Várjuk ám a híreket Chilikéékről!
Moncsiékat pedig pusziljuk!
Rencsi,nekem is kb.fél évet mondott a dokinő,ahogy Libus írta,bár nekem volt belső varratom is.(Libus,vagy az nem számít??)
Nekem Peti kb olyan 4-5 hós körül büfizett igazán magától,bár ő hamar ült.És kiskora óta oldalt fekve alszik a legtöbbet.(magától szeret így)
Hogy van Domika?Ari lehetett apájával!
Kislibus,sajnálom a 4d-t,de bízzunk benne,h kiderül a dolog és eltudtok menni.Aranyos a bnőd,h elkísér.(én sajnos kicsit csalódtam a két"legjobb"barátnőmben,mióta Peti megvan,nem ezt vártam tőlük,de ezt hagyjuk
)
Lassan te is tologathatod Annát,pikk-pakk eltelik az idő ám!
Milyen lett a harcsapaprikás?
Bodzi,Peti állandóan"rosszalkodik"(bár most épp édesem zenélőkét nyomogat,meg kopácsol
),nem tudom mi történt vele,de napok óta kicsit"elviselhetetlen",nagyon nehéz vele.Szó szerint hisztis lett.Ha vmi nem úgy van,ahogy ő megálmodja,képes ordítani,meg"csapkodja"magát.Aztán meg kiröhög..Néha csak lesek,miket produkál..Remélem elmúlik hamar ez nála.De egyébként imádnivaló,csak most ez megint egy olyan időszak,amit túlkell élni.
Bitos befolyásolja az is őt,h egyszerre jön megint 2 foga,attól is nyűgősebb.
Valamlyik nap vettünk neki egy új szandit benntre(eddig mamuszozott itthon),most az nagyon tetszik neki.A boltban sem hitték el,h 9 hónapos..
Jót mosolyogtam valamelyik nap a Story címlapján,h B.G.unokáját 3 évesnek nézik,mert 1 évesen 80 cm,és 12 kiló,és ezáltal csodagyerek..
Na jó kilóban 2-vel levagyunk maradva,de 3 hónap hátrányunk van..
Eszti nagyon okos kislány hihetetlen h fejlődik.Kameráztok mindent??
Julcsika,hogy vagytok?
Na most mennem kell,puszi mindenkinek!