Itt is vagyok!
Szofi pocak tele, nagyokat mosolyog, gyógyszerkét is bevettük. Sőt közben a kukibácsik után is nyomtam egy sprintet!
Lilluska
Nagyon szép a párna, de ügyes vagy!
Szofika 59 cm, és 4800 g körül van!
Kriszta
és milyen kávét iszol?
Én terhesség alatt rászoktam a teára, pedig előtte nem voltam nagy teás, meg néha iszom latét, mert az olyan finom. De természetesen csak és kizárólag kofeinmentes segából!
Hát szerintem mindig Panka lesz a kedvenc! Nem? Ő már annak született, nem tehet róla.
Nagyon szép a ruhácskában! Olyan nagy lány már!!! tesókról kép?
Veronikusz,
Havonta kell vinni Szofit ellenőrzésre, és figyelik. Nagyon reméljük, hogy nem kell semmi, több mütétet nagyon nem szeretnénk!
Hát igen, direkt ilyen kis liliputi képet akartam! Ezt Lara kapta a Mikulástól, de nem a babáké ám, hanem kié? Hát persze hogy vau bölcsöje, bár vau nem alszik ott, mert Ő Larával alszik a nagy ágyban, de hát minden vaukáé. Most kapott vaukve piros alapon fehér pöttyös kendőt, így új neve is lett Charlie Riche vau!
És Apukád hogy van? Ott volt hétvégén izlett a húsleves. Én is azt csináltama. Életem első marhahúslevesét (nem nagyon szoktunk ilyen nagy állatot enni), de már untuk a szárnyas és úszó állatokat!
jó lett.
Használ a kezelés?
Csajok???
hát akkor neked sem maradt el gyerekkorodban a művészeti kurzus.
Judy,
Jaj szegény Ancsa! Hajrá fogacskák! Hát igen, akkor érthető hogy nem nagyon eszik! Hát hiába tudja mi a jó, én is inkább édesség párti vagyok, mint rendes, de azért már megtanultam hogy azt is kell enni. De hát az nem egyszerű, még megtanulja az ember.
És akkor minden nap úgy fözöl, hogy Após is veletek eszik.
A rántotta azért az már igazi kaja! Ügyi Anna.
Pályázat készen van?
Tigrisem,
ok, ok, akkor várjuk a holnapi beszámolót!
Lefotóztad? Pont tegnap láttam egy kislányról képet, aki szintén ilyen vizsgálaton volt, úgy nézett ki mint a Zelefánt!
persze hogy megbocsájtok!
Tudok én rád haragudni!
És hát a klubba én is beléphetek. Én csinálok valamit, és jujj pár perc múlva nem emlékszem rá!
Emlékszem (erre viszont igen
hogy mikor a Nővéremnek még kicsik voltak a fiai, és szoptatott, akkor a telefont betette a hűtőbe, és erre mondta sógorom, hogy nem csak a tejet szívták le a gyerekek. Lehet így van ez most is?
És akkor most őszibarack lekvár van? Akkor én kaphatnék időpontot egy eper és egy öszbarack lekis időpontra?
Hát már mással is játszik az oviban, van egy Péter nevű kisfiú, akit megmutatott a csoport képen, és mondta a nevét, meg egy kislányt is, de ha kérdezem, hogy kivel játszott, a válasz, nem tudom.
Ezt a nem tudomot, rengeteget mondja, ezt most tanulta az oviban. Vagyis eddig is tudta, de nem használta, most már ha kell ha nem mondja.
Kardiologia.
Hát a múltkor is két napig hívtam, de ez konkrétan így volt, hogy két napig óránként, mire a dokitól szereztem időpontot, most az asszisztenst kellett hívni, azt hittem talán könnyebb lesz egy kicsit. Múlt hét csütin kezdtem el hívogatni őket.
Mat 20 perc után nagy nehezen felvették, és közli a nő, hogy hát időpont egyeztetés, hétfő, szerda péntek 12-2 között, na persze hogy nem vette fel senki, hisz ugye akkor is telefonáltam, de különben is mikorra akarok időpontot, mert 3-4 hónapos előjegyzés van, ja, mondom az remek. Mert múlt hónapban voltunk, és akkor ezt nem mondta senki. Azt mondta a doki, hogy egy hónap múlva vár minket, és Margitkát hívjuk, hát én már hívom több napja. Ja erre hát akkor hívjam fel a dokit, és beszéljem meg, (na hát ugye múlt hónapban őt hívtam, az volt ugye több nap és 15 ezer forint) Mondtam hogy akkor köszi, majd felhívom az ismerősünk, aki ugye ott főorvos, na erre közölte, hogy akkor várjak. és hívja a dokit, na hát remek volt 10 percig vártam és hallgattam hogy kinek mikor jó, mert a doki beosztását beszélték meg. remek, de végül jövő hét péntekre kaptunk időpontot. hát ennyi.
Sissy,
nagyon jó az új vonalzó!! köszönjük!!!
Veronikusznak írtam, hogy az Vau bölcsöje! Ott részletezem
nem baj ha ide még egyszer nem.
Kenyérsütés.
Hát én többször sütöttem sütőbe, finom volt, de a héjája
nagyon kemény lett. És hát azért macerás, ez a gép viszont nagyon finomat süt, és jó! Igaz Apa nincs vele megelégedve mert kicsit visszaesik a kenyérke, nem marad olyan magas. De nagyon jó az állaga és finom, és tény hogy mi már jöttünk le friss kenyér illatra. Viszont a kalács nem annyira megy, ez már a 3 próbálkozás, igaz ez most kuglóf. De nem akar jó lenni, igaz 1 órája volt mikor néztem!
Tenci,
Hát reméljük nem lesz mütét, de sajnos pici lánykánkank a szíve azért havi ellenőrzést követel. De reméljük mindent ki fog nőni!!!
esküvői videjó?
Orsi,
nagyon szépek vagytok!!!
mekkorák? Mérek?
Hát mi elég jól alszunk!
Ma már egész jól kapott levegőt Szofi éjszaka, és így végig is aludta az éjszakát, na de úgye ezt már megtette két hete is, de most 9-től fél 7-ig aludt, úgy hogy Lara előbb jött!
És hogy bírsz felkelni 4-5 között? Végleg? Én meghalnék!!! és mikor fekszel le?
Valentina,
nagyon jók a képek.
És mit kapott Vikó Apától nagyiknál?
Mindenhol megajándékozza?
TE szüleid jönnek hozzátok? Vagy mentek?
Jó hogy Anyósék melletettek, így legalább Viktornak is könnyebb!!!
tényleg a tortaharapós kép a legjobb!!!
na mennem kell!
Ez még csak a 995 oldal volt!
Szép napot!