Ok-ok! Igazad van, ami a tesztet illeti... írtam is, hogy nem tudom mi ütött belém!
Egyébként az ovu tesztet szokták mondani jós tesztnek is, mert keresztreakcióba lép és kimutathatja a terhességet, még a hcg teszt előtt.
Ami a kineziológust illeti: egy kicsit orvos, egy kicsit természetgyógyász, egy kicsit pszichológus, egy kicsit misztikus lélekbúvár mix!
Valóban olvashatsz róla pro és kontra is! Tény, hogy ritka az, aki tényleg jó és nem egy sarlatán, aki csak felmarkolja az amúgy borsos "vizit díjat" és nem segít semmit...
Judittal nekem csak jó tapasztalatom van!
2007. nyarán jártam nála először, amikor már totál készen voltam... Természetesen addigra már végigjártam a gasztro minden szépséges vizsgálatát és orvosát. Nem találtak semmit!!! (vicces...
) Felírtak egy olyan gyógyszert, amitől rosszabbul lettem, mint előtte. Akkor már hónapok óta nyúzott a családom, hogy menjek el kineziológushoz. Sokaknak segített már. (pl. keresztanyám, akinek 40 évesen született 1. bébije és 3 hetesen meghalt = ezt feldolgozni, majd újra bébivel próbálkozni, ami 42 évesen össze is jött!
gyönyörű és egészséges azóta is!)
Szóval, elmondtam neki, mi bajom van fizikálisan. Közölte, hogy totál be van gyulladva a szervezetem melltől-méhig...
(Az orvosok érdekes módon nem vették ezt észre!
) Teletömött vitaminokkal és készített nekem egy gyógyteát, amiben kb. 20 féle fű volt és azt kellett innom 2 hónapon keresztül, különböző mennyiségben.
ÉS LÁSS CSODÁT? HASZNÁLT!!!!
Emellett elmeséltem neki az életemet. Átbeszéltünk nagyon sok lelki sérelmet, amit még gyerekkoromból hozok magammal... Én hiszek abban, hogy a legtöbb betegség lelki alapon indul.
A hónapok teltek és megpróbáltuk boncolgatni a lelki dolgokat. Van amit sikerült feloldani, van ami a mai napig homály...
Egyébként, neki köszönhetem az Uramat is!
Ő volt az, aki folyamatosan súlykolta belém, hogy tartsak ki és ne adjam fel! (kicsit nehezen és 3-asban indult a kapcsolatunk...)
Az biztos, hogy kicsit ezoterikus is ez az egész és valamilyen szinten hinned kell benne. Például most is azt mondta, hogy a biológiai folyamatok elindultak bennem, de mivel rossz helyen tapadt meg a bébi, ezért a lelke nem szállt le...
(ha valaki ilyet mond egy totál hitetlennek, az kiugrik az emeletről...
) Kb. ennyi... Tény, nekem eddig mindig segített, minden téren!!!