Sziasztok lányok!
Vayacon: HURRÁ! Ez egyértelműen két csíkos!
Rodina, Makó: sajnálom, hogy nem találkoztunk. Nem tudom pontosan, hogy mikor értem oda, valamivel 9 után talán. De egyből küldtek is fel az emeletre, ahol kb 5 ember volt csak. Onnan, gyógyszertár, vérvétel, stb... addigra tutira elmentetek.
Rengetegen voltak ma, még ha volt is átfedés közöttünk, akkor sem csoda, hogy nem ismertük fel egymást. Tömegnyomor volt!
Rodina: nem, én nem szoktam sírni, nem élem meg túl érzelmesen a BMC-és látogatásokat. Majd talán később.
Én csak felteszem az mp3 lejátszómat és indulok a villamoshoz.
Szerdáig még a kisebb tüsző is megnőhet, nem?
Inszemes lányok: ti hány óra felé adtátok be magatoknak a Merionalt? Én délután dolgozom, és estefelé van a csúcsidőm, ráadásul emberekkel telezsúfolt helyen (előadásokat tartunk), nem tudom, hogy fogom beadogatni a szurikat. Gondolom, majd a mosdóban. Végülis ha már egyszer megtanultam, nem lehet egy nagy kunszt.
Ti mivel fertőtlenítettétek szúrás előtt a bőrötöket? Betadine jó lesz?
Hány milisnek kell lennie egy tüszőnek az inszemre? Mekkora a jó?
Semmi különös nem történt ma, csak meg UH-ztak, felírták a Merionalt, a vérvételen beadták az elsőt, és majd pont egy hét múlva hétfőn kell visszamennem kontrollra. Szűcs doktor nem lesz, vszleg a doktornő fog megnézni és eldönteni, hogyan tovább.
Volt vérvétel is a prolaktinom miatt, de nem vártam meg az eredményt, majd jövő hétre úgyis meglesz.
Szóval én most csak szúrok, szúrok... már ha merek... izgi lesz!