Betsy,
akkor jó, azért nagyon remélem, hogy valami segiteni fog apukádon, bár, legfőképpen talán neki kellene elhinni, hogy meggyógyulhat, de gondolom ezt a betegnek a legnehezebb elhinni, de sok csodát lehet hallani...
Néztem a videót, jó lett a jelmez, sőt, én még felhajtani meg ilyesmit sem tudok, pedig anyukám varrónő, de tök hülye vagyok hozzá, bár végül is nem is érdekelt soha, talán majd egyszer...
Peti szülinapjára az elképzelések nagyon szépek, biztosan sikerül is megvalósitani őket!
Tényleg sok szónak számit, amiket Niki mondd? Nekem nincs összehasonlitási alapom, igy mindenkinek azt mondom, hogy nem, nem beszél, de örülök, ha ez nem igy van!
Idő elég szép, már nagyon várjuk a tavaszt, megtanitottam Nikit hajtani azt a kis lábbalhajtós kismotorját, úgyhogy majd lassacskán mehet ki is vele száguldozni az udvaron. Babakocsit csak ritkán használjuk, legtöbbször biciklivel megyünk, mert a babakocsiban rendszerint elalszik hazafelé, ami nem mindig jó, de mostanában néha használjuk, pont altatásra, ha máshogy nem birom elaltani, akkor egy kör kocsival, és már alszik is!
A fiúk még mindig nagyon aranyosak, annyira kis mosolygósak, Peti nem sokat változott, csak nől, Bencén persze értelemszerűen jobban látszanak még a változások, ő igazi nagyfiú lett, az arca is sokkal nagyosabb, meg ahogy elnézem, magasságra is nőtt?! De a mosolya, az maradt, nagyon cuki, és ahogy nézem, ő tényleg inkább rád hasonlit, sőt, mostmár teljesen azt mondom, hogy rád hasonlit!
Jaimee,
alig van hasad, nagyon jól nézel ki, tényleg minden csak a baba súlya, stb., ami látszik! Réka is sokat változott, igazi nagylány már, és jó az új frizurája!
Édes lehet, ahogy szereti a kistesót, nem lesz vele semmi gond, egy bizonyos fokú féltékenység meg szerintem normális is, meg még mondjam azt, hogy kell is talán.
Uh-n mi volt? Apropó, nemére vonatkozóan vannak azóta hirek? 4d-n voltatok már?
Mi elvagyunk, köszi, ez az év elég sok nehézséget tartogat úgy veszem észre, de kisebb-nagyobb holtpontokon átlendülve pozitivan állok a dolgokhoz. Várjuk a tavaszt, a napfényt!
Mirci, Niki,
egyenlőre még semmi hir munka terén, azóta nem hivtak, lehet, hogy nem is fognak, na mindegy, bölcsibe nem adhatnám be Nikit, mert nálunk csak azokat veszik fel, ahol mind a két szülő dolgozik, úgyhogy maradnának a mamák, apa, felváltva. De egyenlőre ezen mégannyira nem gondolkoztam el.
Niki, Chris,
én nem tervezek kistesót, én is egyke vagyok, nálunk a családban mindenki egyke, nekem nem hiányzik a tesó, apáéknál mindenkinek van testvére, igy ő azért szeretne, de épp a napokban mondta, hogy a jelenlegi helyzetben ő sem szeretne kistesót egyenlőre, aztán meg, ha egyszer rendeződik a helyzet, talán már késő lesz, na meglátjuk majd, mit hoz az élet...
Chris,
örülök, hogy te is idetaláltál!
Nagyon ügyes Klárika, hogy már ennyi mondókát mond! Majd rakjál fel te is képeket!
Bambika,
neked is örülök, gyere, amikor csak tudsz!
Barátokkal még én is igy vagyok, a barátnőim 5 km-re laknak, de nem képesek átjönni hozzám, mert drága a benzin, de én menjek, pedig nekik van munkájuk, meg minden, de nem gond, sokszor morgok, sirok, aztán mégis elmegyek, mert kellenek a barátok, de azért nagyon bánt, hogy ők nem képesek eljönni, hiába hivom őket, újakat meg annyira nehéz szerezni, legalábbis olyanokat, akikben megbizok, meg akikkel mindenről lehet beszélgetni, általában csak felszinesen lehet beszélgetni az időjárásról, meg ilyenek... az meg nekem nem jó, hogy vigyázzak mit mondok, nehogy visszahalljam máshogy, meg ilyesmi...
Majd én is készülök feltenni képeket, csak jussak oda, hogy lekicsinyitsem!