Judy,
én is pont ezt akartam kérdezni, hogy voltatok 4d-n??? Vagy nekem maradt ki, de nem emlékszem, hogy mikor, hova, merre, meddig...
Szülinap???
Egyébként ma nem hivott a csávókám munka ügyben, pedig megigérte, nemtudom, hogy nem ért rá végül, vagy talált mást, de majd kiderül, ha holnap se hiv, akkor ennyi volt. Másfelől meg én is rögtön azt mondtam, hogy mindegy milyen meló, csak pénz legyen, mondtam is anyunak még tegnap este, hogy mások is dolgoznak délután, meg minden, igen ám, de nem egész nap, vagy délelőtt, vagy délután, vagy váltásra, nem is ellenkeznék, mennék, mint a rakéta, igen, apával lenne, vagy a mamákkal, mindkettő szuper, bölcsi is jó valahol, valamiért, de azért gondoljatok bele, hogy nem lenne anyja... valaki másnak mondaná el a gondjait, az örömeit, stb., ezt egy "normális" anya se birná elviselni, hisz neki tényleg nem lenne anyja, mert reggel fél kilenckor kel, én 9-re mennék, délben alszik, kettőig, én egytől negyed háromig lennék itthon, mire felkelne, már megint mennék, este hét után érnék haza, ő kilenckor megy pancsizni, tizkor már alszik, éjjel megintcsak nem tudnánk együtt lenni, másnap minden kezdődne elölről... az egy dolog, és szörnyű, ha nincs apja a gyereknek, mert egész nap dolgozik, de egy anya... na mindegy, mindenkinek igaza van, ebben a világban meg kell fogni a munkát, azért is visel meg ennyire, de a lányomat nem másnak szültem, akkor sem... majd lesz valahogy, már több, mint egy éve igy áll a helyzet, és még mindig volt valahogy, amikor minden kötél szakad, mindig megsegit a jó Isten!