Sziasztok Lányok!
Anna Norbiját hattttalmassss gratula!!!! Nagyon ügyes nagyfiú!
Remélem a kicsik már jól vannak!
Minden háztartási gépnek gyors gyógyulást! Az én szárítógépem mire kijött kedden a szerelő, meggyógyult. Alig nézett hülyének a hapsi. De nem érdekel tényleg kattogott, hogy mitől múlt el, nem tudom.
Nem poénból telefonálgatok a szervíznek, hát megjavult a lelkem, de nem is baj, ha nem kell hozzányúlni. Azt mondja a hapsi a Candy gépekkel nagyon sok baj szokott lenni, hát köccciiiiiii. De lesza-lehu, mert vettünk rá 3 év garanciát! Még jó, hogy előrelátók vagyunk!
Köszönöm az érdeklődést az egészségi állapotommal kapcsolatban, de megmaradok
. Kedden voltam emlőUH-n, mert fájt a bal cicim, és régóta volt benne egy ciszta. Na most se ciszta, semmi egyéb sem hála égnek, viszont azt mondta a nő, hogy sokmindentől fájhat. Hát ez jó. De amióta voltam, alig fáj.
Na, de legalább megnézték. Vérvételen még nem voltam, mert máshogy alakult az életünk, de jövő héten meg kell ejtenem a szokásos koleszterinszint néző vérvételt. Mit csináljak, ez a háziorvosom mániája.
Tegnap voltunk a bölcsiben babaklubban. Lara nagyon elvolt. Lehetett kérni ebédet, borsófőzelék volt tojáspörkölttel. Á, mondom, nem kérek, Laura nem nagyon szereti a borsófőzeléket. Erre mikor hozták a többi kisgyereknek (3-an kértek), elkezdett kiabálni, hogy ebéd, ebéd, ebéd. Így én is befizettem neki, és megette mindet.
Édes cicám, olyan okos. Utána kaptak gyümölcsöt, majd a Lara kérte a cumiját, és a sarokban volt egy kis heverő, odafeküdt, és közölte, hogy tentiiiiiiii. Na, akkor már majdnem dél volt, hívtam az apját, hogy jöjjön értünk, mert még elalszik itt nekem.
Mert ugye nagyon korán kelt, 3/4 7-kor, mert busszal mentünk be Tbányára, de arany cicám szó nélkül felkelt.
Egyébként még 10 óra előtt átvittek minket a leendő csoportunkba, megismerkedtem a gondinénivel, jópár dolgot sikerült megkérdeznem. Pont tízóraiztak a gyerekek, a Laura odaült a kisszékre a gondozónéni mellé és kért gyümölcsöt.
Utána meglátta a gyümilevet, és közölte, hogy inni, inni. Azt is kapott.
Utána kimehettünk az öltözőbe ott nagyon tetszett neki a kiscsap, többször kezet mosott egymás után. Szív lesz a jele. Hát kivi leszek, hogy hogy fog viselkedni, ha már én nem leszek ott vele, most nagyon elvolt.
Tegnap este nem tudom mi ütött a lányomba, talán a sok inger, ami érte napközben, vagy a foga, vagy a kutyagumi tudja, hogy mi, de este 8-10-ig aludt, utána felébredt, és ordított, ha vissza akartam tenni az ágyába. A vége az lett, hogy életében harmadszor magunk közé vettük, de mégha ott elaludt volna, oké, de nem, dumált. Na, fél 1-kor már hullán visszvittem az ágyába, de annyira sírt, hogy nem bírtam hallgatni, visszatettem közénk. Apja kiköltözött a nappaliba, mert akkor már picinykét idegesek voltunk, én már szédültem a fáradtságtól, mert egész nap fájt a fejem is, de csak nem aludt el. Bakker 3-kor aludt el.
Akkor átvittem a helyére és aludt reggel 9-ig. Hát ilyet még sose csinált. Nem tudom mi volt ez a műsor, remélem ma elmarad.
Ma voltunk Tardoson a Kemencés Fogadóban. Nagyon jó kis hely. Fokhagymalevest ettünk cipóban, apa grill fatálast kért, én meg libamájas bélszínt zöldborsos vadasmártásban. Finom volt. Kicsit kikapcsolódtunk. A torkos csütörtökre tekintettel a lefoglalt asztalhoz ültettek mellénk egy párt, mert így volt hely. Kérdezték nem baj-e. Hát mondtuk, hogy nem, nem vagyunk szégyenlősek, nem is csámcsogunk, úgyhogy jöjjön, aminek jönnie kell. Na jöttek is, erre kiderült a hapsit a Laci ismeri, régi ügyfele. Na, olyan jót beszélgettünk velük, micsoda véletlen. Tök elvoltunk. Úgyhogy jó kis este volt. Aztán mentünk a Laráért a mamához és haza.
Sajnos Alfikutya két napja szarul van, nem tudom mi baja, úgy nézem a hasa fáj, de semmi több tünet nincs, csak nagyon rossz nézni, ahogy szenved. Ha holnap is rosszul lesz muszáj lesz elvinnem orvoshoz, mert már aggódom érte. Pisil, kakil, de mégse az igazi. Az ágyra nem tud felugrani, nem tudom nem-e a háta fáj, vagy csak a hasa miatt nem ugrál, szóval sajnálom. Jó lenne, ha rendbe jönne magától. Adunk neki No-spa-t, meg Algopyrint, remélem használ.
Ennyi történt velünk a napokban!
Jó éjszakát mindenkinek!