Új privát üzeneted érkezett!

ezt még muszáj feltennem, annyra cuki: :lol:
Kép Kép
snooopy

meg egy videót: aztán lelövöm magam :lol:
http://szikoda.multiply.com/video/item/58/58
snooopy

sziasztok,

férj már jobban, köszöni a jókívánságokat :D Még a gyomra fáj picit, de már nem rohangál állandóan, úgyhogy javulóban :D
Most Anna miatt nem alszunk, 4db szemfogat növeszt egyszerre, így már napok óta rutinból megy a fél adag Nurofen este, de 2 napja már így is felkel hajnalban, és átjön hozzánk aludni - így meg senki nem alszik jól :( De a 4 közül egy már áttört, egynek a hegye látszik, de 2 még csak meg van duzzadva erősen, úgyhogy eltart még egy darabig :roll:

Orsi,
cuki ez a kép - Noel vigyora :D :D
Szépek ezek a kendők!!! Nálam most nagyon nem aktuális, majd akkor akarok új kendőt venni, ha jön ketteske, de az még odébb van...

Hű, valamit még akartam... Asszem dobok még egy kávét, mert nagyon szenilis vagyok így :oops: És még az adóbevallásomat is meg kéne csinálnom, ha pénzt szeretnék látni az apehtól... :?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Azért még sikerült aludnom fél 6-tól kb. másfél órát, kicsit jobb... De a kávét bedöntöttem egyben, amit két részletben szoktam. Biztos, ami tuti alapon.

Orsi, csak egy sima mezei saját készítésű kendőm van. Nem annyira rugalmas az anyaga, mint a hivatalos kendőknek, de nagyon szerettem. Zsombi is sokat volt benne, Zétinél is használtam eleget.
Noel nagyon aranyos, az a mosoly, nem gyenge!!! :oops: :D

Judy, örülök, hogy párod jobban van! Ancsának pedig gyors fognövesztést kívánok! :wink: Biztosan nagyon fáj neki...

Adóbevallás: nekem olyan remek munkahelyem van, hogy 3-szori elmondás után SEM küldték ide a papírokat a bevalláshoz, hanem a laborba, ahol helyileg dolgoztam. Így most a kollegám küldi külön. Csak azt nem értem, minek van munkaügy meg bérügy, meg hivatalos ügyintéző, ha egyik sem éri fel ésszel, hogy fizikailag nem vagyok a laborban??? Pedig már megcsináltam volna, és jönne egy kis zsebpénz nekünk is.

Kép
Kép
Kép
szzsk

Sziasztok!

Sül a kuglóf, és jól felidegesített a kardiologia, így gondoltam lenyugtatásként leírom a kenyér receptet!

Íme:
Kolbászos-hagymás kenyér!

300 ml víz
1,5 teás kanál só
0,5 evőkanál cukor
520 g liszt
0,5 rendes élesztő

ezeket jól átdolgozod, összegyúrod, és utána jöhet bele a többi

2 gerezd fokhagyma
1,5 lila hagyma (ezt előtte olajon előkészíted)
75 g kolbász
most tettem bele 150-200g sonkát (és természetesen így csak a kolbász felét)
és szórtam még bele kakukkfüvet (ezt úgy érzéssel)

Hát ennyi!

Nagyon fini! Jó étágyat hozzá!

ancsaboszi

Sziasztok Csajok!

Kriszti!

ZÉTINEK BOLDOG NÉVNAPOT! Bocsi, de tegnap már nem volt érkezésem! :roll:
Képek nagyon cukik! És azok a Zéti-mosolyok! Meghalok!!! :lol:
Na de az a pocakméret! :shock: :lol: :wink: Na az sem semmi!
Lehet, hogy Te ma nem hiába ébredtél hajnalok-hajnalán..!? 8)

Orsi!

Ontsad csak a képeket meg a videókat meg az írást! :wink: Úgy is mostanság ritkábban jössz! Tali meg okés! Összehozzuk! :wink:

Judy!

Uradnak akkor jobbulást...vagyis örülök, hogy már jobban van! .... és remélem idén már nem lesz beteg! :wink: És igen, a pasik már a hőemelkedéstől is a halálukon vannak! Még hogy Ők a teremtés koronái.....hahahaha!!!! :lol: :wink:
Ancsának...meg persze Kedves Szüleinek is! :wink: ...kitartást a szemfogzáshoz! 8) Remélem hamar túlesik rajta. Jáz most a rágófogakat "nyomatja" kifelé! De hál'Istennek....KOPPKOPPKOPP!!......meg sem érzi. De hát úgy is tudom, hogy a szemfogak a "legrosszabbak", míg azok előbújkálnak! :roll:

Boszikám!

Mit mondtak a kardiológián, amitől a "falra mászol"? :? :roll:
Remélem semmi komoly!
Laraboszi :wink: oviban? Nálunk az oviban megkezdődött a "járványkorszak". Kezdésnek mindjárt egy kis skarlát! :shock: :? Úgy hogy most nincs kéztörlés, hanem csak szárítás a szárítógéppel és persze kézmosás fertőtlenítős vízben. De hát fő a védekezés!
Receptek tök szupik! :wink:

Tenci!

Csajok jól köszi! Jáz egy kisördög! 8) :lol: De Imádom! És képzeld/képzeljétek ELINDULT TEGNAP! :shock: :lol: Na azóta nincs megállás! :D Apja rohangászik utána! :lol: :wink: Ja és természetesen minden szó nélkül nekiindul a nagylépcsőnek is! :lol: :shock: :wink: Persze annak még csak négykézláb! :D Még jó...huhhh! :D
Hát ha akartok menni Metallicára, bevállalom én a Pasikat felvigyázni, ha nincs más! :wink: Borítékos sorsjegyet 8) :wink: megkaptad?
Alvás-sztorira meg ma tuti nem lesz időm, mert jönnek Zizi-keriszülők du. Holnapra bepótolom!

Kriszta!

Na ha őszibari Neked bejött, akkor lehet idén megpróbálkozom egy pár darabbal. Bár szerintem, ha egy gyümölcs nem savanyú, akkor azért nem savanyodik meg, mert az ember lefagyasztja. (tudom, ezt Ren írta, csak most jutott eszembe!) Legalábbis nekem az eprem nem lett savanyú. De azért többet nem fagyasztok epret az tuti! 8)
Ujjad? Voltál még tegnapelőtt óta vezetni? Isteni idő van hozzá! :wink:

Sissy!

Remélem továbbra is minden okés Veletek! :wink: Tomiknak egyébként márciusban van/lesz a névnapjuk megtartva?

Húúúúú, valamit még tuti akartam, de szenilla "belépett a fejembe"! 8) Most kinyomtatom a recepteket, amiket eddig leírtatok, mert sikerült "levadásznom" a nagygépet! :D Aztán megyek és megsütöm valamelyiket, míg Uncsitesóék megérkeznek! :wink:

Este még jövök és írok még a most kifelejtett Hölgyeknek! :wink:

Szép napot Mindenkinek!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ancsa, én is jól leírtam a recit, ki is próbálom hamarosan...

Tigrincs, gratu Jáznak!!! Most aztán lesz nemulass!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Hűűű, skarlát? Kemény!!! :shock: Mi ovinkban egyenlőre semmi ilyesmi, remélem nem is lesz még egy darabig...

Metallica: férjem megy, már megvan a jegye több, mint egy hónapja!!! Mondtam neki, hogy ezt tudja be szülinap, névnap, karácsony gyanánt... :D :D :D

Kép
Kép
Kép
szzsk

Kriszti!

Ez jó! :wink: :lol: Akkor a Zurad a legdrágább jegyet vehette meg magának? 8) Milyen rendes vagy! :wink: :lol:
Köszönjük a gratut! Hát igen. De én nem bánom, hogy már"szalad"! :D Annyira, de annyira élvezi! :lol: És néha még látom a kis arcán, hogy el sem hiszi magáról, hogy Ő már ezt is tudja! :shock: :lol:

Tenci!

Most kaptam a hírlevelet a jegyirodától, hogy ismét lehet kapni állójegyet 13.500 ft-ért! Vagy a nyugdíjas szektorban nyomnád/nyomnátok inkább???? :lol: :wink:

Csajszik!

Nem találom a kenyér recepteket, csak Boszi uccsó kolbászosát. :cry: Nem emlékeztek véletlenül, hogy hanyadik oldalon vannak? Biztos én vagyok a vak, de már 10 oldalt visszanéztem, de nem látom! :( Segíccsetek!!!! Plííííííííííííííííííz!!!! Köszi!

Most már tényleg megyek!

Kriszti! Neked még...... Irány a kórház! :wink: Megjött a jóidő! És ez a szívet is melengető Napocska igazán kicsalogathatná Zoárdot! Én drukkolok, hogy a héten még meglegyen Kiskukis! :wink: Aztán jön Judy és írja a tuti méreteket! :wink: :lol:

Pussz még egyszer! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigris!

csak 1 kézzel mert szopi van

azéert mertszerintem csak linket raktak a csajok!
:lol:
szóval azért nem találsz leírást
Vero innen sütött
és aztán Judy is
ha jól emlékszem
:oops:

http://www.nosalty.hu/kakukkfuves-fokha ... ecept_8382

itt tudsz keresgélni

ancsaboszi

Ancsa, te is szopi közben netezel?? jó is az. :lol:
és mi van Szofival? hány kg? mindjárt 3 hónaposak leszünk ti is mi is. :)

Timi, kezdek aktívkodni, de nem mindig hagynak. :lol: most pl. alszik mindkettő... lenne mit csinálni a ház körül. az alsó szint még romokban azt használjuk pincének/tárolásnak, pedig jó lenne ha kész lenne a vendégszoba akkor jönnének anyáék.

metallica koncert?? ki megy?? én Muse-ra akarok, de nem jönnek. :(
snooopy

Itt is vagyok!
Szofi pocak tele, nagyokat mosolyog, gyógyszerkét is bevettük. Sőt közben a kukibácsik után is nyomtam egy sprintet! :-)

Lilluska
Nagyon szép a párna, de ügyes vagy!
Szofika 59 cm, és 4800 g körül van!

Kriszta
és milyen kávét iszol?
Én terhesség alatt rászoktam a teára, pedig előtte nem voltam nagy teás, meg néha iszom latét, mert az olyan finom. De természetesen csak és kizárólag kofeinmentes segából!
Hát szerintem mindig Panka lesz a kedvenc! Nem? Ő már annak született, nem tehet róla.
Nagyon szép a ruhácskában! Olyan nagy lány már!!! tesókról kép?

Veronikusz,
Havonta kell vinni Szofit ellenőrzésre, és figyelik. Nagyon reméljük, hogy nem kell semmi, több mütétet nagyon nem szeretnénk!
Hát igen, direkt ilyen kis liliputi képet akartam! Ezt Lara kapta a Mikulástól, de nem a babáké ám, hanem kié? Hát persze hogy vau bölcsöje, bár vau nem alszik ott, mert Ő Larával alszik a nagy ágyban, de hát minden vaukáé. Most kapott vaukve piros alapon fehér pöttyös kendőt, így új neve is lett Charlie Riche vau!
És Apukád hogy van? Ott volt hétvégén izlett a húsleves. Én is azt csináltama. Életem első marhahúslevesét (nem nagyon szoktunk ilyen nagy állatot enni), de már untuk a szárnyas és úszó állatokat! :-) jó lett.
Használ a kezelés?
Csajok???
hát akkor neked sem maradt el gyerekkorodban a művészeti kurzus.

Judy,
Jaj szegény Ancsa! Hajrá fogacskák! Hát igen, akkor érthető hogy nem nagyon eszik! Hát hiába tudja mi a jó, én is inkább édesség párti vagyok, mint rendes, de azért már megtanultam hogy azt is kell enni. De hát az nem egyszerű, még megtanulja az ember.
És akkor minden nap úgy fözöl, hogy Após is veletek eszik.
A rántotta azért az már igazi kaja! Ügyi Anna.
Pályázat készen van?

Tigrisem,
ok, ok, akkor várjuk a holnapi beszámolót!
Lefotóztad? Pont tegnap láttam egy kislányról képet, aki szintén ilyen vizsgálaton volt, úgy nézett ki mint a Zelefánt! :-)
persze hogy megbocsájtok!
Tudok én rád haragudni!
És hát a klubba én is beléphetek. Én csinálok valamit, és jujj pár perc múlva nem emlékszem rá!
Emlékszem (erre viszont igen :-) hogy mikor a Nővéremnek még kicsik voltak a fiai, és szoptatott, akkor a telefont betette a hűtőbe, és erre mondta sógorom, hogy nem csak a tejet szívták le a gyerekek. Lehet így van ez most is? :-)

És akkor most őszibarack lekvár van? Akkor én kaphatnék időpontot egy eper és egy öszbarack lekis időpontra?

Hát már mással is játszik az oviban, van egy Péter nevű kisfiú, akit megmutatott a csoport képen, és mondta a nevét, meg egy kislányt is, de ha kérdezem, hogy kivel játszott, a válasz, nem tudom.
Ezt a nem tudomot, rengeteget mondja, ezt most tanulta az oviban. Vagyis eddig is tudta, de nem használta, most már ha kell ha nem mondja.

Kardiologia.
Hát a múltkor is két napig hívtam, de ez konkrétan így volt, hogy két napig óránként, mire a dokitól szereztem időpontot, most az asszisztenst kellett hívni, azt hittem talán könnyebb lesz egy kicsit. Múlt hét csütin kezdtem el hívogatni őket.
Mat 20 perc után nagy nehezen felvették, és közli a nő, hogy hát időpont egyeztetés, hétfő, szerda péntek 12-2 között, na persze hogy nem vette fel senki, hisz ugye akkor is telefonáltam, de különben is mikorra akarok időpontot, mert 3-4 hónapos előjegyzés van, ja, mondom az remek. Mert múlt hónapban voltunk, és akkor ezt nem mondta senki. Azt mondta a doki, hogy egy hónap múlva vár minket, és Margitkát hívjuk, hát én már hívom több napja. Ja erre hát akkor hívjam fel a dokit, és beszéljem meg, (na hát ugye múlt hónapban őt hívtam, az volt ugye több nap és 15 ezer forint) Mondtam hogy akkor köszi, majd felhívom az ismerősünk, aki ugye ott főorvos, na erre közölte, hogy akkor várjak. és hívja a dokit, na hát remek volt 10 percig vártam és hallgattam hogy kinek mikor jó, mert a doki beosztását beszélték meg. remek, de végül jövő hét péntekre kaptunk időpontot. hát ennyi.

Sissy,
nagyon jó az új vonalzó!! köszönjük!!!
Veronikusznak írtam, hogy az Vau bölcsöje! Ott részletezem :-) nem baj ha ide még egyszer nem.

Kenyérsütés.
Hát én többször sütöttem sütőbe, finom volt, de a héjája :-) nagyon kemény lett. És hát azért macerás, ez a gép viszont nagyon finomat süt, és jó! Igaz Apa nincs vele megelégedve mert kicsit visszaesik a kenyérke, nem marad olyan magas. De nagyon jó az állaga és finom, és tény hogy mi már jöttünk le friss kenyér illatra. Viszont a kalács nem annyira megy, ez már a 3 próbálkozás, igaz ez most kuglóf. De nem akar jó lenni, igaz 1 órája volt mikor néztem!

Tenci,
Hát reméljük nem lesz mütét, de sajnos pici lánykánkank a szíve azért havi ellenőrzést követel. De reméljük mindent ki fog nőni!!!

esküvői videjó?

Orsi,
nagyon szépek vagytok!!!
mekkorák? Mérek?
Hát mi elég jól alszunk!
Ma már egész jól kapott levegőt Szofi éjszaka, és így végig is aludta az éjszakát, na de úgye ezt már megtette két hete is, de most 9-től fél 7-ig aludt, úgy hogy Lara előbb jött!
És hogy bírsz felkelni 4-5 között? Végleg? Én meghalnék!!! és mikor fekszel le?

Valentina,
nagyon jók a képek.
És mit kapott Vikó Apától nagyiknál?
Mindenhol megajándékozza?
TE szüleid jönnek hozzátok? Vagy mentek?
Jó hogy Anyósék melletettek, így legalább Viktornak is könnyebb!!!
tényleg a tortaharapós kép a legjobb!!!

na mennem kell!

Ez még csak a 995 oldal volt!

Szép napot!

ancsaboszi

Orsi,
Ezek a szemek nem semmik!!!
Igen, igen akkor van rá idő olvasni!
Persze ha idejutok! Mert ha Lara itthon van, akkor nem lehet, meg ha Apa itthon dolgozik akkor sem. mert ez a kényelmes hely!
hosszú hsz-ben írtam Szofiról.
és kérdeztem a Ti méreteiteket?

de most már tényleg megyek

Tegnap fotoztam Apát(egy újságban nyilatkozott, és ahhoz kellett kép), és hát akkor már Larát is kellett!

puszi Kép

ancsaboszi

Ancsa, irigy irigy a csodaszép Larára. :lol:
meg Szofi-alvásra is. jaj mit nem adnék én egy ilyen éjszakáért. mi f8-8körül fekszünk Noellel és első kelése éjfél és 1között van, utána 1.5-2,5 óránként kel. :evil:
hát én pontos súlyt nem tudok, de két hósan volt 58cm és két hete volt 6012g. mérlegünk nics, csak két hónapra béreltük. majd megyek mászáltatni a védőnőhöz két hét múlva.

olyan jó, hogy itt a tavasz, maradjon is így. tök szépen süt a nap. nálunk.
snooopy

ja Tenc, kérdezted sárgaságot, javulófélben van. teljesen emberi színe lett a gyereknek, lehet ezért nem alszik olyna jól. szívem szerint visszamennék a a dokihoz és az orra alá dugnám a gyereket, hogy "tessék megnézni nem tápszereztem és mégis elmúlt a sárgasága"!! :wink: máig nem értem miért kellett volna neki tápszer sárgaság ellen, inkább elválasztották volna tőle. röhej!!
snooopy

Tenci!
Akkor hajrá rohangálás! Hajrá -7 kiló! :wink: az már pikk-pakk leszalad rólad! :wink:
Süti: igen már el is felejtettük :lol:
Apukám: igen, itt volt, evett majd szaladt is a dolgára :D tegnap reggeltől meg ment vissza még az utolsó hétre a kórházba
Barátosnőzés: naddddddon jó volt!!!! :D:D:D:D még a Váci utcában is sétáltunk egyet :D meg is állított a Duna TV egy pár szóra, de mi ellógtunk :lol:

Kriszti!
Sajnálom a nem alvást :oops: remélem vissza tudtál aludni!
Lányok már jól :D tegnap óta már a Szofi is jár :D

Orsi!
:D semmi baj! :D és hát … ha lenne négyeske nálunk én már nem is tudom, hogy tényleg fiút akarok-e :D szóval mindegy lenne! Most olyan jó ez a 3 csaj! :D
Képek, video: :lol .:lol: Tündérke!!!!
Örülök hogy a sárgaság múlóban!

Judy!
Férjednek további jobbulást! Ancsának gyors fognövesztést! :oops:

Ancsa!
Mi van a kardiológiával???? :oops:
Kávé: én minden reggel ittam egy gyenge tejes Nescafét a szopi alatt és nem volt semmi bajuk a lányoknak :roll: :D
Receptet elmentettem :D köszi
Lara és az ISTENI VAU :lol: bölcső az kell! Az az alap! :lol:
Apukám: még nem tudom, hogy használt-e, az majd hosszabb távon derül ki :oops: Remélem igen!
Lányok jól! :D járnak oviba, ma Zsófi is volt bölcsiben. :D ma taliztam a Norvégiába férjhez ment ismerősünkkel. :D nagyon jó volt! ezer éve nem jártam a belvárosban, na de most (KIRÁLY :wink: utcában laknak egy hotelban, ott iszogattunk sokáig + sétáltunk egy órát, míg a férje fent aludt :lol: )
Lara két Isteni! És milyen édes ez a kis felső!!! Hol vetted? Mostanság esetleg? :D

Timi!
JÁZNAK hatalmas gratula az elinduláshoz! :D lépcsővel azért még vigyázzon! :D
Skarlátot meg elkerülni ha lehet! :oops:
Kenyér receptek link-jét már látom megírták! :wink:

Bocsi, de ennyire futotta :oops: majd még jövök

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Csak egy gyorsra,mert hulla vagyok.

Ancsa: Apósék egy csómo ruhát vettek Vikónak, mert megy majd oviba és több váltó ruci kell majd :lol: . Anyukámékhoz most mi megyünk, bár egy kicsit félek hosszú távon vezetni :oops: amióta áll a bál itthon az idióta férjem miatt. :evil:

Magunkról csak annyit, hogy még mindig takonykorban szenvedünk, de főlleg én. :? Lelkileg a padlón vagyok, de mindenki biztat, hogy lesz még jobb is...
Csak most valahogy minden olyan sötét és reménytelen számomra. :oops: :cry:
Ha kicsit több időm lesz jövök, most meg megpróbálok aludni, hát ha most menni fog.
Szép napot mindenkinek
V

valentina

ANCSA-hááát ez az időpontkérés nem egyszerű :? ennyi teló-de végre mehettek jövőhéten....ha most mentek akkor egyeztess Margitkával :wink: ne engedd hogy lerázzon!!!
persze,hogy ne legyen újabb műtét...csak ahogy írtad múltkor....azt vettem le mintha nem is változott volna a helyzet ....igen ahogy mondod Szoficsjszi erős,mint azt már bizonyította-kinövi mint ha ott sem lett volna :D :D fantasztikus mire képesek ezek a pici emberkék....szép méretei vannak-lassan5kg?? :D
Lara igazi nagylányos ezen a képen.....de mégis kislányos :wink: :D
fülbevaló nem volt neki??? :roll: :roll: és Szofinak???-vagy tervezed???

ORSI-méghogy Noel tud sírni is???-ezeken a képeken+videón nem úgy néz ki!!! :D :wink: :D :wink: -és mennyire más a két srác......
mei tai nekem is volt-+nandu kendő-de valahogy énsrácaim nem igazán érezték jótékony hatását :roll: izgőmozgó MikeyBenedek.... :lol: :lol: na el is boltoltam őket....
jön a tavasz...gondolom mentek ki ezerrel....ahogy Kolit ismerem :wink: de szerintem neki a tél sem akadály :wink: :lol:
a képen én picit sárgának látom Noelt.....vagy neeeem???mit mondanak dokik???

TIMI-köszi édes vagy...nyugdíjas szektor :lol: :lol: inkább úgy mondanám nyugdíjas korunkban talán elmegyünk :D :D sorsjegy megérkezett-de nem nyert :roll: :lol:
grat Jáznak......hajráááááááááá-de miért nem te rohangálsz utána??? :lol: tán te vagy nyugdíjas korban??? :wink: :lol: :wink:
lépcső-emléxem mikor mászni tanult Jáz-akkor is lépcsővel szemezett először!!! :D :lol:
már rágófogak jönnek??? :shock: :shock: -úúúúúúú hol vagyunk akkor mi még a három fogacskával???-lassan Mikeyt hozza be Jáz!!! :wink: :lol: :wink:

KRISZTI-de jóóóó férjecskédnek :D kávéval csak óvatosan-még a végén felpörögsz és meg sem állsz a kórházig :wink: :lol: :wink:
még nem kérdeztem-ha Zoárd nem Zoárd :lol: kiscsaj is Zbetűs nevet kapott volna??-ha már írtad bocsiiiiiii :roll: :roll:

JUDY-Ancsafogak-ááááááááá,mondaná fogdoki :roll: de ha kintlesznek onnantól happy!!!!!és jön kistesó és minden indul újból :wink: :lol: :wink: de olyan jóóó és szép az élet :wink: :lol: :wink: :lol: és mi szülők meg ráérünk még aludni.....lehet már túlaludtuk így is magunkat :lol: :lol: :lol:
ma alkottál valamit??? :D

kicsifiam ennyit aludt-kemény egy órát....most megyünk,anyuékhoz-gyalog....hogy mikor érünk oda azt nem tudom Benedek diktálja a tempót :roll: :lol: Mikey eltép mocival...-max hívom házitaxinkat :wink: :lol: :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

ORSI-olvastam válaszod-kösziiii :lol: :lol: és tudod ez a tápszer.....meg dokik :roll: :roll: jól döntöttél-de mit is várhatnánk egy rutinos Orsitól?? :lol: :wink: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Ancsa!
uh! ez a telefonálgatás tényleg nagyon :twisted: de milyen jó fej, hogy a főorvost említve pénteken tudtok menni! :? :D örülök, hogy most már a nehezén túl van Szofi és "CSAK" gyógyszer kell! tényleg olyan ügyi öngyógyítók ezek a gyerekek! :wink:
Lara meg :lol: kivel játszik! :lol: majd megtanulja a neveket is! :lol:
kenyér: hmmmmm! azért az nagy lehet, hogy kenyér illatra jöttök le reggel 8) :P :D

Valentina!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Kép
veronikusz

20 perces képek :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vero, azért te sem panaszkodhatsz a lányaidra, a 2. kép nagyon ott van. :D Noel cserébe Zsófiért?? :lol: :lol:
snooopy

20perces képekhez.....
-hűűűű mit adtál muti??? :?
-nem is olyan rossz :roll: :lol: :lol: :lol:
-méééég mert megeszem a kezemet :D :D
-neeeeem érted???? :D :D
-hűűű ha valamit érzek.....kapaszkodnom kéne.... :roll: :lol: :lol: :lol:
-hoppá asszem közel a föld :lol: :wink: :lol:
-na muti mi is volt ez???? :lol: :D :lol: :D :lol:

köszi Veró-tündérien szép Zsófesz....és ahogy nééééz :D :D nagyon hasonlítanak csajaid de inkább Szofis Zsófesz :D :D

Váci utca-de régen voltam arrafelé :roll: :roll: -és mi az hogy nem állsz meg a TV-nek???-vagy rögtön az RTL-kellene??? :lol: :wink: :lol: :wink:

VALENTINA-szóval készültök az ovira???-szeptemberben kezd Vikó??
és pihizz.....lesz ez még jobb is!!!tudom sablon szöveg :roll: :roll: de az idő és családod segít átvészelni ezt a nehéz időszakot....és itt is olvashattad NGabi szárnyalását :lol: :D :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok!

Méhszáj ZÁRT!!! A fennnnne ennnnnné meg! Méhnyak rövidült...

Vero, nagyon tutik a fotók! Édes!!! :)

Etenci, ha lány lett volna, Zenóbia Anna lett volna a törpibébi. Nagymamámat hívta Zenóbinak nagyapám fiatal korukban, ezért.

Kávé: annyira hihetetlenül alacsony a vérnyomásom, hogy kvázi orvosi előirat a kávé.

Zéti szétszedte az ötödiket, aztán a rendelőt... És pont akkor született két pici manó, olyan csöppek voltak! :oops:

Kép
Kép
Kép
szzsk

ki merre???mi ez a pangás???? :roll: pedig még az idő sem valami fényes....olyan nem megyünk ki......

KRISZTI-ti hogyan?????

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Hello!

Pont azon gondolkoztam, vajon hány laptető kell ahhoz, hogy tuti szüljek? Bár ha így folytatódik a nap és a hsz-ek ilyen hihetetlen sebességgel gyűlnek, még jó darabig nem szülök... :lol: :lol: :lol:
Miattatok! :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma még annyi keményedésem sem volt, mint tegnap...

Kép
Kép
Kép
szzsk

Hahó!
Kriszti! Fel a fejjel! Akármikor, akármi lehet.

Tenci!
Micsidaaaa? Nem mentek ki? Akkor tényleg nagyon tré idő lehet. Megsúgom, nálam háromkávés nap van, úgyhogy tényleg.

Ujjam: Más lement a dagadtság, de szívárványszínű...

Fiam mondja, hogy "körféta", a Körtéfa után szabadon. Hihi.

Kép
Kép
kriszta36

Orsi!
Most már kéne, mi? :lol: nem adjuk! :lol: max. a licencet! :lol:

Tenci!
:lol: nagyon jó leírás adtál a képekhez! :lol: különben meg a nagy kedvencét ette: banánt, de nem azzal volt baja, hanem nem akarta hogy fotózzam :oops: :lol: Az esetek 95 %-ban pedig olyan mint a 2. képen, a többiben meg komolyan figyel :D
Hasonlóság: pedig Zsófi olyan mint Kata volt ilyen picinek, csak míg Kata egy kis durci pofis, addig Zsófi egy kis Vigyorex. Ma is mindenkivel kikezdett az ORFI-ban, ahol meglátogattuk a papám :D
TV: :lol: épp inkognitóban voltam! :lol: pont én buktassam le magam???? :lol:

Kriszti!
Nyugi! Nálam is zárt volt minden most legutóbb is és másnap hajnalban meg már ott cicizett Zsófi :D

Kriszta!
Ujjadnak továbbra is jobbulást! :oops:

Judy!
Hát ti merre??? Nem alkotsz mostanság valamit? Mi tegnap Lacival DVD-ztünk :lol: megnéztük a Szállító 2-t! Madeleine-t sütöttek benne, ahogy az első részben is :lol: lehet holnap veszek hozzá sütőformát! :lol:

Timi!
?????

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok,

megvagyunk mi is :D csak kicsit sűrű volt a nap, délelőtt apa csomagolt, aztán vittük ki a reptérre, utána jött a pályázatos haverom, és idáig a számokkal bűvészkedtünk. Teljesen leszívta az agyamat :? Most nyomtam be egy kávét, hogy valahogy összekapjam magam...

Ancsa,
köszi a receptet, felvéstem :D Lehet azzal várom apát haza :D :D
kardiológia nagyon durva!!! Az itteni ortopédia jut eszembe róla, 6hetes volt Ancsa mikor időpontot kértem, és majdnem 4 hónapos mire bejutottunk. És utána még engem csesztek le, hogy milyen későn viszem a gyereket :shock: Aztán elnémult a csaj, mikor visszakérdeztem, hogy szülés előtt kellett volna időpontot kérnem szerinte???
Larakép aranyos :D

Tenci,
neeem, most nem voltak alkotó napjaim... De majd bepótolom :wink:
Ha ti nem mentek ki, akkor minimum hurrikán van :shock: :D

Vero,
Zsófiképek :D Nálam a második a nyerő :D
Nekem a madeleine bonyolult :oops: De biztos nagyon fincsi :D Feltétlenül fotózd le, ha elkészült!!! :D Én most Ancsa kolbászos-hagymás kenyerét készülök megsütni, meg valószínűleg a Renáta-féle sütit, mert egy rakás alma van itthon :D

Kriszti,
most küldött a párom sms-t, hogy megérkezett, hirtelen azt hittem tőled jött üzi, hogy kibújt Zoárd :D

Hú, még akartam, de zanza az agyam, ráadásul Ancsa is nyíg, hogy kér még savanyú uborkát (azt eszi magában, és semmi mást nem hajlandó :roll: ) Majd este próbálok még jönni, ha nem ájulok el...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Ma rohanos napom volt. Bocsika! És most sincs időm! Tényleg BOCSESZ!!! :oops: :roll: De holnap mindent bepótolok! Még képet is rakok fel! 8)

De....

Adri......ha olvasol!

NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT MATYINAK! :wink:

Kriszti!

Lehet, hogy Kisember megvárja a kiírt napot! :wink: Nyugi....az már csak 2 nap....meg pár óra! :wink: :D

Vero!

Tenci vak :lol: nem tehet róla! De ettől függetlenül imádom! :D
Zsófi szerintem is inkább Kata.....esetleg még Jáz! :wink: :lol:
Majd holnap meglátjuk! Dobok képet a Kisasszonyomról! :wink:

Lányok!

Tényleg Pussz Mindenkinek! De most vár a...... 8)

Csodaszép estét Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Judy, ez aranyos. A férjed megérkezik, és te rögtön Zoárdra gondolsz. :)
Holnap megyünk újra, dél körül kell ott lennünk.

Zsombi kedvenc meséje: Három nyulak (diavetítéskor is mindig ezt kéri).

Kép
Kép
Kép
szzsk

Kriszti,
13:45-kor ment a gépe és fél5-kor jött az sms. Csak mivel dél körül vittem ki a reptérre, olyan későinek tűnt az üzenet, hogy azt hittem ő már nem ír - ezért gondoltam rátok :D Hajlamos elfelejteni, pedig tudja, hogy síkideg vagyok ilyenkor, és direkt meg szoktam kérni, hogy legalább smsezzen, hogy egy darabban odaért... :roll:

Én is úgy szeretnék diafilmet vetíteni Ancsának, de csak a diavetítőnk van meg :( Volt egy szatyor filmünk, de eltűnt - valószínűleg anyuék kölcsönadták, és nem kapták vissza. Múltkor néztem egy boltban, de olyan árat mondtak, hogy lehidaltam teljesen :oops:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy, a diafilmek sajna nagyon drágák... Helytől függően 800-1300Ft között van/film. Nekem megmaradt egy csomó, azokra még 20fillér van írva, némelyikre. De apósom vett 2 hete, darabját 900Ft-ért!!!

Kép
Kép
Kép
szzsk

Jó napot!

Mi ma zombi üzemmódban :oops: tegnap este úgy adták át Szofit az oviban, hogy milliónyi pötty borította. Rögtön szaladtam a dokihoz, aki kicsit értetlenül állt Szofi előtt, mert olyan, mint amit az antibio okozhatott VOLNA (pöttyök), de azok már egy hete hogy ki kellettek volna jöjjenek, viszont nem hólyagos mint a barihimlő, nem grízes mint a skarlát ... ja! és tegnap még nem is viszketett neki! :oops: na de éjjel annál inkább, Fenistil csepp ide vagy oda! :cry: Nem túlzok - mert néztem az órát - de 5-10 percenként kezdett el Szofi úgy nyöszörögni és fetrengeni, mint aki rosszat álmodik. :oops: Borzasztó volt. És ez ment egész éjjel. Lacit már kiküldtem aludni a nappaliba, hogy legalább ő fel tudjon kelni. :oops: Katát elvittem oviba. Oviban senki nem pöttyös, illetve csak egy gyerek van az alsó szinten, de hát ők fent vannak. :roll: úgyhogy Judy nem tudom mikor lesz itt Madeline sütés :roll: (különben holnap DU 2-ig a Csepel művek területén lévő egyik cégnél (Écsy) lehet minden féle cukrászati kütyü-mütüt venni -20% oda akartam kimenni.) 2300 egy forma hozzá. még gondolkodom! :roll: Minden esetre Szofi jól bírja magát, itt tv-zik és még véletlenül se néz ki álmosnak! :shock: :? :roll: :lol:

Timi!
:lol: várom a képet IKERTESÓRÓL! :lol:

Zsófi képek: köszi mindenkinek a dicséretet! :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vero, jobbulást Szofinak!

Kép
Kép
Kép
szzsk

Sziasztok!

Timi: Az kimaradt a múltkor, hogy nagyon nagyon helyes katicád van :-) És Jéz fürtjei... :lol: :lol:
Idáig csak 3X kapott üvegeset Beni, 1X borsófőzeléket és 1X sárgarépát, 1X sütőtököt. Amit tudok inkább én főzők meg neki.

Ngyon ügyes volt Jáz a bentalvásnál! Adri pedig milyen okos és ügyesen elfogadta, hogy ő az apukájával alszik! Megvan már a bentalvás eredménye?

Ancsa: Nagyon szépek a lányaid!! Szofi nagyon boldog baba! Lara tiszta apukája!!! az ovi lefárasztja rendesen, látszik a képeken :-)
Kardiológia... Hú inkább nem mondok semmit....

Kriszta: Örülök,hogy Panka jó evő lett! A " randinkról" írok privit.
Gratulálok Petyának a fognövesztéshez és a növéshez :-) Oanka meggyógyult már?
Pankatündér nagyon helyes!
Vezetéshez gratula!! 100%-os táppénzt én megitélem neked :-)

Veronikusz: Igen kiesz a vagyonunkból :-) Petya is hasonló jó evő volt, most is, bár volt egy időszak, mikor alig akart enni. Szóval felköthetem majd a gatyám 2 fiúval, főleg majd tinédzserkorukban..
:lol:
Jobbulást Szofinak!

Nagoyn helyes Zsófi! Szerintem Katára jobban hasonlít Zsófi,mint Szofira.

Sissy:
Örülök,hogy megy az összeszokás! Megtanultátok már, hogy ne fájjon a szopi? Nekem mindkét gyereknél kb. 2 hétig fájt a szoptatás utána már nem.
Isten Éltessen!

Tenci: Igen már nagyon élvezem, hogy eszik mást is, főleg így nem vagyunk annyira bezárva, mert bárhol megetethetem és nem kell azon izgulni, hogy pont akkor legyen éhes, mielőtt elindulunk, hogy kibírja az utat.
Tesód mégis kútvölgyis?? Lemaradtam valamiről? Úgy emlékszem azt írtad, hogy a Jánosban fog szülni.
Köszi a kérdést, Petya jól van, bűn rossz, de egyben imádni való. Pénteken elvittem magammal vásárolni, azt mondtam soha többet...De tegnapi sétánál már egész jól viselkedett,csak 1X lépett a pocsolyába és 1X ugrott bele
:roll: :lol:, sőt egészen szótfogadott Szóval haladok vele is :lol:
Neked a fiúk? Bunyok vannak?

Ti mindig anyukádéknál esztek?? irigy-irigy...

Gratula a 3. foghoz!! Beninek már 2 van és még 4 jön fent egyszerre :-)

Nem semmi bevonulózene! Nekünk köszöntő alatt szólt Nightwish :-)

Lilluska: Nagyon helyes Dorottya! Nagyon szép ruhája volt! Nagoyn szép a párna! Ügyes vagy!

Judy:Teszek fel a fiúkról képet, csak a gépre is fel kell tölteni őket. A kenyer-bagett nagyon jól néz ki, ügyes vagy!!! 4 szemfog hú.. kitartás!

Valentina: Nagoyn jók a képek! Viktor boldognak tűnik! A férjed nem normális, hogy meg akarja tiltani,hogy a szüleivel találkozz.

sordély: Segíteni sajnos nem tudok, mert nem Sipos doktor az orvosom.

Renáta:
Nekem Beni úgy nyakalja az étleket,hogy csak ihaj.. az új ízek is nagyon bejönnek neki. Kap pépet délután Beni, így ha el tudod küldeni a kuponokat, akkor azt megköszönöm!
Én fagyasztottam le őszibarackot (tanultam a hibámból, mert Petyának vehettem meg a méregdrága boltit) és semmi baja nincs, nincs fura íze. Beni imádja, sőt én is... :-)

Orsi: Nagyon jók a képek! Főleg ahol Kolos puszit ad Noelnek!!
Noel tiszta apukája!

Kriszti:
Még egyben??? Szólj Zoárdnak,h ogy mostmár azért kibújhatna. Isten Éltesse Zétényt! Szép pocak, szép gyerekek :-)

Mi jól vagyunk! Benedeknek 4 foga jön egyszerre, de észre sem vesszük szerencsére :-) (most nem utálni), anno Petya is így fogzott.

Nem tudom,hogy írtam-e? hogy le kellett vágni a karikagyűrűt az ujjamról :-( Kicsit szorult a gyűrű és addig erőltetem, míg az ízűlet bedagat annyira, hogy már elkezdett zsibbbadni-lilulni az ujjam, így csak a levágás segített. De már meg is van csinálva szerencsére elértem az ékszerészt aki csinálta és megjavította.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Ssziasztok Csajok!

Most csak egy gyorsra, mert hallom Jáz ébredezik és ebédidő van. :D

Először is ezt küldöm Mindenkinek, de ha nem haragszotok meg rám Anyócák :D , akkor ezt most elsősorban Zoárdnak "címzem"! :wink:
Gyere kicsi Fiú és nézd meg milyen szép, tél után az első virág! A Hóvirág! Szerintem ez most a Te kedvedért bújt ki a kertemben! :P

Kép

Sissy!

Ha lesz egy kis időd gyere! :wink: Remélem továbbra is minden okés Veletek!
Egyébként visszatérve a női megérzésedre, vagy ha jobban tetszik a Freudi "elszólásodra" :wink: idézem: "a két laptetőmet küldöm a két kismaminknak!" .....Szóval nem tévedtél. :wink: Tényleg ketten vannak! 8)
Az egyik Krisztié, a másik pedig egy már sajnos nem idejáró :? Kismamié. De azért biztos köszöni szépen így láttatlanul is! 8)

Tenci!

A "Kismama pályázat" mikor kerül kiírásra??? :lol: :wink:
És mit érdemel az a természetesen JÓ ÉRTELEMBEN VETT "bűnős", aki pályázik? Vagy pályáznak? Persze a szép és egészséges Kisbabán/kisbabákon kívül! :lol: :wink: Van/lesz esetleg valami különdíj is??? :lol: :wink: 8)

Most robogok, mert Jáz teljes ébredésben van! :D Ebéd után visszajövök! Remélem hagy majd írni! És akkor hozom a "sztorit" meg a többi képet is!

Pussz Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

egykezezek :? Szofi ül az ölemben. Szegénykém nincs jól :cry: szét vakarja magát. Már jégzselét is kevem rá :oops: :oops: :oops: mert a Fenistil sz@rt sem ért. Ha egy picit aludt Zsófi, megyünk a Kút-ba (ott rendel a gyerekdokink) a beutalóért és irány a HP bőrgyógyászat!!! :oops: Katát meg öcsém szedi össze. (Ők laknak ugyanis az ovi mellett. 8) )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!

Calcium? Amikor Pankának antibiotikum allergiája lett, calciumot és fenistil cseppeket kapott.

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
köszi, de azon már túl vagyunk :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Meg is jöttem! :D

HP-alvás sztori:

Csütörtök este 7-re kellett bemennünk. Odaértünk és a betegfelvételi jelentkezés után, átmentünk a szép, új épületbe, ahol az új alváslabor van. Na ott aztán, tényleg minden gyerekbarát. :D Van vagy 10 akvárium különböző állatokkal. Hörcsög, tengerimalac, teknős, halak, kisegerek, és gyík. :D Na ezt Jáz elnézegette egy darabig. Aztán jött Erika az alvástechnikus, aki megmutatta a szobánkat. Mondta, nyugodtan pakoljunk ki, csináljak mindent úgy, ahogy otthon szoktuk. Hozott egy "kérdőívet", amit ki kellett tölteni. Gyerekkel kapcs. kérdések voltak. Kitöltöttem, megvacsiztattam Jázt, aztán megfürdettem, szopi, majd fél 9-kor szóltam Erikának, hogy jöhet és "felszerelheti" a Gyerekre a kütyüket! :P Persze mondanom se kell, hogy az emeletről három nővérke leviharzott megnézni :P Jázt, mert ilyen kicsik azért ritkán fordulnak elő az alváslaborban. Erika mondta is, hogy 20 éves pályafutása alatt Zizi a második legfiatalabb "páciense". :shock: :D Szóval "felszerelte" Rá a kütyüket és megjegyezte, hogy nem igen szokott találkozni ilyen nyugodt gyerekkel, aki nem akarja rögtön "letépni" magáról a cuccokat. Jól meg is dícsérte! :D Persze mondanom se kell, hogy rögtön elkezdte rágni az ujjára tett kütyüt, de azt mondta Erika, azt szabad, attól nem lesz semmi baja se gyereknek, se kütyünek. Persze az orrába lévő dolgot azt nem igazán szerette, oda is ragasztotta Erika az arcára/füle mögé a madzagot, hogy tuti ne szedje le, de aztán egy 10 perc után rájött Jáz, hogy az is tök érdekes dolog, ami az orrában van, mert ha tátog, akkor "ki-be járkál" az orrából a szerkezet! :D Szóval elvolt ezekkel a dolgokkal. Aztán mikor 9-kor bekapcsolt a kütyü és az ujján pirosan világított a "cucc", na onnantól még érdekesebb volt a dolog. :D Először 10-kor dölt ki egy fél órára :roll: majd felébredt és nézelődött. De hát mitől is tudott volna aludni, mikor teljesen új volt Neki minden, a helyzet is, hiszen sosem aludt még sehol máshol. Na jó a Mamiéknál már igen, de az más. 8)
Én ki-be mászkáltam a szobából, mert ugye ahhoz van hozzászokva, hogy egyedül alszik el. Kérdeztem Erikát, hogy szerinte mikor fog "kidőlni" a Gyerek, azt mondta, hogy pontos időt nem tud mondani :P , de előbb-utóbb elalszanak. Mondom na jól van, akkor várjunk még. Éjfélkor már eléggé kivolt szegénykém, de elaludni azt nem akart/nem tudott. Már felvettem az ölembe, mászkáltam Vele, kipróbáltunk mind a két ágyat, ami a szobában volt, plusz a rácsos ágy, ami ugye meg Neki volt, de áááááááááááááá, tiszta horror volt. :shock: :? Sehogy nem volt jó a Kisasszonynak. Én már hót kóma voltam, majdnem el is aludtam, de ugye sírt és nem tudtam aludni. Aztán 1/4 2-kor dőlt ki végleg! :shock: :roll: Magam mellé fektettem...immár vagy 100-szorrra......., majd "bekucizott" az ölembe...oldalt feküdtem.....és elaludt. Persze az én szememből teljesen kiment az álom, úgy hogy összvissz kb. aludtam vagy másfél órát. Persze nem egyhuzamban. :roll: Aztán reggel 6-kor jött az ébresztő. :shock: :roll: Erika mondta, hogy valszeg eredményes lesz az eredmény, mert azért 4 órát egyben....nagy nehezen de.... sikerült aludnia. Ennyi minimum kell ahhoz, hogy eredményt lehessen kihozni a dologból. Aztán felöltöztünk, elbúcsúztunk és indultunk haza.
Vagyis csak indultunk volna, de jött a hab a tortán műsor, mert az autóm nem indult. :shock: De szerencsére a csere akksim ott volt a csomi tartóban....János csütörtökön mielőtt elindultunk ki akarta cserélni, de mondtam _Neki, hogy hagyja, majd pénteken ha hazajöttünk megcsinálja.....úgy hogy gyerek be az autóba én meg kulcsokat elő a szerelőládikából és akksi-csere. 10 perc alatt meg voltam vele! 8) Még jó, hogy nem motort kellett cserélnem. Azt biztos tovább tartott volna. :lol:
Aztán már tényleg irány haza és a pénteki napunk az alvással telt. Komolyan mondom csak enni meg pisilni keltünk fel Zizivel.
Persze mikor hazaértünk Apának elmondtam, hogy akksi-csere miatt már nem kell fáradnia, hajnalban megoldottam! 8) Na ettől egy kicsit elhült szegénykém, de azt mondta f@sza csaj vagyok, hogy megoldottam, de Ő ugye megmondta, hogy kicserélni nekem.... 8)
Ja, de mielőtt még nyugovóra tértem volna Adrit még eldobtam az oviba..... 8) Bár hazafelé jövet az oviból már igencsak hangosan hallgattam a rádiót! 8) Erre ne is mondjatok semmit....tudom. :roll:

Eredmény két hét múlva lesz. Vagyis jövő hétre meglesz. De ez most igazából mindegy is volt, mert doki nénink a héten úgy is szabin van és jövő héten szerdán kell menni. Addigra meg az eredmény is ott fog figyelni az asztalán. :)

Na szóval tömör gyönyörben ennyi a sztori.

Csatolok pár képet is, hogy lássátok....már akit érdekel....hogy hogy is nézett ki az én kis Rosszcsontom a kütyükben. 8)

Már a teljes "felszerelésben"....fekszik....
Kép

...majd áll....
Kép

...egy közeli az arcáról. Az ujján és az orrában a kütyü
Kép

Ez pedig már másnap reggel, hazamenetelre várva.
Kép

Na ezt gyorsan elküldöm, mielőtt megint "elszállna".

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Bocsi a sz@r minőségű képekért, de a videokamerával csináltam...amit magammal vittem.... és ugye az nem ugyanaz, mint a jó kis fényképezőgépünk. 8) :roll:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Vero!

Szegény Szofi! :( Kíváncsi vagyok mi lehet ez! Remélem semmi komoly!!! Majd írd meg, hogy mi a csuda ez szegénynek! :? Remélem a bőrgyógyász tud megfelelő "magyarázatot" a pöttyökre. :roll:
Tényleg, egyébként ha gyereket akar vinni az ember bőrgyógyászatra, akkor oda kell beutaló a házi dokitól?

Ezek a képek most talán nem igazán hasonlítanak Zsófira, de majd igykszem olyat is feltenni! :lol:
Ja és egyébként Jáz most a szülinapjára kapott leendő Keriszüleitől borostyán láncot. :D Majd igyekszem csinálni olyan képet. Hátha még nagyobb lesz a hasonlóság! :lol: :wink: Bár Ő lánca nem olyan mint Zsofeszé. De talán ez nem is baj, legalább meg tudjuk különböztetni Őket! :lol: :wink:

Bocsika Lányok, de most ennyi voltam....Jáz eddig bírta a gépezésemet! :roll: Most kiviszem egy kicsit erre a szép napsütésre, aztán ha du. lefektettem jövök vissza!

Addig is minden szépet Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Látom senki sem volt utánam! :shock: :roll:

Na akkor "sokkollak" :D még Benneteket két képpel....aztán mára lelövöm magam! 8)

Ezeket Tenci és Boszi kérte egy pár hete. :wink: Végre "felkerült" a Gyerekre a Scamp-os Angel-ös :D body!
Különben Tencim! Erre mondta az eladó néni, hogy ezt szokták fiúknak is vinni! :wink: Pussz!

Képek kicsit talán homályosak, de hát mozgó Gyereket fényképezni..... :roll: még a bilin is nehéz! :wink:

Bilis Angel....előlről..... 8)
Kép

...és hátulról. (inkább ez lett kicsit homály)
Kép

Menek, mert fürdés van! Szép estét Mindenkinek! :wink:

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Vero!

Szofival mi a helyzet? Remélem tényleg semmi komoly! :roll:

Pussz!

Most már mennem kell, mert nélkülem....... :roll:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Cukorfalat, köszi szépen a köszöntést!!! :)
Gyűrű-sztorit sajnálom. De szerencsére az ékszerész megcsinálta. :)

Tigrincs: Köszönjük a gyönyörű hóvirágot!!! Olyan szééééép!!!!
Hűű, micsoda élmények! Jól kizökkentetek a napi rutinból. Szegény Jáz, nagyon nehezen alukált el! De az eredmény biztosan értékelhető lesz.
És télleg nagyon vagány csaj vagy!!! Akksit cserélni, nem gyenge!!!

Vero, szegény Szofi! Doki mit mondott?

Csajok, amikor felmentem az ötödikre, azt hittem, rossz helyen járok! Mindenhol gipszkarton falak. CTG egyenes, mintha vonalzóval rajzolták volna, Vidadoki jól ki is nevetett miatta. Szombaton megyünk be legközelebb. A délutánt a játszótéren töltöttük, de már szárad szerencsére minden. Tegnap úgy kellett a sárból kiszabadítani Zétit, mert a csizmája beleragadt kb. 4 cm mélyen a sárba...

Kép
Kép
Kép
szzsk

Sziasztok!

Szofit bent fogták. Laci most bejött és elvan Szofival, míg én Katát és Zsófit ellátom és lefektetem. Éjjel csak én lehetek bent, így megyek vissza. Az antibio kiverte, mellékhatásnak tüszős mandulagyulladás + a mája igyekszik legyőzni a vírust és megnövekedett vagy valami ilyen zagyvaságot karattyoltak latinul. Három nap a minimum amíg bent leszünk. Ő kiságyban, én széken. Már kapott kanült + vérvétel + vénás viszketéscsillapító. Este 37,7 volt a láza ... áh! nem is sorolom. Valaki ébresszen fel ebből a rémálomból!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

szaladok!

puszi

V.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

VERÓ-bassszus... :( :( akkor dokitok jól tippelt-antibió....de annyi,hogy legalább jó helyen-átvitt értelemben-mert ugye kórház.....vagytok-és a probléma megoldása felé haladtok.....szorítok nektek nagyon------siessetek haza.....én ébresztenélek ha ez segítene...de tudod.... :( remek anyuka vagy,hogy ilyen hamar léptél......

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Veronikusz!

Ó szegénykém! Sok puszi neki, gyógyuljon minél hamarabb. Antibgyó mellékhatása a tüszös mandula? Vagy nem jól értettem?

Kép
Kép
kriszta36

KRISZTI-lassan átcsúszunk márciusba.....Zoárd tavaszi baba akar lenni??? :lol: :lol: :lol:
mi ma már gumicsizmában nyomtuk......sízokesszal :D
ötödik.....hát nem is tudom.....de majd megyek május végén én is :D megnézem milyen lett :D

TIMI-nem semmi ezek a kütyük Jázon......ezeket elviselni???-méghogy Rosszcsont???-én angyalkának mondanám :lol: :lol: mint azt badyn is olvasom :wink: :lol: :wink: besz@rás hogy megül a bilin :roll: :lol: :lol: -amúgy ezt én nem adnám Benedekre-max egy DEVIL felirattal :wink: :lol: :wink:
akksicsere meg.......nem is Timi lennél ha nem oldottad volna meg!!! :wink: :lol: :wink:
gyönyörű a hóvirágod-sajnálom,hogy hóviráglekvár nincsen :D :D :D

KRISZTA-ma mennyi adagos kávénapod volt?? :D lehidalok ha azt mondod három :lol: :lol:

BRIGI-igen Kati úgy volt Jánosban szül-de doki kijelentette bizonyos napokon nem megy be a szülésekre....mivel sima szülés a terv,ez nem megfelelő hozzáállás tesómnak-megbeszélte dokival-igenis szeretné biztos kezekben,bármikor bárhogyan biztonságban tudni magukat...így alakult-persze sajnálja dokiját-mert szerette-de így neeeeeem....nos röviden ennyi...Tóth doki vállalta :D -épp belefér a nem fizetős szakaszba-de már a felújított luxusszülészet szeretetét fogja élvezni :D
én nem is indulok Mikeyval vásárolni-csak ha jön velem valaki :lol: :lol: bunyó-napirenden....lassan Benedeknek bukósisakot veszek :roll: -de imádja....de mégis :roll: Benedek meg rafkózik...és nagyon ismeri Mikeyt...még erőfölény van-de nem sokáig :roll: :D

gyűrű....de minden jó ha a vége jóóóóó :D és ki vágta le???-akkor most bővítettétek???-aztán majd elhagyod......kilencedik hónapban levettem-majd szülés után két hónappal visszavettem-mindkétszer....
és ti hogy vagytok??-éjszakáitok???
és tessék képeket rakni-ezer éve nem láttuk srácaid!!!!! :D :D

JUDY-ma merre???-nagyon haverozol..... :lol: :lol: tessék ám figyelni....férjecske külföldön..... :lol: :wink: :lol:
és merre ment?-hogy -hogy nem mentetek ti is???
savanyú ubi-Mikeynál is nagyon ment-ha lehetett volna egész nap nyomta volna befelé.....még levesekhez is azt kért :shock: meg mindegy milyen napszak volt....és a többi savanyúság....
diavetítés-jó drágák a filmek.....de ha már van készülék,kár lenne kihagyni :D

RENÁTA-nem eltűnni..... :lol: :lol: minden okés veletek???

ANCSA-ti hogy vagytok???

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Vero!

Antibigyó mellékhatása és még tüszös mandulagyuszi, hogy a máját már ne is említsem!!!! :shock: :( Anyám!!!! Nagyon sajnálom!
Remélem Szofi szervezete jól reagál azokra amiket kap és tényleg 3 nap múlva már otthon is lehettek! Kitartást Nektek!!! Erős Csajok vagytok! Laci is biztos elboldogul majd otthon Katával és Zsófival! Hisz egy ilyen Szuper Asszonykának csak Szuper Férje lehet! :wink:
És nagyon okos és ügyes voltál, hogy rögtön mentél Szofival dokihoz!
Hiába, az anyai ösztön....!!!!!

Millió Gyógypuszi a Kisasszonynak!!!!! Neked (is) meg sok erőt!!!!
De mi az hogy Neked csak szék jut?! :shock: Nincs ott egy ágy???? :shock:

Kriszti!

Röhögjön csak Vida! Én meg majd szombat vagy vasárnap hajnalban fogok röhögni rajta, amikor a legszebb álmából riasztod, hogy Fiatalúr elindult a Nagyvilágba!!!! 8)
Hajrá Zozo!!!! :wink: 8)
És nincs mit a Hóvirágot! :wink: Gondoltam ezzel feldobok kicsit Mindenkit! :D Olyan szééééép!!!! És egyébként ha jobban megnézed a képet, akkor a bal oldalon már a tulipánhajtásaim is.....4 db.....látszanak! :roll:
Tényleg még annyit szerettem volna megkérdezni, hogy Nálatok ki "őrzi" majd a Bátyókat, míg Apával "szültök"? 8)
És köszönöm az elismerést! :oops: 8) Egy nőtől jobban esik! :D
Pussz!

Csajok!

Többieknek holnap reagálok.

Most menek aludni, mert elfáradtam mára! 8) Adri is itthon marad holnap, mert tegnap éjszaka hányt.....túl sok töpit evett, kenyeret meg alig!! :? .....meg az oviban is bágyadt volt ma....persze nem lehetett hat lóval sem itthon tartani.....és volt még emellett egy kis fosika :oops: az oviban meg itthon is. Úgy hogy holnap én is leviszem a bizti kedvéért a doki bácsinkhoz!

Szép álmokat Mindenkinek!

Jóéjt puszik!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?