Sziasztok!
Vero!
Nem semmi szegény Szofi arcocskája meg gondolom a többi testrésze sem!
Remélem mielőbb megtalálják a "gubanc okát" és tudnak valami "csodaszert" adni Neki, amitől mihamarabb elmúlik ez a piros kiütés!
Jobbulást Neki továbbra is és persze mennek mellé a gyógypuszerkákok
is! Neked is kitartást! És mi az, hogy tinikkel vagytok egy szobában?
Nincsen külön "kicsiknek/nagyobbaknak" szoba/szobák? Hát ez "vicces" és valahogy nem is értem. Már bocsi!
Segítséged esetleg?
És tényleg, akkor most végülis az Aktil dou, amit a fülére kapott, az "csapta" így ki a bőrét vagy kapott más antibigyót is?
Lillus!
Bogi-bili a koncentrálós arcával.....betojás!
Na a mi bilink is pont ugyanilyen.....talán a legoccsóbb, de a LEGJOBB!!!
.....csak piros színű!
Akkor Lillus fogjunk kezet!
És kössük össze Dorottyát Adrival!
Nálunk ugyanez a helyzet ovival kapcs. Szerdán este "kirakta" a gyerek a vacsoráját és csütörtök reggel fél 7-kor már ott strázsált az ágyam mellett, hogy Anya, akkor ébredjél, mert megyünk az oviba!
És elmentünk....
Kriszti!
Hát ha Fiúk így jöttek sorba és Zozo nem akarja megszakítani a hagyományt, akkor HAJRÁ HOLNAP!!!!
Remélem Vidát ki kell majd verni az ágyból!
Adri nálunk nem egy "minden napi gyerek" kajálás szempontjából. Értem ezalatt, hogy amit általában a gyerekek abszolút nem szeretnek....pl. töpi, kolbász, szalonna, zsíros húsok, bármilyen főzelék, stb.....na azokat Ő "kétarcra" nyomja befelé. Viszont a tejbegrízt a tejberizst és a piskótakocska csoki öntettel ki nem állhatja!
Kocsonyát én is nyamiiiiiiiiiii!
Főleg amit Jánosom csinál!
Orsi!
Bilizés nálunk totál megy! Egyikkel sem volt semmi bajom!
Örülök, ha Noel egyre jobban alszik! Csak így tovább!! KOPPKOPPKOPP!!!!
Biztos megérdemli a Fiatalember ezt a body-t! Vedd meg Neki Anyuci!
Mármint Tenc, javaslatát fogadd el, ha tényleg akarsz egyet. Én legközelebb csak május elején megyek a boltba. Tenciék szoktak rendelni többször is, én meg elmegyek a boltba és ott veszem.
Puszi az összes Fiúnak!
Na meg persze Neked elsősorban!
Kriszta!
Akkor nekem tuti nincs lányom!
Ha látnád Adri overálját már hétfő délután az oviban mikor megyek.....vagy Apa....érte!
De nálunk az oviban minden gyereknek...akár fiú akár lány!....totál "szenny" az overálja legkésőbb keddre. Hát ezért mossuk ki mi Anyukák! Hogy legyen mit összepiszkolniuk a mi nagy örömünkre!
Mert ugye tudod a szlogent....Anyu Persillel mos!
Mondjuk én nem, de ez most mindegy!
Judy!
Reptér megvolt már? Remélem szerencsésen hazaértetek már!
Ancsa-bili!!!!
Ő is nagyon ott van a "szeren"!!!!
Mintha Adrit látnám. Ő is mindig OLVASOTT.....vagyis a mai napig is olvas a wc-n.....a bilin.
Azóta valami finom kenyérke készült már a "kemencében"?
Remélem holnap már jössz is "azzal a bizonyos sms-sel"!
Tenci!
Adri teljesen jól, köszi! De azért ma nem vittem oviba...csak tegnap....mert tegnap volt oviban és itthon is fosika és nem akartam, hogy esetleg valami "baleset" legyen az oviban. De ma még nem kaksizott
úgy látom a tegnap beadott homeós bogyó túl jól hatott. Bár azért tegnap meg ma is diétáztattam....pirítós kenyér, főtt krumpli meg répa meg kamilla-hársfa tea meg főztem ma husi levest és azt adtam Neki ebédre.
Töpit NEM NYOMHATJA NATÚR
mindig meg kell ennie hozzá a kenyeret is. Most inkább azzal volt a baj, hogy NEM RÁGTA MEG RENDESEN!!!
Nem hazudok Neked, de kb. kettőt ha rághatott rajtuk, mert szinte majdnem "egyben" jöttek ki a töpik!
Már bocsi a naturális beszámoló miatt!
Fiúkák jól? Ma sikerült kimennetek? Itt egész nap esett/esik az eső!
Boszi!
Köszönjük Vero sms tolmácsolását!
Csajszik jól vannak? Lara nyomja az ovit? És farsangi képek készítésével hogy állsz? Anyukád vagy Anyós volt azóta nálatok egy kicsit segíteni?
Brigi!
Remélem ujjad már jobban! És örülök, hogy gyűrűdet sikerült ilyen hamar megcsinálni! Tényleg, ki vágta le az ujjadról?
Igen, gyereknek kajafőzéssel én is így voltam. Inkább egye az enyémet. De ugye annyiféle húst nem lehet fagyasztani meg adni nekik, úgy hogy én inkább csak azért vettem...főleg Zizinek, mert Adri nem ette őket......üveges kaját, hogy egyen húst. De persze egy üveget két napra kapott, mert én azt csináltam, hogy megfőztem egy krumplit vagy répát vagy valami mást és egy fél üveggel tettem csak hozzá.
Húúúú, kérdeztél még tőlem valamit amire nem válaszoltam? Bocsi, de szitaagyam előjött. Ha valamire nem válaszoltam bocsi, de kérdezz újra nyugodtan!
Vali, Sissy, Ren, Adri, Linocs, Gabi.... meg akit még nem mondtam!
Egy-két szóra gyertek. Plíííííííííííz!!!!
Csajok!
Szép estét Mindenkinek! Most menek és csinálok vacsit a Bandának! Ma már valszeg nem jövök, mert este 9 után megyek NY-ba ill. Gyilkolom az elméket! Addig meg ugye még fürdés meg mese is van!
Pussz Mindenkinek!