Lányok!
Kicsit el vagyok kenődve. Tegnap du. azt mondta az orvosom, hogy a sok petesejtleszívás miatt nem biztos a pénteki műtét. Dél után már nem nagyon szoktak műteni, lévén, hogy éhgyomri beavatkozásról van szó. Így abban maradtunk, hogy ma de. telefonálok, és akkor kiderül, hogy hétfőn mikor lesz, esetleg mégis beférek-e péntekre. Hát, csak keddre sikerült beiktatni a dolgot. Kulin dr. mondta, hogy ne haragudjak, és kedves volt, mint mindig, és tudom, hogy egyáltalán nem rajta múlt, sőt igazából senkin, mégis rossz érzés, hogy rákészültem, mindent megszerveztem, a férjem is elintézte a munkahelyén a dolgokat, stb., és akkor most kezdhetjük előlről a szervezkedést... Meg ugye lelkileg is ráhangolódtam, hogy péntek, péntek, péntek, erre semmi. Sőt, még 4 nap várakozás! Estig megnyugszom, de most még kicsit feldúlt vagyok, ne haragudjatok!
Karmen
Segíts, kérlek! Neked mikor volt a hisztero? Mármint hányadik ciklusnapon? Én úgy tudom, hogy pé. előtt szokták, és nekem is a 9. nap lett volna a péntek. Így a 13.-ra esik. Remélem, még nem ovulálok addig el, bár fogalmam sincs, ez mennyiben befolyásolja a beavatkozást. Mi a véleményed? (A 13-14. napon szokott tüszőrepim lenni.)
Lara
Ma voltál UH-on? Mi az eredménye? Mikor lesz az inszem?
Kriszta, Lullaby
Nagyon szorítok, hogy bírjátok a napokat
Moncs
Igazán veled érzek, és szorítok, hogy legközelebb megfoganjon ez a kisbabó
Orsi
Számolom a napokat! Jövő hónapban talán már babázol! A régebben felajánlott szopis, és egyéb segítségem továbbra is fennáll! Majd élj vele!
Brigi
Rád is sokat gondolok! És a megszületendő babátokra is
Remélem, idén a pocidba költözik és sokáig ott is marad!
Zsu
Téged sem feledlek! Jövő hónapban Orsi anyuka, te meg kismami leszel. Mit szólsz? Jó ötlet?
Mindenkit sokszor puszilok!
Dóri