Sziasztok!!
Ilcsi: Jó ha "csak" vashiányos, de attól még nem kéne láznak lennie. Remélem nagyon, hogy semmi komoly!
Vius holnap megy Vásárhelyre, azt mondta a doki, hogy tök mindegy hogy hol nem pihen. Felvetettem, hogy mi lenne ha befektetnék, de aszonta ez nem olyan komoly betegség amivel befektetik (másik doki volt, nem a múltkori) és különben sincs hely.... A folyadék a bal csípőjéből teljesen eltűnt, a jobban megvan még, de csökkent a mennyisége, viszont az UH-ás doki szerint gennyes
, a traumás sebész szerint nincs vele teendő, adjam neki tovább a gyulladáscsökkentőt és mehet Vásárhelyre.... De mondom gennyes...
Hát de nem annyira, meg ha a folyadék csökken, akkor nem baj ha gennyes, az már gyónyulófélben van.....!!!
1 hét múlva kontroll. Hja és megint röpke 4 óra alatt sikerüt végeznünk
Anett: A 24 szerintem is korrekt létszám, Bogiék ha jól emlékszem 32-en voltak az oviban.... Én összeraknám a 2 kezem ha ennyi gyerek lenne majd Zaza csoportjában!!!!! És ne feledd suliba se lesz kis létszámú osztály,ott is 30 körüli az átlag létszám, úgyhogy kezdhettek hozzászokni.
Bár Bogi sulija tartja a szintet, ott az igazgató maximalizálta az osztályok létszámát, Bogiék most 22-en vannak, de a "sztáriskolák"-ban bőven 30 feletti a létszám...
Bibikém várom a prájvitodat
Barnus csodaszép
Ez a szerelés, becarás
Zaza benyelte a kisautókat, meg azokat a kis egymásra tehető hengerszerű bigyókat. Abból egy néhányat megtarthatunk????A többit bevsziem Vius régi ovijába, tök jó kismotoros mozgás fejlesztő játék, élénk színekkel
KÖSZÖNJÜK!!!
Hefe: Ééééédesek
Doró olyan nagylányos, és nagyon szép kislány
Zituska, Zozo jobbulást Nektek! +++++++++++++++
Karmen: Igen nagy előrelépés Viustól köszi a dícséretet gondolhatod, mekkora öröm ez nekem.
Karesz nagyon jó hatással van rá, olyan nyugodt ember (én is tanulom tőle a nyugalmat) Sose emeli fel a hangját, ha V butaságot csinál sem, mindig olyan kimért és fegyelmezettt, szépen elmagyarázza neki, hogy mit miért nem szabad...stb, én kajabálok ha borul a bili
, de mostanában én is sokkal nyugodtabb vagyok
És rengeteget foglakozik K Viussal, szal szerintem ebben az előrelépésben nagy szerepe van Karesznek, a gyógyszerváltásnak, és az Omega3-nak, úgy együttesen!
Örülök, hogy ti is túl vagytok a betegségen, a Salint még mindig nagyon zajosnak véled?
Exi: HOgy van Peti köhög még?
Huhh jóéjt, ezt is 1,5 órája kezdtem el írni, most lépek, még Marcinál nem voltam hátsimizni
Apánk jön dolgozni a gépen,pusza....