Új privát üzeneted érkezett!

Drága Judit!

Nagyon sok boldogságot kívánunk Blanihoz! És még jó egészséget és sok tejcsit!

Mangora

Kép
mangora

Anyukámnak ma van a 60. születésnapja :lol:
Boldog születésnapot kívánok neki innen is!
Küldtem neki sms-t..mert elmentek 1hete Maldivra..a 60.születésnapján merülte a 100. merülését..
Jpl meg is könnyeztem az sms-válaszát.Megkért hívjam fel a Mamikát,mondjam meg neki minden rendben volt a merülésnél,mert a Mamika nagyon félti anyut..és mondjam meg a MAmikának,hogy köszöni ,hogy élhet :lol:

mimi12

Judy

Nagyon sok-sok Boldogságot kivánok és bőséges tejecskét Blankának !!!!!!!Nagyon sok örömet és jó egészséget nektek !!!!

Kép
kditke

sziasztok!

Nalunk ma is punnyadas van. Gyerek itt porog-zorog-visit-horkol stb. mellettem, de jo kedve van, nem erdekli hogy jon a foga :D Ez a fo!

Orsi: Aaaaaaaaaaaah nagyon szepek vagytok a fotokon!!!! Mint egy friss hazaspar, naszuton!
Gyonyoru a szalloda, klassz a strand, igenyes minden!
en is szivesen kiprobalnam ;) Nagyon klassz lehetett a hetvegetek ! :D

Mimi: Regi es az ujsagkajalas :D:D:D:D:D
Azt mondjak egyebkent, hogy minel kesobb jon a foga annal jobb minosegu lesz ;)
Hat remelem Patrik nem az apjaet orokli, mert akkor "protko-sztajl" lesz mar nagyon koran..... Nekem egy rossz fogam sincs, mindegyik megvan. (Most no a 3. bolcsessegfogam!)

Kirugas terhesen: nagyon ugyesen csinaltak, anyu intezte egyebkent mert en nem mehettem sehova. Szoval irattak velem egy lemondo nyilatkozatot. (azt mondtak ha nem irom ala akkor jogi kovetkezmenyei lesznek.... hat en alairtam, mert befostam....) Persze, mindent megcsinalhatnak az emberrel. De le van tojva....25 ezret kerestem havonta vele, azt is anyunak adtam, neki jobban szuksege van ra. :( Le vannak tojva! ::D:D

VETTUNK HUGGIES PELUST!!! Na ezt figyuzzatok: annyira elall a gyerek feneketol hogy dol belole minden, kaki pisi.
Ma rajottek a megoldasra: az elallo reszt CELLUX-szal odarogzitettem, most tuti!
De azert ezt valahova meg kene irni.....
Szetrobbanok, apa azt mondta hogy nem vesz masikat helyette, most ragasztgathatok 80 db pelust!!!!!!!
Asszem naponta 10x fogom cserelni valamilyen mondva csinalt indokkal... mondjuk: befulledt a gyerek segge, belmaszott a pelenkarago bogar, megette a moly, Patrik megette........ stb!

Pfffffff!

JUDY!!!!!!!! :D:D:D:D Micsoda boldogsag!!!!

NAGYON SOK SZERETETTEL KOSZONTUNK TEGED ES GYONYORU KISLANYODAT EZEN A CSODASZEP NAPON!!!!!!

Kép

Andi: leanykad gyonyoru a leopard jelmezben (Vadmacska?) ;)
Fiad meg ennivalo mint kaloz :D:D

Mimi: anyudnak en is sok boldogsagot es meg legalabb 100 merulest kivanok szulinapjara. Nahat, anyud aztan stramm holgy!!!!! Hat, szeretnek fele ilyen jo kondiban lenni az o koraban! :)
Es eljutni a Maldiv szigetekre (ez a nagy almom egyebkent!) Mar evek ota ezert nyavajgok - egyenlore sikertelenul. :(

sünciboglya

Sziasztok!

Itt vagyunk mi is, csak péntek óta én is dögrováson vagyok és még hétvégén csak-csak tartottam magam, mert vendégek voltak mindkét nap, de mára kijött rajtam, hogy sz@rul vagyok és nincs semmihez kedvem sem, ráadásul az éjszaka is nagyon rosszul aludtam (vagy inkább nem aludtam :( )
Ráadásul Marci is össze-vissza eszik meg alszik, pedig már a hétvégén az ő napirendje is egész jól helyreállt... :( Nem tudom mi lesz így estig...

Mimi! Boldog szülinapot anyukádnak! De jó, hogy még ilyen korban is ennyire aktív :D
Gyes/gyed dolgot sajnálom, azért attól nem félek, hogy te ebből a helyzetből is a legjobbat fogod kihozni majd!

Mia, amíg ilyen cudarul vagyok, addog nem tudunk talizni :(:(:( Nem akarom, hogy Patrik beteg legyen, remélem Marci sem kapja el tőlem, bár ha eddig megúszta (kopp-kopp-kopp)
Gratulálunk az első fogacskákhoz és rögtön kettő!!! Szuper, hogy más jele nem volt, csak így tovább!!!
Lehet Marci is fogzik, mert állandóan rágja az öklét (még közvetlen kaja után is)... Iszonyatosan folyik a nyála és alig van étvágya... (bár van, olyan, amikor felfalna egy elefántot :) )

Lini, mi a Bethesdába voltunk, ha egy mód van rá, azt kerüljétek el... Miért kell mennetek sebészetre? Nehogy akkora baja legyen, hogy be kelljen feküdnötök! Amúgy itt az érdi sztkban is van gyereksebészet, ha nem nagydolog, akkor inkább ide menjetek, csütörtök délutánonként van Mikula doktor (Marcit ő műtötte). Amúgy meg területi hovatartozás nem tudom van-e, nekünk csak annyit mondtak, ha ügyeletre kell menni, akkor a Jánosban van minden nap (ünnepnapokon is), a Bethesda hétfő-szerda-pénteken ügyeletes és a Heim Pál kedd-csütörtök-szombat.
Miért volt macerás a nagyszülőkkel való találkozás? Miért kellett ráhangolódnod?

Szilvi, Bálint még nem pöttyös? Most így ő is otthon van, mert potenciálisan fertőzhet? Vagy azért ő mehet oviba? Autóval mi a helyzet, bocsi ha már írtad :D
No problem, ha most nem jön össze a fotózás, bár szerintem nem lesz nagy összeg :D Remélem azért hamarosan gyönyörködhetünk a szép fotókban!

Tényleg nagyon jó, hogy két babóca is született két napon belül!!! Olyanok lesznek, mint az ikertestvérek :D Remélem Dolliék már otthon is vannak!

Zsandi, azért az állatkert ilyenkor is szép, nem? Sétáltatok is vagy csak taliztatok az ismerősökkel? Voltak programok?

Orsi, hun van ez a gyönyörű hely? Nagyon jók a fotók! Remélem azért kicsit feltöltődtél!!!

Mangora

Kép
mangora

Mia!
Háát oda én is szeretnék egyszer eljutni,no meg Seychelles-re is.Ha 80 évesen is,de egyszer elmegyek ezekre a szép helyekre..Max a jól kereső gyerekeink majd befizetnek egy nyugdíjas útra :lol:
Amúgy anyuék Münchenből mentek 3 átszállással..Így kb fele annyira jön ki 2hétre mintha itthon fizettek volna be 1 hétre..Jó mi??Mi szegény Magyarok :roll:

Kriszta!
Tulajdonképpen anyagilag most jobban állunk mint 1éve..Vagyis fogunk állni ha jön pénz...
Csak ezt a hónapot éljük túl és akkor okés lesz már a helyzet.
Csak tényleg az a szomorú,hogy van akinek ennyi sincs és szivatják ezerrel...

És köszi nektek anyu nevében :lol:

mimi12

Mia!
Egyszerre írtunk!
Mi huggies pelust használunk, a 3-ast! Ha Patriknak nem jó szívesen megveszem tőletek! Nekünk az vált be a legjobban!!! Nekünk nem folyik ki belőle semmi :)

Mangora

Kép
mangora

Szijasztok!

Mimi!

ANYUDAT ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!!!!!!!!!!!!! :D
Kép

Andi! Bálintnak jobbulást kívánok, nagyon édesek a gyerkők a jelmezben!

Hétvégén a Velence Resort&SPA-ban voltunk!

http://www.velencespa.com//index.php?&pageid=7

Itt még vannak képek!

Beszéltem Dollival, ha minden jól megy szerdán jöhetnek haza! :D
Vendég

Mimi!

Én Édesanyám már 63 éves lenne idén, de neki csak 36 év adatot ezen a földön! :cry:
Kép
Vendég

Brigi!

Nekem kifejezetten fáááj, hogy mi itt izgultunk Érted, drukkoltunk, imádkoztunk, hogy minden jól sikerüljön a műtéten és mégse írsz nekünk! :cry: :cry: :cry:
Ha csak 3 sorban is, de kérlek írj Magatokról!
Csak annyit, hogy hogy vagytok!

Szerintem nem csak nekem hiányzol!

Én innentől sztrájkba kezdek, addig nem írok, amíg nem jelentkezel! :wink:

Lányok puszi Nektek, nem tudom meddig nem leszek!
Jók legyetek!!!!!!
Vendég

sziasztok!

Mi tul vagyunk egy kiados setan, nagyon jot tett. :) Patrik meg lusta mint a diszno! Elolvastam hogy mit "kell" tudnia egy 5 honaposnak, haaaaaat..... enyhen szolva le vagyunk maradva mint a borravalo! Az intellektualis dolgokban viszont jobb mint a korosztalya.
Megvan: egy remsegesen lusta zsenim van :D (TISZTA APJA!!!!!!!) :mrgreen:

Ma tornaztunk is, persze, termeszetes hogy nem tetszett neki, de kell. A napi 4 masszazs es torna mellett a seta mar csak a hab a tortara. Nekem jol esik. :D

Kriszti: Marci es az elefantfalas !!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Jaaaaaaj, nem is tudtam hogy ennyire pocsekul vagy! Szegenykem, jobbulast kivanok!Mwnjetek ti is a friss levegore, csodakat muvel. (Velunk is, a gyerek egesz este vigyorgott, csak a fulei fogtak meg a szajat hogy korbe ne szaladjon a fejen.... :D

Pelus:
aham, a 3. van nekunk! Jaj de joooo, akkor ti tudjatok majd hasznalni.
Parom megszant (olvasta amit ide irtam delutan!!!!) Este hozott haza egy csomag Liberot :D:D:D:D Igy nem kell celluxoznom ;D
A pelusbol csak par lett elhasznalva. Ha megyogyultatok, atviszem. :D

sünciboglya

Brigi:

Remelem jol vagy es mar muloban van a mutet utani fajdalom. Tenyleg mindenkinek nagyon hianyzol es szeretnenk hogy irj, minel elobb.

Viszont tudnunk kell, az ilyen mutet utan nagyon faj az alhas es kellemetlen ulo helyzetben lenni. Igy a gepezes is nehezkes.

Azert egy mondatot kerlek irj Brigi hogy minden OK! :)
En minden esetre kuldok neked egy gyogypuszit!!!!! JO NAGYOT!
Patrik is kuld, o pedig egy JOOOOOOOO NYALASAT :D:D

Kép

A magyar verzio pedig:

Megpuszilnek egy krokodilt, barmit, csak megmosolyogtassalak!
Barmit, ami elocsalogat egy vigyort...
Megfurodnek egy kad hideg fagyiban,
Csatlakoznek a "Majmok baseball csapataba is"...

:D:D:D:D

sünciboglya

Kar hogy magyarul nem rimel, az angol valtozat annyira edes!

sünciboglya

Jaaaaaaaaaaaaj, sztrajkrol jut eszembe, ezen a cartoon-on berosaltam:

Kép

sünciboglya

10 óra és még nem írt senki????? :shock: :shock: :shock:

mindenki sztrájkol? :lol:

Judy: Nagy-nagy gratula a pici babához!!!! :lol: :lol:

Orsi: sajnálom Anyukádat. :( Ő van a képen? :shock: Nagyon csini volt! :lol:

Mimi: a Te Anyukád viszont nem piti! :shock: Igazi szupernagyi!!!!! :lol: :lol:
Tök komolyan mondtam, hogy maradhat a mai-tai. Én alig használom, mert nagyon rossz a gerincem és ha már negyed órát viszem benne Lilit leszakad a hátam. :roll: Ezért is favorizálom a babakocsit. :lol: Használjátok egészséggel míg nem kell Rékának. :lol: :lol:

Brigi: megvolt a varrat szedés? Fájt? Legalább vége van.....

Mia: még nem is köszöntem meg a vásárlási felajánlást. :oops: Köszönöm!!! Ja és gratulálok Patrik első fogához!!!!! :lol:

Lini: talit akaroooooooooookkkkkkkkk!!!!!!!!! :(

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hát, itt tényleg mindenki sztrájkol :D

Azt hiszem gyorsan én is csatlakozom, csak ezt a pár sort írom meg!

Brigi! Addig nem ír senki, míg életjelet nem adsz magatokról! Nem lesz mit olvasnod addig, úgyhogy írásra fel!!!
Nem vár senki regényt, csak annyit, hogy jól vagytok vagy annyit, hogy cudarul vagytok és ezért nem írsz, csak pár sor az egész :D
Nem értek egyet Miával, mert ha olvasni tudsz, akkor írni is :lol:

Mia! Ok, szólok, ha gyógyultnak nyilvánítom magam :) Már akartam kérdezni, hogy hogy csináljátok a hozzátáplálást, de majd inkább személyesen !Mi volt az első igazi kajája Patriknak, amiről lemaradtál??? Már én is várom, hogy adhassak Marcinak mindenféle finomságot :D Tényleg, lehet hogy sütőtökből most kéne feltankolni, ugyan nálunk nem fér ela fagyasztóban, de apuéknál talán igen! Majd meg is kérdezem :D
Ja, és akkor megyünk majd HÁDÁba is, nem rendeltem direkt ruhákat a netről :):)

Orsi, anyudat sajnálom! Az enyém majdnem 50 évig élt, de így is fájó a hiány :(

Na megyek, mert Marci ébredezik! :lol:

Mangora

Kép
mangora

csatlakozok a sztrájkhoz! :wink:

Hajni: én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Mindig csak akkor jövök, ha valakinek babához lehet gratulálni :)
Legközelebb akkor írok, ha Zsand babája is megszületett.. :) (nem)

Kedves Juti! Sok szeretettel gratulálok Blankához! Nagyon sok boldogságot kívánok az egész családnak és sok átaludt éjszakát!

Szilvi, köszönöm a privit, válaszolni is fogok.. :oops:

Orsi, gyönyörű anyukád volt, nagyon kicsi voltál még, amikor meghalt, ha jól számolom.. Nagyon sajnálom!
A képeitek is szépek!! (((Azért az sem rossz, ha eljuttok odáig, hogy egyáltalán rátok lehet nyitni.. :D Vagyis ketten vagytok valahol...érted... )))

Mimi, le a kalappal anyukád előtt! Isten életesse! Tényleg nagyon kedves az üzenete.:) Amióta megvannak a gyerekek, nagyon is azt érzem, hogy a születésnapom igazából anyukám ünnepe, mindig viszek neki virágot azóta.
Figyelj, ha ő a 60. születésnapján merül, neked mondjuk ejtőernyőznöd kéne ilyen fiatalon, nem? :D

Magmaról: nagyon restellem, de a hétvége óta elrontottam a diétát, igyekszem visszatérni. Orsi, jól hangzott, hogy hétvégén szabad lazítani, de én asszem mégsem fogok vele élni, mert akkor nagyon elszáll velem a ló. Nem baj, dietetikus asszony?:)
Almaecet iható, szűztea meg.. hatékony... Úgyhogy vissza a komoly diétához.
Az elbénázásba az is belejátszott, hogy nagyon összecsaptak a fejem felett a hullámok, ezért a héten itthon vagyok, kipihenem magam. Tényleg tarthatatlan volt már a tempó, most nagyon jólesik, hogy kezdem utolérni magam.
Bocsánat, hogy ennyit írtam magamról..:oops:

Megyek, takarítok, és ha sokáig itt ülök, oda a lendület. :)

Brigi, gyere, úgy hiányzik a fórumotok(unk?) pörgése!!!!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Orsi :cry:
:wink:

Azért csajok nem sztrájkolni!!! :lol:

És bocsi!!Én nem sztrájkolok..csak egész lényemmel a holnapi tárgyalásra készülök.Letöltöttem a busz menetrendeket...mert az kelleni fog.Meg még kis javítás az ellenkeresletben,és egy kis önbizalom erősítés meg sok telefonálás..stb..
Holnap fél kettőre kell mennem...Csajok!Ez annyira szánalmas :roll:

mimi12

sziasztok, mostantol en is sztrajkolok, csak hogy meg izgibb legyen!!!!!!!!!
Kép

sünciboglya

Mimi!

Sztrjákot felfüggesztem és hsz erejéig és nagy-nagy drukk megy neked holnap délután!!!

Sok erőt hozzá!!! És tényleg készülj fel lelkileg rá, hogy aljas dolgok lesznek! Jaj csajszi! Sok erőt neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mangora

Kép
mangora

Én is függesztek egy percre!

Mimi!
Baccus most lesz a tárgyalás????? :shock:
VELED VAGYUNK ÉS DRUKKOLUNK!!!!!!
Tényleg szánalmas, hogy Neked kell kampányolnod, hogy Nálatok jobb helye van a gyereknek, mikor ez természetes és vitathatatlan! :cry: :cry: :cry: :cry:

Lányok Benneteket meg csókollak, remélem Brigike megszán minket és feloldoz a némasági fogadalmam alól!!!!!! :lol:

BRIGIIIIIIIIIIIII PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZ!!!!! :cry:
Vendég

Sziasztok!

Nem tűntem el teljesen, csakhát rengeteg teendőm akadt!!!

Lányok!
Azt tudjuk, hogy Brigi jól van-e vagy pontosan mi az oka a sztrájkjának???

Képzeljétek annyira kevés a vasam, hogy ha 0,2 lejjebb megy injekcióba kell kapnom a vasat. A múlt héten voltam a cukorterhelésen az okés volt!!

Megírom Miának a múltheti nemalvásunk történetét. Mia légyszi tedd fel a titkos közösbe.

Mia!
Gratula a fogacskákhoz. Hol tart az almakóstoltatás???

Orsi!
Örülök, hogy sikerült jó helyet találnotok és jól is éreztétek magatokat!!

Sziasztok!
Vendég

Csajok!
Valaki beszélt Brigivel telefonon?Tudjuk egyel talán,hogy hogyan is van??

mimi12

(4 nap alatt 1,5 kg-t fogytam! Ha valaki akarja 1-2 órára kölcsön adom Lilit :twisted: Asszem mára idegösszeomlást kaptam! :cry:
Annyira kivagyok, h legszívesebben sírnék....... Mi lehet Lilivel?!Leordítja a fejem, nem alszik, hisztizik, ááááááááá :cry: )

Lini
Kép
kicsi lini

Lini,
Gyere sírj a vállamon :D Nálunk is dúl a dackorszak ezerrel, mindenre NEM a válasz és egyre többször van az ÉN AKAROM CSINÁLNI :D

Mimi,
Ügyes legyél holnap, egy nagy kalappal neked.

Juti,
Itt is nagy gratula Blankának.

Ma már több mint egy órát voltunk kint a levegőn, annyira jó volt :D

Kép[
Kép[
kostyika

Én beszéltem Brigivel még a varrat szedés előtt. Azt mondta jól van és akar is írni csak olyan sok mindent, hogy erőt kell gyűjtsön hozzá. Most este is hívtam de ki volt kapcsolva így kapott egy sms-t jobb híjján.

Mimi: holnap fél kettőtől csuriban lesz a kezem!!!!!! :wink:

Lini: ne máááááárrrr, mi lehet a baj? :( Lehet neki is hiányzunk? Na jó ez rossz vicc volt. :oops: De komolyan! Fog? Kellene dumcsizzunk, hogy lazulj kicsit. Mentek holnap ringatóra? Lemegyek a végére és sétálunk kicsit. Okés? :wink:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Mimi, nagyon-nagyon szorítok neked holnap!!!
Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok Csajok!

Dolli/Judi!Gratulálok!Sok boldogságot,jó egészséget,sok tejcit!

Bocsi,hogy eltűntem!Ne haragudjatok! :oops: Nem tudom mikor zárkózom fel,mert nem tudtam mindent elolvasni!Mióta itthon vagyok,2-3x neteztem.1 hét alatt szépen el lehet szokni.Na,meg itt görnyedni sem kellemes.Akkor most leírom,mik történtek,nyugodtan lapozzatok,hosszú lesz. :?

Szerda:Irány a kórház!Jó nehéz a cuccom,pedig csak a legszükségesebbet pakoltam be.Még jó,hogy nem kellett sokat gyalogolni.Kb fél 9kor elfoglaltam a helyem.4 ágyas kórterem,3an voltunk bent.Innentől kezdve már nem ehettem.Kaptam keserűsót,nagynehezen legyűrtem.Éreztem,hogy eltorzult a fejem tőle.Hányingerem lett.Mondta a szobatársam,nehogy kihányjam,mert akkor kapok még egy adaggal.Pár óra múlva hatása lett,beköltöztem a WC-be. :) Aztán kaptam beöntést.Az szüléskor kimaradt az életemből,így az érzés ismeretlen volt.Nem volt vészes,rosszabbra számítottam,csak úgy éreztem mindjárt bekakálok.Mondta az ápolónő,hogy tartsam még kicsit, gondoljak arra,hogy buszon vagyok.Ezzel sikerült is elterelnem a gondolatom....egy darabig.Megint be a wc-be.Wc papír meg rohamosan fogyott.Üzentem Anyunak,hogy holnap mindenképp hozzanak egy tekercsel,nem számítottam erre a nagy tisztítókúrára.
Csütörtök:Műtét napja.Reggel megint kaptam beöntést.Már inni sem lehet.Én voltam az első műtött aznap.Összepakoltam egy kisebb motyót,mert utána az örzőbe visznek.Jött a nővér,adott egy szurit,amitől bódult lettem.Jó kis cucc volt. :wink: Valamire emlékszem,valamire nem.A szobatársam mesélte,hogy mikor jöttek értem,én másztam fel egyedűl az ágyra,meg megkérdeztem a beteghordót,hogy ugye nem fogok felébredni műtét közben?
Arra viszont tisztán emlékszem,mikor a műtőbe betoltak,az orvosok sürögtek,állítgatták a lámpát,rendezgették az eszközöket,megjelent a dokim,már bemosakodott.Befáslizták a lábam,meg talán kikötötték a kezem is?Valaki mondta,ne féljek,nem feszítenek keresztre.és kaptam egy szurit,mondták,hogy jó éjszakát--------------------
Az ébredés nagyon rossz volt.Már az örzőben voltam.Hánytam és fájt a seb,meg a derekam.Szerettem volna oldalra fordulni,de nem tudtam és nem is lehetett.Mondták,hogy már egyszer ébresztettek,de visszaaludtam.Jött nagynéném látogatni.Alig bírtam beszélni,fájt a torkom,rekedt voltam.És nagyon álmos.Mire Anyu is megjött én már annyira elfáradtam,hogy csak annyit kérdeztem,ki vigyáz most Dorinára és már aludtam is.Szegény,bevonatozott miattam,én meg nem is tudtam Vele beszélni. :cry:
Ez a nap hamar elment,szinte végig aludtam.Inni nem ittam aznap,eléggé émelyegtem.
Péntek:Reggel megfürdettek,aztán átkísértek a kórterembe.Csak 1 napot feküdtem,de én úgy le voltam gyengűlve,meg szédűltem.Kezdtem érezni,hogy éhes vagyok.Kérdeztem az ápolónőt,hogy mikor kapok egy kis krumplipürét.Csak holnap.A lényeg,hogy a jobb petefészkemből kimetszettek egy kis darabot,eltávolították a cisztát és a bal petefészkembe is volt több ciszta,azt elektromosan kisütötték.
Kaptam folyamatosan az infúziót,de mellette is sokat kellett inni.Lehet nem ittam eleget,már nagyon nem esett jól az a sok folyadék.A nyelvem fehér volt,hámlott a szám.A dokik mondták igyak,igyak!
Minden este véralvadásgátlót adnak,otthon is kell majd még 10 napig.
Éjjel begörcsölt a gyomrom.Kedden ettem utoljára.Szerintem attól.Nospa elmulasztotta.
Szombat:Reggel kaptam teát és babapiskótát.Végre!De ahhoz képest,hogy éhes voltam a délelőttöm azzal telt,hogy legyűrjem 4-5db piskótát.Ebédre meghozták a várva várt krumplipürét is.
Ma Párom jött látogatni,Anyu küldött újságot.Este nézem, erre kiesett egy papírlap.Az volt ráírva,hogy Anyának és szívek voltak rárajzolva,kiszínezve.El is érzékenyűltem. :cry:
Vasárnap:Valentin-nap.Az egyik betegtársam virágkötő és aznap sokszor emlegette a Valentin-napot.Belőlem meg kitőrt a sírás.Nem szoktuk ünnepelni,de azért rossz volt,hogy egy kórházban töltöm ezt a napot,már nagyon mentem volna haza.
Hétfő:Vérzek.Kicsit megijedtem.Beszéltem a dokimmal.Valószínű csak a havim jött meg.Előbb,mint kellett volna.Még ez is. :roll:
Ráadásul összevéreztem az ágyat is. :oops:
Kedd:Mégjobban összevéreztem az ágyat. :oops: Holnap mehetek haza.Megkaptam a zárójelentést is.
Szerda:Végre haza!Annyira nem is volt rossz!A személyzet 1000%os volt!Nagyon megvagyok velük elégedve!Kedvesek voltak,mosolyogtak,mikor szarul voltam,megsimogatták az arcomat is.És volt olyan ápolónő,aki 12órát itt van,utána megy a másik munkahelyére,különben nem tuda megélni.Szomorú. :(
Az megviselt egy kicsit,hogy mennyi beteg ember van és a rák milyen alattomos tud lenni!Nincs tünet és gyorsan terjed!
Sok nő,akiket otthon várnak a gyerekek,miközben megkapják a kezelést,vagy éppen eltávolítják a méhüket.És kapaszkodnak az életbe,és bíznak,hogy nem terjed tovább!Ráadásul nem is tűnt senki letargiásnak!Utolsó nap pl tök jókat röhögtünk.És fogytam egy pár kg-t is! :)
Mikor hazaértem,Dorina kiabálta,hogy anyaaaa,azt se tudta,hogy fogjon.Emelni még nem lehet,így Anyu fogta az ölében,Dorci meg erősen szorította a nyakam.Mennyit nőtt!És mennyit fejlődött! :shock: Sokmindent mond már!Olyan nagylány!

Pénteken megfájdult a fogam.Egész hétvégén fájt.Hétfőn elmentünk varratszedésre,jó lett a szövettan,6 hét múlva kontroll.Utána elmentünk érdi Sztkba a fogászatra.A doki fél 2ig rendelt,de 1kor már nem volt ott.2től lesz másik orvos.Viszont lehet,hogy laborba is menni kell,ha húzás lesz.Hazamentünk,aztán vissza.Egy olyan flegma orvos volt,hogy mikor kérdezni akartam tőle, bunkón elhajtott.Én el is sírtam magam,annyira paraszt volt,hogy mondtam páromnak,azonnal menjünk innen,keressünk inkább egy maszekot,mert ez nem normális!Így kerültünk a Béke térre!Itt az orvos még arra is figyelt,nem e húzódik a hasam.Sajnos ez nem ingyen van,de úgy néz ki,hogy megmenthető a fogam is.Az se mindegy.Gyökérkezelte és ideiglenesen betömte,8án megyek vissza.
A kocsink még mindig nem jó :( sógorék kölcsönadták a sajátjukat,remélem nem a tartozásukat akarják így leróni.
Jaa,nem Apa pelenkázta Dorcit rosszul,hanem a Papa,de meg van bocsájtva Neki,mert most csinálta előszőr és így sem fojt ki semmi!És annak ellenére,hogy semmi rokoni kapcsolat nincs köztünk,imádja a lánykámat,meg is jegyezte,milyen üres lett a ház nélküle.
Ma voltunk Tescoban,vettünk Dorcinak kismotort.Az a röhej,hogy a játékbolban olcsóbb volt 500 ft-al!Még jó,hogy mondtam,hogy mielőtt megvesszük,nézzük meg a játékboltban is.Szóval ne dőljetek be,hogy ott minden olcsó és gazdaságos!
Orsi!A baby taxit mikor juttathatom vissza Hozzád?

Mimi!Milyen tárgyalás lesz?Szorítok én is! :wink:

Húú,megyek,mert 7 körül ébresztő van.Bocs,hogy nem reagálok többre,majd holnap.Már így is sok voltam.

jó éjt!

Kép
tierno

Brigi, nagyon gratulálok, hogy ilyen ügyesen végigcsináltad ezt a műtétet. Olvastam, mennyire féltél tőle, akkora nagy dolog, ha az ember legyőzi a saját félelmeit! :)

Ügyes vagy!!!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Brigi!
Örülök,hogy túl vagy a műtéten és az egész hercehurcán!
Tárgyalás...most már itt is le tudom írni..nem titok..Eddig azért nem írtam itt,nehogy olvassa valaki akinek nem kéne :wink:
A kedves ex uram gyermekelhelyezési pert indított ellenem.
Sok mindent felhozott ellenem..Pl olyanokat,hogy rossz helyen lakunk ,a Fanni emberi támadásnak ,kutyatámadásnak van kitéve.Nem engedi buszra szállni mert az Érdi Volán buszon megtámadhatják a Fannit :roll:
Szerinte kb 2óra míg innen a Fanni beérne Budaörsra az iskolába,ahová még kb 2hónapig fog járni..lévén 8.-os és most felvételizik Budapestre.No meg szeretne januártól havi 15000ft gyermektartást kérni tőlem :cry:
No meg kaptam még egy kiegészítő levélkét,hogy ő mindig rendre időben fizette a gyermektartást,és ebből sosem volt vita..
Hát vita nem is mert nem vagyok életben ilyenért veszekedős.Persz tudok veszekedni de nem ilyenért...
háát kellett volna és hivatalosan!!!
Amiket leírt azzal szemben az igazság...
Sosem fizette időben a gyermektartást.A válásnál a bontóperes végzésben minden hó 10. napja szerepel,hogy eddig kell kifizetnie.
Ezzel szemben általában adott hó 12.-e után adja postára a pénzt ami nekem 15.-e után jön meg..De volt,hogy rá kellett telefonálnom mert 20.án még nem volt itt a pénz..Hála égnek eltettem a szelvényeket ,és amúgy is le tudják kérni a postán kb 1 évre visszamenőleg simán,de gondolom meg kell hogy legyen 5évre visszamenőleg is..
Ebben az a szomorú,hogy már a per elindítása után is késve adta fel a pénzt,és azt állítja ,hogy ő időben fizetett mindig :roll:
A busz közlekedés...a tegnapi napom erre ment rá :lol:
Szóval 2óra alatt kb 3-4x meg lehet járni Érd-Budaörs távot busszal,és innen a házunktól gyalog kb 2óra(ezt Orsi nézte meg) :lol:
Szóval itt kb 6-700m-re van a buszmegálló .Reggel 7körül jön a busz ami kb 15perc alatt ér Budaörsre az Agip kúthoz,ott ahol leszállunk a Volán buszról át lehet szállni egy 289-es jelzésű BKV buszra ,aminek a Fanni sulijától kb 2perc sétára van a végállomása mindkettő irányba..Tehát tök mindegy merre indul a busszal,mert az indulás érkezés ugyan oda esik :lol: :lol:
De a lényeg,hogy kb 30-35perc alatt a házból beér Budaörsre a suliba..de legyen 40perc..és ebben 1x-i átszállás van :wink:
És mellesleg szerintem szép tiszta normális helyen lakunk,nem igen van kóbor kutya sem nem ,hogy támadás...
És a támadásra meg a buszon félteni kell a gyereket..nop ez csúnya rasszista megközelítés.Az exemnek az a mániája,hogy mi rossz helyen lakunk és itt félni kell a cigányoktól.
Hát szégyelheti magát!!!Én soha nem szerettem a rasszista megnyilvánulásokat.A Fannit próbáltam úgy nevelni,hogy ne különböztesse meg az embereket bőrszín szerint,mert a belső a fontos!!!!!!
Erre az ex meg rasszizmusra neveli :cry: Vagyis nevelné,mert hála égnek erre nem fogékony ,viszont a félelmet bele táplálta :roll:
áááá na bocsi!!!
Most jól kiadtam magamból ..De nem is baj!Kell a higgadt tiszta agy mára..Van itthon nyugtató tea,lehet iszom is párat.Max a Regi is jól fog aludni míg nem vagyok itthon :lol:
Ja és a húgom beszélt az exemmel.Mondja,hogy készüljek arra,hogy haragos volt és vele is agresszív :roll:

mimi12

Szasztok!

Mimi, utólag is nagyon boldog születésnapot anyukádnak!!!!!
Mára meg mennek a drukkok!!!!!

Brigiiiiiii, szijjjjjjjja! Végre itt!!!!! Örülök, hogy túl vagy rajta! Ügyes voltál!!!!!

Kriszti, Bubó még nem pöttyös... jár oviba... épp ma reggel mondta Orsi, hogy Ő nem vinné.... de sajna dolgoznom kell.... így is elég nehéz, hogy Lili itthon van.. este 6-7ig varrok... :cry: meg nem is biztos, hogy elkapja... nem tudom... :cry:
Kocsi, még mindig a szerelőnél, elvileg ma tudjuk meg hol járunk anyagilag... még nincs kész.... :cry:

Dolliék, ma már jönnek haza? De jóóóó!!!

Orsi, nagyon szép az anyukád! :( Jó volt Veled dumcsizni, mégha pár percet is, mert már nagyon zizi vagyok ettől a bezártságtól.... :?

Megyek is a dolgomra... pfffff....
sylph

Mimi, látom közben írtál.... :cry: :cry: sajnálom ezt a egész herce-hurcát!!!! Nagyon szorítok Neked ma!!!!!! Kitartás!
sylph

Ja és köszönöm mindenkinek! :lol:

mimi12

Brigiiiiiiiiiiiii, Jaj de jóóóóó!
Örülök, hogy megint köztünk vagy! :D

Szegénykém, ez nem volt egy könnyű menet! :shock:
Nekem az éhezés része hangzik a legrosszabbúl! :oops: :D
A beöntés, a műtét, a műtét utáni lábadozás nekem nem ujdonság, végigcsináltam 3x a császárokkal!
Gyengeség az éhezés miatt lehetett, de nem értem miért nem ehettél hamarabb????? :shock:

Fogorvos, ááááááááááááááááááááááá, attól Isten mentsen! :shock:

De cuki lehetett Dorina!Gondolom, jólesett újra magadhoz szorítanod! :wink:
Vendég

Előző üzit gyorsan elküldtem, mert reggel írtam, de elfelejtettem elküldeni!

Mingyá jövök és írok! :wink:

Kép
Brigi a felodozásért! :wink:

Lányok! Annyira para vagyok! Most műtik a barátnőm kisbabáját , az orrmanduláját veszik ki! :cry:
Még csak 11 hónapos a kisfiú, de születése óta szinte folyton beteg és minden a fülére húzódik!Ezért halaszthatatlan volt már a műtét! :(
Szorítsatok Ti is, hogy minden rendben legyen!!!!!

Kép
Vendég

Na vagyok egy picit!

Mimi nagyon ügyes vagy, megy a drukk ezerrel!!!!!! :wink:

Szilvike! Nemsokára jön a jóidő, átjöttök a kutyikkal, kiülünk a kertbe a hintaágyba, csimók eljátszanak a kertbe, mi meg süttetjük az arcunkat a fincsi tavaszi napsütésben és egy capucchino mellett tracsizhatunk! :wink:
KITARTÁS!!!!

Rita! Nagyon ügyes vagy, majd meglátod, hogy kell az a hétvégi kilengés, (vagyis nem tudom Nálad mit jelent a kilengés, nálam a normál evést+valami édesség is belefér)hogy ne lassúljon le az anyagcseréd!
Próbálj meg szép lassan barátkozni a mozgással!
Nem szabad nagy zsákot akasztanod a hátadra, mert belerogysz, hanem szép fokozatosan növelni a terheket!
Szerintem ha hadilábon állsz az edzéssel, ajánlom Neked a péntek esti és a vasárnap reggeli otthoni edzést.
Ha ezt tudod tartani 4 hétig, akkor könnyebben rá tudod venni magad, hogy a hétköznap is beiktassál egy mozgást!
Szerintem ne egyfajta dolgot csinálj, hanem pl keress a melóhelyed környékén egy edzőtermet, ahol van aerobic és a családdal meg tudod beszélni, hogy azon a napom 1,5 órával később érsz haza! Vagy egy hajnali uszi és akkor nem a családdal eltöltött közös időből veszel el! :wink: Mi is azért járunk hajnalban, mert 8-ra reggelire már otthon is vagyunk! :D

TÉNYLEG KI JÖN SZOMBATON ÚSZNI????????

Ajánlom még az infraszaunát, itt találsz egy jó leírást róla:

http://levendulaszalon.freewb.hu/infraszauna

Az oldal még nagyon kezdetleges, de csiszolgatom, folyamatosan! :oops:

Én nagyon sokat fogytam azzal!
Nincs a közeletekben szépségszalon ahol van szauna?

Folyt köv, de oda kell raknom az ebédkét!

Délután jönnek Miáék! :D :D :D :D Júúúúj de várom már ezt a lökött nőcit! :D
Vendég

Sziasztok!

Brigike! Nagoyn sajnálom, amin túl kellett menned, de fő, hogy már rendeződni látszanak a dolgok és túl vagy rajta! Biztos minden OK lesz a kontrollon is!!!
Fogorvos :twisted:

Mimi! Csak nehogy túlságosan lelassulj a gyógyteáktól :lol: Azért nagyon gondolunk rád délután ám! Ügyes legyél!!! Jó, hogy kiadtad magadból a dühöt!

Orsi, szegény kicsi beteg! :( Megy a drukk oda is! Én most igazán át tudom élni milyen szar lehet, ha a gyerek kórházban van :( Remélem rendbe jön hamarosan! És tényleg úgy van, hogy ezek a kis emberek sokkal hamarabb regenerálódnak, mint a felnőtt és még annál is hamarabb, mint ahogy mi gondolnánk!

Lehet, nekem nem ártana most az infraszaunád :shock:
Egyre betegebb vagyok... Lehet ráhúzódott a nátha az arcüregemre. Felhívtam a dokit, de már csak az asszisztenssel tudtam beszélni, azt tanácsolta menjek le az sztkba... Brrr... De ha holnapra sem lesz jobb, akkor az marad, mert a dokim annyira óvatos, hogy ő látatlanba biztos nem adna semmi gyógyszert, ő is elküldene fül-orr-gégészetre. Csak Marcit sem akarnám betegek közé vinni... Áááááá!!! Nem jó sehogy sem... REmélem holnapra jobban leszek!

Valakinek valami házi praktikája makacs náthára??? Már az infralámpát elővettem, reggel 10 percet már használtam, meg Algopirinnel tömöm magam, az ugye mehet szoptatás alatt is!
Gondoltam még a hagymateára, csinált már olyat valaki, hogy kell azt elkészíteni?

Na, megyek, mert közben kocsonyát is főztem tegnap és most melegítem a zsírlevétel után, hogy csontozzam és szétrakjam :lol:

Szép napot!

Mangora

Kép
mangora

Kriszti!

Én kölcsönadom a bioptron lámpánkat ha vigyázol rá!
Az infraszana tényleg nagyon jó náthára, arcüreg -, fülgyulladásra!
Ha van időd szaladj át, ezen a héten ingyenesen lehet kipróbálni!Utána le tudsz zuhanyozni én meg elvagyok Marcival! :wink:
Azzal a lendülettel legaláb el tudod vinni a bioptronlámpát is! :wink:
Holnap p.l nincs vendégem! Én fél 1-ig ráérek!
Vendég

Hagymatea: a héját kell lefőzni!
Undorítóóóó íze van, én alig bírtam lenyelni, végig öklendeztem, utána meg büfögtem fel ezt a szagot és imádkoztam, hogy ne jöjjön ki az egész! :?
Hagyma tea köhögésre van!

Piríts meg (karamellizálj) enyhén egy kis barna cukrot (2 evőkanál), önts fel fél liter vízzel, majd dobáld bele 2 hagyma külső héját, forrald fel, majd vedd le a tűzről, és hagyd állni negyed órát.
Vendég

Orsi!

Köszi, ha holnapra nem lesz jobb, akkor lehet élek a lehetőséggel, hogy lemegyek infraszaunázni :)

Mi az a bioptron lámpa? Az mit tud mást, mint az infra?

Nem hangzik túl jól a hagymatea mellékhatása :lol: És segített valamit???
Ezt a receptet találtam én is a neten elsőre :D

Mangora

Kép
mangora

-Inhaláljunk eukaliptusz, fenyő, levendula, citromfű, rozmaring vagy citrom illóolajával. Adjunk 1 liter forró vízhez 3-5 csepp olajat, tegyünk a fejünkre törülközőt, és ne túl közelről lélegezzük be a langyos gőzt a szájon és az orron át. 2-3-szor ismételjük meg, utána tilos kimenni a szabadba.

-Rágcsáljunk egy nap 6-szor egy kis darab, mézet is tartalmazó lépet 4-5 ánizs- vagy édesköménymaggal együtt, negyedórán keresztül.
Készítsünk teafaolajos pakolást a melléküregekre. 4-5 csepp teafaolajat cseppentsünk egy nedves, meleg, összehajtogatott zsebkendőre. Tegyük az orrunkra és a gyulladt melléküregekre 5 percre, 3-4-szer ismételjük meg.
-Törjünk össze 3-4 gerezd fokhagymát, keverjük el mézzel, és több részre elosztva együk meg. Kiváló antibiotikum, nemcsak a légutak, de a bélnyálkahártya fertőtlenítését is segíti.

-A grépfrútmagcseppek már kis hígításban is erélyes baktériumölők. 2-3 hétig napi 3x15 cseppet fogyasszunk el hígítva.
Reszeljünk le 1-2 darab tormát és készítsünk belőle kis tasakokat, amelyeket pakolásként tegyünk a melléküregekre. Fokozza a véráramlást és gyorsítja a gyógyulást. Hasonlóan jól hat a mustár is. Vigyázzunk, nehogy nagyon felmarják a bőrt, inkább kenjük be előtte körömvirág- vagy árnikakrémmel.

-Vegyünk emelkedő hőfokú lábfürdőt. Öntsünk egy vödörbe 34-40°C-os hőmérsékletű vizet és folyamatosan öntsünk hozzá forró vizet úgy, hogy a vádlikig érjen. Gondoskodjunk róla, hogy ne hűlhessen ki. 12-15 perc után alaposan töröljük meg a lábakat és húzzunk gyapjúzoknit, majd takarózzunk be jól.

Ezeket találtam még! :wink:

Üdv: a javasasszony :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.24 10:55-kor.
Vendég

Ja, amúgy nekem tetszik a honlapod már most is :wink:

Mangora

Kép
mangora

Na itten olvashatsz a bioptronról is!

http://bioptronlampa.lapok.hu/
Vendég

[quote="mangora"]J írta:mangoraa, amúgy nekem tetszik a honlapod már most is :wink:

Kösziiii! :oops:
Még rengeteg dolgot fel akarok tölteni, de ha belekezdek itt ülök egész nap a gép előtt! :?
Vendég

Na, ezek tök jó tippek, köszi a kigyűjtést, de a mézen és a fokhagymán kívül nem nagyon van itthon semmi :D Az illóolajból is most fogytam ki, mert azt a fürdővízbe szoktam csepegtetni!
Ja, a fokhagymát eszem, meg citromot is (meg minden más vitamint tömök magamba ezerrel már péntek óta...)
Valahogy nincs igazi hatásuk :D

Mangora

Kép
mangora

Akkor ha holnap jösz beizzítok neked egy aromás infrát! :wink:
Vendég

[quote="levendula orsi"] írta:levendula orsi
[quote="mangora"]J írta:mangoraa, amúgy nekem tetszik a honlapod már most is :wink:

Kösziiii! :oops:
Még rengeteg dolgot fel akarok tölteni, de ha belekezdek itt ülök egész nap a gép előtt! :?

Hát ezt megértem, mert én is itt tudok ragadni nagyon könnyen, utána meg csodálkozom, hogy nem haladok semmivel :D

Mangora

Kép
mangora

Orsi, most jut eszembe, hogy holnapra ígérte magát a védőnő, olyan 11 körül jön...
Szerinted hogy addigra hazaérjünk, mikorra kéne hozzád menjek?

Na, beszéltem apival, ma és holnap is jó hosszú napja lesz, de azért megpróbál ma úgy hazaérni, hogy lemenjek az sztkba vagy ha más nem, akkor kihívom az ügyeletet, mert nem akarok totál lerobbanni...
Most, hogy bevettem egy algopirint már jobb, meg már kész a hagymatea is, de még nem mertem megkóstolni :lol: :lol: :lol:

Mangora

Kép
mangora

Kriszti!

Hozzám lehet jönni fél 9-től!
Szerintem 15-20 perc az út Tőletek, de lehet még annyi sincs!
Hazafele ugyanannyi lehet. :lol:
Ha fel bírsz kelni tényleg elindulhattok akár 8-kor is! :wink:
De ha problémás a délelőtt, nekem jó 16h után is!

Olyan trotty idő van! :?
Tegnap annyira szééép idő volt, hogy rávettem magam, hogy a kertből begyüjtsem a Marcipán gyurmákat! :? :lol:

Most ebédeltünk, megyek még rendbedobom a házat.
Jön át anyósom, hoz rácsos sütit és befogjuk Patrik szitternek! :wink: :lol:
Mia meg kap anyait-apait! :lol: :lol: :lol:
Jól megmaszom! :oops: :lol:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?