Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi, jól vagyunk köszi, tegnap voltunk ringatón, azért nem szóltam, mert a 9 órásira mentünk, tudom hogy az nektek még hajnal. :) Julcsi 6-kor kelt, később már hulla lett volna. Most már nem alszik vissza reggel, csak délelőtt olyan 10 körül. :?

Kubu, boldog névnapot!

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Kubuspace Boldog névnapot kívánok! :D

Tatyi1983 nagyon ügyi vagy a rácsvédővel és nem is volt drága az anyag! Belegondolok, hogy milyen drága a rácsvédő ha boltban veszed! :wink: Sajnálom a balesetet! Sajnos ilyen balsesetek előfordulnak még akkor is ha ott vagy mellette... Én nem látom a képet Milánról.

Szonce82 Ádámnak boldog születésnapot kívánok! Aztán várjuk ám a képeket a kis ünnepeltről! :D

Mulan jobbulást Lilinek! Remélem már jobban van!

Katjja köszi! :D Képek lesznek már hétvégén mert babazsúrra megyünk. Sajnálom, hogy nem jöttek be a bogyók!!! :? remélem nem tart sokáig a hasfájós időszak!!!!

Eperkecsipet gratulálok a babához! Mennyi idős tehes vagy? Pálmay Bálintnál szültem én meg voltam vele elégedve.

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Szonce, nagyon boldog szülinapot Ádámnak!

Kubu, boldog névnapot neked! (Ezek szerint Betti vagy? Már olyan régen akartam kérdezni, hogy honnan a Kubuspace név?)

Tatyi, jajj szegény Milán! Én tuti szívbajt kaptam volna ott helyben. Nekem még nagyon rá kell készülnöm lélekben erre az eső-kelő idősazakra.
Szuper a rácsvédő!

Mulan, Lili hogy van?

Zita, Julcsi sem egyszer alszik még napközben? Fló is csak két alvással bírja a napot. Kiváncsi leszek, mikor áll át egy délutáni alvásra.

Kriszta, Reni hol vagytok?

Velünk minden okés. Flóra még mindig nem kúszik, de egyre ügyesebben gurul oda bárhova. Kezdek arra gyanakodni, hogy ki fogja hagyni a kúszást. Viszont az a nagy hír, hogy már kb. két hete ül! :D

Mi vasárnap indulunk síelni. Utána beszámolok.

Kép

Lilypie First Birthday tickers
zizi27

Zizi27 jó utat, érezzétek jól magatokat, csináljatok sok fényképet :D

Kép

Kép

Kép
millye

Kubu, bocs! Most látom, hogy ma Zsuzsanna nap van. Le vagyok maradva egy nappal. :)

Kép

zizi27

Sziasztok!

Zsuzsa,
nagyon boldog névnapot!

Szonce,
Ádámnak nagyon boldog 1. szülinapot.
Nagyon repül az idő!

Kati,
sajnálom Milán balesetét. Beni pont ma harapta el a nyelvét. Elesett a kádban és folyt a szájából a vér. Szerencsére nem voltam itthon, biztos nagyon megijedtem volna.
Nekem is voltak hasonló rosszulléteim régen, de amióta terhes lettem elmúltak. Örülök, hogy rájöttél, hogy mi okozza, egyébként ezekkel a pszichés rosszullétekkel nem könnyű megbirkózni.

Mulan,
jobbulást Nektek!

Eperkecsipet,
gratulálok a babához. Én Balog dokinál szültem, én nagyon meg voltam vele elégedve.

Zizi,
gratulálok az üléshez! Voltatok végül a dévényesnél? Síelés után összefuthatnánk, ha ráértek.

Szilvi,
képzeld előkerült a napszemüveg a múlt héten. Össze-vissza kerestem, már az összes játékos dobozt kipakoltam. Szerintem Beni dugta el, mert utána megtaláltam az egyik doboz tetején, biztos visszacsempészte :)

Millye,
nagyon jók a képek!

Reni

Kép

Kép
b.reni

Reni, még nem voltunk a Dévényesnél. Ha a síelés után sem kezd kúszni (akkor lesz 9 hónapos), akkor megyünk.
Legyen tali mindenképp! :D

Miért lett minden nagyonbabás volnalzó ugyanolyan?

Kép

zizi27

Jó reggelt,

Jól elvesztem, de borzasztó hét van mögöttem, vagyis még nem teljesen, hiszen szenvedek ezerrel. Fáj a fejem hétfő óta, nagyon nehezen bírom.

Mulan,
Betegeidnek jobbulást.

Vérnyomás ingadozó hol normális, hol plafonon (köszönhetően Marcinak), hol a pincében.

Kattja,
Most léptem a 16-ba de még mindig görcsölök, hányinger stb. stb. jaj én már nagyon nem bírom. Tanulás picit hanyagolódott a héten, de ma és holnap semmi mást nem csinálok csak tanulni fogok (brrr).
Szerencse h nem lett semmi baj, de brutál h Marci mennyire pörög, jön megy, mindent látni akar, fogni, felmászni ajajajaj.

Kitartást Nektek, ezek a pocakgondok megszűnhetnének igazán. Már egy hónap ??? Hogy szalad az idő.

Tatyi,
Szegény Milán, hát igen ezt szerintem nehéz elkerülni h egyszer legalább ne úgy nézzenek ki a bébik mint akik éppen botox kezelésen voltak. Hál istennek h nem a fogaival történt valami.
Nálunk is volt már kétszer ilyen bokáig véresek vagyunk mert elhasaltunk.
Drukk a lakáshoz.

Eperkecsipet,
Molnár László az orvosom, nyugodt szívvel tudom ajánlani, pont illenek rá az általad leírtak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.02.20 07:25-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Szonce,
Ne haragudj h csak most de nagyon boldog születésnapot kívánok Ádinak.
Nagyon várjuk a képeket.

Zizi,
Bingó, nem Betti, hanem Zsuzsa :D ))))
Kubuspace: abszolút fantázia, kellett valami új név a családi email címünkhöz és hát amikor azt kitaláltam, onnan már nem volt megállás :lol: ))
Nagyon jó utat Nektek, érezzétek jól magatokat.

Reni,
De jó hogy írtál. Szegény Beni, gyógysimik neki is.
Nem semmi h előkerült a szemüveg.

Köszönöm szépen mindenkinek a köszöntést.

kubuspace

Vonalzók:
Kedves Felhasználóink!
2010. február 19-től megszüntettük általános vonalzóinkat. Mostantól kizárólag egyedi vonalzókat készítünk nektek, természetesen továbbra is ingyenesen és a jövőben sem kell érte fizetni!
Küldjétek el saját választott képeteket e-mailben, az info@nagyonbaba.hu e-mail címre, és hamarosan saját, egyedi vonalzóra tudjátok cserélni a most látható átmeneti vonalzókat.

Megértéseteket köszönjük!

Nagyonbaba.hu

kubuspace

Sziasztok,
végre kész a szakdogám!!!
Holnap visszaolvasok és a jövő héten már jövök!

Nálunk:
Boginak már 6 foga van. A kúszást egyre gyakrabban váltja fel a mászás, néhány napja már magától fel is ül, feltérdel és próbál felállni is... én meg nem értem hova rohanunk. :)
És ma végre újra átaludta az éjszakát!!!

Kép
krisztacsillag

Kriszta,
jaj de ügyi vagy, nagyon jó hogy elkészült a szakdoga.

Készülj mert lassan vége a nyugis időszaknak, Marci is ilyenkor kezdte ezeket a dolgokat, szóóóóóval azóta nincs megállás :lol:

kubuspace

---------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 12:51-kor.
szonce82

Szonce,
megnéztük a képeket, nagyon édes Ádi.
Nekem itt is és a honlapon is uaz a kedvecem a torta mellett jófiúsan ülős kép. Megzabálom olyan édes.

kubuspace

B.reni köszi! :D Lassan itt a szülinapja Beninek is amint látom! :D

Kubuspace sajnálom a fejfájást! A rosszulléteid megszűntek? Azóta jobban vagy? :roll: Szedsz magneB6-ot? :roll: Már 16 hetes vagy? Nagyon repül az időőőőő :D

Krisztacsillag ügyi vagy a szakdolgával! :D A mászós kép csúúúcs Bogiról!

Szonce82 szülinapi ünnepelt Ádám nagyon helyes!! A hintaló is ajándék volt a szülinapjára? Milyen torta volt? Evett belőle Ádám? :D

rólunk mi hétvégén babazsúron voltunk és előszülinapoztunk. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

-------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 12:56-kor.
szonce82

Jó reggelt,

Millye,
Hát sajnos nem vagyok jobban, a fejem is folyamatosan fáj.
Magne B6 helyett, Lenkei féle Kal-Magot szedek most. Bizony bizony szalad az idő :lol: A héten megyek AFP-re.

Andris nagyon elegáns a képeken.

Nagyon nagyon Boldog Születésnapot kívánunk Andrisnak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.02.23 07:50-kor.

kubuspace

Boldog első születésnapot Andris!
szonce82

Boldog szülinapot Andrisnak! :D
Nagy szívtipró lesz a srác, ez már most jól látszik :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Sziasztok!!

Andrisnak nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Kép

Kép
tatyi1983

Sziasztok,

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KíVÁNUNK ANDRISNAK!!!!!!

Nagyon helyes nagyfiad van Millye :) ebben a szerkóban meg tiszta James Bond :) :D

zizi:milyen volt a síelés?

kriszta:Hatalmas gratula a szakdogához!! :) mikor kell védened?
Nnaggyon jó ez a kép Bogiról :) és dejó hogy már ilyeneket csinál:) és már 6 fog?? Szuperek vagytok!! :)
nekünk még mindig az első jön csak,bár megjelent mellette már talán a 2. csücske is :)

kubu: hajrá Afp! :) biztos minden ok lesz! sajnálom a fefájást :s remélem hamar abba marad mostmár! tudsz szedni rá valamit?

mi:úgytünik a nehezén túlvagyunk szerencsére. apát még itthon tarja a doki a sok köhögés miatt,de szerencsére jobban van már és Lili is követi a jópéldát,ő már "csak" taknyos és rekedt kicsit,de nincs láz és köhögés sem! azért ezt a 2percenként kelést nem bírtam volna sokáig...ugytünik nem is bírtam jól,mert kicsit én is taknyos lettem,meg totál kimerült ettöl a pár naptól..de nembaj,lényeg h apróság és apa is jól van már :) én már féllábon is ;)

Kép
mulan

Szonce82 köszi a köszöntést! :D Fini tortái voltak Ádámnak! Te sütötted vagy vetted?

Kubuspace köszi a köszöntést :D NAgy már a pocid? Teszel fel pocakfotót? :D

Zita978 köszi a köszöntést! :D

Tatyi1983 köszi a köszöntést! :D

Mulan köszi a köszöntést! :D Örülök, hogy túl vagytok a betegségen!

Egyéves lettél drága kicsi fiam

http://www.youtube.com/watch?v=qh2WYMkda5U

Junior február 23-án született hajnali 1 óra 42 perckor. András egy év alatt 25 cm-t nőtt, majdnem 7 kilót hízott és növesztett 6 fogat.

Egész nap pakol, rámol idetesz, odatesz, kinyit becsuk, mindent megszerel, kipiszkál. Tökélyre fejlesztette a magasra mászást..

Integet, ha valaki köszön neki. Sikít, ha valamit nem engedek neki vagy nem úgy van ahogy ő szeretné. Tapsol ha kérem és ha tetszik neki valami. Táncol illetve vagányan rázza a popsiját ha zenét hall. Imádja Lady Gagát, mondjuk zene szempontjából „mindenevő”.

HA rossz napja van kismajomként kapaszkodik naphosszat belém.

Igazi éjszakai bagoly, este későn fekszik le, ami jobb esetben is kilenc féltizet jelent, cserébe viszont reggel sokáig alszik.

Cici imádó... cicizik ha nyugtalan ha vigasztalni kell ha fáj valami és ha éhes…. egyszóval az anyatej a mai napig a legkedvencebb csemegéje. Evése olyan mint a hullámvasút hol jobb hol rosszabb. Sokáig hadilábon álltunk a hozzátáplálással.

Kőkeményen megharcol azért, amit a fejébe vesz, ha nem sikerül, hatalmas patáliát csap.

Apaistennel a kötődése megható és irigylésre méltó.
Szavak nélkül is megértik egymást. Ennek ellenére, ha fáj valami vagy baj van akkor csak én kellek neki (vagy a cici). A legtöbbet használt szava, még mindig az ana.

Kék szemével már most levesz mindenkit a lábáról.

Ami vitathatatlan, hogy életem legszebb egy éve volt. :D

Kép

Kép

Kép
millye

2009.02.23

Kép

2010.02.23

Kép

Apától kapott ajándéka

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

Mi is nagyon boldog születésnapot kívánunk Andrisnak!
krisztacsillag

Krisztacsillag köszi! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Nagyon boldog 1. szülinapot Andris!

Millye,
nagyon édesek a képek!

Reni

Kép

Kép
b.reni

B.reni nagyon köszönjük! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Jó reggelt :lol:

Mulan,
Hajrá 2. fog.
Mindenkinek mielőbbi gyors meggyógyulást. Vigyázzatok Magatokra.
Fejfájásra algopyrint szedtem, de elfogyott :( de az sem mindig használt.

Millye,
Poci alapból nagy, még Marci után is lett volna mit ledolgozni, na majd legközelebb 8)
Fotó még nincs, de készítünk, ígérem.

Gyönyörű a videó.
Istenem mekkora nagyfiú már.
Úgy érted h egy pacit kapott Andris ? :lol:

kubuspace

Sziasztok.

millye: Andrisnak mi is szeretnénk Botival Nagyon Boldog 1 Születésnapot kívánni!!! Tényleg egy pacit kapott???
Nagyon megható volt az összeállításod, megkönnyeztem...

Szonce:
Örülök, hogy akkor jól sikerült a szülinap és tuti a hintapaci.
Gondolom Ádám jól érezte magát, bár szerintem ez a szülőknek nagyobb ünnepérzet egyelőre, mint a babáknak!! :-)

Kubu:
Tulajdonképpen a kombinált vagy integrált teszt után, nem tudom neked melyik volt, ez az AFP már csak kötelező formalitás nem???
Mész mert kötelező...hisz már tudni, hogy a babának semmi baja.
Mi ez az elhúzódó fejfájás? Azért ennyi ideig nem szokott fájni egyfolytában nem? Dokit kérdezd meg, nehogy valami ásványi anyag hiány legyen....vagy csak a hormonok???

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Sziasztok!

Millye, nagyon boldog szülinapot Andrisnak! A videó tényleg nagyon jó. Hogy mennyit nőtt ez alatt az év alatt! :) Gratulálok a kis szívtipróhoz.
A bogyók, cseppek, szuszpenzió, semmi nem működik, de rájöttünk, hogy itt már nem hasfájásról van szó. Egyszerű hiszti, de sokszor akkor sem jobb, ha kézbeveszem. Most is a kiságyban üvölt, de már 2 órája nem tudom csitítani sehogy sem. Persze ő meg aztán végképp nem képes megnyugodni magától, elaludni meg főleg. Szóval most azt játsszuk, hogy beteszem a kiságyba, amikor már semmi nem működik és hagyom sírni. Időnként kicsit csitul, van, hogy rövid időre el is alszik, de ilyenkor a következő etetésig nincs nyugi. Elég kiborító, de próbálok kitartani. Egyszer csak vége lesz. :(

Mulan, mielőbbi teljes gyógyulást a betegeknek és kitartást Neked. Mindjárt itt a tavasz, lehet majd a napocskán feltöltődni. :)

Szonce, Ádámnak is nagyon boltog szülinapot. Ez a tortás kép tényleg zabálni való. A képeket még nem tudtam megnézni a kis hisztigépem miatt, de csak lesz már rá időm! :)

Kriszta, gratulálok a szakdogához és Bogi ügyes fejlődéséhez is. Annyira aranyos a képen. Nagyon szép a kis pofija! :)

Kubu, utólag is boldog névnapot! Remélem, jól megünnepeltétek! Nálunk hétvégén nagy ebéd volt, mert a tesóm is Zsuzsi.
Remélem, lassan azért csak javulnak a rosszullétek és könnyen megy majd a tanulás. :)

Epercsipet, gratula a döntéshez! Az én dokim Szuromi András, nagyon szívesen ajánlom. A MOM Parkban van magánrendelése és a Jánosban tartja a kismamagondozást. Nagyon figyelmes, mobilon többször kerestem a terhesség alatt, 1 alkalom kivételével mindig elértem. Türelmes, minden butának tűnő kérdésre válaszol és maximálisan odafigyel a baba és a mama egészségére is. Nem töm gyógyszerekkel, vitaminokkal, homeopátiás gyógyszereket használ és gátvédelemmel szülnek nála a kismamák. Engem minden alkalommal berendelt a kórházba, amint valami apró jel bármi rendellenességre utalt, befektetett a kórházba, amikor a 28. héten kiderült, hogy nem működik a méhlepényem megfelelően és minden nap legalább egyszer benézett hozzám, hogy minden rendben van-e. Sokkal nagyobb esélyem volt a császárra, mégis sikerült 4 óra alatt természetes úton, gátmetszés nélkül megszülnöm Bogit. Szóval csak jót tudok róla mondani. :)

Tatyi, remélem, azóta nem jött ki újra a gyomorfájás és Milán arcocskája is gyógyul! Szegényke, biztos nagyon sírt. :(

Zita, szoktam hasra fektetni, de nem mindig hajlandó úgy elaludni, van, hogy belenyomja az arcát az ágyba és úgy üvölt. Elég ijesztő és nagyon ki van készülve utána, de legalább elfárad. :( Viszont, amikor sikerül hason altatni, akkor nagyokat alszik, szóval próbálkozom.

Mi már 2 órákat szellőztetünk, a héten pedig szeretnék le is menni Bogival, ha az időjárás is engedi végre és nem lóg egész nap az eső lába. Jó lenne már sétálni vele egyet. A levegőn egyébként jókat alszik. Vasárnap megmutattuk a párom mamájának is végre, teljesen odavolt az unokájától, de annyira gyenge, hogy nem bírta tartani a picit. :(
Vasárnap már 3140 gramm volt Bogi és kb. 50 cm! Csak pislogok, mennyit fejlődött, pedig még csak 1 hónapos.
Bogi 10 percet szunyókált, de most megint rázendített és aktuális a következő evés, megyek megnyugtatni és megetetni.

Kati

Kép
katjja

Kubuspace, Silverlion Köszi! :D De igen.... pacit kapott :shock: én meg majdnem kivágtam apát a lóval együtt amikor megláttam :roll:

Kubuspace várom a pocakfotót :D voltál AFP-n?

Katjja köszi! :D Sajnálom a pocakfájást nagyon! Azt is sajnálom, hogy semmi sem használ neki! COLOCYNTHIS 9 CH vagy DIOSCOREA 9 CH-t próbáltad már ha a Chamomilla nem vált be? Amikor a homeos bogyót adtad neki akkor nem adtál neki se előtte se utána fél óráig enni és inni ugye? Szerintem hiszti még semmiképpen nem lehet mert ilyenkor még nem hisztisek csak azért sírnak ha valami fáj vagy éhesek vagy van valami a pelusban vagy melegük van vagy fáznak. Van elég tejed? Remélem hamar vége lesz ennek a sírós időszaknak! :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Szia Millye!

A két homeós bogyót, amit írtál, nem próbáltam. Van elég tejem, egy ciciből időnként 120 grammot is képes enni, de 60-70 grammot, ami az adagja a súlyához, mindig megeszi. Amikor itt volt a védőnéni, nem volt puffadt a pocakja és nem húzta fel a lábát, tehát a pocakja nem fájt, de akkor is sírt. Előtte evett, akkor cseréltem pelust és nem volt a karocskája, keze egyáltalán hideg, a hátánál pedig nem volt forró, tehát sem nem fázott, sem nem volt melege.
Ébren már van, hogy 10 percig elvan és nézelődik, de utána elkezd sírni és nem lehet vele semmit kezdeni. Csak rövid ideig tudod lekötni a figyelmét. Ha fáj valamije, azt tényleg nem tudom, mi lehet. Ja, és van, hogy csak úgy, hirtelen abbahagyja a hisztit és elvan valami nézegetésével, aztán egy idő után újrakezdi. Ugyanez, ha kézben van. Tényleg nincs semmi ötletem, hogy hisztin kívül mi lehet a baja. Nem eszem puffasztó és egyéb, tiltott dolgokat, ez sem lehet gond.

Egy barátnőmnél ugyanez volt, a pocakfájásra adott gyógyszereket végül abbahagyták. Nincs semmi szervi baja a babának, orvosról orvosra járnak és sehol semmi, de még mindig sokat sír, látszólag ok nélkül. Ő már 4 hónapos.

Felteszek két képet.
Bogi is imád pancsolni.
Kép

Az egyhónapos fotó. :) Kép

Kati

Kép
katjja

Sziasztok!

Katjja,
sajnálom a sok sírást. Nálunk is volt nehéz időszak, amit a hasfájás okozott, de nekünk semmi sem használt, csak a dokinő által felírt görcsoldó szirup, a rendszeres szélcsövezés és a tej-, tojásmentes diéta a szoptatás alatt. Nekem a dokinőnk mindig azt mondta, hogy ilyenkor még nem hisztiznek, nem elég értelmesek hozzá, a testi szükségleteikkel lehet valami.
Drukkolok, hogy elmúljon, mert tudom, mennyire kimerítő.
A képek nagyon édesek!

Millye,
egy igazi ló?! Nem semmi. Hol tartjátok majd? :)

Szonce,
nagyon jó a tortás kép :) Az igazi jó fiú!

Szilvi,
Botival mi újság?

Képzeljétek, Beni 2 napja egyedül átsétálta a fél szobát. Azóta is erősen próbálkozik :)
Kibújt a 4. foga és úgy látom készülődik még 2. Meg van az első szó is, a BE, mert minden begurul, bezáródik, bebújik... Mutatja az okos fejét, a száját és a kukacát :) Puszit dob, bár ezen még van mit gyakorolni :)

Reni

Kép

Kép
b.reni

Katjja hűűű ez akkor nagyon furcsa... semmi jele a hasfájásnak és a többinek és mégis sír... remélem mihamarabb vége lesz ennek a dolognak mert gondolom nagyon fáradt lehetsz... nagyon helyes a kislányod!!! Az a cumis kép is nagyon édes :D

B.reni bizony egy igazi ló... én ledöbbentem és majdnem kivágtam vele együtt apát is... ő persze nem erre a reakcióra számított.... egyenlőre itt van nálunk de most helyet keresünk neki ahol tarthatnánk és ami közel van hozzánk :roll: Ügyes nagyon Beni a sétálással! Gratulálok a fogacskához!

Kép

Kép

Kép
millye

----------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 13:03-kor.
szonce82

Szonce, nagyon jók a videók!
Beninek mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk!

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Sziasztok lányok!

Néha benézek azért ide még, 2 hét múlva lesz a császárom és már nagyon fosok tőle de izgulok is hogy lássam már kis Balázsomat! :D

Meg tudnátok nekem mondani hogy kell-e babaruhákat vinni a Jánosba úgy mint az Istvánba vagy itt benti ruhákba öltöztetik őket szülés után??? Mert az Istvánba egy rakás ruhát vittem, nem bánnám ha itt nem kellene....

Katja!

Ne keseredj el, az én most 5 éves kisfiam 1 éves koráig sírt éjjel nappal, totál ki voltam idegileg mert senki nem tudta az okát, aztán 1 év után egyszer csak elhagyta és most már egy 5 éves kis tündéri kópé. Én szoptattam is meg tápszereztem is mert kevés volt a tejem, jól evett de így is sírt, hiába adtam mindenféle cseppet a pocijára semmit sem értek, hanem magától múlt el a sírás 1 éves kora után.
Viszont én úgy gondolom / és olvastam is valahol / hogy ez idegrendszeri érzékenység, genetikailag hozott dolog, ez nálunk igaz is mert kisfiam egy érzékeny de nagyon értelmes és okos kis tündér, az ovónők is mondták hogy érzékeny kis lelke van és ez nem baj, nem vagyunk egyformák. Amúgy egy eleven kis pasi.
Remélem a 2 hét múlva születő kisfiam kicsit nyugodtabb természetű lesz mert nehéz volt az első 1 év az elsővel, bár imádjuk őt de nem kívánom senkinek az első évet amikor éjjel nappal sírt, ja és nem is aludt éjjel csak pár órát. Totál kikészültünk férjemmel, jó lenne ezt most kihagyni!
Sajnos ezt előre senki nem tudhatja hogy milyen habitusú lesz a kisgyereke.Én asszem rám ütött a kisfiam mert én vagyok érzékeny a családban.
:)
csézjang

Szonce82 nagyon jók a videók. Ilyen alvósat én is csináltam fél éve. 8)

csézjang nem kell vinni ruhát mert adnak. :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

B.reni boldogságos szülinapot Beninek! :D

Kép

Kép

Kép
millye

-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 13:03-kor.
szonce82

Nagyon Boldog Szülinapot BENINEK!!!!! :)

millye,szonce: szuperek a videók!
millye:egy igazi ló??! :) húha!
és amig nem találtok helyet neki a kertetekben lakik? :) Nagy fiad mit szól hozzá?

kattja: Gyöngyörű kis hercegnőd van :)
remélem hamar elmúlik a sírós időszak!

csézjang: nagyon szorítok neked!!! :) minden biztos szuper lesz!!

Kép

Kép
mulan

Reni:
BOLDOG SZÜLINAPOT BENJAMINNAK!!!!!

Puszi, Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Lányok!

Olyan kedvesek vagytok, pedig ritkán jelentkezem.... :oops:

Köszi mindent ,majd megírom ha túl vagyok a császáron és lesz egy szusszanásnyi időm, puszi nektek! :wink:
csézjang

Sziasztok!

Nagyon köszönjük mindenkinek!

És az ilyen volt - ilyen lett képek :)

Kép

Kép

Reni

Kép

Kép
b.reni

Sziasztok!

Millye, kicsit megkésve, de azért nagyon boldog szülinapot kívánok Andrásnak! Tényleg egy lovat kapott? :o

Reni, Beninek is nagyon boldogat! :)
Benivel együtt tegnap én is egy évvel öregebb lettem, betöltöttem a 30-at. Hát nem esett túl jól...

A síelés nagyon-nagyon szuper volt! A levegő és környezetváltozás mindenkinek jót tett. Flóra szuperül bíra az utazást is, az ottlétet meg egyszerűen élvezte. (nem is csoda, ő volt a szállodában mindenki kedvence.)
Apjával és nagymamájával hatalmasakat sétáltak a jólevegőn, ettől úgy megjött az étvágya, hogy a szokásos fél helyett másfél üveg konzerveket nyomott be egy-egy kajálás alkalmával.
Nagyon szociális kiscsaj lett, a játszószobában mindenki körülötte ugrált, pedig még mindig nem kúszik, csak egyhelyben ül és onnan kiabál és mosolyog mindenkinek.

Kép

zizi27

mulan köszi! :D Csináltunk neki gy nagyon jó helyet hátul. De ez csak ideiglenes mert itt nem maradhat :roll: Fiamnak nagyon tetszik és a lányomnak is :D

B.reni csudaklasszak a képek! éssss ez a torta is nagyon szép! Milyen tortája volt Beninek? :D

Zizi27 köszi! Igen lovat kapott én szerintem ez nagyon korai még.... de apa hajthatatlan :roll: Örülök, hogy jó volt a síelés! Képeket tegyél majd fel ha csináltatok :D

Kép

Kép

Kép
millye

Zizi,
boldog szülinapot Neked! Nem tűnsz 30-nak, ne aggódj :)
Örülök, hogy ilyen jól sikerült a síelés.

Millye,
A torta alja narancsos csoki volt, a teteje túró, és volt még egy fekete erdő tortája is, amiből nem sok maradt, mert mindet magára kente :)

Reni

Kép

Kép
b.reni

Zizi27 boldog születésnapot utólag is :D

B.reni hűűű ez nagyon fini lehetett :D Nálunk is volt feketeerdő meg oroszkrém torta is :D majd teszek fel képet, hogy hogy szétkente András :D

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Először is bocsi, hogy eltűntem!
Másodszor: köszönöm a gratulációkat! :)

Alapvetően jól vagyunk, Lili szépen fejlődik!
Teszek nektek ide egy egészen friss (ma délutáni) alvós képet. :)

Kép

Ja! Nem tudom, kinek volt szerencséje a - nem fogadott - szülésznőnkhöz (Kapási Szilvia), de én már levajaztam vele, hogy a kistesóval is hozzá megyünk! Ilyen kedves, aranyos, segítőkész szülésznőt kívánok mindenkinek! :)

Megpróbálok azért többet jönni! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti nagyon szép kisbaba Lili!!! :D Még egyszer gratulálok hozzá!

Kép

Kép

Kép
millye

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?