Jó reggelit!
Mia ne aggódj, végül én sem voltam szoliba!Hulla fáradt voltam!
Ma én is takarítok, főzök, mosok, vasalnom kell nekem is egy tonnát!
12:30-ra készen kell lennem mindennel, megyünk nagyokért és ebéd, megpróbálom altatni Bogit, 14h-ra már jön vendég, negyed 8-ig tutira dolgozom!
Andika lehet hogy kihagyom a szombati úszást ha nem gond, mert szombaton nekiállunk a padláspakolásnak, selejtezésnek, aztán kipakoljuk a fitness szobát, hogy el lehessen kezdeni a munkálatokat.
Hétvégén jönnek anyósomék, sógórnőmék is, főzök-sütök.
Túl sok megállás nem lesz!
Jövőhéten lejár a fogyisvendégem kúrája(amit nagyon sajnálok, mert olyan jóóókat lehetett dumcsizni közben, tök jóóó időpontban járt, mindig vártam a kezeléseket
)
Jövőhetem már nyugis lesz! Az a rossz, hogy van olyan nap, hogy 3 vendég és egy más után 3 ilyen nap, utána meg 2-3 napig senki.
Nem a vendég a sok, hanem az eloszlása!
Szeptembertől azért más lesz, mert már Bogika is ovis lesz(nagyon remélem
!!!!!!)Jövőre nem fogok minden nap főzni, mert a gyerkők is bent esznek, magamért meg nem fogok az tuti! Max valami könnyed salikat, husikákat, levest stb...Aztán hétvégén lesz nagy dínom dánom!
Amúgy szeretek főzni,ha van időm! Most ez a rohangálás, a gyerkőkért, délben már cuccolunk, kapkodás az egész délelőtt! Rendszerint nem elég az idő arra, hogy valamibe alaposabban belemerüljek!
Tényleg Zsandi! Te hogy tudtad elintézni, hogy bent alhasson Dorina, ha otthon vagy?????Nekem baromi nagy segítség lenne, de az egy napért is könyörögnöm kellett!
Szóval rohangálós a napjaim vannak, próbálok jó háziasszony lenni, tisztán tartani házat, kertet, mosás-vasalás, főzés, próbálok 3 gyerkőnek Anyjuk lenni, hisz Apukájukat csak este 7 után látják és próbálok a munkámban is helytállni és a vendégekért élni, mondjuk ez nem olyan nehéz mert imádom csinálni, de azért a masszázs kőkemény fizikai munka!
Most nem sajnáltatom magam, de mellen ütött, hogy irígylésre méltó a tegnapi unatkozásom!
Kert: Mi kezdjük a gyomírtással, gyepszellőztetéssel, majd gyeptrágya.
A tuják alatt mi is felássuk, a bokrok, díszcserjék alatt felkapirgál, újramulcsozzuk, elültetek 12 balkonládányi muskátlit és jönnek az egynyári növények!
De ez nem munka számomra hanem a kikapcs! Júúúúúúúj de várom!!!!!
EGY KIS KEDVCSINÁLÓ!