Új privát üzeneted érkezett!

jaj Bocsi még elfelejtettem!!! Beneveztünk egy pár versenyre a női portál. hu oldalon.Ha van kedvetek keressétek meg és ha beírjátok a Lantos nevet, kihozza a képünket meg a történetünket!! A szavazz ránk felíratnál lehet szavazni és talán előrébb jutnánk a 14. helyről!!!Minél többször szavaztok annál jobb, persze ha van időtök!!Előre is köszi!!!Hajni
hajni67

Szia Hajni
Nagyon aranyosak vagytok szavaztam is rátok!!! Hajrá bébi :D

Kép
Kép
pancsi76

Szia Hajni!

Tényleg nagyon aranyosak vagytok! A történetetek is nagyon szép! A párommal mi is az interneten jöttünk össze!
Szavaztam rátok, sajnos többször nem lehetett!
Hajrá!

rodina74

Szia Hajni,

szavaztam én is rátok :wink:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

sziasztok Lányok,

köszönöm a Zsuzsi napi köszöntőket.

Kispatak,
Neked boldog szülinapot!

Sajti,
együtt érzek Veled, küldöm a léleksimi szállítmányt!
a fagyiovisokról ne mondjatok le, abban sajna nem tudok segíteni hogy beszámítanak-e a lombikba, de biztos hogy nem kidobott pénz, hanem egy új esély! :-)
Te az IR miatt szedsz gyógyszert? hova jársz kontrollra?

Macs,
örülök, a pozitív fordulatnak, remélem innentől már minden jól alakul.

Hajni,
szuper pozitív példa vagytok, szavaztam Rátok.

Vicky,
Barbinak elindítok egy fájdalomelhessegető szállítmányt! Neked pedig kitartást, ne nézz majd oda!

küldöm mindenkinek az energiákat a pozitív tesztek érdekében, a kismamák vigyázzanak magukra!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Hajni, nagyon helyesen vagytok, én is szavaztam!

Hát Sajtikám nincsenek szavak Kép ez most nem jó széria volt...., nagy ölelelés neked! Bár úgy tűnik, azért még nincs minden veszve? Mintha azt írtad volna, hogy nem jött meg teljesen. Milyen furcsa, hogy valakinek megjön ha nem sikerül a p.nagolyó mellett is, van akinek meg csak akkor, ha abbahagyja.
Hát lányok, igaz az , hogy felesleges statisztikákat felállítani, aszerint esélyt latolgatni, hogy mekkora a mnyh, hányat kapunk vissza, hány sejtes, meg hány napos, meg mittudomén mi, hát én nem tudom :? , de úgy tűnik nem ezen múlik, mert itt az elmúlt hetekben volt mindenfajta beültetés és sajnos nem jó hírekkel jöttetek :( . Elkeserítően nehéz ez az egész és az a legszörnyűbb ha valami miatt nincs is esély belátható időn belül a folytatásra, legyen az anyagi ok, vagy munkahelyi gondok stb, akkor aztán nem is csodálom, hogy világ omlik össze bennünk. :( :cry: Hiába a varázslások, a rengeteg pozitív erő amit egymásnak adunk és pozitív gondolat? ....valami miatt nem most sikerül, hanem majd legközelebb. Elkeseredtem veled együtt, de nagyon örülök, hogy előre nézel és gyüjtöd az erőt a fagyibabáidnak :D :D . Mennyi is van?

Én úgy döntöttem, hogy nem fogok többet varázsolni, de nagyon szurkolok természetesen továbbra is.....

Navi, továbbra is küldöm a babaragacsokat :arrow: :arrow: :arrow:

Vaya, gondolom a teszt miatt zabszem a seggedben, nagyon nagyon jó lenne ha reggel feltennél egy képet a pozitív tesztedről!!!!!
vörösmacska

Kispatak Kép

Maccs
vörösmacska

Rodina, köszi a drukkokat :lol: Csak csütörtökön kell mennem a BMC-be, de valaki azt írta, hogy az inszem utáni 14.napon már kimutathatta a teszt. Te mikor szoktál tesztelni? Drukk neked is az inszemhez. :D

Hajni, nem tudom, mit csinál a párod, de nem biztos, hogy jó a túl sok edzés, állítólag ez is ronthat az eredményen. Főleg ha bodybuildingezik. Az én párom is ezt csinálja, és ő is kicsit visszavett most az ezdésből. próbáljátok még Gyuri bácsi kúráját, az is segíthet. http://www.gyorgytea.hu/gyorgytea-hu.ph ... earendszer

Macs ne is mond. Zabszem?! Zabszem hegyek. Alig várom. Bár kicsit félek túl korai, de remélem, ha van baba, kimutatja. 10-est vettem.

Tényleg nagyon nehéz ez az egész, főleg akinek számtalan sikertelen beavatkozással kell szembenézni DE nincsenek hiába a varázslások és a drukkolások. Nyilván nem jöhet mindig mindenkinek össze, de ezek kellenek, már csak azért is, hogy lelkileg támogassuk egymást. Nekem hiányoznának a varázslásaid. :? És én hiszek bennük. :D
vayacon

Most látom, hogy nem rakja be a vonalzóm. Most beraktam a profilba, próbálkozom megjelenik-e.

Kép
vayacon

Szuper :) Mondjuk kár, hogy visszafelé számol. Rodina most látom, neked is kiscipőd van :) na majd keresek valami mást, hogy ne legyen uncsi

na eldugulok

Kép
vayacon

vayacon!!! Köszi ezt a teás ötlete, nagyon jól hangzik! én hiszek a természetes dolgokban, ki fogjuk próbálni!! Köszi mindenkinek a szavazatokat !! Egyszerre nem enged többet de később vagy más nap már igen!!! Köszi mégegyszer!
hajni67

Vayacon!
Igen, a 14. nap már kimutatja. Van, hogy nagyon halványan, de már általában látszódik! Én is mindig a 14. nap teszteltem.
Kösz a drukkokat!
Tőlem maradhat a kis cipők a vonalzódon, engem nem zavar!Sajnos nincs túl sok választási lehetőség.

Lányok, aki holnap jön, én úgy kb. fél 9 körül ott leszek! Lujzici, szerintem téged felismerlek! De, nem biztos. Most eszembe jutott egy helyzet: Majd odamegyek egy béna szöveggel:" Hogy nem te vagy véletlenül Lujzici? És majd egy vadidegen válaszol, hogy : "Én még véletlenül sem vagyok Lujzici! :oops:
De meg fogom kockáztatni!
Akkor ki jön még? Mert tudom, hogy írtuk már,de nem emlékszem! bocsi :oops:

rodina74

Sajt, ezt nem hiszem el, pedig úgy bíztam, hogy sikerülni fog. :cry: :cry: Nagy ölelés neked.

Rodina mi megyünk holnap, még megírom, hogy mit veszek fel. Mi kb 9 körül érünk oda.

Most megyek megnyírom a zuram haját, de még jövök.
mako30

kispatak NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Vörösmacs szükségünk van a varázslásodra. Kérni is szeretnélek, hogy varázsolj nekem holnapra kettőt (mivel ketten vannak), hogy felébredjenek a fagyiovisaink. Légyszí légyszí légyszí.
Lehet, hogy nem válik be, de nagy erőt ad nekünk (úgy gondolom írhatom többiek nevében is)

Hajni én is szavaztam rátok.
mako30

Vörösmacs!
egyetértek makoval a varázslásaidat illetően!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Mako!
Azt hiszem most már téged is megismerlek. Bár hosszabb a hajad, mint az iwiw-es képeken! Ha te is megismersz, gyere oda bátran!

rodina74

Rodina, valószínűleg kék farmer lesz rajtam, és lila felső fehér-szürke mintával, és piros (shell) hátizsák.
mako30

Lujzici, rodina, mako drukkolok holnapra!
remélem jó hírekkel jöttök vissza!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sajti: :cry:

Rodina, Mako: rajtam fehér kardigán lesz, meg farmer. Szőke göndör hajam van, hosszú.
De én nem leszek ott 9 vagy fél 10-nél hamarabb szerintem....

Lányok: inszem hányadik napon szokott lenni? Hány napi szurkálás után kb?

Kép
lujzici

Sziasztok!

Örömmel tudatom, hogy nagyon jól sikerült a születésnapom, életem egyik legszebb napja a mai. Sok szereteten kivül kaptam 50 szál rózsát a családomtól és remek helyen ebédeltünk, még a gyerekem is felhívott - csak ő hiányzott de legalábba hangját hallottam.

Mindenkinek köszönöm a meleg biztató szavakat, Macsek a sok varázslatot - varázsolj még!!!

Kivánom, hogy nektek is ilyen örömben teljenek a napok és a várandósoknak jó babavárást, vágyakozóknak mielőbbi pocakosodást

kispatak
Vendég

Sziasztok egy kicsit előbújok a láthatatlanságból

Már régen írtam, de a régiek talán még emlékeznek rám.

Olvaslak benneteket, de olyan sokat írtok, hogy nem tudom követni, hogy kivel mi történt. Természetesen mindenkiért szurkolok, és veletek izgulok, akiknek meg most nem jött össze azokkal meg együtt érzek. Tudom milyen érzés.

Most igazán Mieza esete miatt írok, mert hamarosan én is gyarapítom a „kirúgottak” táborát.
Viszont voltam munkajogásznál és ő is azt mondta, hogy kötelesek tovább foglalkoztatni, illetve új munkakört felajánlani.
Csak azért írok, mert szerintem ez is a helyzetünkhöz tartozik és e témában is sokat segíthetünk egymásnak. Kinek mit javasoltak az ügyvédek, esetleg ki milyen ügyvédet talált, ki a jobb, ki tud többet jobban, tapasztaltabban segíteni.

Aztán kérni is szeretnék ha lehet elkérném a névlistát.
Talán Kispatak írt valami csoda dokiról. Ha lehet erre is kíváncsi lennék.

Köszi

Erika
vnbeni

Sziasztok!

Ma reggel fél 5-kor teszteltem ééééééééééééés kétcsíkos lett. :lol: Még elég halvány, de szerintem egyértelműen kivehető. Töltök fel majd fotót, hogy ti is megerősítsetek.

Úgy izgultam, hogy bénáztam egyet a teszttel, nem mártottam elég hosszú ideig a vizeletbe. Csak vártam, vártam, de nem történt semmi, mire rájöttem mi a gebasz. Na akkor újra mártogatás, majd ismét várakozás. Persze a kontroll csík jelent meg jó erősen, na mondom ebből megint nem lesz semmi. Aztán halványan előbújt a másik is. :lol:

Bőgős vagyok, de érdekes módon most nem sírtam. Lelkem mélyén azt hiszem éreztem a furi hasfájások miatt. Na meg olyan fáradt voltam, hogy erőm sem volt hozzá.

Utána még egy sort bénáztam a fényképezőgéppel, alig tudtam normálisan lefotózni, mindig homályos lett. Aztán próbáltam visszaaludni, de nem ment.

Na ezt jó szófosósan írtam le, de nagyon boldog vagyok. :D Meg persze izgulok is, hogy minden rendben menjen majd.

Ja és kötelező követni a példámat mindenkinek! Ez parancs! :lol: :lol:

Kép
vayacon

Megpróbálom feltölteni. Ugye ti is látjátok a második csíkot? :oops: Kép

Kép
vayacon

vaya, még halk, de egyre hangosodó hipp-hipp hurrá 8) 8) 8)

Sajt, veled pedig folytatjuk amit kell ++++++++++
kpn

Kpn köszönöm. Neked és Sajtinak is nagyon drukkolok. Meg persze mindenkinek.

Sajti ZT ha most nem is, de legközelebb szerencsét fog hozni neked a pozi tesztem. Bár még csak én is halkan mondom, ki kell várnom a csütörtököt. Nekem a kis türelmetlenének nem egyszerű.. :roll:

vnbeni sajnálom a munkahelyi mizériát. De nagyon ügyi vagy, ne is hagyd magad!

Kispatak utólag is boldog szülinapot, örülök, hogy ilyen jól sikerült.

Lujzici, Rodina, Mako mennek mára a drukkok. Luzici nekem ha jól számolom a 12. ciklusnapomon volt. De ez eltérő attól függően, kit hogy lehet stimulálni. Engem jól lehetett.

Macs még halkan de az én példámon is látszódik, hogy nem hiába a varázslásaid. Szóval ne tessék abbahagyni!

Kép
vayacon

Lányok hülye vagyok, a lényeget elfelejtettem: köszönöm mindenkinek a drukkokat!

Kép
vayacon

Jó reggelt Mindenkinek,

Vasárnap 7.13-tól kezdem, remélem nem írtatok sokat és gyorsan megtudom a jó híreket.

Sajt,
Jézusom, ezt nem hiszem el. Borzasztóan sajnálom.

Nava,
Gyógyuljál izibe.

Kispatak,
Akkor utólag is boldog születésnapot kívánok Neked.

Hajni,
Szavaztam, nagyon szép a történetetek.

Macs,
Kellenek azok a varázslások.
Vonalzód isteni.

Rodina,
Ügyi légy és találd meg Lujzicit :lol:

Mako, Lujzici, Rodina,
Drukkok mára.

Lujzici,
Nekem március 1-én volt az első vérzésnapom, 23-án az inszem.

Vnbeni,
Sajnálom hogy nálad sem úgy jönnek össze a dolgok.

Vaya,
Hát én dörzsölöm dörzsölöm nagyon dörzsölöm a szemem, DE ANÉLKÜL IS NAGYON JÓL LÁTSZIK.
Csajszi halkan de grat-grat.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!

A Gyuribácsi teájában keverék van, vagy csak a dió és csalánlevél?

Illetve még egy kérdés, ha megyek a BMC-be igazolásért, akkor milyen dátumozással adják? Az számít, hogy mióta járok oda, vagy, hogy mikor volt az első stimulációm?

Köszi!!!
mieza

Most olvasom vayacon, halk hipppphipppphurrrrrááááá!
Hát, nem lett túl halk, pedig suttogva gondoltam :)
mieza

Vnbeni, ma kinyomozok mindent.

Amit tudok, hogy a törvény szerint nem kell felajánlaniuk másikat, de mivel védettség alatt vagyunk, igen.

MIndent megírok csajok, mert iszonyúan meglepődtem, hogy mennyiünknek van ilyen problémája... Az amcsi főnököm ha otthon megtenné ezt, kb. élete végéig fizethetne. Ide meg eljön "keletre" és azt hiszi, hogy bármit megtehet, kiskirályt játszhat. Szörnyű!

Gondoljatok majd rám, mert ma értesül mindenki, gondolom keresni fognak...stb...
mieza

Hát Vaya, én is éreztem! Hatalmas gratula! Látszik-e? Ezt nem lehet nem látni!!!!! Jippi!!!! :D :D :D :D
Kép

Makó 2 fagyiovis bogyókájának egészséges ébredést: Kép

:wink: Kép

Maccs
vörösmacska

SZiasztok!

Közben olvasok pár infót a témáról és leírom, akit nem érint, átugorhatja, de lehet van akinek érdekes lehet.

A lényeg, hogy elég a felmondás közlésekor legkésőbb megmondani, hogy ilyen reprodukciós programban veszünk részt.

Ezután nem aláírni semmit, mert hivatalosan nem mondhatnak fel. Azt alá lehet írni, hogy nem vetted fel a felmondó papírt (jegyzőkönyvezéskor), mert felmondási védelem alatt álsz.

Ha a munkáltató kipostázza a felmondást, akkor ezzel törvényt sért. Mert már tud róla, hogy védelem alatt állsz.

Csak, ki tudja mikor kinél jön majd hasznosan, én sem gondoltam, hogy amiket egy hónapja olvastam, akkor az hasznos lesz valamikor...
mieza

Jó Reggelt!

Vayacon,
először is ez egy nagyon jól kivehető 2 csík, úgyhogy nyugodtan örülj. Hatalmas GRATULÁCIÓ Kismami:)

Sajti,
nem is tudom, mit mondjak. Sok erőt és egészséget kívánok Nekede a folytatáshoz.

Többiek,
nem tudtam rendesen visszaolvasni, úgyhogy a szokásos drukkok és babaragacsok mennek Tőlem.

Rólam: ugye péntekre volt időpontom, a nyakiredő szűrésre, el is mentünk Apával, és közölték, hogy a Doki nincs, mert el kellett mennie szülni. Tiszta idegbeteg voltam mondanom se kell. Így csak holnapra kaptam másik időpontot, de akkor már majdnem 13 hetes leszek.
Kismamik,
mi lesz most Velem, így nem fogok pontos, jó eredményt kapni??? :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Kubu ne ijesztgess :? :lol: azért köszi :D

Mieza Vörösmacs Babe nektek is nagyon köszönöm!

Babe szegény nem csodálom, hogy ideges lettél. Nyugi, biztosan rendes eredményt fog mutatni. Ha nem így lenne, akkor megoldották volna valahogy nem hívtak volna vissza.

Lujzici, Rodina, Mako várunk a hírekkel!

Navi hogy vagy? Remélem minden rendben, pihengetsz és melengeted a kicsiket. :)

Kép
vayacon

Sziasztok Lányok!

Először is: Sajtikám... olvasom :(.. Ez olyan szemétség.. nem is nagyon tudok mit mondani... Úgy sajnálom :(
Remélem a mirelite kissajtoknak örülhetünk majd Veletek együtt!!! Vigyázz Magadra. Ölelés .. (((((((((( O ))))))))))

Vaya: YESSSSSSSS... igen.. ez ottvan!!!! Gratulálok!! :)

Babe: Ne parázz már mindenért ennyire..!!!!!! Tutira megérzi a gyerek ha az anyja állandóan aggódós... aztán kitudja hogy mennyire fog ez a későbbi kis életkéjére kihatni. Nyugi Csaj! :) Gondolom kiegyensúlyozott baby-t szeretnél.. nem??? Rendben lesz ott minden, mint eddig is!

Na nekünk megvolt emberem búcsúpartyja pénteken. Nagyon jól iskerült.. Persze a kollegái még egy utólsót jól megviccelték.
Rólunk tudni kell, hogy nagy borosok vagyunk.. Uram ért hozzá eléggé, meg már én is kapizsgálom a különbségeket.. :)
Lényeg, hogy pénteken délben összegyűlt náluk a csapat.. szép szavak, meghatódás.. ééééééééés átadtak neki, ruppótlanul, egy átlátszó Auchan-os zacskóban egy kétliteres Koccintós édes fehérbort, mint búcsúajándék :))))))))) Ő meg zavart mosoly keretében megköszönte.. Felhív, hogy te.. ezek úgy kib@sztak velem...... és meséli a storyt.. :) Ráadásul tök ciki volt neki, jönni azzal a városban, úgyhogy az első csövinek odaadta.. :))
Este persze összegyűlt a csapat.. na akkor már volt normális verzió is.. minendesetre emlékezetessé tették az utolsó napját.. :)
Kollegái nagyon sajnálják, hogy eljött.... nekem viszont nagyon jó volt látni, hogy ennyire szeretik...
andrea-1

Hajni szavaztam Rád én is. tényleg mesébe illő a történetetek :D

Kép
vayacon

Vayaaaaa! Annyira tudtam, ma reggel "rajtad" gondolkodtam és beugrott, h. szerintem pozitív lesz/lett! Nagyon gratulálok! :lol:
Magammal kapcs-ban miért nem vagyok ilyen ügyes??? Korábban egy-két csajszinak előre "megjósoltam" a sikert, de aztán úgy döntöttem, nem helyes ezzel visszaélni... sajnos általában azt is szoktam tudni (legalább is eddig mindig bejött :( ), h. kinek nem sikerült, de nyilván nem fogok ilyeneket leírni... hiszen ezek csak megérzések...
Hát a lényeg, h. nagyon kis ügyik vagytok!!!!

Én kezdek jobban lenni, bár a náthám nem tágít, viszont a torkom jobb egy fokkal! Nem tudom mit szólnak az ikrek a sok orrfújáshoz és tüsszögéshez... :roll: Beszélek hozzájuk és simizem őket, mást nem tudok tenni :D

Babe, ne izgulj, minden okés lesz holnap!

Lujzici, Rodina, Mako, várunk benneteket a jó hírekkel!!! Aztán remélem ügyesen megismeritek egymást!
Mi Andival csak egymásra néztünk.... és.... tudtuk :lol:

Kispatak, én is boldog szülinapot kívánok neked, utólag is!!!

BMC babaprojekt

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vaya, megvárjuk a hivatalos pisitesztet csüt-ön vagy beírjam a tábliba, h. sikerült?! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Köszi Andi!

Navi Neked is :) A tábliba inkább majd csütörtökön írjuk be, biztos ami biztos.

Gyógyulgass így legalább a szervezeted a nátha legyőzésére koncentrál, az jó. Az ikrek meg taknyosan is szeretik anyut :D

Kép
vayacon

Sziasztok csajok!

Előmászok a zugból,olvaslak benneteket,de írni nem mindig van időm,ennek ellenére mindig sokat gondolok azokra akiknek éppen szükségük van rá.

Satika....nincsenek szavak,szívemből sajnálom,de előbb utóbb sikerülni fog,olyan nincs hogy nem!

Heni,remélem a kis szíved és lelked hamar begyógyul,kívánok Neked sok erőt,hitet...ölelés és léleksimi.

Kubu:köszönöm jól vagyunk,a vvt-el is negatív lett,most kicsit megkönnyebbültem,remélem elkerülnek a randa migrének!
Ma voltam védőnőnél,és szívhangot is hallgattunk(erre még nem számítottam)olyan jó érzés volt.És hamár annira messze az UH,legalább így tudom hogy minden rendben a manómmal.

Mako:sajna már elkéstem a válasszal,hiszen ma kapod vissza a babókat,de remélem apával hétvégén hancúroztatok bőségesen,hiszen nem tilos,és kívánom hogy mától bő két hónapig keksztilalom legyen!!!!

Navi:küldöm a babaragacsokat,és a baciűzőt....pihizz és sok citromos,mézes tea!

Rodina:holnapra mennek a drukkjaim!

Macsek:annnnnnnyira örülök hogy elkezdődött a stimu,nagyon szurkolok Nektek és sokat gondolok Rád,küldöm a ++++++++energyt!

Vaya:Tuti a két csík még egy gyengénlátó is észrevenné,hatalmas GRATULA Nektek!

Babe:próbálj meg nem idegeskedni,bár én is szétrobbantam volna ha elhajtanak,de mostmár nyugi holnap láthatod a drága babádat,és ne izgulj nem lesz késői az időpont!

Mieza:Hajrá,ne hagyd Magad!

Kép
marianna82

Mieza,
Köszönjük az infókat, kár hogy így kell megtudni őket.

Babe,
Már megint pánikolsz. Miért ??????
A szűrővizsgálat a 11. hét és a 13. hét közötti terhességi korban végezhető.

Andi,
Jó kis napja lehetett párodnak, tényleg jó h szerették, az fontos nagyon.

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Vayacon, nagyon szuper! Most még csak halkan GRATULÁLOK! De ez már tuti siker!

Sajt, nagyon-nagyon sajnálom! :cry:
És szerintem igen is van esélye a fagyi babáknak. Ismerek olyat, akinek fagyival sikerült!

Babe, én is megörültem volna! De tuti jó az időpont még holnap. Annyi van, hogy a korához képest fogják nézni a nyakiredőt. Azt meg a dokinak pontosan tudnia kell, hogy egy ilyen korú magzatnál mennyi a normál érték.
Viszont ha nem bízol a dologban, akkor érdemes egy kombinált tesztet is kérni, ez csak egy vérvétel. Ez van olyan kórház ahol ingyenes.

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Huh, Csajok, köszi, Tőletek mindig megnyugszom.
Az Orvosomba 1000%-ig megbízom, mert egy kiválló szakembernek tartom Őt. Nem is Rá voltam ideges, hanem erre az egész hülye helyzetre. Meg ugye rákészül az ember és tessék. De a holnap a Mi napunk lesz. Már alig várom.
Reggel legalább el tudom intézni a vérvételt, meg az EKG-t. Jön a Kispapa is Velem. Annyira imádom Őt is. :lol: :lol:
Kismamik,
Mindenki jól van? Remélem. Növögessen az a poci :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Először is:
Makó!
Tündériek vagytok a pároddal! Remélem az áhított randi Misi bácsival összejött! Nagyon szurkolok nektek, mert igazán megérdemelnétek végre a sikert!
Mega-giga drukkok mára!
Nagyon jó volt megismerni titeket!

Másodszor:
Lujzici!
Kerestelek téged is, bár én fél tízre már végeztem. Szóval, ha tényleg csak fél tíz körül értél oda, akkor biztos azért kerültük el egymást! Makónak leírtam, hogy kb. hogy nézel ki, bár az alapján nem biztos, hogy felismer. Sajnálom, hogy megint nem találkoztunk, de remélem, hogy te is jó híreket kapsz!
Nálam a 14. nap lesz az inszem és 9 napig kellett szúrnom magam a 3. naptól a 11. napig.

Kispatak!
Örülök, hogy szép volt a születésnapod! Még egyszer ennyit kívánok neked! És még tudod, mit? Úgyis, tudod, mit kívánok neked teljes szívemből!

VAYACON!!!!!!!
ÚRISTEN! DE JÓ! Nagyon-nagyon örülök! Ha halvány, az nem baj, hiszen még nagyon korai! Úristen, de jó! Én már sírok is!
Vaya! Most nézem a képet! Ez nem is olyan halvány csík!
Vaya! Neked inszemed volt? És hány tűsződ volt?

Rólam:
Hát kicsit el vagyk kenődve, illetve nem nagyon értem. A mai uhun 10mm-es volt az endóm, a jobb petefészkemben van egy nagyon szép 22-es, a balban pedig egy 14-es. A csütöröki Z gynök által vizsgált uhun a balban egy 13-as és két 10-es volt. A mostani 14-es csak egy mm-t nőtt volna 3.5 nap alatt, és a 10-esek semmi? ddig mindig a bal petefészkembe voltak a nagyobb, jobb tűszök! Szóval kicsit tanácstalan vagyok, de azzal vigasztalom magam, hogy egy, nagy, szép tűsző is elég a babához!
Ja, a lényeg szerda délelőtt 10-kor inszem! Misi bácsival remélem az első és utolsó találkozásunk lesz!

Mindenkinek köszönöm a drukkokat!

rodina74

Marianna, köszike Neked is. Szupi, hogy minden rendben, de hát ennek így kellett lennie. Migrénűzőt küldök. Nekem is szokott lenni (bár mostanában ritkán), úgyhogy tudom miről beszélsz :lol:

Woody neked is köszönöm.

Rodina ari vagy :) Már kezdem elhinni, hogy nem halvány :D Igen első inszem, 2 tüszőm volt. Ne hülyéskedj, nagyon jók az eredményeid. Nekem már előszörre is csak kettő volt, ráadásul mind2 egy oldalon, 19 és 16 milisek. Én is beparáztam, hogy csak 2, de mondták a többiek h max 3nál csinálják meg. Úgyhogy nem is kell több ez tökéletes! Példakövetés elvárt. :wink: Te melyik dokinál vagy?

Kép
vayacon

LÁnyok!
MÁr kérdezni akartam! Amikor ti ott álltok a Bmc-be nem szokta elfutni a szemeteket könny? Én sose tudok úgy eljönni onna, hogy legalább egyszer-kétszer ne kellene visszafonom a sírást!

rodina74

Hajnika,
Én is szavaztam, nagyon cépek vagytok. És nagyon romantikus a történetetek. :lol: :lol:
Hajrá, Baba project

Kép

Kép

babe3

Sziasztok lányok!

Vayacon: HURRÁ! Ez egyértelműen két csíkos!

Rodina, Makó: sajnálom, hogy nem találkoztunk. Nem tudom pontosan, hogy mikor értem oda, valamivel 9 után talán. De egyből küldtek is fel az emeletre, ahol kb 5 ember volt csak. Onnan, gyógyszertár, vérvétel, stb... addigra tutira elmentetek.
Rengetegen voltak ma, még ha volt is átfedés közöttünk, akkor sem csoda, hogy nem ismertük fel egymást. Tömegnyomor volt! :-)

Rodina: nem, én nem szoktam sírni, nem élem meg túl érzelmesen a BMC-és látogatásokat. Majd talán később.
Én csak felteszem az mp3 lejátszómat és indulok a villamoshoz. :-)
Szerdáig még a kisebb tüsző is megnőhet, nem?

Inszemes lányok: ti hány óra felé adtátok be magatoknak a Merionalt? Én délután dolgozom, és estefelé van a csúcsidőm, ráadásul emberekkel telezsúfolt helyen (előadásokat tartunk), nem tudom, hogy fogom beadogatni a szurikat. Gondolom, majd a mosdóban. Végülis ha már egyszer megtanultam, nem lehet egy nagy kunszt.
Ti mivel fertőtlenítettétek szúrás előtt a bőrötöket? Betadine jó lesz?
Hány milisnek kell lennie egy tüszőnek az inszemre? Mekkora a jó?

Semmi különös nem történt ma, csak meg UH-ztak, felírták a Merionalt, a vérvételen beadták az elsőt, és majd pont egy hét múlva hétfőn kell visszamennem kontrollra. Szűcs doktor nem lesz, vszleg a doktornő fog megnézni és eldönteni, hogyan tovább.
Volt vérvétel is a prolaktinom miatt, de nem vártam meg az eredményt, majd jövő hétre úgyis meglesz.
Szóval én most csak szúrok, szúrok... már ha merek... izgi lesz! :-)

Kép
lujzici

:( Sajnos én is azoknak a táborát erősítem, akiknek nem sikerült, ma voltam vv-n. Iszonyú volt hallani a dokitól a "nincs jó hírem" mondatot, jól elbőgtem magam...azóta is állandóan elsírom magam.
Sajti, pontosan ugyanabban a hajóban evezek, mint Te. 2 fagyibabában bízhatok most....

Vaya, nagyon-nagyon örülök a tesztednek!!!!
Mindenkinek kívánom, h minden a lehető legjobban alakuljon.
1975

Lujzici: beadhatod reggel is a merionalt...annyi a lényeg,hogy mindig ugyanabban a napszakban történjen meg!!!ne a mosdóban add be magdnak,ha nem muszály...a betadin tökéletes a fertőtlenítésre!!!!

Rodina: ezek tök jó eredmények :!: ha több tüszikéd lenne le is állítanák az inszemet :!: (igen van olyan tüsző ami egyszercsak úgy dönt,hogy nem fog tovább nőni...)nem elkenődni,hanem örülni :D

Babe: ne aggódj,minden a legnagyobb rendben lesz a manófalvi-manóddal :D

Andikám: ez tényleg jó móka lehetett :D

Macska: nehogy már ne varázsoljál többet :shock: szükségünk van rá :D

Vaya: még halkan,de az egy tökéletesen kivehető 2 csík..szóval GGGGRRRRAAATTTTUUUULLLLÁÁÁÁLLLOOOKKK,de csak halkan :D :D :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?