

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 16:57-kor.
Vendég

Sziasztok!

Remélem Veronikuszéknak jó éjszakájuk volt....

Tenci!
Tegnap kettő, de ahogy nézem, ma lehet, hogy le se jövök az infúzióról. Nálunk a szomszédig sem lehet látni, akkora köd van, és mindenből csöpög valami.
Húgodat megértem, én sem nagyon örültem, hogy Petykót így sikerült összehoznunk, hogy a doki pont szabin volt, de náluk meg méginkább kell, hogy biztonságban érezze magát. Mikorra van kiírva, Tessék ő a következő kismamánk! Na meg Linocs.

Linocs! Gyere!

Gumicsizma: Panka már kinőtte, de Petya belenőtt. Pankának meg most néztem, Lidl-ben van 1699-ért, majd lehet, hogy megnézzük.

Sáros cuccok: Én az oviban csodálkoztam rá a tök sáros overallokra, mikor mentem a gyerekért. De hát nekem ugye lányom van. Volt eddig. Fogok én még meglepődni! Peti már kétszer beleült hangos csüccs kiáltással a maradék sáros hóba úgy, hogy nem volt rajta overall, csak gatya, így aztán húzás haza.

Kriszti: Most már rajtad a világ szeme! Na meg Zoárdon. Biztos írtad már, de a többiek mennyi időre születtek?

Timi!
Jáz nagyon ott van a bilin! Tegnap írtam HP-ről is, csak elszállt. :twisted: De lyukasagy itt is, úgyhogy... majd eszembe jut.
Peti nem akar bilire ülni, csak elméleti szinten érdeklődik a dolog iránt. Kérdezi, miez? Mondom, bili, aztán ennyiben maradunk. Viszont Pankát mindig lemeózza kakálás közben, elég vicces látvány. Én nem is értem, hogy ez miért társas elfoglaltság.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Hűűű, minden betegnek gyors-gyors gyógyulást!!!! :)

Lilluska, még csak egy kávét ittam, de minnyá' jön a következő. Ilyenkor reggel kell nagyon, délután már nem mindig iszom. Persze van, hogy nagyon muszáj, akkor még 5-kor is befigyel a koffein...
Bogi a bilin kép nagyon ott van!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Orsi, jól tartom, mert jó anyja vagyok... :mrgreen: :mrgreen: :oops: :D :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
szzsk

Halihó!

Ezt az sms-t most kaptam!

"Nem mondanak semmit, Fenistilt kap + krémet, :-@tök jó hogy itt vagyunk! De minek?! Egyre csunyább, sok helyen már 1 hatalmas folt. Haza akar menni. Viszont frankó tini szobatársaink vannak;-) puszi Mindenkinek. V"

Innen is sok sok gyógypuszi Szofinak!!!!

De úgy látom, hogy Vero a jókedvét elvitte magával! Nagyon helyes, minden rendben lesz, nem szabad csüggedni!!! Hamarosna otthon lesztek!
Hajrá kicsi lány!!!!! hess gyúnya pöttyök!!!

ancsaboszi

Kriszta, a fiúk nagyjából időben jöttek: Zsombit 2 nappal, Zétit 1 nappal hordtam túl. Ha Zoárd nem akarja a hagyományt megtörni, akkor szombaton, vagyis a kiírt napon születik meg. :wink:

Kép
Kép
Kép
szzsk

Kriszti, túl jó vagy hozzá ...kis sanyargatás és egyből kijön. :lol: :oops:

fogadunk hogy mikor jön ki? na ki melyik napot tippeli?? :lol: :lol: (csak viccelek)
snooopy

sziasztok,

megvagyok, csak rohanásban... Tegnap délelőtt temetésen voltam, párom keresztapjának az apukája ment el. Délután meg a lányom aludt 4 (!) órát :shock: persze ebből hármat úgy hogy lefeküdtem vele a kanapéra, bebújt az ölembe és ott... 3 óra után teljesen elzsibbadtam, óvatosan felkeltem, persze egyből felébredt ő is. Szóval semmit nem tudtam csinálni az a lényeg...
Ma meg meg kell főznöm a levest, aztán megyünk apáért a reptérre...

Vero,
Szofinak jobbulást!!! Remélem minél hamarabb itthon lehettek!!!

Majd igyekszem jönni, meg reagálni, de most szaladok főzni - csak előbb bekötöm a kávét infúzióba :( Itt is köd, nekem meg esik le a fejem...
Szurkoljatok, hogy 1 körül még ne legyenek delegációk a reptéren, mert nincs kedvem ott ácsorogni a kocsival :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Veronikusz: Hú... nagyon sajnálom ami történt veletek! Kitartást és remélem mihamarabb hazajöhettek a kórházból! Egyébként lehet tudni, hogy mitől vannak a kiütések??

KépKép

KépKép
cukorfalat

Bilizős Jáz és Bogi is tündér... Na itt van egy Ancsáról is, hogy mi se lógjunk ki a sorból :D
Kép

Orsi,
aranyos volt, este megígérte, hogy nem kell átmennem hozzá, és tényleg csak egyszer kellett átmennem, mert nem találta a teáját. De nem volt semmi gond, simán visszaaludt utána :D
Fogak nem látszanak jobban, de most legalább aludt. Bár a nurofent most is beadtam este :oops:

Timi,
szegény Jáz, ennyi kütyü rajta... De nagyon ügyi volt, hogy így is tudott aludni!!!

Mit akartam??? Fenébe, teljesen szita az agyam, pedig már 2 bögre kávét benyomtam... :oops:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Na, a reptér honlapja szerint a 12:50-es gép 13:20-ra várható.... Pedig elvileg még csak 20 perce szállt fel, és máris félórát késik???? :shock:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Vero! Kitartást!

Ancsa, köszi a híradást!

Judy, Ancsa sem semmi a bilin! Éééééééééééééédes!
Apacukátok hazaért?

Kép
Kép
Kép
szzsk

Sziasztok!

hazaugrottam pár órára de robogok is el vásárolni + Katáért, + Zsófit összeszedni ...

szóval változás nincs. Szofi lázas. Sz@rt se csinálnak vele, csak folyton vizsgálgatják. :oops: Az arcán és a könyökénél már egy összefüggő piros folt az egész. :oops: Ja! és beraktak egy brennul-t (kanült?) hogy ha véletlenül lázas lenne és nem tudják lehúzni Panadollal a lázát akkor azon keresztül kaphasson gyógyszert. :twisted: Bakker! ráért volna akkor is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: most meg szegény mint egy fél nyomorék. :oops: Még rajzolni se tud. :twisted:
Így néz ki:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

VERÓ-+++++++++++++++++++++Ancsa köszi híreket.....

JUDY-max elázik az autó-itt nálunk szakad......már meg is jön férjed?gyors út volt......
Ancsa nagyon nagyasszonyos ezen a képen :lol: :lol: :lol: még a bilin is hogy pózol :lol: :lol: :lol: -és mi olyan érdekes abban a könyvben,hogy még ott is olvassa??-mert ugye olvassa!!!! :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:

ORSI-én tippelek :lol: :wink: :lol: azt mondom március..szóval jövőhét kedd körül??? :D
gratula a JÓ alváshoz :D :D ez a szokás maradjon meg Angyalkádnak :lol: :wink: :lol: ez a három tök jól hangzik....és ha még csökkenne is....kitartás :D :D
és ezek a pocsolyák olyan nagyon jóóóóók!!! :wink: :lol: :wink: mert szeretjük a vizet :D :D :D
tényleg tetszik a body? :?: ha gondolod mi jövőhéten rendelünk-kérek neked és elpostázom.......persze ha van listán,mert asszem Timi személyesen vette....

KRISZTI-ha hagyomány akkor holnap??? :D szerintem még ez az eső sem csalogatja ki Zoárdot....vagy Te hogy érzed???? :D
azért kávéval óvatosan.....

KRISZTI-legalább lightos kávét nyomsz magadba???és infúziót ki köti be??? :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:
sáros rucikról tudnék mesélni.......min két garnitúra mindenből :roll: :lol: majd megtudod :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: vagyis már kezdődik......
Kati máj28ra van kiírva.....igen lehetne ő is a kismamink :D nekem persze elsőszámú :D :wink:

DE ITT A FÓRUMON ELFOGYTUNK??? :roll: :roll: VAGY VAN JELENTKEZŐ???? :lol: :lol: VÁRJUK :lol: :wink: :lol:

LILLUS-jobbulást nektek-de amilyen gyorsan jön,látom olyan gyorsan megy is.....virágcsodáidat várjuk :D de jóóóó lesz neked hiszen kicsikertészed ott lesz segítségnek..... :wink: :lol: szupi mikor nyakig földesek,szájban is mindenféle nem odavaló cucc,körmeiket sikáljuk-szóval ezek olyan muris élmények :lol: :lol: :lol:
Bogibili nagyon édes!!! :D :D növeszted a haját???-és nálatok van még szopi???

TIMI-Adri hogy van?mit mond doki???-és töpi?-csak natúran nyomja?-nem semmi egy csaj!!!!de ilyenekkel tényleg vigyázni kell....

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Hűűű, szegény Szofi! Ez nagyon durva! Gyógyulj meg mihamarabb te drága!

Tenci, ha én főzöm a kávét, akkor az csak "négerizzadtság", ha Zoli, akkor kicsit komolyabb, de az sem erős.
Zoárd konkrétan tojik az időjárásra...

Zétivel a napokban úgy lehetett hazajönni csak a játszótérről, ha beleugrálhatott a pocsolyákba. Szerencsére a haza vezető úton is voltak, így nem is kellett nagyon terelgetni. Amikor elfogytak a tócsák, botot szereztünk, majd megígértem neki, hogy együtt nyomjuk be a kódot a kapucsengőn. És már haza is értünk, röpke 20 perc alatt (légvonalban kb. 50 méter a játszi kapuja és a lépcsőház bejárata).

Kép
Kép
Kép
szzsk

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 16:58-kor.
Vendég

Lilluska, Dorottya igazi, belevaló ovista! :) :)

A négerizzadtság még a munkahelyemről jön. Ott a technikusunk nevezte a kávémat annak. Azt mondta, hogy abban kb. annyi a koffein, mint egy néger izzadtságában. Színre még elmegy, de az íze... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
szzsk

Vero, szegénykém... dühítő, hogy nem csinálnak vele semmit. szorítunk!!!!++++++

Tenc, oks majd megnézem az oldalt. köszi.

JUdy, férjed épségben hazaért? vagy eltérítették a fellegekben? :lol: Ancsa örült neki gondolom h újra látja aput.
snooopy

Sziasztok!

Vero!

Nem semmi szegény Szofi arcocskája meg gondolom a többi testrésze sem! :shock: :?
Remélem mielőbb megtalálják a "gubanc okát" és tudnak valami "csodaszert" adni Neki, amitől mihamarabb elmúlik ez a piros kiütés!
Jobbulást Neki továbbra is és persze mennek mellé a gyógypuszerkákok 8) is! Neked is kitartást! És mi az, hogy tinikkel vagytok egy szobában? :shock: Nincsen külön "kicsiknek/nagyobbaknak" szoba/szobák? Hát ez "vicces" és valahogy nem is értem. Már bocsi! :?
Segítséged esetleg?
És tényleg, akkor most végülis az Aktil dou, amit a fülére kapott, az "csapta" így ki a bőrét vagy kapott más antibigyót is?

Lillus!

Bogi-bili a koncentrálós arcával.....betojás! :lol: Na a mi bilink is pont ugyanilyen.....talán a legoccsóbb, de a LEGJOBB!!! :wink: .....csak piros színű! :D
Akkor Lillus fogjunk kezet! :wink: És kössük össze Dorottyát Adrival! :D Nálunk ugyanez a helyzet ovival kapcs. Szerdán este "kirakta" a gyerek a vacsoráját és csütörtök reggel fél 7-kor már ott strázsált az ágyam mellett, hogy Anya, akkor ébredjél, mert megyünk az oviba! :shock: :D És elmentünk....

Kriszti!

Hát ha Fiúk így jöttek sorba és Zozo nem akarja megszakítani a hagyományt, akkor HAJRÁ HOLNAP!!!! :wink:
Remélem Vidát ki kell majd verni az ágyból! 8)
Adri nálunk nem egy "minden napi gyerek" kajálás szempontjából. Értem ezalatt, hogy amit általában a gyerekek abszolút nem szeretnek....pl. töpi, kolbász, szalonna, zsíros húsok, bármilyen főzelék, stb.....na azokat Ő "kétarcra" nyomja befelé. Viszont a tejbegrízt a tejberizst és a piskótakocska csoki öntettel ki nem állhatja! :shock: :D
Kocsonyát én is nyamiiiiiiiiiii! :D Főleg amit Jánosom csinál! 8)

Orsi!

Bilizés nálunk totál megy! Egyikkel sem volt semmi bajom! 8)
Örülök, ha Noel egyre jobban alszik! Csak így tovább!! KOPPKOPPKOPP!!!!
Biztos megérdemli a Fiatalember ezt a body-t! Vedd meg Neki Anyuci! :wink: Mármint Tenc, javaslatát fogadd el, ha tényleg akarsz egyet. Én legközelebb csak május elején megyek a boltba. Tenciék szoktak rendelni többször is, én meg elmegyek a boltba és ott veszem.
Puszi az összes Fiúnak! :wink: Na meg persze Neked elsősorban! :wink:

Kriszta!

Akkor nekem tuti nincs lányom! :shock: :lol: Ha látnád Adri overálját már hétfő délután az oviban mikor megyek.....vagy Apa....érte! :shock: De nálunk az oviban minden gyereknek...akár fiú akár lány!....totál "szenny" az overálja legkésőbb keddre. Hát ezért mossuk ki mi Anyukák! Hogy legyen mit összepiszkolniuk a mi nagy örömünkre! :roll: Mert ugye tudod a szlogent....Anyu Persillel mos! :wink: Mondjuk én nem, de ez most mindegy! :wink:

Judy!

Reptér megvolt már? Remélem szerencsésen hazaértetek már!
Ancsa-bili!!!! :lol: Ő is nagyon ott van a "szeren"!!!! :wink:
Mintha Adrit látnám. Ő is mindig OLVASOTT.....vagyis a mai napig is olvas a wc-n.....a bilin. :wink:
Azóta valami finom kenyérke készült már a "kemencében"? :D
Remélem holnap már jössz is "azzal a bizonyos sms-sel"! :wink: 8)

Tenci!

Adri teljesen jól, köszi! De azért ma nem vittem oviba...csak tegnap....mert tegnap volt oviban és itthon is fosika és nem akartam, hogy esetleg valami "baleset" legyen az oviban. De ma még nem kaksizott :roll: úgy látom a tegnap beadott homeós bogyó túl jól hatott. Bár azért tegnap meg ma is diétáztattam....pirítós kenyér, főtt krumpli meg répa meg kamilla-hársfa tea meg főztem ma husi levest és azt adtam Neki ebédre.
Töpit NEM NYOMHATJA NATÚR :roll: mindig meg kell ennie hozzá a kenyeret is. Most inkább azzal volt a baj, hogy NEM RÁGTA MEG RENDESEN!!! :evil: Nem hazudok Neked, de kb. kettőt ha rághatott rajtuk, mert szinte majdnem "egyben" jöttek ki a töpik! :oops: :roll: Már bocsi a naturális beszámoló miatt! 8)
Fiúkák jól? Ma sikerült kimennetek? Itt egész nap esett/esik az eső! :evil:

Boszi!

Köszönjük Vero sms tolmácsolását!
Csajszik jól vannak? Lara nyomja az ovit? És farsangi képek készítésével hogy állsz? Anyukád vagy Anyós volt azóta nálatok egy kicsit segíteni?

Brigi!

Remélem ujjad már jobban! És örülök, hogy gyűrűdet sikerült ilyen hamar megcsinálni! Tényleg, ki vágta le az ujjadról?
Igen, gyereknek kajafőzéssel én is így voltam. Inkább egye az enyémet. De ugye annyiféle húst nem lehet fagyasztani meg adni nekik, úgy hogy én inkább csak azért vettem...főleg Zizinek, mert Adri nem ette őket......üveges kaját, hogy egyen húst. De persze egy üveget két napra kapott, mert én azt csináltam, hogy megfőztem egy krumplit vagy répát vagy valami mást és egy fél üveggel tettem csak hozzá.
Húúúú, kérdeztél még tőlem valamit amire nem válaszoltam? Bocsi, de szitaagyam előjött. Ha valamire nem válaszoltam bocsi, de kérdezz újra nyugodtan! :wink:

Vali, Sissy, Ren, Adri, Linocs, Gabi.... meg akit még nem mondtam!

Egy-két szóra gyertek. Plíííííííííííz!!!!

Csajok!

Szép estét Mindenkinek! Most menek és csinálok vacsit a Bandának! Ma már valszeg nem jövök, mert este 9 után megyek NY-ba ill. Gyilkolom az elméket! Addig meg ugye még fürdés meg mese is van!

Pussz Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jó reggelt!

tegnapm itthagyta Laci a gépét, így most a HP-ból netezek. Lassan jön viszont érte, mert megy dolgozni. Katát, Zsófit le tudja adni egy kolléganőjének.

Mi megvagyunk. Túl vagyunk a 3 pocsék éjszakán. :oops: De van jó hír is! Szofin halványodni látom a izzó vörös foltokat. Szeintem már mennek át rózsaszínesbe. :D Szteroidos krémet kap, azzal kenem 3-4x egy nap. Sajnos viszont még mindig lázas. :cry: A lányokkal viszont nagyon jól el van. Nagy szerencse, hogy ők itt vannak. :P Tök jól elbabáznak vele. Most is berakták neki a Shrek-et :lol:

Köszi mindenkinek a drukkokat! NAgyon aranyosak vagytok és nagyon jól esik, hogy gondoltok ránk! :D

Timi!
nem, nincs kicsi és nagy gyerekes szoba. Viszont van itt már pár hónapos gyerek is. :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

VERÓ-de jó,hogy jobban Szofi.....ha már halványodik az már gyógyulás-láz is lassan megszűnik....és nem csodálom,hogy jó a társaság Szofi gondolom mindenkit lenyűgöz!!! :D :D :D
a fotókon tényleg nagyon durva :roll: de még ott is kaptunk egy icicpici mosolyt :wink: :D
kitartás remélem minél előbb hazamehettek...gyógypuszkókat postázzuk :D :D-amúgy te akkor egész nap bent??

KRISZTA- :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: dobd magad ide ha még itthon vagy :D
és ugye azt is megtudjuk hogy elindultatok???-had izguljunk már kicsit :wink: :lol: :wink:

TIMI-töpis csajod?végül is voltatok dokinál??? :roll:

ORSI-holnap este küldöm a rendelést....ha valami kellene..szóljál :D

LILLUS-igen Dodo+Adri-van hasonlóság.....oviszeretet :D :D de az elején is ilyen könnyen ment? :roll: :roll:

na tépünk ki-Mikey már feltúrta az udvart......amilyen sz@r idő volt ahhoz képest tök jó lett......éjszaka itt nagyon durva,szél eső......de srácaim nyomták az ágyat :wink: :lol: :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk Szofi és Kriszti miatt!

Vero!

Örülök, hogy Szofinak már halványodnak a foltjai! Csak így tovább!! És remélem a láz is múlik majd a foltokkal együtt! :roll:
Pár hónapos gyerek a bőrgyógyászaton??? :shock: Jesszus!
Egyébként tudtak már valamit mondani, hogy mi "üthette ki" Szofit?
És NagyKata meg KicsiZsofesz nagyon ügyi Csajszik! Laci kolléganő meg remélem bejön a Csajsziknak!
Akkor ma haza sem mész? És előreláthatólag meddig kell még bent maradnotok? Amíg le nem megy Szofi láza?
További GYÓGYPUSZKÓK Szofinak! Neked meg kitartást!
És Katának meg Zsófinak Puszkók és minden elismerésem a Csajoké! :wink:

Kriszti!

Lehet hogy ez a nagy szél végre "kifújja" Zoárdot?! :roll: 8) Bár inkább ez a délutáni napsütés csalogassa kifelé! :wink:
Egy biztos! Tuti nem szökőnapon fog születni, mint az osztálytársam Apukája! :D :wink: Hiszen nincs is szökőév!!!! :lol: :wink:
Na ha valami van, dobjad Judájnak azt az sms-t! :wink: Ma még azért egy párszor visszakukkolok! Hátha......!!!! :wink: :lol:

Tenci!

Adrit tegnap levittem dokihoz, de furcsa volt, hogy tök üres délután a parkoló és a rendelőben is sötét van. Hát az itthoni asztali naptárom jól átb.....ott!!!! :evil: Abban ezen a héten 9. hét van és ugye páratlan héten pénteken, du. rendel doki bácsink pároson meg de. Én meg erre a hülye naptárra hallgatva vittem oda. Aztán ott a rendelőben megnéztem a telómon a naptárt, azon meg 8. hét volt. Na akkor meg ugye délelőttös! Úgy hogy tartoztam az ördögnek egy úttal. De letojom. Hétfőn elviszem Adrit az oviba, aztán majd mielőtt megyek érte du. , beugrom a doki bácsihoz egy igazolásért azt majd akkor odaadom óvó néninek. Hát ennyi. De azóta semmi baja!!! KOPPKOPPKOPP! Tudtam, hogy csak a töpi volt sok na meg a megrágás hiánya! 8)
Éjszaka nálunk is iszonyat idő volt. Szintén zenész! De Csajok nálam is rendesen húzták a lóbőrt! :wink: :lol:

Na menek, mert Jázt most tettem le a du. alvására, így most Adrié meg a társasjátékoké a pálya! :wink:

Szép napot Mindenkinek! Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Hahó!

Kriszti! Mizu? Zoárd bent vagy kint?

Nálunk is alvás volt reggel 8-ig majdnem. Petyka szokott tápolni hat körül, de még az sem volt ma.
Voltunk Tropicariumban, vagyis nem voltunk, mert akkora tömeg volt, hogy hazajöttünk.

Timi!
Enyém naptár jobb, azon 8. hét van, bebe. Azért jó, hogy Adri OK.

Veronikusz!
Örülök, hogy Szofinak halványodnak a kiütései, szegénykém, elég csúnyák voltak, el is hiszem, hogy nagyon viszketnek. Mostmár láz is menjen. És tényleg nem mondanak semmit?

Lányok!
Chilében hajnalban erős földrengés volt, barátnőm pont Concepciónban lakik, itt ülök, skype, facebook, minden belőve, remélem, hogy csak az áram és miegyéb szolgáltatások kimaradása miatt nem jelentkezik.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Tenc, köszi,de most kihagyon. nem is láttam olyan angyalost,
meg túl bonyolult is lenne, utalnom kéne neked az árat, neked meg postára rohangálnod...de köszi szépen.
amúgy neked vlmi kedvezményed van ott, hogy mindig onnan rendelsz? :lol:

Vero, szorítok Szofiért!!
snooopy

Vero drága!

De jó, hogy jobban van Szofi!!!
Akkor továbbra is szorítunk, hogy ne csak halványodjanak, hanem tünjenek el a foltok!
és az a csúnya láz is menjen már máshova!!!! :twisted:
Millió sok puszi a kis drágának!!!
De jó, hogy van jó társaság! Legalább az!
TE hogy bírod?

Ja, azt hittem megbolondult a telefonom, mert úgye éjszaka Apáéról írtam, és ugye oda válaszoltál! :lol:
ő meg továbbküldte nekem.
Nekem meg nem esett ez le, de nagyon csodálkoztam! :oops:

Hiába, nem kicsit vagyok fáradt!

Kriszti,
Ma szombat van!!!
hajrá!!!
Várjuk nagyon Judy sms-ét!
Puszika nektek

ancsaboszi

Sziasztok!

Még itt... Méhszáj zárt továbbra is. Hétfőn megyek újra, pénzért... A rendelő első emeletére kell menni, ott a magánklinika (vagy mi a szösz)...

Vero, örülök, hogy Szofi jobban van! Sokat gondolok ám rátok! :)

Bocsi, most csak ennyire futotta...

Puszi!

Kép
Kép
Kép
szzsk

KRISZTI-na ne máááá,Zoárd arra pályázik hogy fizess??? :lol: :lol: :lol: de ki tudja-hosszú még a mai nap :D :D
amúgy vizsgálat lesz?meg ctg is???-kíváncsi vagyok mennyit kérnek... :roll: :roll:
nem írtad de ugye küldesz sms-t Judesznak ha elindultok.....szóval két üzi a tuti :D :wink: :D
és nem tudod mi lett a TABLÓNKKAL????vajon hová került?? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
szorítunk nektek....ma még február....habár én március másodikát mondok :D :D :D

VERÓ-remélem minden jól alakul-gyere ha tudsz....vagy lehet már otthon???-de jóóóóóó lenne......itt vagytok mindig velünk!szorítunk!!!

ORSI-nem lenne gond nekem!!!de tényleg nem nincs angyalkás....amúgy több havernőmmel szoktunk rendelni úgy három/négy havonta -kedvezmény nincs :x pedig nem kevés lóvét hagyunk ott....csak a postaköltség nulla....meg most zokeszt adnak minden2500ft megkezdésekor-na ez eddig nem volt :idea: amúgy az sem nagy összeg-mármint zokesz..... :D
srácaid??
sikerült kendőt venned??valami spécit szeretnél???

ANCSA-fáradsággal hogy állsz??? :roll:

KRISZTA-láttam én is híreket-remélem minden okés havernőddel.....tudtál vele beszélni???-Ő kint dolgozik???-bizti érdekes hely....na az ilyen természeti dolgokat kivéve-de ez benne van :roll:

TIMI-akkor holnap ovi??Adri be van sózva.....
eredmény mikor is lesz Jáznak???neked mennyit alszik napközben???

VALENTINA-napjaitok hogy telnek???-gyere........

JUDESZ-már megint nagyon eltűntél......vagy egy sms-hírrel jössz legközelebb???? :wink: :lol: :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok!

Tenci, aranyos vagy!!! :)
Ma már végignyaltam a konyhát (már ráfért mondjuk... :oops: ), ciffel végigsúroltam a szekrényeket, tűzhelyet, radiátort. Aztán lemostam a nemkevés nm-nyi tükröt és a nappali ablakot (Zétény lenyomat mentesítés volt), aztán lesikáltam a wc meg fürdőajtót, mert azok is csupa koszosak voltak... Hátha...
Ja és voltam fodrásznál is, ez az utolsó lehetőségem volt (Zsombit is úgy szültem, hogy pénteken fodrászda, szombaton szülés).

Úgy tudom, 4000Ft lesz az NST, de holnap tudok biztosat mondani.

Kép
Kép
Kép
szzsk

Kriszta, remélem mihamarabb lesz hír a barátnődről.

Ja, tabló: nem láttam tegnap, de megkérdezem, hogy hova tették (lehet, hogy a gyerekágyas folyosóra).

Kép
Kép
Kép
szzsk

Sziasztok!

Kriszti!

Na úgy látom mégsem akar Zoárd téli gyerek lenni! 8) Végül is a legtöbben mindig azt mondják, hogy a tavasz a legszebb évszak. :wink: De azért van még ebből a napból minimum 6 óra! :wink:
Képzeld, sógornőm pénteken felhívta a rendelőt, hogy kérjen időpontot a dokijához rákszűrésre, erre közölte a nő vele, hogy okés, de 15 ezer a vizsgálat + 3 ezer a citológia! :shock: :evil: Az ember azt hinné, hogy ebben a brutál összegben legalább benne van az is, hogy megcsinálják az eredményt is. De nem!!! :evil:
Sóginőm közölte, hogy okés, akkor 18 ezerért Ő nem kér semmilyen vizsgálatot, és azt azért kicsit pofátlanságnak tartja, hogy külön fizetni kell azért, hogy eredmény is legyen.
Úgy hogy most megy majd náluk az sztk-ba és keres egy másik dokit. :? Ez azért nagyon siralmas!!!!! :evil: :cry:
Szülni mondjuk már úgy sem fog, de egy évben 1-szer azért mindig elmegy rákszűrésre, arra meg jó lesz az sztk is. :roll:
Én meg azt tartom pofátlanságnak, hogy ha a szüléseket a TB támogatja június 30-ig, akkor a hozzá tartozó vizsgálatokért miért kérnek mégis lóvét március 1-től????! :evil:
Na ezt magyarázza meg nekem valaki. De érthető és főleg elfogadható választ/magyarázatot adjon!!!! :evil:

Tenci!

Adri most nincs annyira besózva, hiszen csak pénteken nem volt. :D
Holnap kérek időpontot Jáznak szerdára, mert doki nénink szerdánként rendel a fülorron. Eredmény meg már ott lesz az asztalán. :wink: Alvásvizsgálat után kb. max. két héttel már megvan az eredmény. Nekünk meg most úgy sem volt sürgős, mert doki nénink a múlt héten szabin volt. :wink:
Jáz délelőtt még lenyomja a két óra szundiját kb. 11-13-ig, de du. már csak 1 órát alszik.....4-től 5-ig vagy fél 5-től fél 6-ig. 8)
Mikor rendeltek scampból? 8)
És Fiúkról esetleg bilis vagy wc-s kép? Mindig csak a KisCsajok formás lábait látom! :wink: :lol:

Vero!

Szofi nagylány hogy van? És Kata meg Zsófi? Laci ma otthon tudott maradni Velük? És Te hogy viseled?
Azért annak örülök, hogy Szofit elszórakoztatják a nagyobb lányok! :wink: Vagy inkább fordítva??? :wink: :D Bár egy ilyen Tündérkének szerintem senki nem tudna ellenállni! :wink:

Orsi!

Sikerült már eladnod a kendőidet? És venni másikat?
Nálatok GYöngyösön is nagy szelek voltak? Noel sárgasága "hogy áll"? És tényleg, Kolos nálatok már bilizik vagy wc-ik? Kérünk ám Róla is képet, ha van! :wink: Ne csak a KisCsajok "mutogassák" itt a formás kis lábaikat! :lol: :wink:

Kriszta!

Barátnődről valami hír???
Egyébként tuti, hogy kint most nem műxik semmi!!! Azért egy 8-as földrengés nem semmi!!!! :shock: :? Biztos fog hírt adni magáról, amint lehetősége nyílik rá! Türelem! Tudom ez most nehéz, de sajnos nem tehetsz semmit! :?
És azt is szokták mondani, hogy az a "jó hír", ha nincs hír! :oops:

Boszi!

Csajokkal minden okés? Mekkorák a Kisasszonyok? Mármint méretileg. :wink: Tejcid remélem van még és tudsz szopiztatni és fejni is Szofi babának! :wink: Péntekre meg drukkok!!!! Remélem minden okés lesz! Ilyenkor egyébként a gyógyszeradagokat is "mérlegelik"? Mármint, ha pl. javult az állapota, akkor csökkentik az adagját?? Vagy ezt most nem fogják nézni? Bocsi, ha hüleséget kérdezek! :oops: :roll:

Vali!

Egy-két szóra gyere. Remélem alvásod javulóban! :roll:

Judy!

Te meg biztos azért nem jössz, mert sütöd valamelyik fincsi kenyeret! :wink: Hátha Zoárdot kicsalogatja a finom kenyérillat! :D Ha már a szél meg a napsütés meg a virágom sem hatotta meg! Hátha.......egy kis kaja!! :D Sms-t meg várjuk! Jöhetsz hajnalban is! :lol: :wink:
Ancsa Kiccsaj és Bobi kutymerák remélem jól viselkednek! :wink:
Ha nem, akkor szabadítsd Őket egymásra! :lol: 8)
Férjed most már teljesen okés?
Lassan elkezdődnek....vagy már el is kezdődtek? .......az adóbevallások! Hajráááá!!!! Kávét küggyek? 8)

Na jó, más most nem jut az eszembe! Szép estét Mindenkinek!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

sziasztok!

egykezezek míg Zsófi issza a tejét :)

Szóval még bent vagyunk, csak hazajözzem Katát és Zsófit fürdetni, hajatmosni, etetni, .....
Szofi piros foltjai változatlanok. Láza viszont a korábbi hőemelkedéshez képest már 39,2 lett :cry: már semmit nem kap levegőt az orrán, PEDIG NEM FOLYIK NEKI!!!! :oops: ma végre felébredtek és a két nappal ezelőtti dolgokat végre elkezdték adni/csinálni ... de mikor szóvá teszem, hogy se UH amit igértek, se orrcsepp, se kanül (Brennül) kivétel .... akkor tőlem kérdezik hogy mért nem!!!! :shock: :shock: :shock: bakker azért mert eddig tojtak rá! múlt éjjel is szarul aludtuk = nem kapott levegőt. A 8ágyas kórteremben közel 50 fok. :oops: lámpánál alhatunk csak, de ez már rég nem izgat csak tudnák aludni!!!! ma enni se nagyon evett, pedig tegnap este vittem be neki gyümi levet + krumpli pürét + fasírtot :oops: egy negyed fasírtot evett délbe a benti rizzsel :? most tejbegrízt viszek ... :?: remélem ez lecsúszik!!!!

majd jövök ha tudot! megyek fektetni, magamat is rendbe rakni és irány vissza!

mindenkit puszilok és köszi szépen NAGYON NAGYON a drukkot! érezzük!!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Judy!

Neked akartam még írni....persze nem most csak tudod Szenilka! 8) ... hogy János autójának a műszaki vizsgája nem azért volt 270 ezer, mert az eredetiség vizsgálatot is ki kellett fizetni.....neki egyébként sem kell, mert az autója csak 3 éves.....hanem azért, mert a fékbetétek/tárcsák 75 ezer ft/db volt :shock: meg az olajcserék meg a munkadíj meg még pontosan nem tudom még mi. Szóval semmi extra nem volt csak hát az alkatrészárak meg a munkadíj horror! :shock: :evil:
Egyébként kíváncsi leszek, hogy az enyém mennyi lesz majd áprilisban. :? Ami biztos, azon is fékbetétet meg olajakat tuti kell cserélni. Két éve, mikor volt m.vizsgán, akkor is cseréltek rajta ezt-azt és akkor sem volt olcsó....175 ezer ft. :shock: :roll:
Szóval ha ebből indulok ki, akkor valszeg az én jó öreg Bajorom is ütni fogja a 200 ezret! :shock: :mrgreen:

Vero!

Hőemelkedésből láz....hát ez nem túl jó hír! Sajnálom! :cry:
Gondolom enni azért nem nagyon tud, mert orrán nem megy a levegő, meg lázas is.....ááááááááááááááá basszus Szegényke!!! :( :cry: Nem csodálkozom!!!! Küldöm Neki továbbra is a GYÓGYPUSZERKÁKOKAT meg LEVEGŐT a pici nózijába! Lehet bakker, hogy azért nem folyik az orra még, mert nagyon be van dugaszolva! :? De nem értem, akkor miért nem adnak Neki HP-s orrcseppet?!?!?! Szerintem vigyél be Neki Nasivint....ne csöpögtetősset, hanem a pumpásat..... és csöpizz az orrába. Hátha segít Rajta!
És 50 fok a kórteremben....ne is mondd. Alvásvizsgálatnál sem volt sokkal kevesebb. Biztos ezért sem tudott Jáz meg én sem nagyon aludni. Be sem voltunk takarózva csak a hátunkon meg a derekunkon volt takaró, lábunkon zokni sem és így is olyan meleg volt mindkettőnk lába...... :shock: :roll: Zizi a max. 22 fokhoz, mi meg Jánossal 18-19 fokban alszunk. 8)
Neked is kitartást!!! És még mindig nem tudnak semmi konkrétat mondani?! :shock: :? Nem semmi. :?
És tényleg, ágyad van már??? Remélem azért nem széken nyomod az alvást!!!!
Kata meg Zsofesz remélem továbbra is jól vannak! :roll:
Kitartást még egyszer Mindkettőtöknek és Sok-sok puszi!

Mentem Adrit fektetni!

Szép álmokat Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Vero,

Jaj ezek nem jó hírek!!!
Nagyon, nagyon szorítunk!!!
Küldjük a puszikat, meg a drukkokat!!!
Azt hittem már otthon.De kár!
Úgy szorítok!!!

Sok puszi

ancsaboszi

sziasztok,

vagyok-vagyok, csak kicsit sűrű volt a hétvége :oops:

Kriszti,
haza :D Örült nagyon, a reptéren még nem is vett észre minket, de már hallotta, hogy APAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D Utána persze már egyből megtalált :D
Hááát, Zoárd nagyon jól érzi magát odabent :D De az nagyon durva, hogy a szülés még tb-finanszírozott az nst meg már nem :?

Vero,
nagyon durván néznek ki ezek a pöttyök :? Örülök, hogy már halványul!!! Drukkok mennek továbbra is, remélem minél hamarabb hazamehettek!!!

Tenci,
hát, nem az volt a gondom, hogy az autó elázik :D Mikor kivittem szerdán, akkor megállni sem tudtunk a reptérnél, mert mindenhol rendőr... De pénteken nem volt semmi, simán ki tudtam menni. Ilyenkor csak az a bajom, hogy mikorra menjek ki, hogy ne kelljen sokat várni. Óránként 900 :!: a parkolás :? :roll:
Sicc-et olvas :D Amúgy az a nagy helyzet, hogy 1 hétig gyönyörűen ment a bilibe minden, azóta meg semmi. Valamivel le kell foglalni, hogy egyáltalán ücsörögjön rajta, de produktum akkor sincs :(

Orsi,
persze, akkorát visított, hogy APAAAAAAAAAAA, hogy már messziről észrevett minket a párom :D

Timi,
hát le kell foglalni, egyébként nem ül meg rajta... Nem az a típus. De sajnos eredmény nulla :(
Várom az sms-t én is :D
Megvannak, bár Ancsa most kicsit sokat nyíg, ami a fejemnek nem tesz jót... Épp most akartam kivinni, erre olyan erős szél lett, hogy nem is tudom :? De megpróbálom elvinni tornázni legalább...
Adóbevallást ne is mondd :?
Ja, így már értem a húzós árat... :(

Kriszta,
biztos, hogy nincs áram ilyen földrengés után. Remélem hamar jelentkezik, hogy megnyugodj te is...

Tenci,
jövök én, jövök - csak nem mindig sikerül :D
nem sütöttem semmi, most nem volt arra se időm.... talán majd a héten.

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

JUDY-idő itt is pocsékul indult reggel-de nagyon jóóóóó lett :D voltunk is kint,most épp alszik Benedek-a napi 1.5órát lenyomja :lol: Miki hazajött de ment tovább vitte Mikeyt is :wink: :wink: :wink: és most már tök jó,még hat körül is kint lehet lenni-szóval tényleg itt a tavasz :D :D
bilitéma ismerős :D :D ha nem képes megülni egy helyben egy percig sem-miért épp a bilin menne??? :roll: :lol: ez volt és van nálam is....de hová is siettetném még Benedeket??? :roll: :lol:persze vannak kivételek..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jön a nyár Ancsád pikk pakk elhagyja a pelust......
reptér parkolás.....tesómért mi szoktunk menni,tudom sajna az árakat...sőt októberben úgy mentünk minimum két órával korábban-vittük Mikeyt is hogy kilátózzon-erre átépítés miatt zárva :? :? szóval jól jártunk....és még gép is késett.....de már decemberben rutinosak voltunk :wink: :lol: :wink:

ANCSA-nagyon nem írsz magatokról......csajok hogy vannak?gondolom ezerrel zajlik az élet....... :D :D

KRISZTI -ha megjössz jelentkezz :D :D :D

VERÓ-na már én is azt hittem otthon.....drukkok mennek még...remélem sikerült lázat levinni,aludni meg....majd otthon fogtok nagyon nagyokat :D :D
tejbegríz lecsúszott???
ha van időd és energiád gyere pár szóra hogy vannak hősnőid :D

TIMI-jól nyomja Jáz az alvást :wink: és éjszaka van még cici???
mit akarsz??bilis képet??persze mikor egy percet sem ülnek+még fényképezzek is???Mikeyról max wc-s kép van :wink: :lol: Benedekről meg pelusos.....de ha akarod külön biliset küldök max össze rakod a képeket :wink: :lol: :wink:
de van egy nagyon jóóóóó hátsó kép a srácokról megkeresem és felrakom :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok!

Még nem olvastam vissza mindent, de láttam, hogy Szofi nem alakul. Szegényke... Drukk neki!

Megvolt az NST a hiper-szuper új helyen... Minden kezdetleges állapotban, de nagyon igyekeznek. Télleg szép lett, valóban megkapja a kismama/hölgy a pénzéért a szolgáltatást. Kicsit döcögött még, de amúgy csak pozitívumot tudok írni.
Szerdán újra-játszás, ha addig sincs gyerek, akkor indítás.

Kép
Kép
Kép
szzsk

remélem ezért a gyámügyen nem nyomnak fel :lol: :lol: :lol: Kép

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Micsoda formás popók! Édesek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D Mintha a saját két fiamat látnám hátulról (bár Zsombika kicsit combosabb)

Kép
Kép
Kép
szzsk

Sziasztok!

Tenci!

Kössz a képet! :lol: :wink: Nagyon csábosak! :lol: Jáz itt mondja, hogy BABA! :lol: Kíváncsi vagyok, hogy kb. 17 év múlva mit fog erre mondani! :lol: :wink:
Hányszor írjam még le Neked, hogy cici már csak reggel meg este alvás előtt van?!?!?! Hahóóóóóóóóóóóóóó!!! Ébresztőőőő!!!! Zizi sem csecsemő már!!!! Nem emlékszel?!?!?!? :lol: :wink:
Viszont az tuti, hogy minimum 6 fiút kitesz!!!! :twisted: :shock: :lol: :wink: Apja azt mondta Neki a múltkor, hogy "Rosszabb vagy, mint a bátyád!" :shock: :D És ez azért nem semmi!!!! 8)
Szóval merem állítani, hogy Adri és Jáz ég és föld!!!! :shock: 8)

Kriszti!

Bocsánat, hogy így írom, de ennyi pénzért nyugodtan kinyalhatják még az ember seggét is!!!! 8)
Örülök, hogy egyébként minden okés Veletek! :wink: Szóval, ha előbb nem, akkor szerdán meg lesz Zoárd? Ezt konkrétan így kell érteni?! 8) Hát akkor nagyon drukkolok!!!!! :wink:
Szülőszobák esetleg tudod, hogy hogy állnak? Még mindig a C folyosón "kell" szülni?

Vero!

Ha lesz egy szusszanásnyi időd gyere és írd meg hogy van Szofi!
Remélem a láza már lement!!! És foltok is egyre jobban halványulnak!
Kata-Zsófi páros hogy vannak? Tényleg, Ők most járnak oviba-bölcsibe?

Képzeljétek Lányok!

Adriéknál az oviban alig vannak. Teljesen "felütötte a fejét" a hányós-fosós vírus meg a skarlát is! :shock: :? Adriék csoportjában ma 10-en.....29-ből..... vannak és a többi csopiban sincsenek sokkal többen. Remélem azért nem kapja el egyiket sem!!! KOPPKOPPKOPP!

Na menek, mert Jáz most már nagyon nem bírja, hogy itt ülök!

Szép napot Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!
Kihasználom, amíg még alszik, bár már 2 órája nyomja. Nem haragudni, mert cserében nem eszik.

Tenci!
Nagyon formás popik. Petykának is hasonló fokhagymagerezdek vannak. Nulla hízás. Gondolom a nemevés miatt. :?

Timi!
Nem semmi a 15 rugó meg még 3 című rákszűrés. A 15-be már kezdtem volna belenyugodni, merthogy nálam is most lenne esedékes a dolog, nade mirefel még 3? Azt a jó mindenségit.

Kriszti!
Ilyen hamar indítanak? Ez nem vall Vidadokira. mÉg nem telt le az egy hét plusz.

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!

Hát igen! Sógornőm is dobott egy hátast, mikor meghallotta. :shock: :?
3 ezer ft plussz, hogy a citológiát is elvégezzék! Összesen úgye így már mingyá 18 ezer ft. Na azért ezt már tényleg nagy pofátlansának tartom! :evil: Nem hiszem el, hogy a 15 ezerbe ez nem férne bele. Bocsánat a "csúnya kifejezésért" :oops: de magyarul megmondva a 15 ezerbe csak az fér bele, hogy "belédtegyék a kacsát és a piszkával az üveglapra helyezzék a mintát". No comment......

Most már tényleg robogok, mert kikapok a Rosszcsontomtól! 8)

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Csak egy gyosra, mert mennem kell Vikóért.

Tenci: A napjaink majdnem úgy telnek mint régen, csak az a furcsa, hogy este Vikó keresi az apját és én hülye meg várom haza, pedig tudom nem fog jönni :cry: :oops: Csak Vikót sajnálom, mert nem tudok neki mit mondani az apjával kapcsolatban... :cry: Bár szívem szerint ócsárólnám egész nap :evil:
Velete minden rendben?

Timi: Az alvásom csak rosszabb lett, minden kis zajra felriadok és borzasztó fáradtan ébredek minden reggel.
Néha még fel kellni sincs erőm, de Vikó miatt meg kell tennem :shock:

Röviden ennyi, ha kicsit több időm lesz akkor írok majd még.
Ja mielött elfelejtem
Steffi: Boldog Szülinapot utólag is.

Szép napot mindenkinek

valentina

Hű Valentina! Még ebben az állapotodban is rendesebb vagy, mint én. Úgyhogy énisénis:

Steffi!
Boldog szülinapot!!!

Jól vagytok?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Egyenlőre csak arról van szó, hogy a hét második felében indít. Én azt sem bántam volna, ha ma már túlvagyok rajta...

Kép
Kép
Kép
szzsk

Sziasztok! :oops:

Judy már vagy 2 hete szólt, hogy jöjjek már egy uffra na azóta jövök :shock: Én nem tudom mások, hogy csinálják, de a mosás, teregetés, ebéd/vacsi főzés, gyereknevelés, séta stb mellett egyszerűen NEM jutok ide. Úgyhogy kérdezem, hogy mások, hogy csinálják?! Szeretném tudni a titkot, mert így is éjfélig fent vagyok és kezdek kidőlni. ma majdnem nekidurrantottam egy autónak :?

Veronika!
Szegény lánykád! Mielőbbi gyógyulást neki, rengeteg gyógypuszit küldünk, gondolunk rátok!!!!

Valentina!
Jajj, nagyon figyelmes vagy, köszönöm! A te kicsi fiadnak is utólag boldog szülcsit, tudom, hogy 15én volt, mert anyukám is aznap született, csak pár évvel előbb :D . sajnálom a válásod! Jól vagytok lelkileg, testileg stb?/ Viktornak úgyis te vagy a fontos a férjed meg sajnálhatja, hogy eldobja magától ezt (persze ez csak az én véleményem)

Kriszta!
Köszi neked is, jól vagyunk persze, csak a házimunka, főzés, gyereknevelés bedarál totál. Hogy állsz a vezetéssel? Én most már nem görcsölök rajta és sokkal jobb így. Tegnap még arena plazaig is eljutottam.

Sokan kérdeztétek az ovit: nem jár Martin óviba, végülis a vezetőnővel megállapodtunk, hogy ezt a pár hónapot már pihentetjük, mert Martin nem áll készen még rá és sokat betegeskedett, most egy pár napja jól vannak semmi bajuk. Mivel rendes votl a vezető az még nem biztos, hogy nem is ide fogunk járni, bár a tejérzékenységgel nem tudnak mit kezdeni, ha nincs róla papírunk. Bár valszeg kinővi kopp-kopp.

Nemes GAbi!
Kutyafuttában olvastam, hogy szerelmes vagy??? Tök jó annyira örülök neked! kívánok minden jót neked, mert nagyon megérdemled!

Na robogok is tovább, mindenkinek szép estét! Gyerköcök természetesen gyönyörűek egytől egyik, de Benedek-Mikey popo azért a legtutibb! :lol:

Kép Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 16:58-kor.
Vendég

Sziasztok,

Tenci, micsoda pasik. :lol:

Steff, jók a képek, nagyon édesek ahogy mosolyognak. látom nálatok is megy a habfürdő. :)

Timi, akkor nem viszed Adrit oviba? vagy mered? én lehet itthon tartanám nehogy elkapjon vlmit, de tudom Adri imádja az ovit, és az "idegeidre" meg ha otthon tartod. :wink:

Judy, akkor volt nagy öröm. :) Kolost egyszer a szüleim elé vittük ki a reptérre, ő is örült nekik de akkor még nem beszélt. nem mintha most beszélne. :lol:

Kriszti, mondtam már hogy ne tartsd olyan jól ezt a Zoárdgyereket, mert soha nem jön ki. :lol:
apukám azzal viccelt mikor én túlhordtam Kolost, hogy érettségizni is a hasamban fog. :lol:
snooopy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?